SHOPPING: ZARA Sale Wishing

Photobucket


Photobucket

Aanstaande woensdag is het voor velen gewoon tweede kerstdag. Bij mij staat ‘ie ook zo in de agenda, maar aangezien voor mij de festiviteiten morgen al beginnen, staat er voor tweede kerstdag niet erg veel feestelijks meer op het programma. Wat dan wel? De SALE! Die begint tweede kerstdag namelijk onder andere bij ZARA (eerste afprijzingen) en Bijenkorf (geven aan flinke kortingen te geven!).

Hoewel ik de eerste afprijzingen bij ZARA meestal niet zo interessant vind, kan ik op dit moment toch bijna niet wachten. Ik ben al 23 dagen braaf geweest en heb niets bij ZARA gekocht. Ik zou immers niks kopen waar geen korting op zat, nu is dat niet helemaal gelukt, maar dat was iets heel speciaal (en dat is er na 2,5 week nog steeds niet overigens, God straft onmiddellijk!). Maar goed, woensdag begint dus de SALE bij ZARA. Om 11.00u opent de winkel in Den Haag, volgens mij zag ik dat de winkel in Rotterdam zelfs al een uurtje eerder opent, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen.

Wat staat er op jouw ZARA sale wishlist?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

28 Reacties

 1. december 23, 2012 / 17:19

  Oeeeeh die rode jurk! Ik hou van rode jurken, die geven je echt een vavavoom, ofzo ;-). En die laarsjes… daar zeg ik ook geen nee tegen!

 2. december 23, 2012 / 17:21

  Oh die rode jurk is mooi zeg! Ik heb helaas al teveel kleding gekocht, ik begin een ik mag niet te veel geld uitgeven maand. :p

 3. december 23, 2012 / 17:24

  Ik ben verliefd op de lange paillettenblazer!

 4. Esmeebe
  december 23, 2012 / 17:25

  Hele leuk dingetjes, nu nog maar hopen dat ze dan ook daadwerkelijk in de zullen komen

 5. december 23, 2012 / 17:28

  Leuke wishlist! (:

 6. december 23, 2012 / 17:45

  Wauw zo leuk! Handig om te weten dat dan de sale begint, dan bespaar je het geld wel weer lekker!

 7. december 23, 2012 / 17:55

  Noooooo sale bij de Zara…. Had ik niet moeten weten ;)

 8. december 23, 2012 / 18:08

  Wauw, dat sequin jasje vind ik echt geweldig!

 9. Lana
  december 23, 2012 / 18:34

  die rode jurk wilde ik zo graag voor kerst, 80 euro had mijn moeder er alleen niet voor over helaas..

 10. december 23, 2012 / 18:54

  Ohh prachtig dat rode jurkje en de sequin blazer! Ik moet het helaas even rustig aan doen, misschien op het einde van de sale nog even kijken of er nog wat wat leuks over is… xoxo

 11. december 23, 2012 / 19:18

  Die schoenen zijn prachtig!

 12. december 23, 2012 / 20:04

  Ik heb in een lookbook van vorige maand een prachtig gouden rokje gezien. Ik kijk elke dag online maar heb het nog niet kunnen vinden :(

 13. december 23, 2012 / 20:17

  De rode jurk is echt wauw, om het nog maar niet over de laarsjes te hebben!

 14. december 23, 2012 / 20:49

  Nou toevallig, ik was net mijn eigen sale-wishlist aan het maken! Vind deze dingetjes ook echt allemaal wat voor jou!

 15. december 23, 2012 / 20:50

  Hele leuke dingen! Ik heb vandaag ook een beetje geshopt en ga in januari vrolijk verder. Heerlijk al die kortingen!

 16. december 23, 2012 / 22:40

  Die grijze trui ziet er uit als liefde! De rest skip liever, niet mijn smaak. :)

 17. december 23, 2012 / 22:43

  Grote wishlist, wauw. De sequin blazer lijkt me echt een catch!

  x Denbelle

 18. Lara
  december 23, 2012 / 22:53

  Haha wauw bij de Zara in Amsterdam willen ze niet zeggen wanneer de Sale begint!
  Maar het is dus Tweede Kerstdag, jammer dat ik dan niet thuis ben :(
  Ik ben namelijk echt een Zara addict, en al helemaal in de SALE! De eerste dag zijn er natuurlijk nog de leukste dingetjes

 19. december 23, 2012 / 23:27

  Dat glitter jasje is echt leuk! Zelf heb ik voor kerst ook een rood jurkje waar ik heel er blij mee ben =)

 20. ilse
  december 23, 2012 / 23:35

  O-ooh! Niet goed dat ik dit weet want ik heb teveel leuke dingen gezien. Van jouw lijstje wil ik de laarsjes wel! <3

 21. december 24, 2012 / 00:11

  Bijna alle tassen want die zijn echt te leuk. En portemonnees would be nice too. En andrrs een paar lekkere warme winterjassen xx

 22. december 24, 2012 / 08:25

  Ik koop eigenlijk nooit wat bij de Zara, maar er zitten wel mooie items tussen!

 23. december 24, 2012 / 10:46

  Aaaaaaaah ik ben verliefd, wat een mooie producten!

 24. december 24, 2012 / 11:12

  Had online zoveel leuks gezien maar toen ik ze afgelopen weekend in het echt ging checken moest ik echt huilen van de kwaliteit. Wilde voor kerst het velours jasje met de parels, die er al afvlogen bij het passen. En dat voor € 169! Jammer dat ze zo achteruit gaan!
  Sla deze sale dan ook even over, maar shop se ;)

 25. Babe
  december 26, 2012 / 20:59

  Ik een mail dat klokgaaf middernacht 26 december gaat de sale bij Zara beginnen yess dacht ik ja ik logde in wilde naar mijn favoriet de mongolian geitenbont vest ik heb zoooo lang gewacht want hij was bijna 180 euro vond ik te duur heb namelijk zo een zelfs langer in het zwart maar wilde deze Cream er absoluut bij
  Tot mijn zware zware teleurstelling niet te bestellen de maat stond niet in het zwart net als bij HM online shit dacht ik klokslag 9 uur belde ik Zara amsterdam met de vraag of ze deze in hun filiaal hebben 3 dagen r voor hingen r nog 4 ze zegt mag ik niet zeggen grrrrrrrrr klonk het in mijn hoofd ik meteen omgekleed geen make up en als ik dat doe……. Normaal nooit afijn 10 uur zou Zara open gaan en ik moest en zou de eerste zijn ik arriveer en al een aardige rij weer grrrr in mijn hoofd deuren open zoef ik sjees nr binnen zoeken waar ze normaal hangen maar …NIKS weer grrrrr gauw vragen aan verkoopster eerst riepen ze achter de counter Huh geen idee ik zeg wat??? Geen idee hoe kan dat nou je weet toch wel wat je verkoopt als verkoopster van de Zara slecht dus!!!!! Ik zei nou aan jou heb ik dus ook niks hup snel andere verkoopster zoeken ze zegt ja àchter nog een enkele Ooohnik maakte in mijn hoofd al een prachtige vreugden dans ze kwam terug met lege handen weer grrrrr ( volgens mij pikken de verkoopsters deze ) in de bus op mijn smart phone Rotterdam, Den Haag en Almere gebeld met allemaal dezelfde klant onvriendelijke antwoord dat mogen wij niet zeggen ik zeg wat??? Belachelijk ik ben vanochtend voor hope nr Adam geweest ik wil weten of jullie deze botviert hebben zo nee ga ik niet langs komen!!!!! Ze zeggen alleen voor artikelen die niet in de sale zijn! Ik vind dit een hele hele hele slechte service van Zara ik kan moeilijk alle filialen af reizen en grote kan s deksel op mijn neus! Ze zijn ook niet aardig en klantvriendelijk rijk dit toch de bedoeling moet zijn? Wij klanten betalen uiteindelijk wel een loon!!! Ik ben een illusie armer ik vind Zara shit service hebben !!!!!!!! Maar wie o wie kan mij aan deze enige bontvest helpen van nu maar 30 euro? Zo ja mail me!!!!!!

 26. december 28, 2012 / 13:57

  Op mijn wishlist stond een paar biker boots Zara van de nieuwe collectie die dus niet in de sale zijn, maar ik heb ze wel gekocht gister :-)) wanneer komt de volgende ronde afprijzingen van Zara denk je?