SNAPSHOT DIARY: 10/2

 photo Recently Updated161.jpg


 photo Recently Updated161.jpg

Goedemorgen, mag ik heel even klagen over het gevaarte op mijn wang. Dat ding op mijn kin is een litteken, dat trekt wel weer weg. Maar die onderhuidse griezel op links is met geen mogelijkheid te camoufleren. En ik moet vandaag op TV.

Mijn gekookte eitje is gelukt. Bel het nieuws.

 photo Recently Updated161.jpg

Op naar Omroep West, waar ik een interview heb bij Debby en haar mannen. Ik haal onderweg koffie en taart, want na de opnames heb ik wat te vieren. Ook mijn koffer gaat mee, want ik moet me nog meer spullen meenemen en mijn koffer lag toch nog midden op de grond in mijn kamer, kon ik net zo goed die meenemen.

Wachten voordat ik de studio in mag. Zie dat ik niet geïnterviewd wordt door Debby, maar door haar vervangster Jet. Ook leuk! En kijk, mijn boek staat al klaar!!!

 photo Recently Updated161.jpg

Na de uitzending moet er natuurlijk een selfie gemaakt worden met Jet en met co-presentator en TV-kok Pierre Windt! Het ging eigenlijk best wel lekker, het was mijn eerste TV interview (ook al was dit meer kijk-radio) en ik had niet verwacht dat ik me zo op mijn gemak zou voelen.

En dan nu door naar mijn ouders om te vieren dat mijn boek zojuist op nummer 30 en de Bestseller Top 60 is binnengekomen! Zo cool. Zo blij. Heel erg bedankt iedereen voor het kopen van mijn boek. Ik zou jullie het liefst allemaal een stukje carrot cake geven.

 photo Recently Updated161.jpg

Even boodschappen doen met mama en kijk eens wie er covernieuws op de nieuwe Cosmogirl?! Mijn lieve knappe zus. Dat is mij nog nooit gelukt hoor, met mijn naam op een groot tijdschrift als Cosmogirl. You go Roos! Hebben jullie het interview al gelezen?

 photo Recently Updated161.jpg

En eindelijk mijn boek in het ‘wild’ gespot. Wilde ze signeren (bij de Kler in Leidschendam) maar de medewerker mocht daar geen uitspraken over doen zonder dat met zijn baas te overleggen, dus ja.. ik heb ze wel aangeraakt maar ze zijn niet gesigneerd ;-) (muahahaa aangeraakt).

Thuis. Speltbrood met citroenmayonaise en zalm. Twee soorten zalm, zoals je misschien wel kunt zien.

 photo Recently Updated161.jpg

Chocolade truffels van de Bijenkorf, omdat, omdat, omdat…

Dit weer mensen, daar zou je toch bijna depressief van raken. Regen.. regen.. regen.. Wind.

 photo Recently Updated161.jpg

Zit de Cosmogirl even te lezen en zie dat in de editorial van de hoofdredactrice mijn boek ook besproken wordt, zo leuk! Dankjewel Tatjana!

Op naar het postkantoor om twee boeken te verzenden naar mensen die wel in mijn dankwoord staan, maar helaas niet bij mijn boekpresentatie konden zijn vorige week. Als je in mijn dankwoord staat heb je sowieso een boek verdiend.

 photo Recently Updated161.jpg

Offffff to Amsterdam voor de eerste Run2Day boektour stop. Amsterdam! Ik dacht dat ik foto’s gemaakt had, maar dat heb ik niet. Wat zich heeft afgespeeld? Onderweg luisterde ik naar Hannah Montana en old school Justin Bieber. Bij Run2Day at ik heerlijke broodjes van Tjin’s, ik kwam mijn belofte niet na en shopte in de (50% korting) sale bij Run2Day, een mooi shirt van Nike. Daarna kwamen de meiden binnen druppelen en signeerde ik ieders boek. Ik las voor, hield mijn praatje, beantwoordde vragen, we deden een training (in de regen) en toen kwamen we bij de volgende foto.

KIJK MIJN BOEK LIGT IN DE ETALAGE!

 photo Recently Updated161.jpg

En dan deze, de selfie! Super leuk dat zo veel gekomen waren. Vanavond ben ik in Utrecht, kwart voor acht inloop, acht uur beginnen. Be there or be square!!!!!

Home sweet home, twaalf uur, veel te laat, maar er waren allerlei wegopbrekingen en afsluitingen en nou ja, laat dus. Ik heb het mormel van vanmorgen de nek omgedraaid, vandaar het mooie papiertje op mijn wang, daar zit antibioticazalf onder. Slaap lekker.

Liefs,
Annemerel

Delen:

17 Reacties

 1. februari 11, 2016 / 12:04

  Fijn dat je presentatie gisteren goed ging.

  En eindelijk je boek in het wild, yeahhhh!

 2. Manon
  februari 11, 2016 / 12:07

  Oh ik heb nu ook zin in chocoladetruffels, carrot cake en boterhammen met gerookte zalm. Zie je vanavond in Utrecht, leuk!

 3. nettelie
  februari 11, 2016 / 12:13

  WOW je moet vaker breed lachend op de foto gaan zoals met de carrot cake! VEEL mooier dan de open mond/kusmond! Knap kind ben je toch ook. En gefeliciteerd met het mooie nieuws :D

 4. februari 11, 2016 / 12:22

  Dat stukje carrot cake zou best wel welkom zijn op dit moment (ik heb net de tweede training van het 5-10k schema uit je boek gedaan)! Super dat je boek zo hoog in de bestseller lijst staat :D gefeliciteerd!

 5. februari 11, 2016 / 12:49

  Het is wel een leuke dag zo! Tot vanavond! Ik ben er wel bij, ga alleen niet meerennen :)

 6. Marianne
  februari 11, 2016 / 12:50

  Sorry, moest lachen om het gevaarte op je wang. I know, het is niet grappig! Maar wel erg grappig geschreven. Tip: benzylperoxide help erg goed, gewoon te koop bij de apotheek voor een paar euro. Wel oppassen met je beddengoed, want het bleekt!

 7. Larissa
  februari 11, 2016 / 12:51

  Wat jammer dat je niet mocht signeren :(
  Wil hem zaterdag gaan kopen daar!

 8. Larissa
  februari 11, 2016 / 12:55

  Misschien kan je nog een andere winkel in Leids proberen ;)

 9. Tessa
  februari 11, 2016 / 12:56

  Omg die carrot cake! Maar die heb je dan ook dik verdiend, evenals die chocoladetruffels ;) en wat fijn dat het interview en de eerste boektour stop goed gingen. Kan er zelf helaas niet bij zijn, maar ik hoop dat ik je ooit nog eens ergens mag spotten!
  Je boek heb ik bijna uit. Ben al begonnen met het trainingsschema dat je hebt opgesteld voor de halve marathon; morgen week 2 dag 3 alweer!

 10. februari 11, 2016 / 14:15

  Haha het lijkt me zo gek om mezelf in alle boekwinkels te zien liggen!

 11. februari 11, 2016 / 14:21

  Gefeliciteerd met je plek in de top 60! :) Die taart ziet er super lekker uit!

 12. Chantal
  februari 11, 2016 / 15:52

  Aah wat leuk, eindelijk je boek gespot! Kan helaas niet bij de boek tour zijn, maar weer veel plezier vanavond!

 13. februari 11, 2016 / 15:56

  Ah! Wat suf dat je niet even iets in die boeken mocht krabbelen zeg…..

 14. Ilse
  februari 11, 2016 / 19:58

  Wat een eten! En wat een mooie foto met die glimlach!

 15. februari 12, 2016 / 10:51

  Leuk dat je je verhalen zo virtueel brengt met foto’s. Dan krijg je er ook echt een idee bij :)

 16. Juliet
  februari 12, 2016 / 15:25

  HoiHoi! Hoewel ik altijd met veel plezier jouw artikelen op Annemerel.com lees, laat ik vrijwel nooit een reactie achter. Maar vanwege de onderhuidse griezel op jouw wang, maak ik nu even een uitzondering! Ik gebruik in zo’n geval zelf namelijk altijd de Mario Badescu Buffering Lotion, deze werkt echt perfect; je smeert wat lotion op het gevaarte en binnen een nachtje is ie verdwenen! Je kunt de buffering lotion o.a. krijgen bij Cosmania Den Haag (dagelijkse groenmarkt) :)

  Trouwens gefeli met het succes van je boek! Ik ben em nu zelf ook aan het lezen, en ik geniet; het is echt een heerlijk inspirerend boek! Thanks Annemerel! :)

 17. februari 12, 2016 / 16:28

  AnneMerel, seriously? Wel leuk dat je zusje ook in dat nummer is opgenomen (en jij als beroemde vlogger wordt bestempeld, ze nemen het niet zo nauw met titels in de tijdschriftenwereld geloof ik)! In de zin ‘Zie dat ik niet geïnterviewd wordt door Debby’ moet het trouwens ‘word’ zijn ;-)