RUN BABY RUN: Thank You

 photo thankyou.jpg

Dankjewel New York Road Runners voor de fantastische organisatie van dit fantastische evenement. Ik heb nog nooit een wedstrijd gelopen die zo goed georganiseerd was. Ik heb veel moeten wachten, maar ik heb nog nooit tijdens een wedstrijd zo lekker door kunnen lopen zonder over andere renners te struikelen.

Dankjewel New York, wat een publiek, wat een route, wat een energie. Het was dan misschien niet de makkelijkste route, het was wel de mooiste. Wauw.

Dankjewel Run2Day voor de fijne Nike LunarGlides, ik kan me geen fijnere marathonschoen voorstellen.

Dankjewel Lululemon, voor het ontwerpen van de perfecte hardlooplegging. Je bent dan misschien niet de goedkoopste, de legging zit zo fijn en alle ‘geheime’ vakjes maken de broek zo perfect. Ik had alle vijf de zakjes gevuld met spullen die ik onderweg nodig zou kunnen hebben en ik heb er werkelijk niets van gevoeld tijdens het rennen.

Dankjewel Powerbar, voor het maken van de beste cola gelsnoepjes die er zijn… jullie cola gelsnoepjes hebben me door heel veel heen gesleept.

Dankjewel Leon & Martijn, voor het vergezellen voor de start, ik weet niet hoe ik het die 2,5 uur alleen met mezelf had volgehouden in die kou en met al die spanning.

Dankjewel Fieke & Francien voor de gezelligheid in New York en Francien voor de gezonde competitie (chick, seriously, je hebt niet gefaald, hoor je dat? NIET GEFAALD!!!!!!). Fieke, wat jij gedaan hebt in New York is niet normaal, zonder behoorlijke training 4.30 lopen? You Go Girl! Kun je nagaan wat je kan MET training.

Dankjewel lieve Laura & Kim, for being the best friends a girl can wish for!

Dankjewel Lieve Remco, voor het doorstaan van al mijn paniekaanvallen de afgelopen maanden.. Dankjewel voor het wassen van mijn hardloopkleding, dankjewel voor alle pasta’s van de afgelopen maanden, dankjewel dat je me meerdere keren langs de weg hebt opgehaald omdat ik meer wilde dan ik daadwerkelijk kon, dankjewel dat je altijd in me geloofd hebt en me altijd 100% gesupport hebt.

Dankjewel Mama & Papa, voor het altijd geloven in mij en voor het feit dat jullie me altijd stimuleren om het beste uit mezelf te halen. Papa, ik vond het niet leuk toen je een paar maanden geleden zei dat je 5.59 per kilometer een beetje langzaam vond, maar ik weet dat je dat alleen maar zei omdat je wist dat ik meer kon. Mama, dankjewel dat je iedere keer flesjes water en banaantjes in de bosjes voor me legde en dat je me geholpen hebt bij het inzamelen van het geld voor dance4life, wat zou ik zonder jou moeten?

Dankjewel lieve Roosmarijn, je bent het beste zusje dat ik me kan wensen. Ik had soms het idee dat jij dit nog liever voor mij wilde dan ikzelf. Je mailtje op marathonochtend is het enige dat me op marathondag (en ook daarna..) daadwerkelijk aan het huilen heeft gekregen. Dankjewel voor je hulp bij het inzamelen met het geld voor dance4life, dankjewel voor het op me inpraten dat ik me niet zo moest focussen op het proberen onder de 4 uur te lopen. Dankjewel voor alles dat ik nu vergeet te zeggen.

Dankjewel lieve lezers, voor de afgelopen maanden. Voor alle lieve berichtjes van de afgelopen maanden, maar ook voor jullie donaties. Ik kan jullie niet genoeg bedanken. Zonder jullie had ik die marathon om meerdere redenen niet kunnen lopen. Ik denk namelijk niet dat ik ooit zoveel geld had ingezameld, ik denk ook niet dat ik in 4.05 gelopen zou hebben. Ik heb veel aan jullie gedacht tijdens de laatste kilometers, ik wilde mezelf niet teleurstellen, maar jullie al helemaal niet. Ik heb een reputatie hoog te houden ;-). Bedankt ook voor al jullie lieve berichtjes na de marathon. Het waren er zoveel, maar ik heb ze allemaal gelezen. Het liefst wil ik op ieder berichtje antwoorden, maar de tijd ontbreekt helaas… Ik ben jullie zo dankbaar. Ik kan het nog steeds niet bevatten dat mensen die ik persoonlijk niet ken daadwerkelijk de interesse hebben getoond om me te volgen afgelopen zondag, om me aan te moedigen met de meest bemoedigende berichtjes. Ik ben jullie heel erg dankbaar.

Dankjewel dance4life, voor het geven van deze mogelijkheid. Jullie waren zo enthousiast en hebben altijd in me geloofd. Ik heb iedere euro met liefde voor jullie opgehaald en ik hoop (en weet zeker) dat jullie hele mooie dingen gaan doen met het geld.

Liefs,
Annemerel

Delen:

50 Reacties

 1. Ravenna
  november 6, 2013 / 17:04

  Ik vind het echt ZO knap! En ik post echt nooit iets nergens niet maar zooo knap vind ik het dus! X

 2. november 6, 2013 / 17:04

  En jij bedankt! Voor het delen en de inspiratie. Geweldig gedaan!

 3. november 6, 2013 / 17:10

  Jij ook bedankt, dankzij jou sleep ik mezelf iedere keer weer van de bank naar buiten ;)

  Je berichten werken zo motiverend!

 4. november 6, 2013 / 17:14

  Lief dat je iedereen bedankt! Even een bedankje terug voor de mooie nycm verhalen die je met ons hebt willen delen en natuurlijk de motivatie die je iedereen hiermee geeft!

 5. Linda
  november 6, 2013 / 17:18

  Jij bedankt voor deze fantastische prestatie en het delen daarvan. Ik vind je een topwijf met een topblog en een grotere inspiratiebron kan ik me niet bedenken. :)

 6. november 6, 2013 / 17:21

  Zo’n mooi stukje!

 7. november 6, 2013 / 17:22

  Je maakt me helemaal een beetje aan het huilen.. Mooi geschreven.. En bedankt dat je ons laat meekijken in de leuke dingen!!

 8. november 6, 2013 / 17:25

  Super lief bericht. Je bent een motivatie- en inspiratiebron voor vele meiden!

 9. november 6, 2013 / 17:26

  Mooi verhaal Annemerel, super hoe je iedereen bedankt. Op het einde kreeg ik tranen in mijn ogen, maar dat zal ook te maken hebben met hoe ik mij voel vandaag ;)

  Op naar een volgend doel!

 10. november 6, 2013 / 17:29

  Aaah wat heerlijk sentimenteel weer. Je boft maar met zulke mensen om je heen! <3

 11. Thyra
  november 6, 2013 / 17:30

  Wat ben jij super lief. Je hebt het mega goed gedaan Annemerel, hopelijk komen er nog heel veel marathons om te volgen :)

 12. november 6, 2013 / 17:35

  En nu jij dit op je naam hebt staan .. who’s next? Ik denk dat ik in december voor het eerst 10K loop, dus ik ga maar niet te hard van stapel lopen voordat ik een nieuwe uitdaging aan m’n broek heb hangen. :P

 13. Julia
  november 6, 2013 / 17:38

  Super knap wat je gedaan hebt! Je hardloopavonturen volg ik met plezier en je blog werkt super aanstekelijk! Over een niet al te lange tijd hoop ik er zelf ook een te rennen. Keep it up:) xx

 14. november 6, 2013 / 17:38

  Heel mooi verwoord meis. Ik vind het nog altijd zo knap van je. You did it!!!

 15. Kimberly
  november 6, 2013 / 17:41

  Traanoogjes hiero haha

 16. november 6, 2013 / 17:42

  Wauw! Je bent een inspiratie voor velen en ik heb dit stuk met tranen in mijn ogen gelezen. Nu weet ik het zeker. Ik wil ook een marathon lopen.

 17. november 6, 2013 / 17:43

  Heel graag gedaan! Je bent echt een toppertje! :) Ik weet zeker dat als je volgend jaar weer mee zou rennen, je weer net zoveel donaties zou krijgen :)

 18. november 6, 2013 / 17:48

  Ik vond het heel leuk om zo met je mee te leven :)

 19. Tess
  november 6, 2013 / 17:57

  En jij bedankt voor alle leuke stukjes, de mooie foto’s en alle hardloopinspiratie!

 20. Laura
  november 6, 2013 / 18:03

  Lief :)

 21. november 6, 2013 / 18:29

  Mooi geschreven!

 22. Donnaa
  november 6, 2013 / 18:30

  Alleen maar liefde dit

 23. november 6, 2013 / 18:33

  Wat een ongelovelijk lief bericht! Reageer bijna nooit maar ben serieus trots op je! Echt super goed gedaan. Je bent echt een enorme inspiratie. Sinds kort ben ik namelijk weer begonnen met hardlopen en door jou berichtjes en de liedjes die je altijd deelt. Bedankt! <3

 24. november 6, 2013 / 18:36

  Wat lief! Ik heb echt diep respect voor je prestatie van afgelopen week, en ik heb met veel plezier je verhalen gelezen over de marathon :D

 25. Desiree
  november 6, 2013 / 19:03

  Heel lief, maar alle felicitaties heb je dik en dik verdiend!! & het voelt ook wel een beetje raar hoor, heel de zondag de marathon app zitten refreshen terwijl ik je niet eens echt ken haha. :)

 26. Marlies
  november 6, 2013 / 19:05

  Wauw. Ik reageer bijna nooit maar nu kan ik het echt niet laten. Jij bedankt! Voor alle inspirerende blogs, voor mijn tijdsinvulling van afgelopen zondag en natuurlijk voor de ongelofelijke motivatie die je geeft voor het hardlopen.

 27. november 6, 2013 / 19:06

  Heel mooi stukje en onwijs goed gedaan, respect voor jou!

 28. Marjolein
  november 6, 2013 / 19:32

  Dankjewel Annemerel, voor het delen van je ervaringen, je verhaal, je gedachten & dit allemaal op je eigen super leuke manier :-) dankjewel voor de inspiratie die je mij (en velen met mij zoals ik in de reacties lees) geeft met je blog!

 29. november 6, 2013 / 20:03

  En jij bedankt voor je heerlijke verhalen over je hardloopavonturen! :)

 30. Evelien
  november 6, 2013 / 20:05

  Wauw, hier nog een stille lezer. Ik werd nu geraakt, heel mooi geschreven! Jij bedankt voor al je inspirerende verhalen. Je hebt ook zo’n leuke schrijfstijl! Je bent een grote inspiratie en mag heel trots zijn!!! (en please, ga nog heel lang zo door!)

 31. Margot
  november 6, 2013 / 20:50

  Oooh na het verhaal van Francien, een tweede blogpost waarvan ik de tranen in de ogen krijg!!!
  Je hebt er hard voor gewerkt, je hebt het zo verdiend en je was fantastisch! Ik hoop dat je hier nog heel lang kan van nagenieten! You rock girl!

 32. Yvon
  november 6, 2013 / 22:00

  Jij bedankt dat we mee hebben mogen genieten! Echt super gedaan wat een doorzettingsvermogen! en je schrijft fantastisch,je geeft ons allemaal het gevoel dat we je kennen, misschien dat we daarom ook zo meeleven ;-)

 33. Patricia
  november 7, 2013 / 09:15

  Dankjewel lieve Annemerel, voor het ons op de hoogte houden van je avonturen; voor deNYC Marathon, tijdens de NYC Marathon en hopelijk nog heel lang na de NYC Marathon!

 34. Nadia
  november 7, 2013 / 11:16

  Mooie post :)

 35. november 7, 2013 / 11:22

  Thank you for being so much inspiration!!

 36. november 7, 2013 / 11:23

  Lieve Annemerel, bedankt dat je zoveel meiden heb geïnspireerd om te gaan hardlopen. Mij heb je bijna zover gekregen, maar ik red het gewoon niet qua tijd. Toppertje!

  Liefs, Mariette

 37. Yamina
  november 7, 2013 / 11:33

  Dankjewel Annemerel voor het delen van je avontuur en het geven van inspiratie. Je bent een voorbeeld voor vele!
  Petje af ;)

 38. Angelique
  november 7, 2013 / 12:36

  Krijg er kippenvel van. Je bent een topper. Dankjewel voor je geweldige blog en inspiratie ..En je hebt echt een suuuuper prestatie neergezet.

 39. november 7, 2013 / 13:14

  Wat een geweldig artikel, kippenvel!

 40. november 7, 2013 / 17:08

  Ahh, wat een mooi stukje. Zoals velen voor mij al zeggen jij bedankt, dat je zo’n grote inspiratiebron bent. Als ik een keer geen zin heb om mijn hardloopschoenen aan te trekken weten jouw stukjes me altijd weer te motiveren. Als jij even een hele marathon kunt lopen, kan ik toch zeker wel 5 km door de regen rennen?!! Je bent fantastisch!

 41. Jantine
  november 7, 2013 / 17:11

  Beste Annemerel,

  Bedankt dat ik over je schouder heb mee mogen kijken hoe het is om in New York een marathon te lopen! Ook heb je me de afgelopen maanden geïnspireerd om te blijven hardlopen!!

  Liefs, Jantine

 42. november 7, 2013 / 17:36

  Heb je jezelf ook al bedankt, voor je doorzettingsvermogen, je inspiratie, je motivatie en het ingezamelde geld voor Dance for Life? You will deserve it ;).

  Nogmaals; super gedaan!!

 43. Yasmine
  november 7, 2013 / 18:43

  Bedankt, Annemerel. Dankzij jou heb ik de motivatie gevonden om het hardlopen terug op te pikken. Ondertussen droom ik weg van mijn eigen marathon verhaal!

 44. Jd
  november 7, 2013 / 19:04

  Super mooi artikel! Bedankt voor het delen van al jouw belevenissen :) x

 45. Kyra
  november 7, 2013 / 21:37

  Wat een super lief stukje! En wij zijn super blij met jou omdat je de allerleuke blogs schrijft!!!

 46. november 7, 2013 / 21:45

  Wauw. Je dankbaarheid spat van het scherm. Super lief om te lezen

 47. november 8, 2013 / 12:48

  Wat een prachtig blogje, ik denk dat er geen betere manier is om iedereen zo persoonlijk en vol liefde te bedanken!! Ik en mijn zusje hebben je dan ook met alle liefde gesteund door de donatie en bestelling van de armbandjes..

 48. november 8, 2013 / 22:56

  Wat super dat iedereen zo met je mee leeft, echt prachtig!

 49. november 13, 2013 / 19:49

  Erg mooi artikel!