SNAPSHOT DIARY: 16/10

 photo Collages12.jpg


 photo Desktop212.jpg

Goedemorgen, Annemerel wat heb je met je wang gedaan?! Dat noemen ze een acné-uitbraak en alle jezus hé ik voel me een partij lelijk. Ik heb een half jaar lang geen uitbraak gehad en was al bijna vergeten wat acné was (en hoe rot ik me er door voelde), dit is wel even een tegenvaller. Het begon afgelopen maandag met een bultje, inmiddels zijn het er twaalf en ze zijn huge. Gelukkig heb ik vanmiddag een afspraak bij de Velthuiskliniek voor controle, hopelijk kan er iets aan gedaan worden.

Ik begin mijn ochtend met de nieuwe Modern Family aflevering. Maakt mijn ochtend – na het zijn van mijn spiegelbeeld – iets beter.

 photo Desktop212.jpg

Ruim een jaar geleden kocht ik mijn eerste slaapmasker van Oysho in Parijs. Ik heb hem sindsdien iedere nacht gedragen en ik kan nu niet meer zonder. Helaas is de rek er een beetje uitgegaan, dus was het tijd voor een nieuwe. Ik scoorde online dit schattige uiltje. Kijk dan naar het verschil in lengte van het elastiek, de rek uit die oude is echt volledig weg!

Snelle douche, ik neem mijn Tivoli altijd mee de badkamer in! Ik luister naar de October-playlist op Spotify.

 photo Desktop212.jpg

Zelfs met make-up (en goede belichting!!!!!) blijven die bulten zichtbaar. Stom.

Ik heb – last minute – een afspraak op de Nike European HQ in Hilversum (kon ik mooi combineren met de Velthuiskliniek!). Maar weet je waar ik dus zo’n hekel aan heb, een vrachtwagen voor me. IK KAN NIKS ZIEN!

 photo Desktop212.jpg

Lunch met Rory van Nike in het Bill Bowerman Center.

 photo Desktop212.jpg

Ik vind het altijd zo leuk om door Hilversum te rijden, er zijn zoveel bomen. Dat klinkt echt heel suf als ik dit zo zeg, maar je rijdt echt door de bossen en dat vind ik cool

 photo Desktop212.jpg

Afspraak nummer 2 in Hilversum, de Velthuiskliniek. Ik heb nu vier peelings gehad, de laatste was begin augustus. Op de foto’s is te zien dat de structuur van mijn huid  heel erg verbeterd is. Helaas heb ik nu dus die enorme uitbraak. De kans is groot dat ik die te danken heb aan de vele kilometers die ik de afgelopen weken liep, dat heeft iets met hormonen en stress te maken. Het feit dat ik het de afgelopen weken heel erg druk had zal ook niet geholpen hebben.

Op de terugweg moet ik helaas tanken. Maar ik heb wel een recordje, 550 kilometer met één tank van 35 liter gereden.

 photo Desktop212.jpg

Ugh, weer 55 euro, afgelopen zondag moest ik ook al tanken. Dure hobby dat autorijden.

Gelijk maar medicijnen bij de apotheek gehaald, nieuwe acné-middeltjes (die zijn zo goed als op!).

 photo Desktop212.jpg

Bij mijn ouders, work-it-work-it!

Mama kookt; kabeljauw met mozzarella en tomaat en basilicum en gebakken aardappeltjes. Oh en sla, maar die eet ik apart.

 photo Desktop212.jpg

De reden dat ik bij mijn ouders eet.. ik mag ’s avonds de griepprik halen. Wat een feest. Ik hou niet zo van naalden, zeker niet in mijn lichaam. Ik had een foto van het doosje met injecties kunnen maken, maar ik kon die injecties zelf al niet aanzien, ik zal het jullie ook niet aandoen.

Bij mijn ouders vind ik de nieuwe Women’s Health. Ik vind dit de beste cover tot nu toe, Marlou van Rhijn (bladebabe!) is zo mooi, leuk, stoer!

 photo Desktop212.jpg

Persoonlijke Parijs-tiplijn voor Madelon Baans. Ben jaloers dat ze een paar uurtjes naar Parijs gaat. Ik heb nog steeds geen datum.

De rest van de avond spendeer ik in bed met mijn MacBook. Beetje bloggen, beetje inspiratie op doen, dat soort dingen..

Liefs,
Annemerel

Delen:

37 Reacties

 1. oktober 17, 2014 / 12:03

  Wat vervelend dat je zo’n acne uitbraak hebt :( Dan voel je je zo vies meteen (in ieder geval, ik altijd wel)… Hopelijk trekt het gauw weg!

 2. oktober 17, 2014 / 12:21

  Wat vervelend van die uitbraken, ik snap dat je daar niet vrolijk van wordt. Hopelijk gaat het snel beter!

 3. oktober 17, 2014 / 12:24

  Lijkt me heel vervelend. Konden ze bij de kliniek niets doen? Of zit de behandeling erop? Succes, ik hoop dat je er snel vanaf bent!

 4. oktober 17, 2014 / 12:37

  Vervelend van die uitbraak, hopelijk gaat t snel beter ermee. Je slaapmasker js wel super schattig! :)

 5. oktober 17, 2014 / 12:38

  Wat super vervelend van de acne. Voor de rest een super leuke dag!

 6. oktober 17, 2014 / 12:41

  Die uitbraken zijn zo irritant en herkenbaar! Het ging bij mij een tijdje goed, tot vandaag. Stress & hormons, argh!
  Sterkte ermee!

  Verder zijn je maskers echt te schattig, die uil! En wil ik ook NU naar Parijs ;)

 7. oktober 17, 2014 / 12:46

  Die maskertjes zijn super cute!

 8. oktober 17, 2014 / 13:00

  Vervelend van je acne uitbraak! Op je wangen is inderdaad hormonaal (volgens mijn dermatoloog) ik krijg het altijd als ik slecht eet en dergelijke (stress enzo) De cover is inderdaad heel cool. Ik heb er vorig weekend in het echt mogen zien (bij de onthullling van de cover) en het is echt een stoere chick :)

 9. Rianne
  oktober 17, 2014 / 13:01

  Ik blijf je een mooi en inspirerend persoon vinden. Zelfs met acné.

 10. oktober 17, 2014 / 13:19

  I feel you, sinds een paar maanden zijn die acne bulten dagelijks mijn spiegelbeeld.. Ben twee weken geleden ook naar de Velthuis kliniek geweest, maar mehh het wordt allemaal niet betaald door mn verzekering. Nog even doorbijten dus:(

 11. oktober 17, 2014 / 13:21

  Leuk overzichtje! Wat vervelend van die uitbraken, hopelijk ben je er snel weer vanaf!

 12. Marie
  oktober 17, 2014 / 13:29

  i feel your pain ‘:) heel herkenbaar! Superstoer dat je die foto van je uitbraak durft te posten. Doet deugd om te zien dat ook andere meiden daar last van hebben… Dankje daarvoor!

 13. oktober 17, 2014 / 13:48

  Wat vervelend van je acne, hopelijk trekt het snel weg.
  En parijs pff ik ben er één keer geweest en moet er al een aantal weken dagelijks aan denken. Ik wil terug!

 14. oktober 17, 2014 / 14:08

  Wat een baalmoment met de uitbraak en het tanken was ook al geen pretje, gelukkig genoeg andere fijne momenten waar je de focus op weet te leggen. Oee wat ziet de nieuwe Women’s Health er goed uit!

 15. Alyssa
  oktober 17, 2014 / 14:32

  Elke dag weer leuk de snapshot diaries! Wel balen van de acné uitbraak! Het ging zo goed.

 16. oktober 17, 2014 / 14:45

  Heel vervelend van de uitbraak (erg herkenbaar ook!)

 17. oktober 17, 2014 / 14:52

  Oh balen van die acné uitbraak. Ik rijdt ook vaak meer dan 500 km met mijn 35 liter tank hihi. Wel duur geintje, maar ik zag dat de benzineprijs wel een paar cent gedaald is de laatste dagen.

 18. oktober 17, 2014 / 15:39

  Vervelend acne uitbraken, ik heb er gelukkig niet zo heel veel last van

 19. oktober 17, 2014 / 15:40

  Oooh wat leuk dat je bij het HQ van Nike bent geweest. Het HQ van Nike is naast mijn stage namelijk, hihi ;) Oh en nu heb ik zin om naar Parijs te gaan!!

 20. oktober 17, 2014 / 15:45

  Super vervelend dat je ineens weer zo’n last hebt van Acne :( ik ken het gevoel, want het is best wel opvallend meestal, waardoor je je niet veel beter gaat voelen… Hopelijk is het snel weer wat minder :D

 21. oktober 17, 2014 / 15:51

  Oh das kut ja. Ik heb eczeemaanvallen op die manier. Die gaan gelukkig wel binnen een paar dagen over. Hoop dat het voor jou ook zo vlotjes gaat. Tanken is gekkenwerk.

 22. Ilse
  oktober 17, 2014 / 15:54

  Balen zeg van die acne-uitbraak zeg. Dan heb ik dus helemaal niks te klagen.

  Wauw, gaaf om door de bossen te rijden. Doet me altijd denken aan vroeger. :)

 23. oktober 17, 2014 / 16:21

  Ah damn… Ik herken je gevoel helemaal. Balen, hopen dat het snel weg trekt. Ik zat dus afgelopen weekend wel op de toeristische locatie van Ladurée op des champs elysees en damn, dat was druk! Maar wel lekker! Dankzij jou een bezoekje gebracht :)

 24. oktober 17, 2014 / 16:31

  Echt super vervelend dat je zo veel last hebt van acne. Wel een super leuk slaapmasker!! Super cute ^^

 25. oktober 17, 2014 / 17:00

  Wat vervelend van je acne, hopelijk trekt het snel weg. En wat een schattig slaapmasker :)

 26. oktober 17, 2014 / 17:09

  Kak van je acne, snap dat je daar van baalt. Wat zijn Ka’s toch fijne auto’s he. Ik heb er zelf ook een, heerlijk dingetje is t!

 27. oktober 17, 2014 / 17:15

  Wat stoer dat je die uitbraak zo onl zet!

 28. Linda
  oktober 17, 2014 / 17:40

  Hii Annemerel! Acne is naar, ik ken het! Welke medicijnen gebruik jij ertegen? Ik ben nog steeds erg opzoek naar het goede middeltje…

  Liefs

 29. oktober 17, 2014 / 17:51

  Ik ben laatst naar Parijs geweest, ik heb niet gegeten bij La Coupole of een taartje gegeten bij Laduree maar ik mag zeker niet klagen!!

  Wat vervelend dat je zo’n acne uitbraak hebt gekregen zeg, maar hopelijk trekt het weer een beetje bij. Iedereen heeft wel iets, bij jou is het aan je acne te zien, als ik ergens last van heb race ik om de haverklap naar de wc. Dat is nu eenmaal menselijk..! (Vervelend maar menselijk) Mensen zijn nu eenmaal niet zo gemaakt om goed met stress om te gaan. Stress kunnen we beter vermijden, maar ik geloof dat het makkelijker gezegd dan gedaan is.

 30. oktober 17, 2014 / 22:08

  Oh wauw, je zou toch juist zeggen dat sporten goed is voor je huid… Wat een leuke slaapmaskers!!

 31. oktober 18, 2014 / 09:29

  Heerlijke diary!

 32. oktober 18, 2014 / 11:14

  Je zult het ongetwijfeld al geprobeerd hebben, maar ik smeer er zinkzalf van Zwitsal op (geen andere) en dat helpt goed. Als ik ze heb, dan gaan ze bij mij op plekken zitten die het meest in the spotlights (huh?) staan. Zo fijn. Als ik jouw blogs lees, bekruipt me een soort schuldgevoel omdat mijn arme hardloopschoenen vereenzamen in de schuur… hmmm…

 33. Danielle
  oktober 18, 2014 / 22:58

  Acné uitbraak, ik weet hoe het voelt :(
  Heb ze zelf ook altijd op mijn wangen en kaak, mega rode bulten ook gewoon en die komen dus keihard door mijn foundation heen. Plus dat het van mijn foundation alleen maar erger word.

 34. oktober 18, 2014 / 23:34

  Wat vervelend van die acne uitbraak :( Heb ook een tijd enorm veel last gehad van acne en ik begrijp hoe je je erdoor kan voelen. Hoop dat het snel weer minder wordt voor je. Fijn weekend nog Annemerel! :D

 35. Sharon
  oktober 20, 2014 / 17:26

  Hai! Ik heb ook onwijs last van acne. Nog steeds. Bijna 24, dus was het nu wel eens zat. Gezien het rond mijn 12e, 13e zo is begonnen. Ik heb toentertijd een aantal jaar Inderm gebruikt wat ik via de huisarts voorgeschreven had gekregen. Vorig jaar ben ik bij een huidkliniek geweest om een goedaardig plekje huidkanker weg te laten snijden en daar zagen ze ook mijn acne. Toen heb ik iets anders gekregen van de huidarts daar. Helaas zie ik na 1,5 jaar nog weinig resultaat en heb ik net als jij wel eens zo’n uitbraak zoals je beschreef. Nou ja, wel eens.. vrij vaak. Begin deze maand bij een dermatoloog in het ziekenhuis geweest. Ik kreeg antibiotica voor 6 weken. Echter, na een week mee gestopt aangezien ik zo’n beetje alle bijwerkingen had die je kon hebben met deze medicijnen. Duizelig, hoofdpijn, wazig zien. Had het idee dat ik niet meer helemaal op deze wereld was. Dus ben er mee gestopt. Moet aanstaande woensdag terug naar deze arts.

  Ik wilde persoonlijk contact met je opnemen, maar dat kon ik niet vinden via de site. Vandaar een berichtje onder jouw diary. Hoe is dat bij jou gegaan? Behalve de peelings? Welke middeltjes heb je bijvoorbeeld nu meegekregen?

  Groetjes Sharon