RUN BABY RUN: Race Day (IV)

 photo RecentlyUpdated353.jpg

En omdat ik nu toch lekker bezig ben, nu maar direct het laatste deel van mijn New York Marathon verhaal.. De finish. Want ook daar heb ik veel over te vertellen…

Finish
I did it! Ik ben gefinished! Mijn precieze tijd weet ik nog niet, maar het zal 4 uur en 5/6 minuten zijn. Ik ben niet teleurgesteld, ik ben alles behalve teleurgesteld. Gelukkig. Dit was echt wel andere koek dan Amsterdam en ik ga volgend jaar wel weer voor een marathon onder de 4 uur. Ja, deze gedachte had ik inderdaad al voordat ik mijn medaille om mijn nek had hangen.

Medaille
Wat is ‘ie mooi, die medaille! De mooiste die ik tot nu toe gezien heb. Ik hoef niet te huilen, maar ik voel wel een intens gevoel van vreugde, de medaille hangt nog niet om mijn nek of de eerste selfie is al geschoten. Moet natuurlijk meteen op instagram, maar er is geen wifi. Nou, dan maar even wachten en naar de Nike Store op 5th Avenue lopen waar ze een fijne wifi verbinding hebben.  Nike Town is toch dichtbij, daar ben ik binnen kwartier.

De marathon na de marathon
Had ik gedacht.. Nadat ik gefinisht was heb ik nog een marathon mogen lopen. Of in ieder geval, dat gevoel had ik. Nadat de medaille om mijn nek was gehangen kon ik doorschuifelen (iedereen liep langzaam) naar een plek waar ik een poncho kreeg van aluminium folie. Die had ik wel nodig, want het was nog steeds flink koud. Vervolgens kon ik doorschuifelen naar een plek waar de refreshment tasjes werden uitgedeeld. In het tasje zat onder andere water en daar keek ik nou al sinds de finish naar uit. Hoe lekker kan water soms zijn? HEEL LEKKER.

En we schuifelen door.. Iedere keer als ik denk dat we klaar zijn met het doolhof, gaan we weer de hoek om en mag ik verder schuifelen. Na ongeveer een half uur schuifelen krijg ik een oranje poncho gevoerd met fleece van ING omgedaan. Daar was ik wel blij mee, want het aluminiumfolie was inmiddels niet warm genoeg meer. Maar wanneer kan ik nu eindelijk eens doorlopen?

Nou, dat duurde nog wel even. Ik moest een paar blokken omlopen en kwam uiteindelijk pas na anderhalf uur in Nike Town op 5th avenue aan. Het voordeel hiervan is dat ik wel lekker uitgelopen ben. Mijn benen voelen verrassend goed. Eigenlijk helemaal niet zo verrassend, want na de marathon in Amsterdam had ik ook weinig last van mijn benen. Maar zoals ik al eerder zei, dit was wel eventjes iets anders dan de marathon van Amsterdam.

Nike Town
In Nike Town werd ik als een soort van held ontvangen. Ik liep met die oranje poncho en die medaille om mijn nek en alle verkopers wilden met me op de foto (met mij? echt?) er werd zelfs omgeroepen ‘there’s a finisher in the houseeeee’ en iedereen begon te joelen en te klappen. Haha, alsof ik de Olympische Spelen gewonnen had. Uhhhh hallo, it’s just meeeee, ik heb alleen maar een marathon gelopen, ik heb geen leven gered…

Ondertussen zit ik op het wifi netwerk en stromen alle berichtjes binnen. Wow, de hoeveelheid twitter mentions.. ZO GAAF DAT ER ZO WERD MEEGELEEFD. En dan alle whatsappjes van familieleden die me aan het volgen waren via de app. Zo cool! Die marathon app was best wel geniaal. Ik zet een foto op Instagram en heb binnen drie minuten 120 likes. Wow. Just, wowwww! Ik wissel mijn oranje poncho in voor een Nike Tech Vest waar ik al een tijdje bij loop te kwijlen. Ik wil nog naar tiffany’s en dat doe ik liever in zo’n mooi vest dan in die poncho (goed excuus toch?)

Tijd
Nu zie ik ook pas mijn officiële tijd, 4.05.35. Het is niet onder de 4 uur wat ik zo graag wilde, maar ik leg me er redelijk makkelijk bij neer. Ik zie in de marathon app dat meer mensen het lastig gehad hebben in het tweede gedeelte, dat kan ik zien aan de tussentijden. Ik ben niet de enige die op het tweede gedeelte langzamer was dan op het eerste gedeelte, het verval viel eigenlijk nog wel mee bij mij. Het was niet snel genoeg om onder de 4 uur te lopen, maar hé, dit was twee jaar lang mijn ultieme droom. Een deel van die droom is nu in vervulling gegaan, ik heb de marathon in New York gelopen. Het andere deel komt een volgende keer, of de keer erna.. de marathon in New York onder de 4 uur lopen. Dat is toch fijn, dat je nog wat te wensen hebt ?! EN HALLO, VOOR DANCE4LIFE HOEFDE IK DIE MARATHON ALLEEN MAAR UIT TE LOPEN EN DAT HEB IK GEDAAN. DUS!!!!!!

Starbucks
Ok, voordat ik naar Tiffany’s ga, maak ik eerst een pitstop bij Starbucks. Warme chocolademelk met salted caramel en een chocolade cheesecake brownie please. Die calorieën kan ik wel gebruiken (het zijn er 1000 in totaal, zo fijn dat ze in Amerika overal de calorieën bij vermelden, drukt je zo lekker met de neus op de feiten). Lekker! Bij Starbucks sta(!) ik een half uur in de rij. Het maakt me niet uit, ik heb nog steeds wifi en geniet van alle berichtjes die ik ontvang.

Tiffany’s
En dan is het eindelijk tijd voor Tiffany’s. Wow. Ook daar word ik ontvangen als een heldin. Rustig maar mensen, it’s just me… Ik doe mijn medaille maar even in mijn trui, want dit wordt wel een beetje gênant, iedereen feliciteert me.

Bij Tiffany’s ga ik voor het kettinkje waar ik al tijden over droom. Dit is de medaille die ik iedere dag kan dragen zonder raar aangekeken te worden. Dit is mijn materialistische herinnering aan de New York Marathon. Eigenlijk heb ik die helemaal niet nodig, want dit was zo’n beleving, ik denk niet dat ik dit snel zal vergeten. Maar goed, dit is een kettinkje met een verhaal. Yes.

Peace out!
Voordat ik mijn hotel binnen ga loop ik snel nog even bij Speedy’s binnen, een afhaalrestaurant waar je werkelijk alles kunt krijgen. Ik ga voor de frietjes en kipnuggets met een lekkere Snapple Juice. Ik eet mijn comfort food in bad. Op de achtergrond staat de nieuwste aflevering van The Originals aan en terwijl ik in bad zit voel ik alle spanning van me afglijden.. Hmmmm…

In bed schrijf ik nog twee blogs en kijk ik de nieuwste Keeping up with The Kardashians aflevering live. Om 22.00u is de aflevering afgelopen en als vanzelf vallen mijn ogen dicht.

Dit was één van de bijzonderste (al dan niet de meest bijzondere) dag(en) van mijn leven, dankjewel allemaal, voor het nog specialer maken van mijn dag door al jullie lieve bemoedigende berichtjes. I love you!

The End..

Liefs,
Annemerel

Delen:

102 Reacties

 1. Annemiek
  november 5, 2013 / 17:08

  Ik vond het zo leuk om met je mee te leven de afgelopen dagen!
  Echt super gedaan Annemerel, respect!
  En nu ben ik wel een klein beetje benieuwd naar je kettinkje haha.

  • Annemerel
   Auteur
   november 5, 2013 / 18:19

   Thanks! Het kettinkje laat ik snel zien!

 2. november 5, 2013 / 17:10

  Ik vind het zo knap van je. Goed gedaan Annemerel!

 3. Lindsay
  november 5, 2013 / 17:11

  Zooo gaaf om dit te lezen. Nogmaals gefeliciteerd. Kan mij voorstellen dat dit één van de mooiste ervaringen van je leven is geweest.

 4. november 5, 2013 / 17:12

  Goed gedaan! Respect! En gefeliciteerd!

 5. Suzan
  november 5, 2013 / 17:14

  Gefeliciteeerd! Echt super gedaan!
  Heerlijk om te lezen hoe je ’t gehad heb,
  je mag heeeel trots zijn op jezelf! Ik ben een trotse lezeres in ieder geval haha ;-)
  liefsss

 6. november 5, 2013 / 17:15

  Ik val een beetje in de herhaling maar wauw wat knap gedaan! Dit zijn de meest motiverende posts :)

 7. november 5, 2013 / 17:20

  Haha wat leuk dat iedereen je zo feliciteerde! Ik zou me dan ook wel een beetje opgelaten voelen op een gegeven moment als alle ogen steeds op mij staan haha! Leuk om te lezen, en alle comfort food wat je achteraf hebt gegeten heb je dubbel en dwars verdient!

 8. november 5, 2013 / 17:20

  Ik hou echt van je. Snif.

  • Annemerel
   Auteur
   november 5, 2013 / 18:23

   Ik ook van jou!

 9. november 5, 2013 / 17:26

  Wat kan je toch leuk schrijven Annemerel! En omdat ik je tijdens de bootcamp in Rotterdam heb ontmoet, heb ik een klein beetje het idee dat ik je ‘ken’ en je enthousiasme herken, haha. Het was onwijs leuk om de marathon op deze manier mee te maken!! You rock!

  • Annemerel
   Auteur
   november 5, 2013 / 18:23

   Wat leuk om te horen!!! Hoop van het voorjaar weer evenementen te kunnen organiseren misschien zie ik je dan weer?

 10. Linda
  november 5, 2013 / 17:31

  Wauw! Gefeliciteerd! En wat een toptijd! :D

 11. november 5, 2013 / 17:34

  Je inspireerd mij echt met al je verhalen :)

 12. november 5, 2013 / 17:37

  Wauw wat een ervaringen en beleving, ik zit er inmiddels zelf over na te denken om een marathon te gaan lopen (liefst NYC) iets meer dan een maand geleden liep ik voor het eerst 5K in een wedstrijd. 2 maanden getraind en daarvoor nog nooit gelopen.
  De artikelen van jou, Fieke en Francien zijn zo geweldig! Jullie inspireren en motiveren.
  Zet hem op in Rottedam!

 13. Lotte
  november 5, 2013 / 17:37

  Echt leuk om te lezen! Het moet een fantastisch gevoel zijn!

 14. november 5, 2013 / 17:38

  Wauw, een hoofdstuk afgesloten in je leven. Supersupersuper!!!!!!!! Ik heb echt zo aan je gedacht de afgelopen weken, ookal ken ik je niet, maar de gedachte aan de ultieme marathon van NY…. SUPER!

 15. november 5, 2013 / 17:38

  Nogmaals een hele dikke proficiat!!!

 16. november 5, 2013 / 17:38

  Ahh wauw! Door jou wil ik het hardlopen ook weer oppakken hihi!

 17. november 5, 2013 / 17:44

  Gefeliciteerd!! Heerlijk om deze posts te lezen, super motiverend ook voor de wat minder fanatieke hardloper haha

 18. Rosemarijn
  november 5, 2013 / 17:51

  Even serieus Annemerel.. Ik vond (hopelijk kan ik zeggen vind, ik wil meer NYC blogs) deze blogposts ZO leuk, ZO inspirerend en ZO goed geschreven.. Ik kreeg letterlijk tranen in mijn ogen bij je stukje over je finish (vorige post) en ze zijn allemaal zo leuk!

  Ik denk dat je me hebt aangestoken met je droom.. In NY zijn is er al één maar misschien moet ik hier ook maar voor gaan trainen. Ik word sowieso al blij van hardlopen, maar ik word al helemaal blij van jouw blogs lezen (ja écht), moet je nagaan als ik het zelf doe.

  Dankjewel voor deze hele leuke posts! Ze helpen me mijn schoolexamenweek door (hallo v6:()
  En geweldig gedaan! Gewoon 4 uur gedaan over 42 kilometer, echt heel erg knap! Bewondering..

  • Annemerel
   Auteur
   november 5, 2013 / 18:20

   Ahhh wat lief, succes met je schoolexamens!

 19. Dineke
  november 5, 2013 / 17:54

  Wow, waanzinnig knap gedaan, Annemerel! Gefeliciteerd! Geniet lekker na en ren rustig verder :-)

 20. november 5, 2013 / 17:54

  Zo super goed gedaan, alleen al als ik denk aan 42 km hardlopen gaan mijn benen pijn doen!

 21. november 5, 2013 / 17:55

  Wat een gaaf avontuur! SUPERRRR!
  Alles dubbel en dwars verdiend.
  Ik vind de medaille ook verrassend mooi :)

  • Annemerel
   Auteur
   november 5, 2013 / 18:22

   Echt he? Nothing beats New York!

 22. november 5, 2013 / 17:58

  Ik heb niets met hardlopen of marathons. Maar van jouw tocht en verhalen krijg ik stiekem vochtige ogen… Gefeliciteerd, fantastisch!

 23. november 5, 2013 / 17:59

  Grappig dat je na een marathon gelopen gewoon nog de power hebt om te shoppen!

  • Annemerel
   Auteur
   november 5, 2013 / 18:20

   Dat heb ik altijd… behalve als ik migraine heb ;-)

 24. november 5, 2013 / 18:00

  Nogmaals gefeliciteerd! Wat een waanzinnige presentatie en oh wat heerlijk om je zo te volgen! Zalig om te lezen hoe blij dit alles je maakt. Geniet nogmaals lekker na!

 25. D.
  november 5, 2013 / 18:02

  Goed gedaan! Het is dat ik niet van hardlopen houd, anders had ik volgend jaar ook meegedaan. ;) Lijkt me een topervaring.

 26. november 5, 2013 / 18:05

  Wederom een super leuk geschreven verslag! Zo jammer dat de NYC Marathon updates hierbij zijn afgelopen haha (of niet??). Ik ben erg benieuwd naar je kettinkje!

  • Annemerel
   Auteur
   november 5, 2013 / 18:21

   Hmmmmm denk maar niet dat ik nu ineens ophoud met schrijven over de marathon.. daar zit het hart nog iets te veel van vol ;-) no worries!

 27. november 5, 2013 / 18:06

  Super super super zeg! Geweldig de verhalen, de hele aanloop er naar toe, en nu dan de daadwerkelijke marathon! Onwijs gefeliciteerd met deze schitterende prestatie! Topper ben je :)

 28. Irene
  november 5, 2013 / 18:11

  Prachtig!

  Heerlijk om de blog van jou (Fieke en Francien) te lezen over de marathon.
  Door alle verhalen krijg ik zelf ook kriebels om hem eens te gaan lopen. Eerst nog maar hard trainen (ik kan nu een halve marathon rennen) en sparen haha.

  • Annemerel
   Auteur
   november 5, 2013 / 18:21

   Cool! Loop ook de marathon van Rotterdam op 13 april! Je hebt nog 159 dagen om te trainen!!!!

   • Irene
    november 5, 2013 / 22:42

    Goed idee!
    Ik zaq op instagram dat je jezelf daarvoor opgegeven had en ik begon inderdaad ook ernstig te twijfelen om het ook te doen.
    Over 2 weken ga ik mijn eerste gezamelijke run lopen. (De zevelheuvelenloop in Nijmegen. Als deze goed bevalt, schrijf ik mijzelf in voor Rotterdam!

 29. november 5, 2013 / 18:12

  Serieus je krijgt me bijna aan het hardlopen!
  Hoe dan ook, ik vind het zo stoer en zo goed van je! Respect!

 30. Maaike
  november 5, 2013 / 18:22

  Ik vind dit echt zo tof!!!! Super goede prestatie :-D Krijg helemaal de kriebels om nu te gaan rennen, terwijl het hier van dat rotweer is… haha! Denk dat ik mijn trainingen ook weer ga oppakken! Of het ooit ook een marathon wordt weet ik niet, maar we zullen wel zien waar het eindigt :-) Jij bent ook ooit bij 0 begonnen hihi.
  Vond het heel leuk om je blogs te lezen en door jouw manier van schrijven lijkt het net of ik het allemaal zelf beleef, kan je enthousiasme heel goed indenken! Keep up the good work!

  • Annemerel
   Auteur
   november 5, 2013 / 19:26

   Precies twee jaar geleden ben ik hardlopen pas serieus gaan nemen en inmiddels heb ik al twee marathons gelopen. Geloof me, je kunt zoveel meer dan je denkt. Ik lachte vroeger mensen uit die zeiden dat een kilometer hardlopen echt niet zo’n big deal was… Just saying!

 31. Annemijn
  november 5, 2013 / 18:23

  Wauw! Geweldig gedaan! Ik vond het heel leuk om mee te lezen

 32. november 5, 2013 / 18:32

  Leuk dat je daarna een mooi kettinkje voor jezelf hebt gekocht :)

 33. Simone
  november 5, 2013 / 18:33

  Gefeliciteerd met de fan-tas-ti-sche prestatie!
  En wat een heerlijke blogs heb je geschreven, het was erg leuk om het te lezen!

 34. Marjolein
  november 5, 2013 / 18:45

  Wat fantastisch om te lezen en wat een belevenis zeg! Lijkt me echt overweldigend dat iedereen je ineens ziet als held met die medaille om je nek, echt gaaf!!

 35. Nadia
  november 5, 2013 / 19:02

  Supercool! Wat ontzettend leuk om te lezen, je gaat er echt van meeleven.

 36. Lana
  november 5, 2013 / 19:05

  Je schrijft zo leuk! De avond van de marathon (nl tijd) heb ik ook maar even snel de app gedownload om te kijken hoe jij, fieke en francien liepen, ik heb minstens honderd keer op die refresh knop gedrukt haha

 37. Roos
  november 5, 2013 / 19:06

  Wauw! Ik heb zo erg genoten van al je mooie verhalen over de marathon dat je me echt hebt overtuigd om ook een marathon te gaan lopen! Afgelopen oktober de halve gelopen in Eindhoven en had na het bereiken van de finish nooit gedacht dat ik dit ooit zou gaan zeggen. Of het volgend jaar wordt weet ik nog niet maar dat hij er gaat komen staat nu vast! Bedankt voor al je mooie inspirerende verhalen!!

 38. Aurelie
  november 5, 2013 / 19:12

  Ik heb echt genoten van al je verhalen over de marathon en heb zelfs een aantal keer bijna tranen in mijn ogen gehad bij het lezen. Je bent geweldig en motiveert me nog elke dag om te blijven lopen!

 39. november 5, 2013 / 19:13

  En dat ook nog eens zonder familie & friends die je supporten. Super!

 40. Lara
  november 5, 2013 / 19:17

  Waaauw Annemerel nogmaals van harte gefeliciteerd met deze topprestatie!!!

 41. Eliza
  november 5, 2013 / 19:20

  Nog gefeliciteerd Anne-merel! Echt onwijs knap, je mag apetrots zijn op jezelf

  • Eliza
   november 5, 2013 / 19:21

   oops, er hoefde geen streepje tussen! Sorry!

 42. november 5, 2013 / 19:33

  Super knap, gefeliciteerd! Ik heb niks met hardlopen maar jouw blogs over de marathon en New York waren echt super om te lezen :)

 43. november 5, 2013 / 19:47

  Wow, echt super cool!! Gefeliciteerd!
  Wat ik met nog wel afvroeg: op die selfie met je medaille lijkt het net alsof je lippen bloeden ofzo, of lijkt dat ook echt maar zo?

  Groetjes!

  • Annemerel
   Auteur
   november 5, 2013 / 20:02

   Hahaha, ja dat valt allemaal reuze mee.. dat is zout/zweet :P Ik was zo snel met m’n selfie dat ik m’n lippen nog niet van het zout/zweet ontdaan had!

   • november 22, 2013 / 21:32

    Oohh haha ok :)

 44. november 5, 2013 / 19:53

  Wat een topper ben je toch! Ik heb zo veel bewondering voor deze prestatie!

 45. november 5, 2013 / 19:54

  wat ontzettend leuk om te lezen Annemerel, je hebt het zo goed gedaan!

 46. Denise
  november 5, 2013 / 19:56

  Ik heb zooo genoten van je stukjes, echt heel erg met je meegeleefd. Ook met Fieke en Francien natuurlijk! Loop zelf al lang hard, maar niet zo ver (10km max). Ben nu echt serieus aan het nadenken over de halve marathon….zou ik het kunnen?
  Ga vooral door met schrijven: ik kijk er iedere dag naar uit!! Groetjes, Denise

  • Annemerel
   Auteur
   november 5, 2013 / 20:03

   Gewoon inschrijven, dan heb je een stok achter de deur en moet je er wel voor trainen! Gewoon DOEN!

 47. Lianne
  november 5, 2013 / 20:05

  wauw! Ik ben trots op je!

 48. Suuz
  november 5, 2013 / 20:16

  Wat geweldig om te lezen, wow echt indrukwekkend!!! ik ben onwijs trots op je!!!!!!!! SUPER!

 49. Ella
  november 5, 2013 / 20:30

  Wow, mijn droom! Ik weet hoe zwaar het is want ben zelf ook een fanatiek loopster, ik krijg dus kippenvel bij het lezen van je verslagen! Dit wil ik ook, maar wordt dus heeeeeeel hard trainen

 50. november 5, 2013 / 20:35

  Geweldig! Door je verhaal zou ik bijna mezelf op gaan geven voor een marathon. Echt zo ontzettend knap dat je dat hebt gedaan!

 51. Margot
  november 5, 2013 / 20:35

  Fantastisch verhaal!!! Heel benieuwd naar je nike tech vest en zo leuk dat je een ketting hebt gekocht als aandenken!

  En echt supergeweldig dat ze je over als heldin ontvingen, maareuh je bent er ook echt wel één!!! JE HEBT DE MARATHON VAN NEW YORK GELOPEN WOOOOHOOO!

 52. november 5, 2013 / 20:43

  Wat ontzettend leuk om te lezen en gefeliciteerd met het uitlopen van de marathon! Geweldig gedaan! :)

 53. november 5, 2013 / 20:56

  Ik vind het zo zo zo tof voor je en je hebt alsnog een geweldige tijd neergezet, gewoon ‘eventjes’ dat sponsorgeld ophalen en naar New York, you DID it. Dat kettinkje is ook een superleuk aandenken lijkt me!

 54. november 5, 2013 / 20:57

  Topper benje!

 55. Ivana
  november 5, 2013 / 20:58

  YAAAYY!!!!!! You go girl, van harte gefeliciteerd! En OMG nog 2 blogs schrijven na een marathon…you ROCK!!!

 56. Iris
  november 5, 2013 / 21:00

  Gefeliciteerd!!!!!! Echt zo super knap. Heb je gevolgd op de ING app, dat was echt leuk om te doen!

 57. Raquel
  november 5, 2013 / 21:07

  Wow, super gedaan zeg, je mag trots zijn!!!

 58. november 5, 2013 / 21:20

  Wat lijkt me dat toch bijzonder! Nederland is wat dat betreft toch wel erg nuchter.. Wij zouden nooit een onbekende op straat feliciteren!

  Leuk dat je direct een nieuw doel hebt opgesteld! Ik ben zo gemotiveerd om met je mee te trainen richting Rotterdam. Maar helaad heb ik nog last van mijn achillespees blessure..

 59. Nance
  november 5, 2013 / 21:46

  Ik heb erg met je meegeleefd en met Esmée en de ING-app je tussenstanden gevolgd! Wat een super prestatie! Die foto met je medaille zegt meer dan 1000 woorden! Respect! Wat zullen je ouders trots op je zijn en wat zal je trots zijn op jezelf!

 60. november 5, 2013 / 21:59

  Super super gaaf! Wat een heerlijke overwinning!

 61. Katrien
  november 5, 2013 / 22:12

  Wow zalig!! Ik dacht toen heel de dag ‘wow Annemerel zal nu vast bijna gedaan zijn’ enal haha en ik vertelde het zelfs tegen m’n moeder en vriendinnen enzo dat je die marathon hebt gelopen, ookal kennen ze je niet, alsof ik ’trots’ op je was haha :) moet echt het zaligste gevoel zijn van de wereld, ik had het gevoel vorig jaar toen ik na mijn eerste periode echt ’trainen’ een 5km wedstrijd had gelopen, ik was zo trots op mezelf! Door jou wil ik later dus uiteraaard de NY maraton lopen :)

  Nog eens gefeliciteerd!

 62. W.
  november 5, 2013 / 22:43

  Super leuk! Gefeliciteerd nogmaals:)

 63. november 5, 2013 / 23:33

  Annemerel, je bent een topper!

 64. november 6, 2013 / 00:11

  Super-supergoed gedaan! Echt enorm gaaf en cool en vooral geweldig dat je zoiets wilde en durfde. Je hebt hem uitgelopen en ik vind het ook heel goed dat je je tijd en perfectie bijstelt naar: ik ben eigenlijk zo blij dat ik hem heb uitgelopen, de tijd is ook zo prima, onder de 4 uur uitlopen kan ook een andere keer.
  Enorm goed van je dat je dat los kon laten en vooral hebt genoten!

  XOXO
  Nancy

 65. november 6, 2013 / 07:40

  Wauw. Ik kan het blijven zeggen: je hebt het geweldig gedaan! Je mag zo ontzettend trots zijn op jezelf.

 66. november 6, 2013 / 10:07

  Wooohoooo maar je bent ook gewoon een held! Dit doen we je niet na hoor! :)

 67. Desiré
  november 6, 2013 / 10:12

  Super goed gedaan! Gefeliciteerd :)

 68. Milou
  november 6, 2013 / 10:34

  You rock! Zoooo goed gedaan, echt heel leuk om te lezen! Mooi verhaal :)
  Die trui en ketting kopen vind ik ook echt een goed idee, voor altijd iets tastbaar bij deze ervaring :)

 69. november 6, 2013 / 10:58

  Wat een heerlijke verhalen om te lezen. Je hebt het fantastisch gedaan! Je mag trots zijn op jezelf!

 70. Patricia
  november 6, 2013 / 11:04

  Net als vele anderen heb ik met je meegeleefd.. Best raar om trots op iemand te zijn die je eigenlijk helemaal niet kent.. maar toch ben ik het! You rock girl!

 71. november 6, 2013 / 11:15

  wauw, top gedaan! echt knap van je

 72. november 6, 2013 / 11:54

  Je NYC blogs zijn echt super motiverend en ooh nu wil ik ook de NYC marathon open, ook al is hardlopen echt niet mijn ding. Super gaaf en insprerend, heb je gevolgd en met je meegeleeft! Ben gewoon trots op je terwijl ik je niet ken. Haha!

 73. Leonie
  november 6, 2013 / 11:57

  Geweldig! Wat een top prestatie. En wat een bijzonder goed en symbolisch cadeau dat kettinkje.

 74. Lineke
  november 6, 2013 / 11:57

  Wat een prestatie ! Echt helemaal super!!
  Ik krijg zelf nu ook heel veel zin om te gaan hardlopen. Wat een motivatie. Helemaal top, gefeliciteerd !

  xx

 75. Cindy
  november 6, 2013 / 12:08

  Wauw! Echt geweldig! Gefeliciteerd en diep respect voor je keiharde inzet voor ‘Dance4life’. Dat maakt het nog extra bijzonder!

 76. november 6, 2013 / 12:56

  Wat heerlijk geschreven weer! Klinkt als een onwaarschijnlijk mooie ervaring :) X

 77. november 6, 2013 / 13:00

  Aahh ik heb echt genoten van je NYC artikelen. Heerlijk ^^. Lijkt me echt raar om als zo een held ontvangen te worden.

  Liefs, Mariette

 78. november 6, 2013 / 13:43

  Echt zo goed gedaan, heel vele respect voor jou! En super om je blogposts over New York en de marathon te lezen.

 79. Angela
  november 6, 2013 / 13:44

  Ik heb echt GE-NO-TEN van je NYC stories!
  Jammer dat het nu achter de rug is, maar echt, wat een prestatie!
  Helemaal te gek!
  You rock!

  Keep on wrighting, me like :)

  Liefs Angela

 80. november 7, 2013 / 11:03

  Wat goed dat je dit hebt gedaan zeg, je mag echt heel erg trots op je zelf zijn!

 81. november 7, 2013 / 15:17

  Heb zo genoten van je verhalen! En… je hebt me geïnspireerd een doel te stellen. Op 14 december loop ik de NYRR Ted Corbit Classic in Central Park. Yay!

 82. Cynthia
  november 7, 2013 / 19:40

  Super goed gedaan! Was leuk om al je verhalen te lezen en met je mee te leven naar de marathon :)

 83. november 7, 2013 / 21:49

  En weer een enorme smile op m’n bakkes. Top gedaan!

 84. november 8, 2013 / 22:52

  Wauw wauw wauw, wat een prachtige ervaring!!