PROJECT: What still needs to be done in 2011

Photobucket

Wauw, dat is lang geleden een projectje op LE blog. Ik werd vanmorgen wakker en toen schoot er ‘november!’ door mij heen. Wat… NOVEMBER? Verschrikkelijk cliché natuurlijk, maar wat vliegt zo’n jaar razendsnel voorbij. En er zijn nog zoveel dingen die ik in 2011 moet doen..

1. Minstens 100 kilometer hardlopen. Dit gaat een lastige worden, aangezien ik de laatste maanden een beetje lui geweest ben op het sportgebied en ik ben ook echt benieuwd of ik nog uit die ‘dip’ kom. Maar het moet. Ik heb namelijk echt het gevoel dat mijn hoeveelheid energie daalt en daalt. Weet zeker dat ik er door wat frisse lucht gecombineerd met sportiviteit weer ‘boven op’ kom. En nee, het is geen winterdip. Daar geloof ik namelijk niet zo in. Of nou ja, ik geloof er wel in. Dat als je te lang binnen zit, dat je daar dan een beetje depri van kunt worden. Maar ik denk dat je dat voor een deel ook een beetje zelf in de hand hebt. Ook als het koud en nat is kun je naar buiten. Je doet het misschien minder snel, omdat het er een stuk minder aantrekkelijk uit ziet, maar kou bijt niet (en so what if it did!). Oh en het argument ‘minder zonuren?’ Nou.. ik heb in de afgelopen maand meer zon gezien dan heel de zomer bij elkaar. Dus ja.

2. Een hele grote (als in geheugen) externe harde schijf kopen en ALLES dat er op mijn MacBook, iMac en verschillende externe schijven staat back-uppen. Als ik nu iets zoek, dan zoek ik dus gerust vijf schijven af en dat werkt niet. Daar komt bij, ik vind het een leuk idee om mijn complete leven gewoon eventjes overzichtelijk bij elkaar te brengen. Maar ja, echt zo’n klus die je iedere keer weer uitstelt omdat het nou niet echt een opwindend karweitje is.

3. Het kantoor een beetje opvrolijken. Ik heb de fotolijstjes al gekocht. Klein beetje jammer dat 9 van de 10 van mijn fotolijstjes fotoloos zijn. Mijn toetsenbord en magic mouse moet ik vanuit de deuropening direct op het bureau kunnen zien liggen. In plaats van dat ik iedere ochtend weer op zoek moet in de bende op mijn bureau. Oh en ik wil een moodboard.

4. Weer terug op de semi-gezonde tour. Kunnen jullie die gezonde cleanse van een half jaar geleden nog herinneren? 21 Days… Nou ja, daarna ging het pubertje in mij een beetje rebelleren. Eigenlijk is de enige regel die ik niet meer overtreed, de geen alcohol regel. OK, ‘geen’ is misschien een groot woord. Maar alcohol zit niet meer in mijn ritme. Maar tompoucen (ook als er niets te vieren valt), doritos en milka des te meer. Nu ben ik niet zo streng meer voor mezelf dat ik dat uit mijn leven wil verbannen, maar gewoon weer een beetje meer groenten en fruit en een beetje minder chips en chocola. Moet kunnen, toch? En met de komst van een groenteman die biologische groenten verkoopt TEGENOVER mijn huis.. Dat is toch gewoon een teken van boven dat ik weer terug moet naar mijn gezonde roots.

5. Sparen. Al heb ik in die twee maanden slechts 50 euro gespaard, dat zijn er toch tien meer dan het afgelopen half jaar. En dat wordt dus wel een uitdaging, met de dure decembermaand en mijn APK-Keuring in het vooruitzicht. Maar ik KAN het. Gewoon iets minder ZARA, iets meer Annemerel’s eigen kledingkast.

Verder… wil ik heel veel kruidnootjes eten, gecombineerd met hete thee en geurkaarsjes. Dat is mijn Guilty Pleasure van November en December. Mag best, toch?

Wat willen jullie in die laatste twee maanden van 2011 ECHT nog doen?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

25 Reacties

 1. november 1, 2011 / 12:22

  Gorgeous pic! Wat ik nog wil doen in 2011? Mijn schoolwerk proberen door te komen en doorzetten tot de kerstvakantie. Er is geen tijd om mij met voedsel en sport en geld bezig te houden. Klinkt wel erg dramatisch… Maar zo voel ik me wel op dit moment. Succes met je doelen! ;)

 2. november 1, 2011 / 12:24

  Heb echt net een lijstje zitten maken met dingen die ik nog wil doen dit jaar. Vooral wat losse eindjes aan elkaar knopen eigenlijk. Sommige dingen, zoals meer koken en beter met mijn camera kunnen omgaan, heb ik al een beetje opgepakt maar daar wil ik de komende twee maanden net even wat meer mee doen zodat ik echt kan zeggen “nou, 2011 was het jaar dat ik…”. Leuk dat je weer een project gaat doen en echt een super leuke foto!

 3. L.
  november 1, 2011 / 12:29

  Superleuke foto!

 4. november 1, 2011 / 12:45

  Ik wil ook weer iets gezonder gaan eten. Vooral het eten van chips wil ik achterwegen laten. Tegenwoordig eet ik dat ook als lunch en dat kan echt niet!

 5. november 1, 2011 / 12:48

  Wat een prachtige foto is dat! Geen idee of die spontaan was, maar zo ziet ie er in ieder geval uit haha :)

 6. november 1, 2011 / 13:04

  Dat klinken als hele goede voornemens! Gewoon de laatste paar maanden van het jaar nog even knallen!

 7. november 1, 2011 / 13:06

  Ik moet ook nog heel heel veel sparen als ik volgend jaar weer leuk allemaal reisjes wil maken

 8. november 1, 2011 / 13:19

  mee aanmelden op een sportschool… en nu echt!

 9. eveline
  november 1, 2011 / 13:24

  Ik schrik er een beetje van dat er nog maar 2 maanden in 2011 zitten… had ik me niet gerealiseerd. Ik wil een heel belangrijke toets halen, weer 3 keer per week zwemmen en beter leren programmeren.

 10. november 1, 2011 / 13:29

  Haha heerlijke blog weer. Wat ik nog wil doen in dit jaar? Een vakantie plannen, al mijn tentamens in één keer halen en 2 keer in de week sporten!

 11. november 1, 2011 / 14:13

  Ik vind je leuk met die projecten. Succes de komende twee maanden!

 12. november 1, 2011 / 16:03

  Mijn appartement helemaal naar mijn zin inrichten :)

  Ik heb de trui btw binnen gekregen, hij zit geweldig! Ben er heel erg blij mee!

 13. Josephine
  november 2, 2011 / 01:12

  Leuke blog, krijg er echt zin van zelf zo’n lijstje te maken! Trouwens, misschien kun je je webshopje aanvullen met kleren die je wil verkopen vanwege het sparen? :D

 14. november 2, 2011 / 07:26

  Succes met die 10 km alvast! En sparen. Ja, ben ik mee bezig dus dat is een check!

 15. november 2, 2011 / 09:19

  Leuke lijst! Ga ik ook eens over nadenken :) Oh en zo’n foto is echt heel erg leuk!

 16. november 2, 2011 / 09:54

  Succes met je lijstje! Mijn lijstje is wat te lang haha

 17. Phine
  november 2, 2011 / 10:00

  Sparen!! 1,5 week to go for Parijs…
  En mijn scriptie moet af… voor het einde van 2011… wish me luck!

 18. Emma
  november 2, 2011 / 10:25

  Toffe foto! Lekker spontaan.
  Maar die bril staat altijd zo raar op bij je! Hij past niet bij de vorm van je gezicht en wijkt een beetje van je voorhoofd af, zeg maar. Alsof-ie niet helemaal past.

 19. november 2, 2011 / 11:16

  Herkenbaar, vooral die back-up en dat sparen. Moet ik ook ECHT doen. Verder nog dit jaar? Een baan vinden!

 20. november 2, 2011 / 12:06

  ehh..sporten?

 21. Michelle
  november 2, 2011 / 14:33

  Sporten doe ik al (ben net begonnen, dus nog fanatiek) gezond/minder eten hoort daar ook ben en daar ben ik ook mee bezig, dus wat wil ik deze twee maanden nog doen?
  – genieten van mooie muziek, het liefst alles met kerst, broadway en Whitney Houston.
  – veeeel thee drinken, omdat dat zo’n gezellig sfeertje geeft.
  – mijn kamer op orde houden (ja ik woon nog bij mijn ouders)
  – en natuurlijk goede cijfers halen voor mijn tentamens (A)

 22. Deee
  november 2, 2011 / 16:46

  Wat een superleuke foto!

 23. november 2, 2011 / 21:02

  Haha, ik moest erg lachen om je laatste puntje.. ;)

 24. Rianne
  november 2, 2011 / 21:31

  In het kader van hardlopen, is de Venecorun niks voor je?

 25. november 3, 2011 / 13:07

  Leuk artikel. Er zijn ZOVEEL dingen die ik wil doen of hebben. Maar als ik dit nu moet beantwoorden weet ik het gewoon echt niet hoor hahaha ;p
  Ik schrijf tegenwoordig zulke dingen in mijn mobiel anders vergeet ik het, maar zelfs dat vergeet ik nog weleens. Zegt genoeg dacht ik zo ;p