SNAPSHOT DIARY: 15/4

 photo Recently Updated17.jpg


 photo Recently Updated17.jpg

7.00u, ik ben er nog niet helemaal klaar voor….

Maar na een paar bananenpannenkoeken gaat het altijd meteen een stuk beter.

 photo Recently Updated17.jpg

FaceTime met mama, althans, dat probeer ik. Maar ik zie nu op deze foto dat hij niet eens aan het verbinden is, dus ik denk dat ik iets fout gedaan heb.

Second breakfast, aardbeitjes, blauwe bessen en basilicum. In mijn raamkozijn! Zon zon zon!

 photo Recently Updated17.jpg

Mijn straat heeft het eerste half jaar dat ik er woonde open gelegen en dat was af en toe echt knap vervelend (al mijn dozen moest ik door het zand verhuizen en ik kon niet voor de deur parkeren), maar ik heb er wel wat voor terug gekregen.

Ik rij naar mijn ouders omdat ik twee recepten wil proberen en de keuken van mijn ouders is nu eenmaal net iets fijner dan die van mezelf. Ook niet geheel onbelangrijk, mijn ouders hebben een tuin. Ik heb niet eens een balkon. Ik begon met dit cocktail recept met Lipton Ice Tea Red Fruits. Het was meteen in één keer geslaagd en nog voor twaalf uur had ik mijn glas leeg. Daar zat dus rum in. Haha. Recept volgende week online.

 photo Recently Updated17.jpg

Werken met blote benen in de tuin, want die benen mogen best wat kleur krijgen. Is trouwens nog best lastig.. de zon is zo fel dat ik na een tijdje de laptop in mijn bovenbenen had staan.

Onderdeel van mijn lunch, de rest bestond uit een paar truffels (alleen als ik bij mijn ouders ben) en speltcrackers.

 photo Recently Updated17.jpg

Ook dit tref ik alleen bij mijn ouders in de vriezer aan. Magnums.

Voor het tweede recept heb ik geraspte worteltjes nodig, dat kan ook prima in de tuin gedaan worden.

 photo Recently Updated17.jpg

Ondertussen gooi ik er even plankje tussendoor, aan de buikspieren moet ook gewerkt blijven worden.

Oeeeehhhh dit beslag is écht goed, maar het mist iets… pecannoten. Helaas kan ik die niet vinden in de voorraadkast.

 photo Recently Updated17.jpg

Dan maar weer even verder werken, in de zon, met mijn moeder naast me. Het is nationale advertorial-week, ik kondig hem alvast maar even aan. Maar ik kan toch geen nee zeggen, want de eerste tien weken van het jaar was het ‘nationale-we-adverteren-lekker-niet-periode’. Maar ik beloof dat ik er écht iets leuks van probeer te maken (en mocht het niet leuk genoeg zijn, plaats ik hem alleen als extra blog, niet ‘in plaats van’ een onbetaalde blog).

Ik wilde gaan hardlopen maar sinds de 20 kilometer van maandag heb ik wat last van mijn onderrug. Hardlopen gaat nu gewoon heel even niet. Not amused.

 photo Recently Updated17.jpg

Dan maar even langs de Jumbo voor wat pecannoten….

 photo Recently Updated17.jpg

Het resultaat is écht heel erg lekker. Ik maakte het eigenlijk voor een blog voor aanstaande zaterdag, maar sorry mensen, mijn moeder heeft roet in het eten gegooid. Ze vindt hem zo lekker dat ik hem moet bewaren voor mijn boek. Mijn welgemeende excuses (maar nu weten jullie wel alvast één dingetje over het boek, er komt in ieder geval een recept voor wortelbrood in).

 photo Recently Updated17.jpg

OMG! Ik ben via een charity programma ingeschreven voor de Berlijn Marathon!!!!! Vanmiddag meer!

Afgelopen maand heb ik geen schoenen voor mezelf besteld bij Sarenza, maar ik bestelde onder andere deze witte converse all stars voor mijn zusje. Ze is er, zoals je misschien wel kunt zien, heel blij mee!

 photo Recently Updated17.jpg

De hele familie is bij mijn ouders vanavond, want we luiden vanavond het… BARBECUE SEIZOEN in! (net als de rest van Nederland).

Het was de bedoeling dat we buiten zouden eten, aan de nieuwe tuinset van mijn ouders, maar toen we eindelijk aan tafel wilden gaan was het toch wel een beetje fris geworden. Zaten we uiteindelijk toch nog gewoon aan tafel en lieten we mijn vader in zijn eentje buiten barbecuen. As usual.

 photo Recently Updated17.jpg

Onderweg naar huis, dit nummer van Wiz Khalifa van de soundtrack van Furious 7 is zó mooi.

En met de nieuwe Women’s Health op schoot, val ik rond een uurtje of 23.00u in slaap.

Liefs,
Annemerel

Delen:

25 Reacties

 1. april 16, 2015 / 12:04

  Oooeeh wortel brood klinkt heerlijk, ik ben heel benieuwd naar het recept dus wacht nu al met smart op je boek. Maar even wat anders, Berlijn, wat super tof!

 2. april 16, 2015 / 12:05

  Prima dagje zo! En gefeliciteerd met je inschrijving voor Berlijn, die lijkt me ook heel gaaf om ooit te doen. Eerst maar weer de halve marathon overleven in mei haha.

 3. Elvira
  april 16, 2015 / 12:06

  Omg dat wortelbrood!!!! Ziet er heerlijk uit :D

 4. april 16, 2015 / 12:08

  Ooooh wat leuk dat je Berlijn Marathon gaat lopen!

 5. april 16, 2015 / 12:11

  Hmmm, lekkere baksels allemaal :-) Krijg er honger van. Succes met de marathon alvast!

 6. april 16, 2015 / 12:30

  Ik vind jouw snapshots altijd zo leuk. Iedere dag mag ook hoor ;) Advertorials moeten gebeuren toch, je maakt er in ieder geval prima stukken van!

 7. april 16, 2015 / 12:33

  Oh la la dat wortelbrood!

  Leuke snaps weer en vaders alleen buiten laten staan hetzelfde doe ik bij mijn man. Soort payback time nu mag hij het eten serveren.

 8. april 16, 2015 / 12:39

  Wat gezellig dat de hele familie bij je ouders was. Die foto van jullie vijven is echt super leuk! Je zusje heeft al echt onwijs bruine benen, zeg. SUPER leuk dat je toch mee kunt doen met de Berlijn marathon :D

 9. april 16, 2015 / 12:42

  Nou dan wordt het dus duidelijk een marathon dit najaar! Super tof!!

  Helaas heb ik mijn eerste bbq dit jaar niet gehad. Hopelijk dit weekend! :)

 10. april 16, 2015 / 12:47

  Ben zo benieuwd naar jouw boek!

 11. Ilse
  april 16, 2015 / 13:29

  Heerlijke dag en met fantastisch weer! Echt een verademing dat je bij je ouders in de tuin kunt gaan werken en daarna gezellig bbq-en.
  Ik ben heel erg benieuwd naar die cocktails, komen die ook op je site?
  En gaaf, die marathon in Berlijn!

 12. april 16, 2015 / 13:45

  Awh wat jammer dat je wortelbrood in je boek komt. Was er wel nieuwsgierig naar, haha! Goede reden om je boek te kopen.

 13. april 16, 2015 / 14:16

  Het wortelbrood ziet er echt super lekker uit! Ik ben erg benieuwd naar je boek ^^ Succes met schrijven!

 14. april 16, 2015 / 14:55

  Cool dat je Berlijn gaat lopen, zo’n fijne stad! En het was gisteravond inderdaad heel snel afgekoeld ’s avonds, jammer!

 15. april 16, 2015 / 15:09

  Je wortelbrood ziet er lekker uit! Kan niet wachten tot je boek er is!

 16. april 16, 2015 / 15:16

  Wat doe je me aan haha, ik heb meteen honger!

  Ik kan niet wachten op je boek :)

  xx

  Lotte

 17. Eveline
  april 16, 2015 / 15:21

  Wat super fijn dat je eerlijk toe geeft dat het ‘advertorial week’ is en dat je uitlegt waarom. Mede door die eerlijkheid vind ik het heerlijk om je blog te lezen :)

 18. april 16, 2015 / 15:40

  Wat gezellig dat je zo een dagje bij je ouders kunt zitten! Ik ben zo benieuwd naar je boek!

 19. april 16, 2015 / 16:24

  Ik kan niet wachten op de eerste bbq in mijn eigen tuin! Lekker!

 20. april 16, 2015 / 17:06

  Jaaa zó lekker dat je gewoon alweer buiten kon zijn en dan ook nog eens met blote benen, summer really kicks in :) Al word ik ook wel een beetje lui van die zon moet ik bekennen haha. Heerlijk dagje volgens mij!

 21. april 16, 2015 / 18:04

  Altijd leuk om weer te lezen. En ik ben zo razend benieuwd naar je boek!!

 22. Femke
  april 16, 2015 / 19:06

  Aaah ik ben zo benieuwd naar je recept!! Nog een goede reden om je boek te kopen als ‘ie af is ;-) Leuke snapshot diary weer!

 23. april 16, 2015 / 19:19

  Heerlijk die zonnige foto’s!

 24. april 16, 2015 / 23:22

  Oeh je had me net nieuwsgierig gemaakt naar je nieuwe recept.. Dat wordt afwachten!