PARIS: There we are again

Photobucket
Photobucket
Photobucket

We have arrrrrrived in the beautiful Paris and we are verrrry happy. Denk hier vooral een verschrikkelijk Frans-Engels accent bij en je hebt een beetje een beeld van hoe Laura en ik al een paar uur tegen elkaar praten. We can’t help it, it is just so funny.

De reis kon eigenlijk niet voorspoediger verlopen. Om één uur kwamen we bij ons prachtige hotel ‘Mama Shelter’. Qua ligging (in het twintigste) niet het meest handige hotel, maar MOOI! Can’t wait to show you zheeee rooooom. En de rest van het hotel. Het is echt verrryyy pretty.

Omdat we niet meteen konden inchecken zijn we maar gelijk neergeploft op het terras. Caesar Salade en pizzaatje weggewerkt (van reizen krijg je honger!) glaasje wijn (drie nipjes voor mij want ik ben niks meer gewend) en toen was het ineens drie uur en tijd om naar onze kamer te gaan. Honderd keer heb ik al tegen Laura verteld dat ze echt echt moet opletten dat ik niet op bed ga zitten, want van zitten komt liggen en van liggen komt slapen. Als ik nu ga liggen word ik morgenochtend pas wakker en dat is natuurlijk zonde van de tijd. (Alsof ik een Jet-Lag heb ofzo!)

Dussss ik ga nu heel snel de kamer verlaten en op zoek naar de Eiffeltoren!

Bisous Bisous,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

11 Reacties

 1. Eva
  augustus 18, 2011 / 15:54

  Superleuk, geniet ervan meid!

 2. augustus 18, 2011 / 16:26

  Leuk leuk! Geniet er nog van! :)

 3. augustus 18, 2011 / 17:38

  Hihi! Heel erg veel plezier, wordt vast geweldig!

 4. Eline
  augustus 18, 2011 / 17:52

  Geniet ervan meis! Prachtige foto’s trouwens :)

 5. Renske
  augustus 18, 2011 / 17:54

  Dat terras ziet er supermooi uit. Veel plezier in Parijs:)

 6. augustus 18, 2011 / 18:11

  Heel veel plezier met Laura!

 7. Marjon
  augustus 18, 2011 / 20:08

  Sounds verrrrrry fun! Veel plezier :D

 8. augustus 18, 2011 / 20:40

  Ah heerlijk! Ik kom net terug en heb weer heerlijk genoten, absoluut mijn favoriete stad. Geniet er lekker van!

 9. augustus 18, 2011 / 21:26

  Enjoy! Al lijkt me dat niet moeilijk in zo’n prachtige stad! ;)

 10. augustus 18, 2011 / 21:30

  Ben nog op zoek naar een leuk hotel in Parijs voor in oktober. Ben benieuwd naar Mama Shelter! Veel plezier in Parijs!

 11. Daantje
  augustus 19, 2011 / 00:10

  Als ik nu ga liggen wordt ik morgenochtend pas wakker en dat is natuurlijk zonde van de tijd. (Alsof ik een Jet-Lag heb ofzo!)

  Beetje jammer dat er een spelfout in de laatste zin staat!! Wordt ik morgenochtend… Dat moet natuurlijk word ik morgenochtend… zijn. Universitaire studie gevolgd?????