>She’s no driver

>

Soms denk ik dat het beter zou zijn als ik nooit meer achter het stuur van een auto plaats zou nemen. Niet alleen voor mijn eigen veiligheid, maar ook van die van mijn medemens en de autootjes die mij als bestuurder moeten verduren.
Ik reed vrijdag welgeteld twaalf hele kilometers. Twee ritjes, eentje naar mijn werk en eentje naar de plaatselijke supermarkt. En er zijn drie momenten geweest dat mijn rijbewijs gewoon afgepakt had moeten worden.
Het begon allemaal redelijk goed, ik reed naar mijn werk, parkeerde netjes mijn auto recht in het vak, nee het ging allemaal nog prima. Het ging pas fout toen ik uit wilde parkeren. Ik zette mijn auto in zijn achteruit en ineens stond mijn stuur vast. Huh? Ik heb getrokken aan dat ding, dat wil je niet weten, maar er was geen beweging in te krijgen. Wat er gebeurd was? Ik had de auto niet in z’n achteruit gezet maar in z’n vier, de moter was afgeslagen, wat ik niet gehoord had omdat de muziek afschuwelijk hard stond. Erg dom, maar gelukkig geen schade en volgens mij heeft niemand het gezien.
Toen ging ik naar de supermarkt, aan mijn voeten teenslippers. Vrij dom. Ik stond voor het stoplicht en had het helemaal naar mijn zin. Ik zong mee met zo’n heerlijk fout Miley Cyrus (Party in the USA) ik was nog net niet aan het dansen (het enige wat me tegenhield was de ruimte in de Ford KA). Toen het stoplicht op groen ging had ik een klein probleem. Mijn teenslipper was op de een of andere manier met de koppeling verstrengeld geraakt dat ik absoluut niet mijn koppeling in kon trappen en dus niet weg kon rijden. Lichte paniek. Mensen achter me begonnen te toeteren (dat was zelfs over m’n loeiharde muziek heen te horen). Net op tijd besloot ik mijn teenslipper uit te schoppen en kon ik toch nog mijn koppeling intrappen en was ik in ieder geval door het groene licht (de mensen achter me hadden vast minder geluk…)
Mijn stomste fout maakt ik bij de Albert Heijn. Ik had m’n boodschappen gedaan, kroop achter het stuur toen mijn oog op de Grazia viel. Ik begon te bladeren en pas zo’n tien minuten later dacht ik ‘oh ja ik sta op een parkeerterrein, laat ik eens wegrijden’. Ondertussen was de minder tegenover in het parkeervak weggereden en ik dacht ‘mooi dan kan ik gewoon doorsteken en rechtuit het parkeervak uit. Dat was stom. Want dat kon dus helemaal niet! Er zat nog een half voetbalveld tussen wat me eventjes niet was opgevallen en waar ik dus doodleuk doorheen ben gereden. Maar niet nadat de moter natuurlijk halverwege was afgeslagen omdat de auto niet berekend was op zo’n hobbel. Ik heb de onderkant van de auto gecontroleerd, er is geen schade.. maar toch.. ik moet in het vervolg toch iets beter opletten!
En sinds vrijdag ben ik dus maar niet meer achter het stuur gekropen. Mijn ouders zijn op vakantie, wat betekent dat ik de auto kan gebruiken wanneer ik wil, maar ik doe het niet meer. Hij staat daar prima geparkeerd, ik neem wel gewoon de fiets!
Liefs.
Delen:

46 Reacties

 1. Celine
  mei 3, 2010 / 13:16

  >Je bent echt niet de enige hoor! Hier nog zo ene :D

 2. Mleen
  mei 3, 2010 / 13:18

  >Hahahaha! LOL!
  Maar gewoon blijven rijden hoor, dan leer je het meeste. Straks word je bang als je achter het stuur moet en dát is pas gevaarlijk.

 3. kimmie
  mei 3, 2010 / 15:09

  >Is maar goed dat ik nog geen auto mag rijden want ik denk dat ik precies het zelfde ga hebben..

 4. Benthe
  mei 3, 2010 / 16:40

  >Haha. Inderdaad, blijven rijden anders word je bang.

 5. Eline
  mei 3, 2010 / 18:50

  >Haha vooral de laatste is hilarisch! Ik heb een keer de auto zo straks ingeparkeerd dat ik er niet meer uitkwam. Mannen van de reinigingsdienst hebben toen de auto uitgeparkeerd :P

 6. Laura Abigail
  mei 3, 2010 / 19:00

  >Zoiets zou mij ook nog kunnen overkomen…. :p

 7. Lindsey
  mei 3, 2010 / 19:32

  >Hee Annemerel!
  Zou ook precies iets voor mij kunnen zijn!
  Ik heb nog een vraagje, ik herinner me nog dat jij het een keer ooit in je blogs er over had dat je je engels aan het verbeteren was, hoe heb je dat toen aangepakt?

 8. Anonymous
  mei 3, 2010 / 22:24

  >haha mooi geschreven! Maar na de aflevering van Oprah over smsen/bellen/harde muziek luisteren in het verkeer ben ik toch een beetje bang hiervoor. Dit keer was het nog onschuldig, een volgende keer kan er in je onoplettendheid een kind op je motorkap liggen!

 9. Kim
  mei 4, 2010 / 06:33

  >Haha LOL!

  Maar het is toch niet toegestaan om met teenslippers te rijden? Mede om zulke dingen te voorkomen?

 10. Nathaly
  mei 4, 2010 / 12:19

  >Ik vind het eigenlijk niet grappig, maar belachelijk gevaarlijk. Vooral dat met die slipper, stel je voor dat dat bij je rem gebeurt als je moet stoppen voor overstekende voetgangers! Ik heb ook wel eens klunzigheden achter het stuur -ik denk dat dat bij iedereen wel gebeurt- maar dat met die slipper en harde muziek is wel echt erg kwalijk, Annemerel… :(

 11. Fleur
  mei 4, 2010 / 14:14

  >Ik heb ook wel eens met slippers gereden en ben ook altijd bang om zoiets mee te maken. Voortaan toch maar extra te ballerina'tjes mee. Zelfde geldt btw voor pumps, heb ik ook al eens ingewikkelde stunts mee uitgehaald!

 12. aisling
  mei 4, 2010 / 14:14

  >dude je gaat toch ook niet met teenslippers aan autorijden!!! Dat zou ik nooit doen echt. Ik vind sowieso autorijden op blote voeten het ultieme genot, heerlijk! Maar met teenslippers no way.

  ook hou ik ergens niet zo van keihaaaarde muziek omdat ik dan niks meer om me heen hoor en het verkeer idd neit in de gaten kan houden. Mocht er dan een stressmoment inschieten dan word ik tenminste niet helemaal achterlijk gestresst omdat de muziek ook nog op duizend staat! Enige momenten dat ik 'm vol volume doe is op de snelweg want daar kan gek genoeg het minst fout gaan (gewoon rechtdoor en goed kijken bij in en uitvoegen).

  Anyhow, ei; nooit meer met teenslippers levensgevaarlijk! Algemeen bekend dat die dingen blijven haken achter pedalen.

 13. Anonymous
  mei 4, 2010 / 14:54

  >motOr

 14. Aleida
  mei 4, 2010 / 15:31

  >Phoe, ik zou zo echt dezelfde (blonde) fouten maken.. vandaar dat ik nog maar even wacht met mijn rijbewijs

 15. sigrid.
  mei 5, 2010 / 07:48

  >haha ik kan in de stad helemaal niet tegen keiharde muziek, omdat je dan toch constant moet opletten… alleen op de snelweg harde muziek, want als je er eenmaal opzit hoef je toch niet meer zo 'intensief' op te letten steeds op alles. maar ieh teenslippers! (dat durf ik echt niet, en ik doe het denk ik ook maar niet ;p maar ik durf ook niet met hakken aan te rijden haha)

 16. augustus 10, 2011 / 23:20

  tim tebow does not have a girlfriend.becausehes going to marry me :)or my good friend shelby :)

 17. augustus 12, 2011 / 01:49

  Intriguing , I am curious what the statistics are on your first point there…

 18. augustus 12, 2011 / 22:40

  Thank you for sharing superb information. Your web-site is very cool. I am impressed by the info that you have on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles.

 19. augustus 12, 2011 / 23:12

  Thanks for taking the time to debate this, I really feel strongly about it and love studying more on this topic. If doable, as you achieve experience, would you mind updating your blog with extra data? This can be very helpful for me.

 20. augustus 13, 2011 / 00:39

  you have got a great blog right here! would you prefer to make some invite posts on my blog?

 21. augustus 13, 2011 / 03:17

  Spin articles begin using the original article, and then words or even sentences are rearranged to form multiple unique articles. Employing method you can produces a large quantity of articles for the very low cost.

 22. augustus 13, 2011 / 04:14

  My neighbor and I have been just debating this particular topic, he is normally in search of to show me incorrect. Your view on this is nice and exactly how I truly feel. I just now mailed him this website online to show him your personal view. After looking over your web site I guide marked and shall be coming again to learn your new posts!

 23. augustus 13, 2011 / 04:16

  You could certainly see your expertise within the work you write. The world hopes for more passionate writers such as you who aren’t afraid to mention how they believe. Always follow your heart.

 24. augustus 13, 2011 / 05:52

  I’ll be sharing this post with my wife. Thanks!

 25. augustus 13, 2011 / 05:57

  You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something that I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 26. augustus 13, 2011 / 07:30

  Thank you for sharing superb information. Your web-site is very cool. I am impressed by the info that you have on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles.

 27. augustus 13, 2011 / 07:49

  Good to be going to your blog once more, it has been months for me. Properly this post that i’ve been waited for so lengthy. I need this article to complete my assignment inside the university, and it has exact same subject with your write-up. Thanks, terrific share.

 28. augustus 13, 2011 / 10:03

  How is it that just anyone can publish a blog and get as popular as this? Its not like youve said anything extremely impressive –more like youve painted a quite picture over an issue that you know nothing about! I dont want to sound mean, right here. But do you definitely think that you can get away with adding some fairly pictures and not actually say something?

 29. augustus 13, 2011 / 12:12

  Hi that is a great article. I’m planning to e-mail this to my buddies. I came on this when seeking on the search engines I’ll ensure to return. many thanks for sharing.

 30. augustus 13, 2011 / 13:23

  I am no pro, yet I feel you simply made the best point. You naturally know very well what you are talking about, and I can actually get behind that. Many thanks for staying so upfront and so truthful.

 31. augustus 13, 2011 / 13:31

  Old hammered coins are becoming increasingly popular among collectors that appreciate the history and culture that is definitely engrained in their very essence.

 32. augustus 13, 2011 / 16:54

  I’m very happy to read this. This is the kind of details that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

 33. augustus 13, 2011 / 17:33

  There is evidently a lot to identify about this. I think you made certain nice points in features also.

 34. augustus 13, 2011 / 20:11

  is justin bieber gay?

 35. augustus 13, 2011 / 20:44

  I think this site has got very fantastic composed content material articles.

 36. augustus 13, 2011 / 22:45

  I think other website owners should take this web site as an model, very clean and excellent user genial design and style.

 37. augustus 13, 2011 / 23:38

  I’ll be sharing this post with my wife. Thanks!

 38. augustus 14, 2011 / 05:05

  It is best to participate in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this website!

 39. augustus 14, 2011 / 05:54

  I am so happy to read this. This is the kind of details that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

 40. augustus 14, 2011 / 06:21

  What I wouldnt give to have a debate with you about this. You just say so many things that come from nowhere that Im pretty sure Id have a fair shot. Your weblog is excellent visually, I mean people wont be bored. But others who can see past the videos and the layout wont be so impressed with your generic understanding of this subject.

 41. augustus 14, 2011 / 07:13

  Fantastic job here. I really enjoyed what you had to say. Keep heading because you absolutely bring a new voice to this subject. Not many people would say what youve said and still make it interesting. Properly, at least Im interested. Cant wait to see a lot more of this from you.

 42. augustus 14, 2011 / 09:10

  Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything. But think about if you added some great visuals or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and video clips, this website could definitely be one of the very best in its field. Superb blog!

 43. augustus 14, 2011 / 12:47

  i have the bieber fever