SNAPSHOT DIARY: 10/7

 photo Collages1-1.jpg

DAY 8: Milano BABY!


 photo RecentlyUpdated34.jpg

We waren eigenlijk van plan om al om 7.00u in de auto te stappen, maar dat werd door de voetbalkater twee uur later. We ontbijten onderweg bij een wegrestaurantje. Chocolade croissants en cappuccino!

 photo RecentlyUpdated35.jpg

In de Milanese Metro met een super schattige photobomber (a.k.a. my sister en haar LBD).

Papa en ik dragen dezelfde schoenen. Allebei besteld bij Sarenza, allebei van de herenafdeling (het zijn de Nike Free 5.0, 2014 collectie).

 photo RecentlyUpdated36.jpg

Milano!!! De dom blijf een indrukwekkend gebouw.

 photo RecentlyUpdated37.jpg

Piazza Il Duomo.

 photo RecentlyUpdated38.jpg

Bij & Other Stories zie ik de trui die ik in mei in Londen bijna voor 60 pond kocht, nu voor de helft van de prijs liggen. Helaas is mijn zusje het niet eens met de trui, hij is te groot. Volgens haar heb ik een S nodig in plaats van een M. (moet eerlijk zeggen dat ik dat twee maanden geleden in Londen ook vond, maar nu is er geen S en wil ik deze trui). Ik luister naar Roos en hou mijn geld toch in mijn zak.

Ik draag trouwens een ‘outfit’ die ik al twee keer eerder in Milaan droeg. De jumpsuit droeg ik vorig jaar zomer in Milaan en zes weken geleden ook al. Sommige kledingstukken zijn zijn geld gewoon écht waard geweest, deze jumpsuit is daar zeker één van.

 photo RecentlyUpdated39.jpg

Ik trakteer mijn ouders en zusje op een lunch bij Obìka op het dak van La Rinascente. En weet je wie we daar (voor de tweede keer vandaag al!) tegenkomen? Chiara Ferragni (The Blonde Salad). Zowel mijn moeder, zusje als ik volgt haar al jaren, mijn vader moet het allemaal maar aanhoren, hahaha. Vond haar de laatste tijd op haar Instagram en blog minder leuk worden (het is allemaal zo gepolijst), maar ‘off camera’ is ze absoluut niet geposeerd of nep. Mijn moeder wilde naar haar toelopen om te vragen of ze met mij op de foto wilde, maar dat ging me toch net een brug (of liever gezegd: een paar 100 bruggen) te ver.

 photo RecentlyUpdated40.jpg

Kleine straatjes in Milaan zijn leuk! Links zie je een straatje in Brera, rechts de Via Montenapoleone (straat met alleen maar onbetaalbare winkels).

 photo RecentlyUpdated41.jpg

Bij Nike pas ik de nieuwe LunarGlide 6, ik wil ze niet meer uit doen, maar ik heb net nieuwe LunarGlides. MAAR IK WIL ZE. Ok, ik laat ze nog even liggen, maar….

Als troost neem ik een ijsje in dezelfde kleuren als de LunarGlides.

 photo RecentlyUpdated42.jpg

Om half tien komen we ’thuis’ en eten we een salade met worstjes van de barbecue. Lekker! Ik wil vroeg naar bed, maar uiteindelijk wordt het toch nog elf uur en dan moet ik natuurlijk nog even lezen en dan is het zo alweer 0.00u geweest! Time flies.

Liefs,
Annemerel

Delen:

24 Reacties

 1. juli 12, 2014 / 12:04

  Wat grappig dat je Chiara daar tegen kwam! En arme vader haha. En oké, ik ga nu linea recta ook op zoek naar een zaak waar ze schepijs verkopen. Ik wil ijs!

 2. juli 12, 2014 / 12:07

  Gotta love Milaan! Ik ben het met je zusje eens dat die trui te groot is! Oh en ik vind het zo heerlijk dat jij eigenlijk zelf heel ‘bekend’ bent door je blog, maar toch ook niet op Chiara Ferragni durft af te stappen haha (ik zou het ook niet hebben gedaan hoor)

  • Annemerel
   Auteur
   juli 13, 2014 / 08:52

   Hahaha eigenlijk best wel erg ik vind het zelf altijd zo leuk als er meiden naar me toe komen en zeggen ‘ik lees je blog’ en zelf ben ik te schijterig om op haar af te stappen. Zero points for Annemerel.

 3. juli 12, 2014 / 12:41

  Volgens mij krijg je van Milaan nooit genoeg! En dingen passen als je weet dat het niet goed is om het te kopen is nooit zo slim hahaha. Je blijft er dan aan denken!

 4. juli 12, 2014 / 12:44

  Haha zo leuk dat je Chiara van The Blonde Salad tegenkwam! Leuke dag en je zusje is echt schattig haha.

 5. t.
  juli 12, 2014 / 12:59

  Ik vraag me af: waarom pas je een trui die je al in Londen kocht? (Dat staat er namelijk :p je kocht hem voor 60 pond).

 6. juli 12, 2014 / 13:26

  Ik was vorig jaar in Milaan en heb daar gegeven bij een ontzettend lekker restaurant. Geen hippe bedoening, maar wel goed Italiaans (en heel traditioneel wijn uit kommetjes in plaats van glazen). Het heet Salsamentaria di Parma en zit op de Via Ponte Vetero 11, mocht je deze vakantie nog een keer in de buurt zijn dan kan ik het je van harte aanbevelen! Geniet er in ieder geval nog even van :)

 7. JudithD
  juli 12, 2014 / 14:28

  hahahaha zo leuk dat ijsje in dezelfde kleuren, moest hard op lachen ;)

 8. ilse
  juli 12, 2014 / 14:31

  Wat klinkt en ziet dit er weer heerlijk uit, Milaan is zo ontzettend mooi zeg! En ik moest wel even lachen om je ijsje.

 9. juli 12, 2014 / 15:08

  Ah Milaan is zo mooi! Ik ben er ooit een dag geweest, maar ik wil zeker nog een keer terug!

 10. juli 12, 2014 / 17:00

  Zo lekkere rustige vakantie! Heerlijk!

 11. juli 12, 2014 / 17:11

  Die trui mag inderdaad een maatje kleiner! Maar ik snap je wel. Soms wil je iets zo graag dat het niet eens uitmaakt dat het wat te groot is. :)

 12. juli 12, 2014 / 17:46

  OMG! NEEE, Annemerel je had met haar op de foto moeten gaan!!

 13. juli 12, 2014 / 17:50

  Leuke foto’s! En nieuwe Nikes passen is altijd erg gevaarlijk!

 14. juli 12, 2014 / 17:50

  Een ijsje in dezelfde kleuren, hahahah nice :)
  En die jumpsuit is ook mooi, kan me voorstellen dat die erg fijn zit.

 15. juli 12, 2014 / 20:20

  Super leuke foto’s!

 16. Suuz
  juli 12, 2014 / 22:32

  Wat een prachtige stad!

 17. juli 12, 2014 / 23:22

  Photobomb lachkick!
  Even serieus, wat een mooie trui!! Ben gewoon verliefd….

  Je had gewoon naar Chiara toe moeten lopen, skijt aan hebben, je leeft maar één keer.

  Heb zin om morgen iemand te Photobomben (of zoeits).

 18. juli 13, 2014 / 09:35

  Hahahaha ik moet lachen om je ’troost ijsje’ :)

 19. juli 13, 2014 / 12:32

  Ik ben nog nooit in Milaan geweest, ziet er wel heel mooi uit!

 20. juli 14, 2014 / 07:26

  Ahhh, over een weekje ben ik ook in Italië, voor de eerste keer. Ik heb er zo’n zin in!

 21. juli 16, 2014 / 21:12

  Wat stoer dat jullie Chiari in levende lijve gespot hebben! Ik vond het idee van je moeder nog niet eens zo dom joh… Want zeg nou eerlijk? Hoe vaak kom je een grote internationale in het wild nou tegen? :) Blijkbaar deelt ze je voorliefde voor mozzarella haha!