SNAPSHOT DIARY: 10/12 (LONDON!)

 photo RecentlyUpdated295.jpg


 photo Desktop601.jpg

Good morning… Eén stopcontact zorgt er altijd voor dat ik met een systeem moet werken. MacBook in de oplader, iPhone aan de MacBook… Zo krijg ik toch nog alles opgeladen.

Ziet er serieus uit… Is het ook. Ik heb een enorme blaar onder mijn voet (3 bij 3 centimeter) en die is vannacht open gegaan, volledig ontveld. Hij blijft maar open en ik heb alleen compeed pleisters bij me, maar dat kun je niet op zo’n open wond plakken. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen, want ik kan geen sokken aan met deze open wond. Dus wat doe ik… Ik pak mijn slaapshirt, een oud shirt van ZARA, scheur het shirt in stukken en maak er een verband van. Vervolgens strompel ik naar de receptie en krijg ik deze spulletjes uit de EHBO doos mee naar mijn kamer.

 photo Desktop601.jpg

Ziet er best professioneel uit toch… hier moet ik het vandaag mee doen.

Just my luck. Het brandt en prikt niet alleen, het voelt ook als een blauwe opgezwollen plek. Kan mijn voet amper afwikkelen.

 photo Desktop601.jpg

Ontbijten in het Z hotel.

Vervolgens wandelend (strompelend) naar Oxford Street.

 photo Desktop601.jpg

Daar zit de Vodefone winkel waar we verschillende interviews hebben.

Round Table interview (nogmaals, heb een embargo tot 27 december dus kan meer even niet zeggen).

 photo Desktop601.jpg

Vier uurtjes vrije tijd! Ik wilde gaan schaatsen, maar ik kan amper lopen dus schaatsen is even uitgesloten. Ik wandel heel rustig door Oxford Street.

Noortje (leerde ik twee weken geleden kennen op persreis in Oostenrijk) vertelde me dat ik bij Ben’s Cookies een chocolade koek moest halen. Deed ik natuurlijk. De Triple Chocolate Cookie is gruwelijk lekker.

 photo Desktop601.jpg

Krijg geen genoeg van hoe Oxford Street er vandaag bij ligt. Het is zulk lekker weer, die kerstverlichting.

Selfridges! Ik zou mijn huis het liefst volzetten met deze koper-kleurige collectie van Tom Dixon.

 photo Desktop601.jpg

Garance Doré’s stationary lijn wordt ook verkocht bij Selfridges. De kaarten liet ik uiteindelijk toch liggen, het Weekly Notepad nam ik wel mee naar huis.

Omdat ik eigenlijk niet mag lopen met mijn blaar ga ik naar de make-upafdeling van Selfridges. Waarom zul je nu misschien denken? Nou, ik dacht.. als ze me daar nou even uitgebreid gaan opmaken, dan kan ik ondertussen lekker zitten, en ik had toch nog wat nieuwe producten nodig. Daarnaast had ik vanmorgen geen tijd voor mijn make-up omdat ik zo lang met die blaar bezig was. Alleen maar voordelen dus. Ik word opgemaakt door Louise van Laura Mercier en zit uiteindelijk bijna een uur in de stoel. Mijn huid ziet er daarna flawless uit. Wil ik altijd…

 photo Desktop601.jpg

Selfridges!

Ik wandel uiteindelijk toch rustig naar Hyde Park’s Winter Wonderland..

 photo Desktop601.jpg

Het is super toeristisch, maar wel leuk opgezet.

Mijn favoriete gedeelte is Bavarian Village waar ze een soort van Oktoberfest hebben nagebouwd.

 photo Desktop600.jpg

Ik ga voor een ‘Big German Sausage’ hahahaha. Ik heb ook een selfie waarop ik mijn mond open heb, vond hem iets te suggestief voor internet ;-). Smaakte, heel erg goed trouwens.

 photo Desktop601.jpg

Weer terug naar Oxford Street gewandeld, ik loop echt té veel, maar het is nou eenmaal zulk lekker weer en ik ben maar een dagje in Londen.

Liberty London! Ik ga niet naar binnen, mijn vrije tijd is op.

 photo Desktop602.jpg

Ik moet naar het Lancaster London hotel voor meer interviews met Vodafone. Ik neem toch maar een taxi, anders ga ik het niet meer redden.

Koffie en carrot cake tijdens het interview..

 photo Desktop603.jpg

WC-selfie.

Na het interview gaan we met de taxi naar Victoria Station en vanaf daar gaan we met de Gatwick Express terug naar Gatwick. Daar eten we met zijn allen bij Jamie’s Italian. Echt, er zouden meer vliegvelden moeten zijn met zo’n fijn restaurant. Normaal is het eten op vliegvelden niet te pruimen. Dit is heerlijk.. Als voorafje heb ik de gefrituurde inktvis.

 photo Desktop604.jpg

Ik drink een alcoholvrije mojito..

En eet de lekkerste linguine met garnalen. Perfecte afsluiting van 24 uur in Londen.

 photo Desktop605.jpg

In het vliegtuig begin ik alvast met het verzamelen van mijn foto’s.

Op Schiphol, terug naar Den Haag..

 photo Desktop606.jpg

Wachten duurt lang…

Noooooooo het noodlot… Ik kom thuis (moe!) en ben mijn hoed kwijt! Waar is ‘ie?!?!!!!!!! Ik weet vrijwel zeker dat ik hem mee uit de tram genomen heb. Ik loop (zonder jas, in paniek) naar buiten en loop het stuk van de tram naar mijn huis nog twee keer, maar nee hoor, geen hoed te zien. Mijn voeten doen ineens onwijs veel pijn, ik krijg mijn Acne-laarsjes niet meer uit en BLEGH. Ok. Tijd om te slapen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

33 Reacties

 1. december 12, 2014 / 12:03

  Oooh, je hoed! Wat een fijn dagje, ondanks je voet! Ik ben benieuwd waar het voor is!

 2. december 12, 2014 / 12:10

  Oh wat zonde van je hoed! Dat moet vast balen zijn na zo’n tripje :( Nou ja, goed excuus om terug te gaan naar New York haha ;)

 3. december 12, 2014 / 12:20

  Vervelend van je blaar maar gelukkig wel een extra mooie make-up look!

 4. december 12, 2014 / 12:24

  Oh wat zonde van je hoed! Hopelijk vind je hem nog ergens.
  En Londen is zo leuk, echt mijn lievelingsstad in Europa. Ga de volgende keer ook eens een chocolade koek halen, klinkt goed.

 5. december 12, 2014 / 12:28

  Aaaaah Londen is zo mooi nu! Ik was er een paar weken geleden! Balen van je blaar zeg.

 6. december 12, 2014 / 12:30

  Ah neeee Annemerel, is je hoed echt kwijt? Hij was zo onwijs pretty! Leuk dagje, jammer van de enorme blaar! :(

 7. december 12, 2014 / 12:39

  Haha, creatieve oplossing van het verband voor je blaar hoor! Ooo nee… ben je echt je hoed kwijt?!?!

 8. Lisa
  december 12, 2014 / 12:41

  Neeee, niet je hoed! En ook al zo’n stomme blaar.. Hopelijk ging ’t de volgende ochtend al een stuk beter :-)

 9. december 12, 2014 / 12:45

  Ouch, je voet, da’s niet goed :-( Slim wel om effe lekker in de make-up stoel bij Laura Mercier te gaan zitten, haha. Je make-up ziet er goed uit.

 10. december 12, 2014 / 13:04

  Oh wat zonde van je hoed!!

 11. december 12, 2014 / 13:27

  Nu ben ik wel heel nieuwsgierig naar dat hele Vodafone verhaal! Ik wist niet dat ze de Garance Dore stationary ook bij Selfridges verkopen, ik vind dat zulke toffe designs, dat ik er bijna een tripje naar Londen voor zou maken ;-).

 12. december 12, 2014 / 13:29

  Leuke diary, jammer van je hoed :(

 13. december 12, 2014 / 13:32

  Wat balen van je hoed! En misschien een idee om de volgende keer een verlengsnoer (als in zo’n ding met meerdere stopcontact dingen) mee te nemen. Dan kan die in het omzetding van een Engels naar Nederlandse stroom, en dan kan je daar gewoon al je opladers in stoppen.

 14. december 12, 2014 / 13:45

  What’s next? Je neemt ons mee naar veel verschillende plekken en dat vind ik zo gaaf, waar gaat de volgende trip naar toe ;-)??

  Balen van je blaar en hoed, weg omdat ie gejinxd (of zoiets) is.

 15. december 12, 2014 / 13:47

  Heftig die blaar! Wel geweldig jouw 24 uur in Londen!

 16. december 12, 2014 / 14:36

  Oh wat balen van je hoed :(!!

 17. december 12, 2014 / 14:58

  haha, ik hou van je honesty over de foto met je broodje worst ;) En shit, balen van je hoed!

 18. Elvira
  december 12, 2014 / 15:03

  Neee, je hoed! Heb je hem inmiddels weer terug? Londen ziet er super leuk uit. Ben er nog nooit geweest.

 19. december 12, 2014 / 15:17

  Erg leuk om te zien! Aah wat rot zo’n blaar, hopelijk geneest het snel. Ben ook echt heel benieuwd wat je voor leuks te melden hebt de 27e….

 20. december 12, 2014 / 15:49

  Wat zonde van je hoed! Hoop dat het nu met je blaar mee valt!

 21. december 12, 2014 / 16:44

  aah nee je hoed! Wat stom :(
  Klinkt wel als een heel fijn tripje naar Londen :)

 22. december 12, 2014 / 17:21

  Wat stom van je hoed! En holy, arme voetjes! Wel een leuke trip naar London, dat dan weer wel ;)!

 23. december 12, 2014 / 18:07

  Hoe is het nu met je voet? Al weer wat beter? Balen van je hoed zeg, maar misschien kan je hem vertellen via internet? :)

 24. Margriet
  december 12, 2014 / 20:10

  Ah je hoed! :( Wat jammer, hij stond je zo leuk!!
  Leuk dat je naar Londen bent geweest, ziet er uit als een leuke trip!

 25. december 12, 2014 / 20:33

  Jezus, zit je voet er nog aan? Heb jij weer als je net 1 dag in Londen bent, aaargh!

 26. december 12, 2014 / 20:43

  Wat heerlijk zeg, zo’n dagje Londen! Je maakt me heel jaloers met al die leuke tripjes.

 27. december 12, 2014 / 20:53

  Wat naar van je hoed!! Heb je weer een reden om terug te gaan naar NYC!

 28. december 12, 2014 / 23:02

  londen lijkt me echt super leuk rond deze tijd, jammer dat je last had van je voet anders had je misschien nog meer kunnen zien en kunnen fotograferen haha!

 29. december 12, 2014 / 23:38

  Neeeee je hoed!! Die blaar lijkt me ook pijnlijk, altijd handig als hardloopster…

 30. december 12, 2014 / 23:44

  Neeee, hopelijk ligt je hoed op magische wijze toch ergens in je huis! Wel heel fijn zo’n dagje Londen!

 31. Nadia
  december 15, 2014 / 08:24

  Oh nee, je hoed! Wat zie je er trouwens anders uit op die foto waar je bent opgemaakt! Mooi!

 32. Desiré
  december 15, 2014 / 12:18

  Wat zonde van je hoed, heel jammer :(
  Ik ben ook bij Winter Wonderland geweest afgelopen weekend, was erg leuk (was er wel ’s avonds) erg druk maar wel heel Oktoberfest achtig (wat ik dan weer een beetje jammer vond, had iets meer kerst wel leuker gevonden) maar ondanks dat was het super. We hebben ook nog een rit van 3 kwartier gemaakt in een dubbeldekker bus bovenin bij de vooruit, door oxford street ’s avonds, wat was dat mooi!
  Ik was helaas maar 2 dagen in London (mijn eerste keer ook meteen) maar ga er zeker nog eens terug en dan een dag of 4 hoop ik ;)