RUNNING TO NYC 2017: MARCH UPDATE!

Over een kleine acht maanden is het zover, dan lopen we de New York City Marathon. Of nou ja ik… en een aantal van jullie. We hebben al hele leuke enthousiaste aanmeldingen gehad, maar er zijn nog wat plekken beschikbaar. Inmiddels heb ik ook wat meer informatie over de reis, want wij (TUI en ik) hebben ook niet stil gezeten om de leukste reis ooit te organiseren. Mooiste is; alle extra’s die zijn toegevoegd zorgen er niet voor dat de prijs om hoog gaat. De partijen waar we mee samenwerken zijn namelijk zo enthousiast over ons idee dat ze het graag voor niets doen.

Bike Tour door Brooklyn

De dag voor de marathon wil je je benen natuurlijk het liefst zo veel mogelijk sparen. Maar ja, tegelijkertijd wil je ook zoveel mogelijk van je tijd in New York maken. Want duh, je bent in New York. De perfecte oplossing; fietsen! Op zaterdag gaan we een fietstocht maken door Brooklyn, met een Nederlandse gids van Baja Bikes! Heb hier echt super veel zin in. Fietsen in Nederland vind ik maar niets, maar een buitenlandse stad op de fiets ontdekken vind ik fantastisch. We eindigen de tour met een pasta lunch en zijn dan rond een uurtje of 15.00u klaar, zodat we lekker kunnen uitrusten voor de BIG DAY!

Complete hardloopoutfit van Under Armour

In Nederland zijn ze nog niet ontzettend bekend, maar in de Verenigde Staten is Under Armour het op een na grootste sportmerk, na Nike. De one-liner van Under Armour? I WILL! Past perfect bij ons toch? Want WE WILL RUN NEW YORK CITY, WE WILL CROSS THAT FINISH LINE? Ik heb goed nieuws, want ik ben niet de enige die onze reis heel goed bij Under Armour vindt passen, Under Armour is het daar ook mee eens en steekt alle deelnemers van de marathon graag in een compleet nieuwe hardloopoutfit van het merk. Hoe cool is dat?! Ik zeg; op vrijdagochtend doen we ons verkenningsrondje door Central Park SOWIESO in onze matchende outfits. Kan niet wachten.

Facebookpagina!

Inmiddels is onze besloten Facebookgroep voor de Annemerel & Friends Run NYC 2017 geopend. Super leuk, want hierdoor kunnen we elkaar beter leren kennen en nu alvast motiveren voor 5 november. Op deze manier leef je nog meer toe naar de grote dag. We zijn nu al met een super gezellige groep en ik kan niet wachten op onze eerste meeting eind mei/begin juni.

Rest mij nog een vraag… who’s running New York City with me?

Voor aanmeldingen en/of meer informatie; mail naar sports@tui.nl !

Liefs,
Annemerel

P.S. Meer lezen over prijzen, het hotel, het vluchtschema en alle andere leuke dingen die bij het pakket inbegrepen zitten, lees dan nog even deze blog :)

P.S. 2: Ik verdien op geen enkele manier geld met het organiseren van deze reis ik vind het gewoon ONTZETTEND leuk om met jullie te kunnen doen. En TUI sponsort mijn reis, dat dan weer wel :)

 

Delen:

13 Reacties

 1. maart 12, 2017 / 12:07

  Ik kan écht niet meer wachten, ik ben elke dag al aan het aftellen! ;-)
  Super dat we outfits krijgen van Under Armour!

  Ben benieuwd om de Facebookgroep te zien en te weten welke leuke meiden er allemaal gaan meelopen! :)

 2. maart 12, 2017 / 15:26

  Whahahaha zo’n zin in!
  Weet jij toevallig wanneer we de mail over de betaling krijgen?
  En hoe komen we op de fb groep? ;)
  Xx
  P.s. succes met cpc vandaag :)

 3. Hanne
  maart 12, 2017 / 15:40

  Under Armour zijn reputatie is naar de vaantjes sinds haar CEO Trump steunt.
  “Under Armour CEO Kevin Plank expressed his enthusiasm for President Donald Trump on Tuesday, saying his presidency was a “real asset” for Americans.” (fortune.com)
  “Under Armour CEO Kevin Plank took out an ad in the Baltimore Sun Wednesday to clarify some of the favorable comments he recently made about President Trump, remarks that were criticized by several of the company’s highest-profile endorsers.” (money.cnn.com)

  Momenteel wil ik niet in een Under Armour outfit gezien worden, zeker niet in de USA. Natuurlijk maak jij zelf je keuzes: ik wou het enkel even meegeven, voor het geval je het nog niet wist.

  • Annemerel
   Auteur
   maart 13, 2017 / 10:07

   Sorry dit heb ik totaal gemist en ik vind dit ook echt niet leuk om te lezen. To be continued.

   • Hanne
    maart 13, 2017 / 14:09

    Bedankt om mijn reactie te publiceren! Dit was misschien niet zo makkelijk voor je. Misschien herziet de CEO van Under Armour in de tussentijd zijn standpunt.

 4. Ilse
  maart 12, 2017 / 16:07

  Echt zo gaaf alleen zo duur en de marathon is helaas nog niet haalbaar voor mij.

 5. maart 12, 2017 / 21:23

  Waauw wat tof! Het is dat ik van z’n lang zal ze leven nog geen 40 km kan rennen, anders had ik het wel geweten ?!

 6. Elki
  maart 12, 2017 / 22:32

  Heel erg leuk dat je deze reis organiseert, echter verbaast het mij dat je duidelijk aanheeft dat je hier geen geld mee verdient. Mijn verbazing (en eerlijk gezegd teleurstelling, want ik ben echt wel fan en blog lezeres van het eerste uur) was dan ook groot toen ik afgelopen week langs een tui reisbureau liep en een grote advertentie zag met dezelfde reis voor 1699. Toch een verschil van 500. Dit moet toch ergens door te verklaren zijn..

  • Annemerel
   Auteur
   maart 13, 2017 / 10:05

   Hi Elki, dit is om meerdere redenen te verklaren. De reis van 1699 is een economy pakket dat me beduidend minder uitgebreid is als mijn pakket, verschil zit hem onder andere in het hotel (ligt bijvoorbeeld in New Jersey) en de service die TUI verleent. Ik vind het jammer dat je meteen van het slechtste uitgaat, ondanks dat je me al zo lang volgt en me dus hopelijk een beetje hebt leren kennen de afgelopen jaren.

 7. Floortje van Lieshout
  maart 13, 2017 / 09:36

  zo super gaaf zou er alles voor over hebben, maar marathon is echt nog niet haalbaar eerst maar even de halve marathon volgend jaar met de CPC 2018 !!!

 8. Aimée
  maart 13, 2017 / 11:36

  Whaaa, kan niet wachten! Ook nog eens die outfit van Under Armour, super leuk!!

 9. maart 13, 2017 / 13:17

  Woehoew, ik krijg met de dag meer zin in onze marathon in New York!

 10. Yvonne
  maart 17, 2017 / 22:27

  Jammer dat ik nog fulltime student ben en het met alleen een zaterdagsbaantje niet ga redden, maar als je het over een paar jaar weer organiseerd dan gaat ik graag mee!