SNAPSHOT DIARY: 14/10

 photo Recently Updated100.jpg


 photo Desktop1529.jpg

Mijn wekker gaat om zeven uur, maar dit is niet mijn ochtend… Ik draai me nog een keer om. Ik heb gisteravond tot laat gewerkt en werd vannacht ieder uur – om nog onverklaarbare reden – wakker. Maar ik heb veel te doen vandaag en ik wil hardlopen en… ok, om kwart voor acht moet ik er echt uit.

Ik loop acht kilometer, een nieuwe route met wat ‘oude bekende’ stukken.

 photo Desktop1529.jpg

Het Vredespaleis ligt op een kilometer lopen van mijn studio, maar ik ben er nog nooit met hardlopen langs gelopen, nu dus wel. Tijd voor een foto.

Ik droeg vandaag een nieuwe longsleeve die ik afgelopen maandag bij Nike bestelde. Hij werd binnen een dag geleverd, super fijn!

 photo Desktop1529.jpg

Tijd voor gekookte eitjes (en een banaan).

Ok, we maken even een sprongetje. Ik ben gistermiddag begonnen met het lezen van mijn boek en tijdens het lezen heb ik ook wat wijzigingen aangebracht. Vanmorgen ben ik daar mee verder gegaan en nadat ik daar mee klaar was ben ik naar het huis van mijn ouders gereden om verder te werken. Onder het genot van een cappuccino (mijn koffiezetapparaat werkt nog steeds niet, de horror).

 photo Desktop1529.jpg

De halve marathon van Salzburg op 1 mei… klinkt leuk toch?

Volgens mijn moeder is de duckface op en moet ik nu de fish gape doen, maar ik hou het lekker bij de duckface.

 photo Desktop1529.jpg

Wat er vandaag op het programma staat? Het uitschrijven van de vijftien recepten die in mijn boek komen. De recepten zijn mijn favoriete recepten, dus de meeste staan ook op mijn blog. Maar ze zijn allemaal net iets aangepast, verbetert… al zeg ik het zelf. Als je een recept op een gegeven moment meerdere keren gemaakt hebt ga je toch dingen ontdekken die beter kunnen. Deze recepten zijn allemaal tot in de puntjes geperfectioneerd, al zeg ik het zelf.

Tijd voor lunch, mijn oma en moeder zitten bij La Place hier drie minuten lopen vandaan, ik laat me graag uitnodigen. Dit flatbread met zalm is zeer goed te doen.

 photo Desktop1529.jpg

Dit was iets minder lekker, chocolaatjes van La Place. Toch blijf ik eten…

‘Mammmmmm ik ben klaar met mijn boek voor vandaag en ik ga nu een glas wijn drinken en wil je daar een foto van maken voor Instagram?’ Mama moet eerst even sms’en.

 photo Desktop1529.jpg

Maar hier is de foto dan…

En terwijl ik mijn glas wijn drink, eet mijn moeder een bak frambozen leeg en liked ze mijn foto op Instagram.

 photo Desktop1529.jpg

Ik heb aangeboden om boodschappen te doen. Ik had niet naar buiten gekeken en het regent inmiddels en jeetje wat is het koud.

Kijk!!! De nieuwe Fashionista! Daar sta ik in met een nieuwe (maandelijkse) column! Vanmiddag meer hierover!
 photo Desktop1537.jpg

’s Avonds eet ik bij mijn ouders, de kalkoenschnitzels die ik zojuist gehaald heb bij de supermarkt met gebakken aardappeltjes en een caprese salade.

Na het eten breekt de hel los, als ik net een verhaal van 800 woorden geschreven heb voor mijn blog en als ik wil opslaan blijkt dat ik al een uur geen internet had. Dat betekent niet alleen dat ik mijn hele verhaal kwijt ben, het betekent ook dat ik geen back-up heb, omdat ik al zo lang geen internet had. Ik kan niet ontkennen dat er wat traantjes gevloeid hebben, maar ik was gewoon héél erg moe en had écht mijn best gedaan op een leuk stuk en dan is alles met één druk op de knop weg. Drama. Maar gelukkig is mijn moeder daar dan, met espresso’s en thee en een arm om me heen en dan sla ik me er wel weer doorheen. Thanks mam.

Liefs,
Annemerel

Delen:

18 Reacties

 1. oktober 15, 2015 / 12:03

  Die foto op Insta is zoo mooi!

 2. Manon
  oktober 15, 2015 / 12:04

  Ah wat balen van dat stuk zeg! Ik heb dat ook een keer gehad met een paper in een tentamenweek, dráma. Sindsdien sla ik alles 10x op. Je jas van Maje (toch?) blijft prachtig!

 3. oktober 15, 2015 / 12:15

  WAT LEUK! Een column, ben zo benieuwd naar vanmiddag…

 4. oktober 15, 2015 / 12:42

  Ik ben heel benieuwd naar je boek!!

 5. oktober 15, 2015 / 12:51

  Pff, wat ontzettend k*t van het stuk wat je nu kwijt bent, maar volgens mij heb jij de liefste moeder ter wereld (op mijn moeder na, natuurlijk;-)) en helpt zij je wel door je tranen heen.

 6. Amber
  oktober 15, 2015 / 14:38

  Ik ben zo verliefd op die trui die je aanhebt! Die grijze met de omgeslagen bovenkant! Heel brutaal, maar waar heb je die gekocht?

 7. oktober 15, 2015 / 15:15

  Moeders zijn de beste, altijd!
  Herkenbaar trouwens door blijven eten van de niet zo lekkere chocolaatjes.

 8. oktober 15, 2015 / 15:46

  Aaah wat zie je er leuk uit! Waar is je top van als ik vragen mag?
  Succes nog met de laatste loodjes aan je boek, kan niet wachten tot hij in de winkel ligt.

 9. oktober 15, 2015 / 16:12

  Wat een mooie outfit heb je aan!!

 10. oktober 15, 2015 / 19:05

  Ahh wat klote dat je een heel stuk kwijt was! Lief dat je moeder er voor je was, daar is ze natuurlijk ook voor. Net als voor het maken van die leuke Instagram foto, haha ;-)! Leuk geschreven weer :-)!

 11. Ilse
  oktober 15, 2015 / 22:34

  Toffe hardloopoutfit en die insta-foto is zoo leuk!

 12. Elsa
  oktober 16, 2015 / 18:01

  De paars-groene legging die je aan hebt is zo leuk! Welke is dat? Ik ben namelijk al heeel lang op zoek naar een mooie nieuwe hardloop legging :)

 13. oktober 16, 2015 / 21:04

  Wat een leuke outfit zeg! Heel mooi!

 14. oktober 16, 2015 / 22:35

  Leuk dagje!!

 15. oktober 17, 2015 / 08:55

  Awww, balen dat je alles voor niets getypt had. Ik weet hoe het voelt. Wat een leuke outfit heb je trouwens aan! Love it! (Op de foto met het glas wijn!)

 16. oktober 17, 2015 / 13:59

  Awww!~ this is awesome

 17. oktober 18, 2015 / 12:11

  Hahaha, wat heerlijk dat je je moeder gewoon vraagt om een foto te maken :’) Mooi dat dat zo normaal is geworden. En de duckface is inderdaad nog gewoon wel prima, vind ik – die beheers je in elk geval en dat is beter dan zo’n halfbakken fish gape toch? Super zonde van dat stuk trouwens!