SNAPSHOT DIARY: 12/8

 photo Desktop93.jpg
Herfst in augustus…


 photo Desktop93.jpg

Gooooood morning, wat staat er naast mijn bed…. Het krukje dat ik vorige week niet in elkaar kreeg. Mijn vader heeft de schroef eruit gekregen en er een andere ingezet.

Ik moet eigenlijk hardlopen maar het regent…

 photo Desktop93.jpg

Dus besluit ik eerst maar te gaan werken, het is pas 7.00u maar dat is mooi, ik heb namelijk genoeg te doen vandaag en moet om 13.30u naar Hilversum voor een bezoek aan de Velthuis Kliniek, ik ben de hele middag dus onderweg.

Het gezelligste hoekje van mijn huis, hier komt een kast. Maar…. toen we de kast gisteren in elkaar wilden zetten (een kast van Gamma, serieus Ikea bouwpakketten zijn kinderspel bij de bouwpakketten van Gamma vergeleken) bleek hij net een centimeter te breed voor de ruimte. Shit. Ik dacht echt dat het 1.60 was, maar het was dus maar 1.50. Hoe we dit op gaan lossen is nog niet helemaal duidelijk maar mijn vader heeft allerlei plannen.

 photo Desktop93.jpg

Ontbijt: scrambled eggs met spek. A girl’s gotta treat herself sometimes (everyday!).

Oeps, ik dacht echt dat deze trui kon als een jurkje, ik meen me te herinneren dat ik hem ooit als jurkje heb gedragen. Toch wel heel erg kort. HEEL erg kort.

 photo Desktop93.jpg

Bezig met een review schrijven over The Vacationers van Emma Straub. Ik dacht dat ik er al één geschreven had, maar dat had ik mis. SHIT, ik heb dit boek drie weken geleden gelezen.

Gisteravond voor het slapen heb ik mijn hardloopkleding al klaargelegd. Om half elf is het droog en besluit ik voor mijn snelle 6K te gaan.

 photo Desktop93.jpg

Of toch niet… Eerst nog even op de bank zitten..

En op bed zitten..

 photo Desktop93.jpg

Nee ik moet gaan, MOET. Het is een zweterige 6K, ondanks dat het voor augustus niet erg warm is.

 photo Desktop93.jpg

Panisch voor luchtjes in huis, dus mijn zweetschoenen drogen in het raamkozijn.

What do you think of my new fluffy sweater van Won Hundred?! Gekocht in de sale bij Maison de Bonneterie. Zo jammer dat die winkel verdwijnt.

 photo Desktop93.jpg

Lunch op bed met een quinoa salade van Albert Heijn. Helaas is ‘ie niet heel erg lekker meer, hij is dan ook één dag over de datum. Dat is dus één dag te veel.

Flufffffy sweater.

 photo Desktop93.jpg

Fastforward naar de wachtkamer van de Velthuis Kliniek, ik begin aan een nieuw boek, mijn een na laatste van de Summer Reading.

Mijn laatste peeling gekregen en een kortingsvoucher om de producten van Jetske Ultee nog een keer te kunnen aanschaffen. Ben nog steeds erg blij met de cleanser en crème van Jetske. Durf niets anders meer te gebruiken.

 photo Desktop93.jpg

Op de terugweg rij ik langs de Kazerne in Hilversum waar de lichamen van de slachtoffers van MH17 geïdentificeerd worden. Ik ben onder de indruk van de bloemenzee (dit is nog niets, maar het stoplicht ging op groen en ik moest rijden en ik wilde mezelf en anderen niet in gevaar brengen, lijkt me logisch). Het is alweer bijna een maand geleden dat de ramp plaatsvond, ik krijg nog steeds kippenvel.

Danique trakteerde vandaag op de redactie op McKroket, maar ik was er niet!!! Vond dat ik mezelf dan onderweg ook best mocht trakteren op een McKroket.

 photo Desktop93.jpg

Home sweet home, ik zou eigenlijk moeten koken, maar ben lui en duik met mijn boek (iPad) op de bank en neem een bak chips. Vanavond komt mijn vader weer om verder te gaan met het in elkaar zetten van de kast. Stiekem heb ik er helemaal geen zin in, ik wil slaaaa-pen. Ik ben zo moe, maar weet echt niet waarom.

 photo Desktop93.jpg

’s Avonds komt mijn vader om verder te gaan met project kast. Hij heeft een verhoging gebouwd waar mijn kast op kan staan, zodat hij wel tussen de muren past. Nu staat hij namelijk boven de plinten waardoor we daar geen last meer van hebben.

Na drie uur klussen staat de buitenkant van de kast, vandaag gaan we verder met de rest, het in elkaar zetten van de deuren bijvoorbeeld en dan…. hoop ik dat ik eindelijk klaar ben met project kast.

Liefs,
Annemerel

Delen:

48 Reacties

 1. augustus 13, 2014 / 12:08

  Getver, wat balen van die kast. Het is onvoorstelbaar dat het alweer bijna een maand geleden is…

 2. augustus 13, 2014 / 12:14

  Aaah nu heb ik zin in een McKroket! :P Die kussens zijn leuk trouwens!

   • Suuz
    augustus 13, 2014 / 22:18

    En ik ook…

    • Carina
     augustus 14, 2014 / 11:11

     Haha ik heb er nog nooit 1 gegeten :X geen idee dus hoe ze smaken :P jullie maken mij nieuwsgierig

 3. augustus 13, 2014 / 12:14

  Fijn dat er een oplossing is voor de kast, en dat je een handige vader hebt :)
  En hardlopen in de regen is juist fijn maar extra moeilijk om naar buiten te gaan..

 4. augustus 13, 2014 / 12:41

  Pff ik krijg er ook nog steeds kippenvel van…. Vreselijk! Je huis is echt zo leuk! En fijn dat de kast toch past! Chill zo’n handige vader! xxx

 5. Emma
  augustus 13, 2014 / 12:45

  Hahah “mijn vader heeft allerlei plannen”, ik ben een paar maand geleden verhuisd en het klussen is nog niet klaar, maar dit komt me zo bekend voor! ;) Was afgelopen weekend bij mijn ouders en mijn vader heeft ineens bedacht een muur in mijn keuken eruit te willen slopen..

  Oh die McKroket <3 zin in!

 6. augustus 13, 2014 / 12:48

  Wauw, je huisje is nu echt bijna af!

  Ik kom tot de conclusie dat je precies tegenover mijn oude huis in Den Haag woont, wat een toeval!

  Als ik het bij het rechte eind heb: probeer zeker het Indische buurtrestaurantje eens uit. Je gaat vijftig jaar terug in de tijd, maar het is wel erg lekker.

 7. lilian
  augustus 13, 2014 / 12:51

  wat zijn vaders toch handig, ik gebruik hem ook altijd hahah :)

 8. Sarina Wieringa
  augustus 13, 2014 / 12:56

  <3 handige vaders… zijn echt onmisbaar! Dat kleren klaarleggen ga ik ook eens proberen, maakt t weer iets makkelijker om toch te gaan :)

 9. nettelie
  augustus 13, 2014 / 12:57

  Wat een superslim idee van je pap! De mijne is ook zo handig. (PS ik vraag me dit echt al maanden af: waarom zijn de boekvoorkanten in de summer reading altijd een kwartslag gedraaid?)

  • augustus 13, 2014 / 19:27

   Hahaha omdat ik 800 pixels breed wil en als je hem dan staand doet is dat veel te groot ;-)

   • nettelie
    augustus 13, 2014 / 20:39

    haha ok thanks voor het oplossen van dit mysterie!

 10. nettelie
  augustus 13, 2014 / 12:59

  o, en LOVE je herfsttrui. Staat je heel goed + ook sexy op die foto. You hottie, you.

 11. augustus 13, 2014 / 13:08

  Wat is het toch fijn om een handige vader te hebben! die van mij heeft ook altijd wel oplossingen voor dit soort dingen, altijd handig hihi!

 12. Kristel
  augustus 13, 2014 / 13:13

  Ik vind je studio zo mooi! Ik krijg er spontaan zin in om de inrichting van ons huis ook om te gooien. Helaas geen clean wit voor mij, omdat mijn lieve vriend het helemaal niets vindt :( Maar we hebben wel afgeproken om binnen 2 jaar te verhuizen, dus dan mag ik weer aan de slag!

 13. augustus 13, 2014 / 13:23

  Super fijn om een handige papa te hebben! Leuke foto’s ja behalve die regen dan hahaha, die kussentjes mr en mrs right zijn super leuk, ik heb de mokken ervan

 14. augustus 13, 2014 / 13:32

  Ik vind je snapshot diary altijd het leukst van je blog!

 15. augustus 13, 2014 / 13:34

  Mooie kast zo – precies tussen die twee muren!

 16. augustus 13, 2014 / 13:37

  Handig zo’n vader!!

 17. Lisa
  augustus 13, 2014 / 14:05

  Zo leuk om te lezen nu ik ook aan het verhuizen ben. Jou foto’s zijn altijd heel leuk!

 18. augustus 13, 2014 / 15:07

  Wat fijn dat je vader zo met die kast is bezig geweest! En nu heb ik zin in de McDonalds.

 19. augustus 13, 2014 / 15:12

  Oh dat gedoe met de kast! Wat vervelend he als het net niet past? Ik had dat met mijn pax kast, moest met verhuizen helemaal uit elkaar anders kon ie een bepaalde draai niet maken in de gang *zucht..* maarrrr hij staat!

 20. Desiré
  augustus 13, 2014 / 15:25

  chips én popcorn? ;p
  Oooh McKroket, dat is echt jaren geleden dat ik die gegeten heb maar krijg er spontaan zin in haha, gelukkig zit hier geen McD in de buurt.. of ja eigenlijk wel maar dat is een Duitse en daar kennen ze geen kroketjes ;)

  Handig zo’n vader met allerlei plannen! Fijn dat de kast nu gewoon past. En moe… pfff tell me about it! Ik hou een dagboek bij (One Line A Day) en kan nu precies terug lezen van 3 jaar geleden en wat me opvalt is dat ik ieder jaar in dezelfde periode (nu dus) moe ben. Waar het aan ligt??? ik slaap prima en doe eigenlijk niets anders als normaal. Blehh..

 21. augustus 13, 2014 / 15:30

  Ah je kamer ziet er zo leuk uit! Heel begrijpelijk dat je zo panisch bent voor alle nare geurtjes haha. Liefs

 22. augustus 13, 2014 / 16:23

  Wat moeten we toch zonder vaders? Ik heb ook zoveel dingen gehad die niet in elkaar wilden & vervolgens kwam m’n vader langs en TADA.

 23. Jazz
  augustus 13, 2014 / 16:34

  Papa’s zijn handig! Mijne heeft een dressing gemaakt in mijn huis :)

 24. augustus 13, 2014 / 16:56

  Oeh geef mij een mckroket. En hulde aan de handige vaders!
  Trouwens bakje chips of een bakje popcorn? Of allebei, ook erg lekker! Aangezien bij de foto bakje chips staat :).

 25. augustus 13, 2014 / 17:47

  Oh dat is zo irritant, als je na een hele tijd nog iets moet reviewen! Wel lekker dat je er zo vroeg uit was, dan heb je een lekker lange dag. Zo ziet het er in elk geval uit :) Altijd handig zo’n vader die een beetje kan klussen, hoop dat ’t mooi wordt (vast wel)!

 26. Lotte
  augustus 13, 2014 / 17:49

  De snapshot diaries zijn zoooo leuk om te zien!

  • Lotte
   augustus 13, 2014 / 17:50

   Huh? Deze foto ben ik niet?

 27. Claire
  augustus 13, 2014 / 17:52

  Handig zo’n vader..! Ik heb dat krukje ook, toen ik hem een paar jaar geleden kocht was hij nog vrij makkelijk in elkaar te zetten ;-) Ik heb de “treden” wit geverfd, is een leuke touch :)

 28. augustus 13, 2014 / 18:18

  Mc Kroket, ik wil ook!! Wat fijn dat je vader zo handig is en even een oplossing bedenkt voor je kast :)

 29. Evie
  augustus 13, 2014 / 18:53

  Gebruik je de cleanser en crème voor de normale tot vette huid van Jetske? Je huid ziet er mooi uit!

 30. augustus 13, 2014 / 19:23

  Wat een heerlijke trui zeg! En die kleur van je hardloopschoenen, i’m in loveee.

  Succes met project kast!

  Liefs,
  Kirsten

 31. augustus 13, 2014 / 20:10

  Leuke foto’s, wat een gedoe altijd he die bouwwerkjes! Goed bezig met hardlopen zie ik, erg knap!

 32. Suuz
  augustus 13, 2014 / 22:25

  Lekker dagje weer! Wat moeten we zonder onze handige vaders he! Ideaal! Genieten in je eigen paleisje :-) en nu ga ik morgen ook een mckroket halen!

 33. augustus 14, 2014 / 09:57

  Damn… Die mac kroket ziet er goed uit. En wat goed van je vader!

 34. augustus 14, 2014 / 11:32

  Oooh zo fijn, handige vaders. En ik heb nu ook echt zin in een mcKroket (en ik heb nog nieteens ontbeten) haha.

 35. augustus 14, 2014 / 11:34

  Haha, mijn hardloopschoenen stinken inmiddels een uur in de wind en ik durf ze dus niet meer terug te zetten in de kast. Ze staan nu in de kamer bij de openslaande deuren, zodat ik ze ook ieder moment kan luchten. ;)

  En handig hè, zulke kluspapa’s? Mijne heeft er ooit ook voor gezorgd dat mijn bed ondanks plinten in mijn studentenkamer paste!

 36. augustus 14, 2014 / 12:19

  Vaders zijn the best! Super dat hij die kast er tussen kreeg en je krukje heeft gefixt. Mijn vriend en ik zijn ook druk aan het klussen en mijn vader heeft ons ook zo goed geholpen :)

 37. augustus 14, 2014 / 16:53

  Wat ontzettend handig van je vader!

 38. Margot
  augustus 14, 2014 / 20:45

  Mag ik vragen waar je tafel van is? :)

 39. augustus 15, 2014 / 08:23

  Wat een heerlijke trui!! Die doet me denken aan regenachtige herfstavonden!

 40. augustus 17, 2014 / 09:50

  Handig zo’n vader! En goed dat je nog bent wezen lopen! Motivatie vinden is toch lastiger met minder weer!