SHOPPING: I think I kinda, sorta NEED new shoes…

Photobucket

Weten jullie hoe lang het geleden is dat ik ‘goede’ schoenen gekocht heb? Het is inmiddels tweeenhalf jaar geleden dat ik voor het laatst mooie laarzen kocht (mijn Hugo Boss laarzen), het is meer dan twee jaar geleden dat ik voor het laatst(!) platte schoentjes gekocht (ballerina’s van Marc Jacobs) en pumps, okee.. van de zomer nog een paar van Pollini maar… het lijkt wel alsof mijn voeten de afgelopen maanden twee maten gegroeid zijn (of mijn schoenen gekrompen) want ik kom er met geen mogelijkheid meer in en zowel mijn zusje als Laura met schoenmaat 38/39 past ineens mijn pumps in maat 40,5. Heel bijzonder.

Wat ik hier mee wil zeggen.. Niets eigenlijk, het is meer een soort van verantwoording voor mijn obsessie voor nieuwe schoenen. Het liefst wil ik laarzen, ballerina’s en nieuwe mooie hoge hakken (van Louboutin) maar ik denk dat ik het bij nieuwe laarsjes (waar ik lang op kan lopen) en ballerina’s (voor op mijn werk) moet houden. Over een maand ga ik weer naar Parijs en over een maand moet ik ook wel genoeg bij elkaar hebben gevonden. In de tussentijd, droom ik weg..

Bij de nepsuede laarzen Stella McCartney, de Acne Pistolboots (al sinds mei mijn bureaublad achtergrond), bij de Nude kleurige suede Gabi’s van Louboutin, de muisflats met studs van Marc by Marc Jacobs, de mooie klassieke laars van Michael Kors en de prachtige zwarte pumps van Miu Miu. En dan de laarsjes voor een voor mij onbekend merk, Fiorentini & Baker! Hoe stoer zijn die? Ik wil ze allemaal? En als dat niet kan.. Dan maar de enkellaarsjes van Filippa K.

(Alle schoenen (behalve de Louboutins) onder de 500 euro, maar eh.. goedkoopste zijn 250. Alle schoenen gevonden op, waar kan het ook anders? Mijn hemel op aarde, Net-A-Porter.com)

Welke vinden jullie het mooiste?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin’

Delen:

16 Reacties

 1. september 18, 2011 / 18:33

  Sacha heeft een goedkopere variant van de Pistols. Die vind ik mooier dan het origineel :-) Ik zou dus voor de pistols gaan (maar dan niet in het zwart).

  • Annemerel
   Auteur
   september 18, 2011 / 18:35

   Die ken ik ja! Ik zou ze dan wel in het zwart willen want van de andere kleuren vind ik het leer niet zo mooi. Ik heb alleen niet zo’n goeie ervaring met de pasvorm van Sacha, eerst even goed passen dus!

 2. september 18, 2011 / 18:56

  Mmm schoenenovervloed! Ik ga de Sascha schoenen nog halen, heb ze gepast en ze zitten lekker en zijn zoooo mooi! Wilde ze toen niet kopen, maar heb nog elke dag spijt ;)

 3. september 18, 2011 / 19:10

  Ik vind de Louboutins en de laarzen links in het midden het mooiste :)

 4. Floor
  september 18, 2011 / 19:16

  Mijn favoriete laarsjes zijn de Acne pistol boots en de Isabel Marant Dicker boots. HEAVEN!

 5. september 18, 2011 / 19:23

  Ik ben niet zo thuis in de merken, maar ik stem voor die laarzen met rits aan de achterkant. Eerste van de tweede rij :-)

 6. Nynke
  september 18, 2011 / 20:17

  Ik heb ook de Sacha ‘pistol boots’, in de bruin suède uitvoering. Ben er super blij mee! Vallen wel een maatje kleiner.

 7. september 18, 2011 / 22:05

  Oh, ik vind ze allemaal mooi! Maar mijn rekening wordt nooit zo blij van nieuwe schoenen.. Even inhouden dus tot ik student-af ben…

 8. september 18, 2011 / 22:50

  Ik heb pas nieuwe schoenen gekocht. Gewoon bij scapino, 30 euro, en ik vind ze helemaal geweldig! Ik draag al 2 weken non-stop niks anders meer.

 9. Elise
  september 18, 2011 / 22:51

  Ik vind ze allemaal lelijk, behalve die allerlinkse laarzen op de tweede rij (met de rits aan de achterkant). Maar dan moeten ze niet duurder zijn als 100 euro, want anders zie ik het er niet van af. Die pistol boots van Acne vind ik echt vreselijk lelijk!

 10. september 18, 2011 / 23:33

  in lafayette parijs hebben ze ook pistol boots, een vriendinnetje van mij heeft ze daar 2 weken geleden 2 paar gekocht van rond de 2/3 honderd euro. ze waren echt super mooi. dus als je dan nog geen schoenen hebt zou ik zeker er naartoe gaan. (nouja eigenlijk sowieso haha)
  xxx

 11. Sanne
  september 19, 2011 / 11:56

  Ooh, de Louboutins.. Die wil ik ook zo graag, maken elke outfit chique! Iets voor later als ik rijk ben ;).

 12. september 19, 2011 / 13:24

  Love the Acne boots! Zou ze graag in mijn schoenenkast hebben staan! Maar vind de suède slobberlaarsjes (de lange en de korte) ook erg mooi :)

 13. september 19, 2011 / 17:22

  Wat heb je een leuke smaak qua schoenen!

 14. september 19, 2011 / 20:31

  Haha hierdoor ben ik er opeens van overtuigd dat ik ook maar weer nieuwe schoenen moet!

 15. kim
  september 20, 2011 / 06:57

  De schoenen die je hebt uitgekozen vind ik vrijwel allemaal lelijk! ben benieuwd welke je gaat kopen uiteindelijk!