RUN BABY RUN: Favourite Winter Looks (II)

 photo runoutfit00.jpg

Na mijn vorige blog met winterse hardloopoutfits kreeg ik de vraag waar mijn nieuwe Nike bodywarmer en flash tight gebleven was, was ik daar niet blij mee dan?! Oh shit, natuurlijk wel, maar eh.. ik heb dus zoveel hardloopkleding dat ik niet al mijn favoriete items in drie outfits kan proppen. Dus vandaar vandaag deel twee, met mijn favoriete winterse loopoutfits.


 photo runoutfit00.jpg

Outfit nummer 1! Met deze outfit (minus de schoenen, maar die zaten onder het bloed en waren niet foto-waardig) liep ik met deze outfit afgelopen week mijn lange duurloop van 25 kilometer en dat ging perfect. De legging is van Lululemon en heeft zakjes op mijn bovenbeen, de longsleeve is van Nike en het jasje is een oudje van Stella McCartney voor Adidas. De schoenen zijn de Adidas UltraBoost, daar loop ik (nog) geen lange duurlopen op, maar ik loop hier wel korte duurlopen en herstelrondjes op.

 photo runoutfit00.jpg
 photo runoutfit00.jpg
 photo runoutfit00.jpg
 photo runoutfit00.jpg

Outfit nummer 2 is mijn Nike flash-outfit van dit seizoen. Dit draag ik het liefst als ik in het donker moet lopen, omdat zowel mijn schoenen, legging als bodywarmer reflecterende delen bevatten. Ik draag de Zoom Structure +19 flash, deze hielden mijn voeten zelfs droog toen ik in Noorwegen door de diepe sneeuw aan het banjeren was. Heel fijn. De top die ik draag is dezelfde longsleeve als op de vorige foto’s alleen dit keer niet in het geel maar in het paars/bordeauxrood. Onder deze outfit draag ik trouwens een beha van Jogha. Dat zijn tegenwoordig mijn favoriete beha’s. Vaak krijg ik van sportbeha’s last van mijn schouder omdat de banden net iets te kort zijn en ik voor mijn voorgevel toch echt een S nodig heb. Dat is met deze beha’s niet het geval. Fijn. Maar ja, niet op de foto te zien dus.

 photo runoutfit00.jpg
 photo runoutfit00.jpg
 photo runoutfit00.jpg

En de laatste outfit is een outfit die ik draag als het echt echt echt koud is, zo koud als in Noorwegen bijvoorbeeld. Ik droeg dit toen ik met -17 om zeven uur ’s ochtends ging hardlopen en ik heb het geen moment koud gehad. Kan ook bijna niet. Ik draag een legging die aan de binnenkant gevoerd is en draag daaroverheen nog een gewatteerd broekje dat ervoor zorgt dat mijn achterwerk écht lekker warm blijft (en ik dacht, mocht ik uitglijden in de sneeuw, dan heb ik mijn kont in ieder geval goed beschermd). Daar boven draag ik een thermo longsleeve (niet te zien), een pullover en een bodywarmer. Om mijn oren een lekkere haarband en mijn handen bescherm ik met handschoentjes. Wel een beetje jammer dat mijn iPhone op deze manier niet meer te bedienen is. Ik heb deze items van Odlo gekregen (waar ik ze heel erg dankbaar voor ben), maar zag dat een aantal items op dit moment in de sale zijn bij de Bijenkorf. Ik draag overigens weer mijn Nike Flash schoenen, omdat deze mijn voeten tijdens de meeste omstandigheden lekker droog houden.

 photo runoutfit00.jpg
 photo runoutfit00.jpg
 photo runoutfit00.jpg

Zo, ik denk dat we nu wel het grootste gedeelte van mijn kledingkast gehad hebben.. Alhoewel, als het moet stel ik nog zo drie mooie outfits samen. Maar dat wordt een iets grotere uitdaging dan deze eerste zes outfits. Ik prijs mezelf erg gelukkig, want een aantal items heb ik dus gekregen, maar het grootste gedeelte koop ik nog steeds zelf. Dat zou ik niet hoeven doen, maar ik word nu eenmaal echt heel erg blij van mooie hardloopkleding, dus blijf ik ook nog steeds zelf kopen. Oeps. 

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. januari 26, 2016 / 12:03

  Oh Annemerel, mag ik jouw kledingkast? Wat een toffe outfits weer! Vooral #2 vind ik erg tof! Alhoewel… #1 en #3 zijn ook niet verkeerd… ;)

 2. Manon
  januari 26, 2016 / 12:04

  Hé, je eindigt je artikel niet eens met je boek! ;) Haha! Leuke outfits, vooral die tight van Nike staat hoog op mijn verlanglijstje. Heb zelf ook 2 tights met fleece aan binnenkant, heerlijk warm! Al heb ik nog nooit met min 17 hoeven lopen…

 3. januari 26, 2016 / 12:41

  I really love your running looks, you are defnitely well equipped for winter!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. januari 26, 2016 / 12:45

  outfit 3!! Die is echt leuk, outfit 1 en 2 trouwens ook ;) Ik heb ook zo een flash tight echt ideaal!!

 5. Sheila
  januari 26, 2016 / 12:47

  Mooie outfits! Ren jij eigenlijk met voorvoetlanding?

 6. januari 26, 2016 / 12:57

  Supermooie outfits, geweldige poses en prachtige foto’s! Nice work :)

 7. januari 26, 2016 / 13:38

  Jaaaa leuk! Ik houd hier van. Ik ben echt een n00b betreft hardlopen: ik heb goede schoenen en een goede legging (epic lux! love it!), maar dit is fijn. Ik wil dus heel graag zo’n longsleeve hebben omdat ik het vaak of véél te warm heb of véél te koud. Misschien leuk als je er ook bij plaatst wat de exacte naam van de items is, kunnen veel mensen hun inspiratie uit halen!

 8. januari 26, 2016 / 14:43

  Nee hoor, ben totaal niet jaloers … oke toch wel een klein beetje ;) Gelukkig kan ik uit jouw outfitjes een hoop inspiratie halen voor mijn eigen hardloop-outfits

 9. Brenda
  januari 26, 2016 / 14:52

  Supermooie spullen….. Ook erg inspirerend zo’n artikel! Mag van mij elk seizoen een keertje terugkomen -;)

 10. Lilian
  januari 26, 2016 / 15:00

  krijgen we komende zomer ook zomer outfits? ik vind het erg leuk om te zien wat je draagt tijdens het hardlopen! :)

 11. januari 26, 2016 / 17:00

  Super leuk om te zien! Ik vind de eerste outfit het leukst, maar de tights met stippeltjes vind ik ook heel erg tof (en handig dat het zichtbaar is in het donker!) :)

 12. januari 26, 2016 / 17:10

  Wat een mooie outfits! Je ziet er in ieder geval hartstikke tof uit tijdens het hardlopen ;)
  Ik vind je trouwens sowieso erg mooi op de foto’s, je ziet er positief en prachtig (en natuurlijk sportief) uit!

 13. januari 26, 2016 / 20:15

  Super mooie outfits Annemerel, jaloers!!!

 14. Ilse
  januari 26, 2016 / 20:34

  Wat heb jij een hoop hardloopkleding zeg en wat een leuke combinaties!

 15. januari 27, 2016 / 21:47

  Ik heb een bodywarmer en sport beha van Odlo, ook allebei echt super fijn! Ken het merk helemaal niet zo goed.

  • januari 27, 2016 / 21:49

   *Was nog niet klaar*
   Maar ze hebben echt toffe dingen!