>OUTFIT: Something Old, Something New..

>

Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Vandaag heb ik gemixt en gematcht, alhoewel, ik hoop dat ik niet de enige ben die dit een match vind. M’n rokje is afkomstig uit die grote doos van Net-A-Porter en is van T by Alexander Wang en die is zwart (niet roodzwart, zoals op de foto’s, iemand tips hoe ik die rode gloed uit het zwart kan halen?).

De maillot vond ik geweldig toen ik hem kocht, maar toen ik hem aan trok stond ‘ie me vreselijk. Je krijgt er echt van die witte melkbeentjes van, maar met deze overknees eroverheen valt dat allemaal wel mee.

Het is niet een outfit die ik dagelijks zou willen dragen, maar voor de afwisseling wel eens leuk, toch?

What I’m Wearing: Top: Kosmika, Vest:H&M, Rokje: T by Alexander Wang, Maillot H&M, Overknees ASOS, Pumps H&M


EDIT: Haha volgens mij vinden de meeste mensen m’n outfit niet zo mooi, moet zeggen, begin me steeds meer te vinden in jullie mening, haha. Vorige week leuk het nog ze leuk ;).

Liefs,

Delen:

64 Reacties

 1. Annemerel
  februari 7, 2011 / 15:37

  >Huh Suus, die had ik nog niet eens gezien, haha. Toevallig!

 2. Suz
  februari 7, 2011 / 15:56

  >ik vind het wel schattig! die pumps zijn leuk met de sokken

 3. Anonymous
  februari 7, 2011 / 15:56

  >Ik schrok echt toen ik deze outfit zag, vind hem helemaal niet geslaagd. Sorry.

 4. Anonymous
  februari 7, 2011 / 16:03

  >Hmm nee, niet mijn ding! Het zijn allemaal verschillende kleurtinten die nét niet matchen. Het idee van de kniekousjes is leuk, maar ik zou het dan met zwarte ballerina's en een iets minder fel contrasterende panty hebben gedragen in plaats van witte/crème pumps én een witte panty. Het shirtje in het rokje vind ik ook niet zo, ik had een strak shirtje gedragen, ook omdat je er een losvallend vestje bij hebt gedaan.

 5. Anne
  februari 7, 2011 / 16:09

  >Valt me op dat mensen meer kritische opmerkingen niet onder eigen naam 'durven' posten. Vind het juist wel leuk, hoewel ik zelf alleen een zwarte panty had aangetrokken. Maar het ziet er verder lekker comfortabel en vrouwelijk tegelijk uit :) O en vraagje! Waar zijn je armbandjes van?

 6. Julie
  februari 7, 2011 / 16:15

  >ik vind het op zich een leuk idee, maar ik vind het niet geslaagd.. het is er net over/net niet.. dus mits enige aanpassing zou het wel leuk zijn, al kan ik er zelf niet de vinger op leggen wat er net niet klopt

 7. Annouska
  februari 7, 2011 / 16:48

  >Jammer dat sommige mensen niet namens zichzelf maar alleen anoniem hun mening durven geven. Ik vind je outfit wel geslaagd, alleen je pumps niet. Ik vind je pumps geweldig maar niet passen bij je outfit, maar verder vind ik de match wel geslaagd! ^^

 8. Kimsje
  februari 7, 2011 / 16:53

  >Ik vind de outfit leuk! Het vestje is erg mooi :) Alleen dat stukje witte legging dat erboven uitsteekt vind ik minder mooi. Maar verder zie JIJ er gewoon fabuleus uit hoor! ;)

 9. Anonymous
  februari 7, 2011 / 16:56

  >Sorry deze outfit vind ik ook totaal niet geslaagd. De bovenkant is leuk maar de combinatie met de panty en schoenen vind ik echt verschrikkelijk.

 10. Julia
  februari 7, 2011 / 16:58

  >Helaas sla je hiermee de plank flink mis. Ik vind de combinatie van gebroken witte pumps met een witte legging, zwarte kniekousen en zandkleurige bovenkleding een NO GO. Volgende keer beter :)

 11. Anonymous
  februari 7, 2011 / 16:59

  >Ik vind m leuk tot halverwege je bovenbenen ;)
  Zou de witte maillot en kniekousen weglaten en vervangen voor een zwarte panty (niet te veel denier) en dan is het een hele leuke outfit!

 12. Ashley
  februari 7, 2011 / 17:00

  >Ik vind die maillot echt geweldig! Ik denk dat het heel mooi zou staan met een simpel zwart nauwsluitend jurkje.

 13. Ashley
  februari 7, 2011 / 17:07

  >Oh wacht, ik zie nu dat het overknees zijn over een witte maillot, haha. Ik dacht dat het een soort van print was ;-) Maar evengoed leuk met een zwart jurkje denk ik! En zwarte pumps :)

 14. Yonina
  februari 7, 2011 / 17:10

  >Ik vind je blog echt leuk om te lezen! Al vind ik de laatste tijd je stukjes die je van jezelf 'moet' schrijven niet echt leuk! De spontane zijn leuker.. Hopelijk schrijf je die nog veel.
  Je outfitjes zijn vaak ook niet helemaal mijn smaak! Maar voor de rest ben ik nog fan! :)

 15. liesbethbruyneel
  februari 7, 2011 / 17:10

  >Ik ben er eerlijk gezegd ook niet zot van, maar je durft tenmindste je eigen ding doen, waar ik eindeloos veel respect voor heb! Als jij het mooi vind moet je dat nog dragen…

 16. Yonina
  februari 7, 2011 / 17:15

  >De kledingstukken afzonderlijk zijn wel mooi trouwens! Het was trouwens meer bedoeld als opbouwende 'kritiek'. Of nouja niet eens als kritiek, maar realiseerde me dat je misschien niet eens m'n mening wilde horen haha!

  Maar je stukjes die je gewoon spontaan schrijft blijven echt mijn favoriet!

 17. Girl Abroad
  februari 7, 2011 / 17:20

  >Ik vind het heel leuk An maar wel zonder de witte legging.

 18. Renske
  februari 7, 2011 / 17:30

  >De bovenste foto is zo mooi!

  Alleen ik vind persoonlijk je kledingmatch niet zo heel geslaagd.

  Groetjes, Renske

 19. Stéphanie
  februari 7, 2011 / 17:51

  >Ik vind het bovenste gedeelte mooi, maar de witte panty+zwarte kousen (?) zou ik volgende keer achterwege laten ;).

 20. Charley
  februari 7, 2011 / 17:55

  >Oei! Ik zou je witte panty omruilen voor een zwarte, witte panties vind ik bij niemand mooi staan. En misschien die leuke H&M boots er bij?

 21. Lisanneleeft
  februari 7, 2011 / 18:15

  >Jouw lange blonde haren staan op mijn verlanglijstje :P

  Leuke outfit! Ben alleen niet zo weg van de witte maillot/panty

 22. Juliette
  februari 7, 2011 / 18:22

  >Ik ben jaloers op jouw mooie prinsessenhaar!

  Ik denk dat ik het leuker vind met een zwarte maillot. Rokje is leuk <3

 23. Eline
  februari 7, 2011 / 18:45

  >Ik houd van je vest :D

 24. Dianne
  februari 7, 2011 / 20:38

  >Iedereen slaat weleens een fashionflater :)!

 25. Lisa
  februari 7, 2011 / 20:48

  >Wauw, wat heb jij mooi haar! Ik vind de pumps er niet bij passen, eerlijk gezegd. En de combinate van maillot en zwarten kousen vind ik wel leuk geprobeerd, maar misschien bij een ander outfitje.

 26. Donna
  februari 7, 2011 / 21:48

  >De bovenste foto is echt prachtig!
  Je outfit is leuk, maar dan zonder de kousen en de pumps.
  En je schrijft geweldig!
  (alleen je EDIT-zinnetje is een beetje misgegaan :P )

 27. chezzelia
  februari 7, 2011 / 22:12

  >Niet helemaal mijn ding maar het staat je wel! En wow jou haren..!

 28. Olga
  februari 8, 2011 / 01:32

  >Weet je dat je een lichte panty/maillot best kunt dragen met daaronder zwarte laarzen? Ook een kwestie van durven :) ik snap je melkfelssenprobleem, maar toen ik die zwarte kousen zag, dacht ik: hee, zwarte laarzen zijn ook niet zo'n gek idee! :)

 29. Rosanneke
  februari 8, 2011 / 08:16

  >Panty/maillot met pumps kan in mijn optiek prima, maar waar het volgens mij fout gaat, is de witte legging met de zwarte overknee's. Door de combinatie lijken je benen dikker dan dat ze zijn, en dat is volgens mij niet de bedoeling :-)

 30. phine
  februari 8, 2011 / 08:44

  >Ik vind 'm oke… niet heel leuk, niet heel stom!
  Maar je hebt wel veel meer stylish outfitjes in je kast dan deze volgens mij! ;)

 31. Gabriella
  februari 8, 2011 / 13:26

  >de basis vind ik echt heel leuk eigenlijk, maar ik vind de schoenen niet mooi erbij en het vest kleurt ook niet bij de panty. Dus weg met die schoenen, ander vest of misschien geen vest en een shirt met lange mouw en dan is het een top outfit :)

 32. Anonymous
  februari 8, 2011 / 14:12

  >iemand tips hoe ik die rode gloed uit het zwart kan halen?

  In photoshop door met een curv: magenta eruit halen en meer zwart toevoegen..
  of via niveaus kan het ook. minder magenta..

 33. Anonymous
  februari 20, 2011 / 16:32

  >Ik vind het eerder een mismatch dan een match… alle items appart zijn wel leuk ( LOVE THE SKIRT!! ), maar samen is het ee no-go…
  SORRY..

 34. Anonymous
  februari 21, 2011 / 17:28

  >De pumps zijn een andere kleur wit dan de panty en de kleuren staan niet samen…
  Het rokje is wel super en de panty met de sokken is ook heel leuk!
  Dus ik zou zeggen:
  Die Panty
  Die sokken
  Dat Rokje
  Een zwart colbertje
  Een wit shirtje met leuke print
  Zwarte enkellarsjes.
  Hopelijk heb je hier iets aan!
  X

 35. Floortje
  februari 25, 2011 / 19:06

  >Ik vind je rokje echt geweldig!
  En de 2e foto is echt heel mooi!'
  Maar ik vind het totaal plaatje niet zo mooi… iets te veel verschillende tinten in een outfit.

 36. augustus 10, 2011 / 23:11

  Okay. Like everybody else, Ive heard about the second coming of Jeezuz and his name is Buster Posey. Phenomenal college catcher converted from shortstop. Minor League Numbers to die for. Al the saber doods and guys with library glasses who write about such things splooged all over themselves whenever Posey is discussed.

 37. augustus 12, 2011 / 02:03

  Thats some good fundamentals there, already know some of that, but you can always learn . I doubt a “kid” could put together such information as dolphin278 suggested. Maybe he’s just attempting to be “controversial? lol

 38. augustus 12, 2011 / 22:34

  As a Newbie, I am continuously exploring online for articles that can be of assistance to me. Thank you

 39. augustus 13, 2011 / 00:17

  We are a bunch of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site provided us with useful info to work on. You’ve done an impressive process and our whole community will be thankful to you.

 40. augustus 13, 2011 / 01:36

  Thanks for sharing excellent information. Your web-site is very cool. I’m impressed by the info that you?ve on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles.

 41. augustus 13, 2011 / 03:52

  you are in reality a excellent webmaster. The website loading velocity is amazing. It kind of feels that you are doing any distinctive trick. Moreover, The contents are masterwork. you have done a fantastic job in this subject!

 42. augustus 13, 2011 / 06:53

  Resources these as the 1 you mentioned here will be incredibly helpful to myself! I will publish a hyperlink to this web page on my personalized weblog. I am certain my site guests will find that very useful.

 43. augustus 13, 2011 / 06:56

  Thanks for sharing superb information. Your website is so cool. I am impressed by the details that you have on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles.

 44. augustus 13, 2011 / 09:57

  Can I post your submit to my wordpress weblog? I will add a backlink to your forum. That’s one really great post.

 45. augustus 13, 2011 / 11:20

  Youre so right. Im there with you. Your weblog is certainly worth a read if anyone comes throughout it. Im lucky I did because now Ive got a whole new view of this. I didnt realise that this issue was so important and so universal. You surely put it in perspective for me.

 46. augustus 13, 2011 / 11:50

  My neighbor and I were simply debating this specific topic, he is normally seeking to show me incorrect. Your view on that is great and precisely how I really feel. I simply now emailed him this website online to point out him your own view. After wanting over your website I ebook marked and will be coming again to read your new posts!

 47. augustus 13, 2011 / 12:33

  What youre stating is entirely correct. I realize that every person should state the exact same thing, yet I just believe you put it in a manner that everybody can understand. Also i adore the images you put in right here. They suit so well with what youre trying to state. I’m certain you’ll reach countless individuals with what youve got to state.

 48. augustus 13, 2011 / 13:45

  That is an outstanding publishing, I was questioning whether I might use this write-up on my personal internet site, I will link it to your web site although. If this is a problem please let me know and I will take it down instantly

 49. augustus 13, 2011 / 16:46

  I’m so happy to read this. This is the kind of info that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 50. augustus 13, 2011 / 18:09

  you are really a just right webmaster. The website loading speed is amazing. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you’ve performed a fantastic activity in this matter!

 51. augustus 13, 2011 / 21:17

  I haven’t checked in here for a while as I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend :)

 52. augustus 14, 2011 / 00:38

  I carry on listening to the news update lecture about receiving free online grant applications so I have been looking around for the finest site to get one. Could you advise me please, where could i acquire some?

 53. augustus 14, 2011 / 01:53

  I’ll be sharing this post with my wife. Thanks!

 54. augustus 14, 2011 / 04:27

  I’m happy I found this blog, I couldnt find any data on this topic matter prior to. I also run a site and if you want to ever serious in a little bit of guest writing for me if feasible really feel free to let me know, i’m always appear for people to verify out my site. Please stop by and leave a comment sometime!

 55. augustus 14, 2011 / 05:49

  I am very happy to read this. This is the type of info that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 56. augustus 14, 2011 / 07:01

  Nice to be going to your weblog again, it continues to be months for me. Properly this post that i’ve been waited for so long. I require this article to complete my assignment within the school, and it has same subject with your write-up. Thanks, good share.

 57. augustus 14, 2011 / 07:38

  appreciate, cause I found just what I was looking for. You have ended my 2 day long search! God Bless you man. Have a great day. Bye

 58. augustus 14, 2011 / 08:29

  I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back down the road. All the best

 59. augustus 14, 2011 / 09:06

  I’ll be sharing this post with my wife. Thanks!

 60. augustus 14, 2011 / 11:10

  I fully Agree with the first sort comment. By exactly how, can everyone recommend comparable resources that may contain a lot of info?