SNAPSHOT DIARY: 13/7

 photo RecentlyUpdated51.jpg DAY 11: Sunday Breakfast & Poolside Days photo RecentlyUpdated51.jpg

We ontbijten vandaag in Bardolino, maar voor die tijd moet ik nog snel even een blog online zetten. Ik bid voor goed internet zodat ik mijn familie niet al te lang hoef laten wachten.

Gelukkig is het klusje binnen een uur geklaard en kunnen we weg! Hoewel er voor de hele dag regen voorspeld is schijnt de zon! Altijd mooi meegenomen. Omdat we op regen zijn ingesteld wordt iedere minuut zon nu extra veel gewaardeerd.

 photo RecentlyUpdated51.jpg

Jup, het is maar goed dat ik hardloop…. Ik wil niet eens denken aan de hoeveelheid calorieën en slechte koolhydraten die hier in zitten. Gelukkig is het lekker en vult het goed….

 photo RecentlyUpdated51.jpg

Na het ontbijt maken we een wandeling door Bardolino om het ontbijt nog een beetje te laten zakken. We moeten namelijk ook nog een ijsje eten en op dit moment kan niemand daar aan denken. Bijzonder… op het voeren van de eendjes staat een boete van 50 euro. Pffffffffft.

 photo RecentlyUpdated51.jpg

Het is nooit te vroeg voor Aperol (ijs). Het maken van deze family selfie was risky business, het chocolade ijs van mijn vader lekte namelijk enorm. Natuurlijk zat mijn witte blouse na de foto onder het chocolade ijs. Alles voor een goede selfie ;-).

 photo RecentlyUpdated51.jpg

De zon schijnt nog steeds en we gaan meteen naar het zwembad zodat we iedere zonnestraal vangen.

 photo RecentlyUpdated51.jpg

Naast met mijn voeten in het zwembad, lees ik weer een boek. Ik lees nu Uganda Be Kidding Me van Chelsea Handler. Het vorige boek dat ik las was nogal emotioneel en als ik zeg nogal emotioneel dan bedoel ik dat ik twee dagen na het uitlezen van het boek nog steeds een brok in mijn keel heb. Ik had even iets luchtigers nodig dus.

We lunchen bij het zwembad om half vier (iedereen zat voor die tijd nog vol van de croissant en het ijs) worstenbroodjes staan er op het menu. Lekker fout.

 photo RecentlyUpdated51.jpg

Dan wordt het eindelijk bewolkt en besluit ik mijn nagels in de schaduw te lakken. Geen succes, mijn nagellak is zo dik en stroperig, het lijkt wel alsof er allemaal haren inzitten. Maar geen nagellak is ook geen optie, want mijn nagels zijn nog steeds geel/roze.

Ik besloot dat het tijd was voor een update van mijn CV, dat zijn van die klusjes waar je vaak geen tijd voor hebt. Ik ben zo’n twee uur met mijn CV bezig geweest, uiteindelijk heb ik mijn oude CV gewoon volledig geschrapt en ben ik opnieuw begonnen.

 photo RecentlyUpdated51.jpg

We eten ’s avonds in één van de restaurants op de camping. Natuurlijk kies ik voor Spaghetti Vongole Veraci, ik word gecomplimenteerd op mijn goede Italiaans door de ober. Grappig: mijn vader en moeder bestelde vorige week bij dezelfde ober en terwijl zij net als ik in het Italiaans bestelde, werd hen gevraagd of ze misschien Duits of Engels wilde bestellen. HAHAHAHA. Tot twee keer toe. Ze konden het dan ook niet echt hebben dat ik wél werd gecomplimenteerd. Maar heeft weinig met mijn Italiaans te maken hoor. Ik bestel dit gerecht nu al zo lang en zo vaak dat ik het inmiddels in prachtig Italiaans kan uitspreken. Vraag me vooral niet om iets anders in het Italiaans te zeggen ;-).

 photo RecentlyUpdated51.jpg

De culinaire maaltijd van mijn zusje…

’s Avonds kijken we Duitsland – Argentinië en zijn we voor Duitsland. Maar er zijn heel veel Nederlanders voor Argentinië wat ik best wel flauw vind eigenlijk want het lijkt er meer op dat ze voor Argentinië zijn omdat ze willen dat Duitsland niet wint, dan dat ze daadwerkelijk willen dat Argentinië wint. De reden dat ik voor Duitsland was? Ze spelen veel leuker voetbal dan Argentinië, tegen Argentinië valt bijna niet te scoren en zelf scoren ze ook niet (veel). En daarnaast lijkt Müller op Toby van Pretty Little Liars. Hele goede reden, toch? Gelukkig kreeg ik mijn zin, maar toen lag ik inmiddels al in bed ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

39 Reacties

 1. juli 15, 2014 / 12:11

  Heerlijk artikel weer, ik wil ook wel zo’n croissantje in het zonnetje nu! En ik was ook voor Duitsland, ben het helemaal met je eens, haha. En natuurlijk ook wel omdat ik het nog steeds niet kon hebben dat Nederland van Argentinië verloor dus was ik tegen hun ^^

 2. juli 15, 2014 / 12:21

  Wat hebben jullie lekker weer gehad! En die chocoladecroissantjes, wat ziet dat er heerlijk uit! Ik was ook voor Duitsland, en inderdaad Müller lijkt op Tobias, haha !

 3. juli 15, 2014 / 12:38

  Ahh dankzij jou heb ik meer zin in een carabanvakantie dan in mijn Rome hotel vakantie haha.

  Heerlijk om te lezen.

  Ik kende die Toby niet, maar net even gegoogled en hij lijkt idd veel op Müller!

 4. juli 15, 2014 / 12:47

  Weer hele leuke foto’s en volgens mij heb je zoveel lekkers gegeten!!!

 5. juli 15, 2014 / 13:05

  Ik (en heel veel anderen met mij) waren net als jij ook blij dat de Duitsers gewonnen hadden :)

 6. juli 15, 2014 / 13:12

  Wauw, wat ziet het er daar prachtig uit. En de familie selfie is echt te leuk, zo een mooie foto als herinnering was de chocoladevlek vast helemaal waard!

 7. juli 15, 2014 / 13:19

  Haha heerlijk dat verhaal over je Italiaanse uitspraak. Je CV bijwerken lijkt me ook een goed vakantieklusje! En wat ben je bruuuin!

 8. juli 15, 2014 / 13:26

  Oh leuk!!! Heb genoten. Jouw plogs zijn altijd leuk.

  Ik zit in Istanbul en heb net een citytalk blogpost geplaatst.

 9. juli 15, 2014 / 13:30

  Wat ben je al lekker bruin zeg! En die croissant ziet er goed uiiiit.

 10. juli 15, 2014 / 13:46

  Ah dat Italiaanse ijs ziet er echt te lekker uit!!!!

 11. juli 15, 2014 / 14:10

  Wat fijn dat het ondanks de voorspelde regen toch bijna de hele dag mooi weer is geweest, beter dan andersom! Ik was ook voor Duitsland hoor! Gelukkig hebben ze gewonnen!!

 12. juli 15, 2014 / 14:19

  Ik wil ook zo’n chocoladecroissant… NU! Haha. En babe, wat ben je heerlijk bruin.

 13. Dagmar
  juli 15, 2014 / 14:26

  De dag dat ik terugkwam uit Italië ging jij naar Italië, ik ben dus erg blij met deze plogs zodat ik ook nog een beetje op vakantie ben.. Al wil ik nu alweer terug…
  Geniet er nog van!!

 14. juli 15, 2014 / 14:49

  Ik vind deze blogposts echt heerlijk om te lezen. Wat ben je bruin!

 15. juli 15, 2014 / 15:22

  Ziet er een super vakantie uit! Ik vertrek binnen enkele weken naar Spanje waar het hopelijk ook zo zonnig is :) Nog veel plezier daar!

 16. juli 15, 2014 / 15:46

  Ik ben vandaag aan het juicen en nu wil ik ALLES ETEN.

 17. Leila
  juli 15, 2014 / 16:02

  Ik weet dat je lekker aan het genieten bent, maar ik heb een vraagje en ik hoop dat je me kunt helpen (of iemand anders hier!).

  Ik ben op dit moment in Londen voor een aantal weken en ben op zoek naar de Starbucks Relief Mug (die zwart-witte) ik weet dat jij hem ook hebt, maar ik kan hem tot nu toe nergens vinden! Weet je toevallig nog in welke Starbucks jij hem hebt weten te bemachtigen, of weet iemand anders dit?

 18. juli 15, 2014 / 16:06

  Wat ziet het er allemaal heerlijk uit daar. :)

 19. juli 15, 2014 / 16:06

  Die chocolade croissants zien er lekker uit!! Heerlijk zo’n vakantie!

 20. juli 15, 2014 / 16:31

  Jij bent echt veeeeeel te bruin ;-)!! Al lig ik 2 maanden lang in de zon, zo bruin zal ik nooit worden haha!
  Ik moet nog 7 weken wachten en dan ga ik zelf heerlijk met vakantie, dus ik kom wel goed in de stemming zo! :-)

 21. Jo
  juli 15, 2014 / 17:15

  Zelfs nu ik zelf op vakantie ben check ik steeds jou blog voor je snapshots! Super leuk!! X

 22. juli 15, 2014 / 17:29

  Ziet weer goed uit, ik kreeg honger van die frietjes van je zusje xD Maar ik vond die Müller toch wel knapper dan Toby… :P

 23. juli 15, 2014 / 17:44

  Oh my die croissant. Kwijl.

 24. juli 15, 2014 / 17:59

  Hahaha, ‘ de culinaire maaltijd van mijn zusje’ Leuk!

 25. juli 15, 2014 / 18:36

  Hahahaha, die fito met je vader bij het avondeten. Heerlijk dagje weer lijkt ke zo.

 26. juli 15, 2014 / 19:01

  OMG die croissant. TO DIE FOR! Ik moest wel lachen om die foto van je zusjes culinaire maaltijd hahaha.

 27. Suuz
  juli 15, 2014 / 19:36

  oooohh iedere dag weer geweldig om je foto’s te zien! aaaaaah wat lekker allemaal zeg, krijg spontaan trek! hmmm! vandaag heb ik heerlijke pancakes met nutella gegeten! maar als ik nu die choco croissant zie.. to die for!

  GENIET ER LEKKER VAN MEID! en wat ben je mooi bruin! wauw!!!

 28. juli 15, 2014 / 20:24

  Wat een leuke foto’s weer! Krijg helema zin om op vakantie te gaan.
  Nagellak blijft trouwens dunner als je het in de koelkast zet. Door de warmte wordt het dik.

 29. juli 15, 2014 / 21:01

  Stop eens met al die foto´s van die croissantjes. Ik krijg er steeds zo´n zin in.. haha ;)

 30. juli 15, 2014 / 21:13

  OMG die chocolade croissant…. NIET NORMAAL! Haha super lekker!

 31. Dorine
  juli 15, 2014 / 21:40

  Wauw, van mij mag je heel de zomer in Italië blijven!
  Deze blogs zijn echt zo leuk om te lezen, heerlijk :)!

 32. Nathalie
  juli 15, 2014 / 22:13

  Wat leuk om te zien wat je gedaan hebt. Ziet eruit als genieten. Moest lachen om die comment bij je zusje eten, haha.

 33. iliveoncoffee
  juli 15, 2014 / 22:19

  Hoi Annemerel!

  Sinds je plogs kom ik elke dag op je site! Superleuk! :-)

  Over je nagellak: doe er even twee druppels nagellakremover bij! Word ‘ie weer lekker smeerbaar

  XXX

 34. juli 15, 2014 / 22:28

  Kan je niet zo’n croissant weggeven op je blog? ;)

 35. juli 15, 2014 / 23:00

  Wat een mooi kleurtje heb je! Geniet van je vakantie!

 36. juli 16, 2014 / 20:44

  Haha, leuk he om een compliment te krijgen over je uitspraak van een vreemde taal!!

 37. juli 17, 2014 / 20:10

  Die croissant ziet er super lekker uit!! Je kan het beste eerst een basecoat lakken dan verkleuren je nagels minder snel.