SHOPPING: Lululemon

 photo RecentlyUpdated105.jpg

Voor het kopen van hardloopkleding vind ik altijd een excuus. Zo heb ik dus echt nieuwe schoenen nodig voor de marathon van Parijs (Nike Flyknits worden het!), maar ik heb ook een nieuwe legging nodig. Tijdens een marathon heb je namelijk een speciale legging nodig.

Dat zit zo.. De legging moet net over je knieën vallen (als het 8 graden of hoger is). Een kort broekje kan niet, want dat gaat op kilometer 30 schuren tussen je benen. Niet te doen. Je moet dus een legging die net over de knieën valt hebben. Valt het langer, dan wordt het snel weer te warm.

Goed, de lengte hebben we vastgesteld, er is nog iets dat extreem belangrijk is voor een legging voor de marathon en er zijn maar heel weinig leggings die dit hebben. Een zakje. En dan niet zomaar een zakje, nee een zakje IN de band van de legging, aan de achterzijde, op je rug. De band moet tegelijkertijd lekker strak zitten, zodat hetgeen dat je in het zakje stopt (je telefoon) niet gaat wiebelen (niets irritanter!). Je kunt natuurlijk je telefoon in een armband om je bovenarm doen, maar dit vind ik knap irritant zitten. Je kunt je telefoon ook thuislaten, maar als je gefinisht bent wil je (geloof mij) niets liever dan BEREIKBAAR zijn

(vorig jaar na de CPC had ik geen telefoon en kon ik mijn ouders nergens vinden. Zij dachten dat ik een half uur later zou finishen, ze kregen namelijk een melding iedere keer als ik op een vijf kilometer punt was, maar deze kregen ze steeds een half uur te laat… je begrijpt hem? Het was KOUD en mijn ouders hadden mijn tas met kleding, maar die waren nergens te bekennen. TOP! Snap je nu waar ik die telefoon tijdens een wedstrijd voor nodig heb?).

Dus, tijdens mijn zoektocht naar de perfecte legging stuitte ik op het merk Lululemon. Of nou ja eigenlijk was het anders, Hilary Duff twitterde dat ze een nieuwe fancy work-out legging had van Lululemon en ik ging op onderzoek uit wat dat Lululemon precies was. Nou, dat werd me snel duidelijk, een heel erg fabulous work-out merk met kleding voor yoga en hardlopen. Alles is zoooooo mooi! Ze hebben een Amerikaanse website (waar heel veel op staat) en een website voor de Europese markt (waar helaas iets minder op staat, maar nog wel genoeg). Het voordeel van de Europese site is dat je dus geen verzendkosten hoeft te betalen en je geen gedoe hebt met de douane en het dus snel geleverd wordt (ze zeggen binnen 2 werkdagen).

Ik wil het allemaal, maar de korte legging met het zakje op de rug, die wil ik niet alleen, die MOET ik!

Wat voor eisen stel jij aan je hardloop/yoga/work-outkleding? Kenden jullie Lululemon al? Van welk item worden jullie enthousiast?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

33 Reacties

 1. februari 8, 2013 / 12:13

  Oh jouw blog is zo slecht voor mijn portemonnee. Ik heb een no buy maand maar anders had ik echt dat korte broekje gekocht en die legging met de witte zijkant. Mooi!!
  En ik herken je legging verhaal, je moet gewoon een eind lopen dus het moet ook lekker zitten. Ik had laatst gelopen in een legging die afzakte, niets is irritanter.

 2. februari 8, 2013 / 12:15

  Een legging moet vooral niet afzakken inderdaad & een zakje hebben om sleutels in kwijt te kunnen. En het liefst een kleurtje, zoals die neon legging van H&M :) Lululemon ken ik niet maar ik word wel erg blij van dat gestreepte shirt met lange mouwen!

 3. februari 8, 2013 / 12:21

  Ik hou van Lululemon! Ik heb er een heerlijk sweatvest van, al ongeveer 4 jaar ofzo, en hij blijft gewoon mooi!

 4. februari 8, 2013 / 12:25

  Ziet er leuk uit zeg! Ik ga eens een kijkje nemen :D (ik ga beginnen met yoga, een stuk haalbaarder voor mij dan hardlopen :p)

 5. februari 8, 2013 / 12:33

  Haha ik heb het even gelezen en je MOET hem inderdaad hebben ;) Hihi
  Nood breekt wet ;)

 6. februari 8, 2013 / 12:44

  Vooral de eerste top (door het kruis) lijkt me erg fijn en comfortabel. Ik kende het nog niet, maar ga zeker even kijken, handig voor de lessen pilates.

 7. februari 8, 2013 / 12:47

  Wow wat een prachtige kleding, wel wat aan de prijzige kant maar daar krijg je vast heel veel voor terug :)

 8. februari 8, 2013 / 12:51

  Nou ik heb mijn Paris half marathon binnen! Wel alles van Nike haha! Ik weet nog niet waar ik mijn telefoon ga laten. Ik ben ook wel benieuwd of ik alleen maar met een t-shirt kan rond lopen rond die tijd!

  Ik vind die bha en wel gaaf.. dat rokje niet hahaha

 9. februari 8, 2013 / 12:54

  Oooh ik ken Lulemon al een tijdje, maar ik vind het altijd een beetje duur :(

 10. februari 8, 2013 / 12:57

  Die legging ziet er goed uit!

 11. Jess
  februari 8, 2013 / 12:59

  Wat doe je me aan! Ik wist niet dat ze een Europese site hadden, dus ga nu proberen om het snel weer te vergeten.. Ik mag ook niks kopen in februari. Eigenlijk al in januari… maar toen waren super mooie L.K. Bennett heels in de sale voor 60 euro.. en een vest van Filippa K dat ik al sinds het begin van de winter wil met 70% korting.. en een leren shortje.. Dat werkte dus niet :s

 12. februari 8, 2013 / 13:11

  Ik ken het niet! Maar ziet er gaaf uit. :) Ik moet ook altijd zo’n klein zakje voor mijn huissleutels. Telefoon doe ik wel in zo’n band om mijn arm, is even wennen maar na een tijdje best oké. Hoewel ik ‘m nu, in de wintermaanden, lekker in de zak van m’n winterjasje heb.

  Ik ga even snuffelen!

 13. februari 8, 2013 / 13:23

  Die gestreepte top, hebben!
  Ik vind het wel passende eisen die je hebt voor je legging.

 14. februari 8, 2013 / 13:24

  Annemerel, hebben we niet PRECIES ZO’N beschreven legging van Nike gehad bij de Girlscene-bootcamp?? ;) Of voldoet die niet aan de band-eis? Hoe dan ook: succes tijdens de marathon!!! :) You can do it!!

  • Annemerel
   Auteur
   februari 8, 2013 / 15:40

   Haha dat zakje zit onder de band en dus op de kont, dat zit ECHT niet (heb het geprobeerd!)

 15. februari 8, 2013 / 13:31

  Ik heb nog nooit van het merk gehoord maar het ziet er heel erg mooi uit! Ik ga snel een kijkje nemen op de webshop.

 16. februari 8, 2013 / 13:32

  Het moet vooral comfy zitten!

 17. februari 8, 2013 / 14:06

  Ik vind het toch altijd een dingetje om hard te lopen in zo’n legging. Het zit veel fijner dan een joggingbroek, maar ik heb altijd het idee dat iedereen me aankijkt! (En één keer was het ook zo, dat weet ik zeker. Een vrachtwagenchauffeur toeterde, ging uit zijn raampje hangen en zwaaide naar me. Ik natuurlijk achterom kijken: naar wie zwaaide hij? Maar verder was er niemand op de weg…)

  • Annemerel
   Auteur
   februari 8, 2013 / 15:40

   Haha ik ken het, daar moet je niets van aan trekken, ik doe altijd mijn muziek heel hard zodat ik de bouwvakkers en vrachtwagenchauffeurs niet hoor.. En eigenlijk, wat dan nog! Is eigenlijk alleen maar een compliment toch?

 18. Eva
  februari 8, 2013 / 15:34

  Hardloopbroeken van GAP zijn echt een aanrader!

 19. februari 8, 2013 / 15:48

  Dat korte broekje ziet er echt leuk uit! Ik had nog nooit van dit merk gehoord.

 20. februari 8, 2013 / 16:24

  Mooie spullen!

 21. februari 8, 2013 / 16:34

  Haha in Canada liepen alle studenten 24/7 in Lululemon. Sportschool of wiskundecollege, maakte niet uit, zo’n topje droegen ze dag en nacht. Wel hele mooie spullen ja, maar vrij duur.

 22. februari 8, 2013 / 17:14

  Haha, ik heb echt geen eisen, gebruik het namelijk ook niet :’) Maar ik snap dat het wel lekker moet zitten, praktisch moet zijn en een beetje mooi natuurlijk!

 23. februari 8, 2013 / 17:17

  Haha dat ZAKJE! Inderdaad, als dat maar goed zit! Maar zie jij ergens staan hoe diep dat zakje is? Zou er een Iphone inpassen?

 24. februari 8, 2013 / 17:23

  Ik had nog nooit van Lululemon gehoord maar dit zijn wel mooie items!

 25. februari 8, 2013 / 18:53

  De Europese producten zijn helaas wel 30 procent duurder! Ik besteld liever via de Canadese website, dan maar wat meer verzendkosten, maar wel meer keuze en t komt uiteindelijk op tzelfde neer. Love Lululemon, ze hebben ook een blog waar ze workouts en food dingen etc plaatsen. Als je ze op fb liked krijg je wekelijk updates, it’s nice!

 26. februari 9, 2013 / 08:00

  LOVE LuluLemon, en wat Bregje zegt klopt echt: In Canada had iedereen LuluLemon aan, daar kende ik het ook van! Mooie yogakleding.

 27. Quirine
  februari 10, 2013 / 12:12

  Haha, ik zoek mijn hardloopkleding ook uit op dat zakje! In een pashokje doe ik dan ook meestal mn telefoon er meteen in en spring een aantal keer op en neer.

  Niets zo irritant als je net op tempo bent en iets in je kleding begint je te irriteren.

 28. Jantina
  februari 10, 2013 / 21:52

  Lulu Lemon is zeker een leuk merk, ik wilde een tijdje terug ook al iets er van kopen, maar wist niet dat er ook een Europese website was, ideaal!

 29. februari 25, 2013 / 12:10

  Klinkt goed! :)