SERFAUS 20-13: #5

Photobucket

Het is voorbij, acht dagen skiën, tien dagen met mijn familie, heel veel warme chocolademelk met slagroom, apfelstrudels en kaiserschmarrn, vroeg opstaan, iedere avond met de kippen op stok gaan, het zit erop voor 2013 en nu is het wachten op de volgende wintersport in 2014.

Op het moment dat ik dit schrijf is het drie uur ’s middags. Ik zit al sinds half negen vanmorgen in de auto richting huis en inmiddels zijn we aan de borden langs de weg te zien ook de Nederlandse grens al gepasseerd (ik zeg aan de borden langs de weg te zien inderdaad, ik heb zojuist namelijk een paar uur mijn ogen dicht gehad.

23 uur geleden draaide ik mijn laatste bochten op de piste. Ik word daar altijd een beetje sentimenteel van, doe het liefst zo lang mogelijk over de laatste afdeling. Toen ik uiteindelijk mijn laatste bocht gedraaid had en stil stond durfde ik het eindelijk te zeggen, weer een wintersport overleefd zonder valpartijen. Van de gevaren van skiën word ik me ieder jaar meer bewust. Je zal je been maar breken, hoe lang duurt het dan totdat je weer normaal kunt hardlopen?

Goed, gisteren hebben we ons heus niet alleen maar druk gemaakt over het feit dat het de laatste dag was. We hebben gewoon weer heerlijk warme chocolademelk gedronken, kaiserschmarrn gegeten en in de zon gezeten. We hebben ook op de laatste dag onze levens nog gewaagd op de moeilijkste zwarte pistes en we probeerden zo min mogelijk met naar huis gaan bezig te zijn. Maar om half zes stapten we toch in de auto richting het hotel waar we vorige week vrijdag ook geslapen hebben.

In het hotel aten we nog één keer wiener schnitzel met patatjes en vanmorgen genoten we nog één keer van het uitgebreide ontbijt. En nu bevind ik me dus in de auto richting huis. Ik heb zojuist even op de navigatie gekeken en we zullen over zo’n anderhalf uur thuis zijn. Stiekem ook wel weer fijn (zeker met in mijn achterhoofd het idee dat ik nog geen twaalf uur thuis zal zijn voordat ik het huis weer verlaat voor een paar dagen Parijs).

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

26 Reacties

 1. maart 3, 2013 / 17:09

  Welkom terug! En veel plezier alweer op je volgende reisje, haha :)

 2. maart 3, 2013 / 17:20

  Welkom terug! Goed om te horen dat je het zo naar je zin hebt gehad!

 3. maart 3, 2013 / 17:22

  Mmm, kaiserschmarrn! Dat was altijd mijn favoriete wintersportvoedsel haha. Jammer dat je vakantie er alweer opzit, maar wel heel tof dat je al bijna meteen weer doorgaat naar Parijs. Veel plezier alvast!

 4. maart 3, 2013 / 17:24

  Wauw, wat zijn de dagen voorbijgevlogen.. en nu op naar Parijs ;)

 5. maart 3, 2013 / 17:30

  Teruggaan van vakantie is altijd vervelend, maarja, wel leuke herinneringen zo te horen!
  In de zin ‘Van de gevaren van skiën wordt ik me ieder jaar meer bewust.’ is het trouwens ‘word’.

 6. maart 3, 2013 / 17:36

  Welkom terug! Veel plezier in Parijs straks!

 7. maart 3, 2013 / 17:46

  Oh ik snap helemaal wat je bedoelt met het ‘sentimentele gevoel’! Kan ook niet wachten tot de volgende wintersport. Trouwens, dragen jullie geen helm wanneer jullie skien? Ik zie bijna niemand meer zonder helm op de piste, het kan je leven redden. Anyway, alvast veel plezier in Parijs!

  • Aukje
   maart 3, 2013 / 18:41

   Jaaa eens over de helm! Ik geloof absoluut dat jullie heel goed kunnen skiën, maar ik hoorde afgelopen week nog een verhaal over iemand die bij de lift stond te wachten en onderuit werd geskiet door een ongeleid projectiel. Gevolg: deuk in z’n helm en een flinke hersenschudding. Was zeker minder cool geweest zonder helm… Bovendien: ze zijn best fancy én lekker warm en ze waaien niet af en nou ik ben gewoon fan haha

 8. maart 3, 2013 / 17:55

  Bittersweet wanneer je naar huis gaat! Maar je hebt weer veel mooie momenten gehad!

 9. maart 3, 2013 / 17:59

  Fijn dat je zo’n goede week hebt gehad. Door je foto’s krijg ik bijna zin om ook op wintersport te gaan. Het ziet er zo mooi uit.

 10. Angelique
  maart 3, 2013 / 18:09

  Al gelezen dat de dames van girls love 2 run niet mochten lopen in Parijs omdat ze geen medische verklaring hadden? Hoop dat jij hem wel op tijd regelt ;)

 11. maart 3, 2013 / 18:10

  Fijn dat jullie weer heelhuids terug zijn! Veel plezier in Parijs, ben weer heel benieuwd naar je verslagen! xoxo

 12. maart 3, 2013 / 18:27

  Zo te lezen heb je echt een fijne tijd gehad weer! Ik krijg altijd spontaan zin om te wintersporten als jij deze verhalen plaatst!

 13. maart 3, 2013 / 19:01

  Herkenbaar! Ik vind het ook steeds spannender worden. Al doe je zelf heel voorzichtig, je kan ook van je sokken gereden worden,…
  Maar het klinkt als een heerlijke vakantie!

 14. maart 3, 2013 / 19:19

  Fijn dat je zo’n lekkere vakantie hebt gehad! Natuurlijk heel veel succes en plezier in Parijs.

 15. maart 3, 2013 / 19:32

  En nu hop naar Parijs, wat een leven!

 16. maart 3, 2013 / 20:26

  Heerlijk! En dan alweer bijna naar Parijs!

 17. maart 3, 2013 / 20:36

  helaas komt aan al het leuke komt een eind maar voor jou begint er bijna meteen weer wat leuks. Geniet nog eventjes lekker na van al het moois en lekkers!! Het is zo weer tijd dat je weer mag!

 18. maart 3, 2013 / 21:44

  Heerlijk dat je alweer naar parijs mag!

 19. maart 4, 2013 / 08:45

  Wat fijn dat je het zo leuk hebt gehad en veel plezier in Parijs!

 20. maart 4, 2013 / 10:47

  Leuke foto’s weer :D
  heeel veel plezier in Parijs!

 21. Ilse
  maart 4, 2013 / 13:48

  Welcome back, veel plezier in Parijs. :)

 22. maart 4, 2013 / 14:30

  Ik kan niet anders zeggen… dat ik (wel een tikkeltje jaloers) heb mee genoten op afstand van die heerlijke wintersport van jou.
  PRECIES zoals mijn perfecte wintersport er ook uit ziet!

 23. maart 4, 2013 / 22:06

  Die kaiserschmarren! waaaaa :D Na een week heerlijke foto’s van jou dacht ik dat ik ervan af was, de kwelling van het zelf niet op wintersport kunnen.. maar nu is mijn vader nog een week in frankrijk skiën, haha!

 24. maart 7, 2013 / 19:32

  Oh dat sentiment van de laatste afdaling.. ik word er altijd heel onrustig van, want ik denk alleen maar; ik moet er wel van genieten, je moet weer zo lang wachten voor je weer gaat! Ik baal ook echt dat ik dit jaar niet ga, maar de wintersport van 2014 is gelukkig al bijna geboekt.

 25. Fleur
  maart 31, 2013 / 12:27

  Wat een top skigebied he.. Serfaus Fiss Ladis! Geef er al jaren skiles en het gaat je daar nooit vervelen.