SHOPPING: BlueBlood

Photobucket
Een tijdje terug schreef ik al over de geweldige online outlet van Avelon (ooit onderdeel van BlueBlood), nu heb ik de online sale van Blue Blood ontdekt. Als je mijn broekenla opentrekt vind je broeken van twee merken. De skinnies van ZARA in verschillende kleuren en verder alleen maar BlueBlood.

Mijn eerste BlueBlood broek kreeg ik in 2007 toen ik begon te werken bij Elzenduin Beach. We werden destijds gesponsord door BlueBlood dus kregen we allemaal een mooie skinny jeans en witte shirts. Ik heb op die manier nog een paar prachtige broeken bemachtigd (die ik allemaal stuk voor stuk HEEL intensief heb gedragen en die er allemaal nog uitzien alsof ik ze net in de winkel gekocht heb!).

Maar BlueBlood broeken vallen normaliter niet in de prijsklasse van ZARA broekjes. Nu zijn de prijzen sinds “het nieuwe BlueBlood” wel wat minder exorbitant dan een paar jaar geleden, maar dan nog… Gelukkig heeft BlueBlood nu ook een online webshop met een fantastische sale afdeling. Alle items die je zit? Komen uit de sale. Het duurste item is de donkergrijze spijkerbroek met de leren patches op het scheenbeen (ben ik trotse eigenaar van!) en die broek kost 99 euro. Veel shirts koop je voor nog geen 20 euro! Halleluja!

Verzendkosten zijn gratis (en werd bij mij in twee werkdagen geleverd), niet goed? Kun je het retourneren of terugbrengen in de winkel en krijg je je geld terug!

Photobucket

En heeft de kledingkast van jouw vriendje ook drastisch versterking nodig? De sale bij de mannen is minstens net zo leuk!

Oh en BlueBlood is, net als Avelon, een Nederlands merk he.. dus kleding kopen is dus net zoiets als investeren in eigen land! Yes!

www.bluebloodbrand.com

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

9 Reacties

 1. april 22, 2012 / 17:29

  Niet echt mijn merk.. zie niks echt leuks :)

 2. april 22, 2012 / 18:11

  Ik vind de shirts echt geweldig! Jammer dat het nog steeds niet binnen mijn budget ligt..

 3. april 22, 2012 / 18:37

  hahaha, ik moest echt heel hard lachen om je laatste regel! Nu ik dit heb gezien, moet ik geloof ik ook maar gaan investeren in ons eigen landje, want wat een leuke kleding :)

 4. M.
  april 22, 2012 / 19:06

  Is het merk nou failliet ofniet? Stond in de laatste Grazia namelijk van wel, maar op internet kan ik alleen berichten van 2011 vinden.

 5. Marieke
  april 22, 2012 / 19:34

  Fijne sale, ik wil die broek met patches ook! Maar begrijp ik nou goed dat ik een maat kleiner moet nemen dan normaal omdat -ie groot valt?

 6. april 22, 2012 / 22:24

  Ik MOET onze economie gewoon helpen.

 7. april 22, 2012 / 23:43

  Ik vind je nieuwe broek wel ontzettend mooi hoor! :)

 8. april 22, 2012 / 23:45

  Die shirtjes zijn leuk!

 9. april 23, 2012 / 00:51

  Dat shirt ‘you look really good today’ is leuk! Alleen al omdat je zo andere mensen blij kunt maken met een complimentje :P