>Screw the Diet for the day

>

Inmiddels eet ik nu zeven weken gezond. Oke, er gaat geen dag voorbij zonder (pure) chocolade en er zijn stiekem heus ook wel nachten geweest dat ik toch een paar chipjes at, maar ik heb het altijd in de hand gehouden. Vandaag echter, is een drama.
Ik heb donderdag een tentamen en ik heb er serieus nog niks aan gedaan. Of ik het druk heb met andere dingen? Ook niet echt. Je kent het wel, blogs continu vernieuwen, The Hills kijken (gedownload, want MTV.com is zo flauw geweest om alle filmpjes alleen voor de VS toegankelijk te maken) en verder kijk ik erg vaak naar de uitgebreide (en gisteren zelfs compleet herschreven) aantekeningen van mijn geschiedenisvak, maar het blijft bij het werpen van steelse blikken.
En de hele dag kan ik aan niks anders dan eten denken. Wij hebben een la in de koelkast, volledig gewijd aan chocola. Marsen, Twixen, 5 verschillende soorten Milka, paaseitjes, Bounty’s, pure chocolade, paashazen.. you name it, it’s in there. En ik wil de hele dag dus al een Mars. Misschien had ik er vanmorgen om elf uur beter gelijk aan toe kunnen geven, want nu heb ik dus heel de dag ‘gezonde’ dingen gegeten die bij elkaar net zoveel calorieën bevatten als vier Marsen. 
Maar inmiddels wil ik niet alleen meer een Mars. Ik heb ook echt zin in Ben & Jerry’s ijs, ik heb trek in slagroomsoezen en ik wil een pizza. Mijn grootste strijd heb ik geleverd in de supermarkt. Mijn moeder vroeg of ik even boodschappen wilde doen en aangezien ik toch alleen maar aan het lanterfanten was had ik geen excuus. Alles wat ik nodig had was er natuurlijk niet en dan lijkt al het andere in de winkel ineens zo aantrekkelijk. Uiteindelijk liep ik de supermarkt uit met een bak kwark en een doos perenijsjes.
Ik zit nu wel echt vol. Ik heb twee perenijsjes op en de hele bak Optimel kwark is leeg.  En nu komt natuurlijk net mijn zusje thuis met een zelf gebrouwen baksel. Het schijnen zandkoekjes te moeten voorstellen, maar het ziet er uit als boterkoek. Daar moet ik natuurlijk wel een stukje van proberen. Ik bedoel, dat is toch asociaal om niet te proberen, heeft ze zo haar best opgedaan. Inmiddels heb ik maar liefst een hele vierkante centimeter geproefd en is mijn vermoeden bevestigd; Een kruising tussen zandkoekjes en boterkoek, maar wel geslaagd.
Goed, tot zover mijn dieetperikelen voor vandaag. Ik denk dat ik vandaag maar eventjes als een SAS-dag beschouw. Dat mag ook wel eens vind ik. Doe ik morgen gewoon weer verantwoord.
Liefs.
Delen:

59 Reacties

 1. Kimsje
  maart 22, 2010 / 15:56

  >Soms mag het :) Ik kan écht niet diëten, écht niet. Weet niet eens waar ik moet beginnen :( Terwijl ik die 4 kilo's er wel echt af wil. Dream on? Yes.

 2. Eline
  maart 22, 2010 / 16:20

  >Oh, al ik de hele dag thuis aan het leren ben, ga ik vanzelf ongezond eten. Heel slecht. Leuke foto hiernaast trouwens –>

 3. Suusie
  maart 22, 2010 / 16:36

  >Yuk, Optimel kwark. Vieze zoetstoffenmeuk vind ik dat. :p Je hebt gelijk; je had beter gelijk om 11 uur die Mars kunnen nemen en daar Optimaal van genieten. Kom op meis, je bent jong.. JA een mooi, strak lijf is fijn maar leven is nog veel fijner. Daar heb je geen koelkastlade chocola voor nodig, maar wel af en toe gewoon wat lekkers. Omdat het kan. Omdat je leeft. En dan ga je morgen gewoon weer hardlopen. :)

 4. Anonymous
  maart 22, 2010 / 16:45

  >Hoi Annemerel,

  ik volg je blog al best een tijd maar de strijd met je gewicht loopt naar mijn idee echt uit de hand. Een filmpje helemaal over wat je eet, mijn vriend vroeg; wie is dat gestoorde wijf? 61 kilo voor een meid van 1,75 is echt aan de lage kant!! Je bent gek dat je aan de lijn bent. Eet gewoon gezond en dan kan een mars per dag er echt wel bij. Nu ben je net een zeurende muts! Je bent slank. Niet eens mollig of gewoon normaal, SLANK. Het zit tussen je oren. Succes!

 5. Annemerel
  maart 22, 2010 / 16:46

  >@ Suusie jaa die kwark zit echt veel zoetstof in (a) maar ik vind het wel echt super super super lekker (echt echt!). Volgende keer neem ik gewoon die Mars. Haha die loopt toch niet weg, lijkt wel alsof er niemand uit de chocolade la eet.. alleen de pure chocolade (mama, papa, ik) en paaseitjes (roos) gaan hard.

 6. Annemerel
  maart 22, 2010 / 16:49

  >@ Anoniem, ik heb nooit beweerd dat ik niet gestoord ben :) En met een klein beetje gestoordheid is op zijn tijd echt niks mis. Ik ben trouwens ook niet aan de lijn, wil alleen niet doordeweeks dingen eten als een Mars. Niet alleen calorieenbom maar zitten ook veel andere stoffen in die niet goed zijn voor je lichaam, waar ik erg gevoelig voor ben.

 7. Liselot
  maart 22, 2010 / 17:17

  >Haha, leuke post! Ik moest lachen om je 'koekjesanalyse' (:

 8. Anonymous
  maart 22, 2010 / 17:41

  >Hi! Waar download jij the hills? Ik baal echt van mtv.com! en op tv komt er ook niets vernieuwends ;) is op die zelfde site ook the city te donwloaden?
  xx

 9. Annemerel
  maart 22, 2010 / 17:44

  >Ik download met Vuze. Dat is een torrentprogramma en binnen dat programma kun je ook torrents zoeken! Zo download ik ook Gossip Girl, muziek en films

 10. Lisa
  maart 22, 2010 / 18:37

  >Wow ik vind het knap dat je je hebt ingehouden met zo'n chocoladela! Zijn ze bij jou thuis allemaal van die chocolademonsters ;)? Een van de redenen dat ik altijd in de UB of OBA ga leren is omdat ik thuis uit verveling altijd van alles ga eten. Dan wil ik ook 'gezond'doen en eet ik ineens 5 boterhammen, terwijl ik dan net zo goed iets lekkers had kunnen nemen en daar dan echt van had kunnen genieten. 1 stukje pure chocolade is trouwens juist goed voor je. Succes met leren!

 11. Lisa
  maart 22, 2010 / 18:40

  >Ik vind het knap dat je je hebt ingehouden met een hele chocoladela! Ze zijn bij jou thuis allemaal chocolademonsters ;)? Een van de redenen dat ik altijd in de UB of OBA ga leren is omdat ik thuis altijd uit verveling van alles ga eten. 'Gezonde'dingen inderdaad, maar dan eet ik ineens 5 boterhammen, had ik dus net zo goed een mars kunnen nemen en daar echt van had moeten genieten. 1 stukje pure chocolade per dag is juist gezond, trouwens! Succes met leren!

 12. annouska
  maart 22, 2010 / 18:52

  >Ah ik krijg trek van je blog, terwijl ik net gegeten heb. Ik had hetzelfde vandaag de boodschappen gingen wel goed hoor maar ik nam toch een zak chocolade in mijn boodschappen tas mee. Maarre na 7 weken mag het ook wel een keertje hoor, maar wel 1 dagje hé niet meer dan dat? :P

 13. kimmie
  maart 22, 2010 / 18:54

  >pf, vermoeind he leren? ik ken het heb binnenkort mijn eindexamen maar zie er niet echt tegenop hoor. ik eet ook geen chips door de week dus ik begrijp op dat gebied ook wat je bedoeld. hoe minder je het eet, hoe meer je er van geniet als je het wel eet. maar wel leren hoor! ;) haha

 14. Danielle
  maart 22, 2010 / 19:21

  >Wauw wat een doorzettingsvermogen! Het is grappig, ik volg al jaren je blog, en je hebt precies dezelfde relatie met eten als ik! Ontzettend herkenbaar om te lezen. Trek je niet teveel aan van de reacties, volgens mij weet je heel
  goed waar je qua eten mee bezig bent.

 15. Anonymous
  maart 22, 2010 / 20:33

  >Ik ben het wel een beetje eens met Anoniem (niet ik, maar de andere Anoniem) over het stukje over je gewicht… Maar ik snap wel je reactie dat het natuurlijk niet alléén om de calorieën gaan, maar ook om gezondheid! Maar ik zeg ook: je bent jong, echt wel slank, ik neem aan dat je toch ook wel redelijk gezond bent, dus grijp af en toe gewoon een mars! :)

 16. Anonymous
  maart 22, 2010 / 20:40

  >Volgens mij is elke vrouw zo hard met eten bezig als Annemerel, maar zij durft het openlijk op te schrijven :-) Dat vind ik wel knap.

  Hoewel je inderdaad geen gram teveel weegt!

 17. Anonymous
  maart 22, 2010 / 21:54

  >Nee met maat 34/36 moet je echt niet willen afvallen dat is belachelijk. Je ziet er gewoon mooi uit zo als je nu bent.

 18. Genesis.
  maart 22, 2010 / 21:59

  >@ First Anonymous, No matter how much I agree that Annemerel is thin (&gorgeous), I think you're way out of line. If you think what you're saying is being supportive, think again. Your comment is rude and insensitive.

  Her blog, her rules, her content.

 19. Stéphanie
  maart 23, 2010 / 07:50

  >Mezelf inhouden als het om chocola gaat vind ik ook altijd erg lastig. De laatste tijd lukt het me steeds minder vaak, echt irritant is dat!

  Btw, dat mtv ons verbied the hills te kijken is echt vervelend. Downloaden duurt zo lang ;).

 20. Anonymous
  maart 23, 2010 / 17:21

  >Het geeft echt niet hoor als jij een keertje een extra mars neemt of iets anders ongezond. Ik snap best dat je je niet fijn voelt om veel ongezonde dingen te eten, maar je kan het hebben. Je hebt een figuur waar veel mensen jaloers op zijn. Er zijn mensen die juist die mars hadden genomen, terwijl ze het eigenlijk niet kunnen hebben. Dus geniet van je figuur en neem die mars. Dik worden zit er waarschijnlijk toch niet als ik jou foto's zo bekijk!

 21. augustus 6, 2011 / 19:12

  Just wanna comment that you have a very nice website , I the layout it really stands out.

 22. augustus 10, 2011 / 01:36

  I was very encouraged to find this site. I wanted to thank you for this special read. I definitely savored every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you post.

 23. augustus 10, 2011 / 06:00

  hi!,I love your writing so so much! percentage we communicate extra approximately your article on AOL? I need an expert in this space to resolve my problem. May be that’s you! Looking forward to peer you.

 24. augustus 10, 2011 / 06:05

  Thankyou for helping out, great info .

 25. augustus 10, 2011 / 22:24

  Chase, I have the SOS numbers separately, but I pulled them for the 23 conference tiebreakers decided by H2H before this season.

 26. augustus 11, 2011 / 01:33

  F*ckin’ awesome issues here. I am very happy to look your article. Thank you so much and i am taking a look ahead to touch you. Will you please drop me a mail?

 27. augustus 11, 2011 / 04:58

  But wanna state that this is very beneficial , Thanks for taking your time to write this.

 28. augustus 11, 2011 / 12:36

  I’ve been surfing on-line greater than 3 hours today, yet I by no means discovered any interesting article like yours. It is beautiful worth sufficient for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you probably did, the web will probably be much more useful than ever before. “Baseball is 90 percent mental. The other half is physical.” by Lawrence Peter Berra.

 29. augustus 11, 2011 / 13:49

  Nice post. I study one thing more challenging on completely different blogs everyday. It will at all times be stimulating to learn content from different writers and practice a little something from their store. I desire to use some with the content material on my weblog whether or not you don’t mind. Natually I provide you with a link in your web blog. Thanks for sharing.

 30. augustus 11, 2011 / 14:48

  Very interesting info !Perfect just what I was looking for! “The right to be heard does not autmatically include the right to be taken seriously.” by Hubert Humphrey.

 31. augustus 11, 2011 / 14:53

  you are in reality a excellent webmaster. The web site loading pace is incredible. It seems that you are doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you have performed a great job in this matter!

 32. augustus 11, 2011 / 15:22

  The next time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I do know it was my option to learn, however I really thought youd have one thing interesting to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you could fix for those who werent too busy on the lookout for attention.

 33. augustus 11, 2011 / 15:27

  What i do not realize is in reality how you’re not really a lot more neatly-liked than you might be right now. You are very intelligent. You understand therefore significantly on the subject of this matter, produced me in my opinion imagine it from a lot of varied angles. Its like men and women are not fascinated until it is something to do with Woman gaga! Your own stuffs outstanding. At all times deal with it up!

 34. augustus 11, 2011 / 15:46

  Keep up the good work , I read few blog posts on this internet site and I conceive that your blog is rattling interesting and holds lots of great info .

 35. augustus 11, 2011 / 15:46

  It is unusual for me to find something on the cyberspace that’s as entertaining and intriguing as what you have got here. Your page is lovely, your graphics are great, and what’s more, you use reference that are relevant to what you are talking about. You’re certainly one in a million, good job!

 36. augustus 11, 2011 / 15:54

  I really like your writing style, fantastic info, regards for posting :D. “Faith is a continuation of reason.” by William Adams.

 37. augustus 11, 2011 / 16:02

  I like what you guys are up also. Such clever work and reporting! Carry on the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my site :).

 38. augustus 11, 2011 / 16:11

  Absolutely indited written content , thanks for entropy.

 39. augustus 11, 2011 / 16:22

  I’m impressed, I have to say. Really rarely do I come across a blog that’s both informative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your post is important; the issue is something that not many people are speaking intelligently about. I’m really happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

 40. augustus 11, 2011 / 16:23

  excellent points altogether, you simply won emblem reader. What would you recommend in regards to your post that you made some days ago? Any certain?

 41. augustus 11, 2011 / 16:26

  I like this blog very much, Its a rattling nice office to read and find information. “I ran the wrong kind of business, but I did it with integrity.” by Sydney Biddle Barrows.

 42. augustus 11, 2011 / 16:26

  Yo, a helpful information buddy. Thnx But I’m experiencing issue with the RSS feed. Fail to subscribe. So anyone facing similar RSS feed problem? Anybody who knows kindly reply. Thnx

 43. augustus 11, 2011 / 16:33

  I like your writing style truly enjoying this web site. “Do not speak quickly it is a sign of insanity.” by Bias.

 44. augustus 12, 2011 / 06:28

  Fab Material, even though I would have to say that given the abundance of views this has received it should be desirability meditating about trying to develop the spelling and the english! Produced a positively good read though, great substance.

 45. augustus 12, 2011 / 07:58

  You have mentioned very interesting details ! ps nice website . “By their own follies they perished, the fools.” by Homer.

 46. augustus 12, 2011 / 08:44

  You have noted very interesting points ! ps nice web site . “What a grand thing, to be loved What a grander thing still, to love” by Victor Hugo.

 47. augustus 12, 2011 / 14:41

  Terrific Substance, even though I would have to say that given the throng of views this has received it may be worth thinking about trying to improve the spelling and the english! Made a surprisingly good read though, awesome stuff.

 48. augustus 12, 2011 / 16:45

  Thanks for sharing superb informations. Your web site is very cool. I am impressed by the details that you’ve on this blog. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found simply the info I already searched everywhere and just could not come across. What an ideal website.

 49. augustus 12, 2011 / 18:43

  I was examining some of your blog posts on this website and I conceive this web site is very informative ! Continue posting .

 50. augustus 12, 2011 / 20:21

  I like this web site very much, Its a really nice spot to read and find information. “Our chief want in life is somebody who shall make us do what we can.” by Ralph Waldo Emerson.

 51. augustus 13, 2011 / 01:28

  Very interesting details you have mentioned, regards for posting.

 52. augustus 13, 2011 / 02:05

  Once I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any method you can take away me from that service? Thanks!

 53. augustus 13, 2011 / 06:25

  Brutal Material, although I would be in possession to say that given the flock of views this has received it should be desirability meditating about trying to cultivate the spelling and the english! Produced a terribly good read though, crack substance.

 54. augustus 13, 2011 / 15:30

  Hey! I simply wish to give a huge thumbs up for the good information you’ve got here on this post. I will likely be coming back to your weblog for more soon.

 55. augustus 14, 2011 / 03:15

  This actually answered my problem, thank you!

 56. augustus 14, 2011 / 06:36

  Terrific Principle, granting I would be in possession to assert that given the throng of views this has received it should be desirability meditating about trying to touch up the spelling and the english! Produced a surprisingly good read though, awesome stuff.

 57. augustus 14, 2011 / 16:31

  Once I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now each time a remark is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any way you may remove me from that service? Thanks!