SERFAUS: Here we are, yet again..

Photobucket

Om 3.45u stond zaterdag de wekker. Doordat ik al zo vroeg sliep was dat niet geheel onmenselijk. Om 4.30u zaten Rem en ik bepakt en bezakt in mijn Ford Ka en om 5.00u reden we bij mijn ouders weg. De reis verliep super voorspoedig. Ik zeg het je, ga op oudejaarsdag op wintersport, niemand op de weg. Maar eh.. totdat het in Oostenrijk ineens wel heel hard begon te sneeuwen. Mijn vader dacht nog even zonder sneeuwkettingen naar boven te kunnen rijden, maar ergens halverwege moesten we het toch opgeven. Mijn vader en Rem veranderde al snel in sneeuwpopjes. Een half uur later konden we de reis voortzetten.

Serfaus binnen rijden voelt als thuiskomen. YUK, ik haat mijn eigen zin, zo CHEESY, maar ik kan het helaas niet beter omschrijven. Ik zou de term ‘warme deken’ kunnen aanhalen, maar daar wordt het verhaal denk ik niet beter van. Goed, het voelt dus vertrouwd. En dat gevoel wordt alleen maar versterkt als we in “ons” appartementje arriveren. We pakten de auto uit, ruimden de kasten in, borrelden met toastjes en lekkere drankjes. Ik kroop met mijn MacBook op de bank, terwijl Rem, Roos & mama Rummikub speelden en mijn vader even powernapte.

Het aller aller aller fijnste van op oudejaarsdag het land ontvluchten? Die verschrikkelijke oorlog die zich op straat afspeelt ontlopen. Ik ben wat dat betreft echt de Grinch van Oud & Nieuw. Om 21.00u gingen we uit eten, ik denk dat we in het kwartier dat we op straat waren om naar het restaurant te lopen, misschien drie vuurwerk-gerelateerde geluiden gehoord hebben, heerlijk. Geen schnitzels maar forel filet, wel in de boter gebakken en met frietjes en mayonaisse, maar ook mit ein salat. Heerlijk!

Tot 0.00u hebben we ge-ezeld met z’n vijven (even ter informatie ik ben met mijn ouders, zusje en vriend op wintersport) en om 0.00u knalde de champagne. Precies een half uur heb ik buiten sociaal gedaan, met mijn camera in mijn hand geprobeerd ook maar iets van het vuurwerk vast te leggen, maar door de sneeuw, mist en rook was dat resultaat een beetje jammerlijk.

En nu… is het 1.00u ’s nachts en ontdek ik dat mijn SD kaartje in mijn camera stuk is/was en dat al mijn foto’s niet zijn opgeslagen. Oeps. Vandaar dit prachtige crappy beeld hierboven aan de post.. En nu duik ik lekker mijn bed in, morgen ein-de-lijk skiën. Als er wat liften geopend zijn, want er wordt overal gewaarschuwd voor lawinegevaar. Hmm…

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

15 Reacties

 1. januari 1, 2012 / 12:21

  Klinkt als een heerlijke oud en nieuw! Rot dat je SD kaartje stuk is, echt vervelend.
  Wel eng hoor, dat ze al waarschuwen voor lawine gevaar. Kijk je wel uit? Het jaar is nog maar net begonnen!
  Have fun!

 2. januari 1, 2012 / 12:23

  Klinkt als een heerlijk rustige jaarwisseling.
  Gelukkig nieuw jaar nog en geniet van de sneeuw!

 3. januari 1, 2012 / 12:32

  Aah klinkt heerlijk! Veel plezier verder!

 4. januari 1, 2012 / 12:39

  Veel plezier!

 5. Suzanne
  januari 1, 2012 / 12:42

  Klinkt als een oud&nieuw die gezellig was! Ik ben ook de grinch als het gaat om oud en nieuw. Geniet van je vakantie!

 6. Phine
  januari 1, 2012 / 13:02

  Sounds like the best way to spend New years Eve…

 7. januari 1, 2012 / 13:13

  Lijkt me heerlijk om zo oudejaarsavond te vieren. Lekker simpel maar wel gezellig! Geniet van je vakantie.

 8. januari 1, 2012 / 13:40

  ik ben ook echt een grinch wat oud en nieuw betreft. Ik had het liefst ook het land uit gevlucht. Helaas ging dat niet, misschien volgend jaar!

  Veel plezier en doe voorzichtig!!!!

 9. januari 1, 2012 / 14:14

  Geniet van je vakantie, lijkt me heerlijk om oud&nieuw in de sneeuw te vieren :). Proost!

 10. januari 1, 2012 / 14:31

  Veel plezier zeg… en kijk uit!! haha

 11. januari 1, 2012 / 15:54

  Gelukkig nieuwjaar en veel plezier

 12. januari 1, 2012 / 16:48

  klinkt toch heerlijk… nog de beste wensen voor 2012

 13. januari 1, 2012 / 18:29

  Veel plezier!

 14. januari 1, 2012 / 18:31

  Misschien kom ik je nog wel tegen!
  Voordat je hier was, zijn er al 2 lawines geweest in Fiss & Serfaus. Drie einheimische zijn toen bedolven en een Nederlandse vrouw, maar die is door haar man uitgegraven, vandaar dat ze nu ook zoveel dicht gooien steeds en zo voorzichtig zijn.
  Viel spass!
  Liefs,
  Denise

 15. Daisy
  januari 1, 2012 / 22:31

  Ik volg nu een tijd je blog en dat doe ik met veel plezier!
  Heel toevallig, ik zit op dit moment in Fiss!
  Ben het helemaal met je eens dat Oud&Nieuw vieren hier heerlijk is!
  Fijne vakantie en ski- ze!