>My Wardrobe: Sneak Peek!

>

Het is heus, een bewegende, sprekende Annemerel, voor het eerst mijn zevenhalfjarige webloggeschiedenis een filmpje. Een kijkje in mijn garderobe! Ik hoop dat jullie het leuk vinden en please don’t be too hard on me. Ik vind het vreselijk om mezelf terug te horen en zien. Ik maak vreemde geluiden, draai met mijn ogen, maak rare zinsconstructies en kraam erg veel onzin uit. Filmpje is gemaakt met mijn iPhone en heb helaas nog niet uitgevonden hoe ik die filmpjes op mijn laptop zet, dus heb hem direct naar Youtube, ongecensureerd, verzonden.
Goed, dit wordt geen excuusbrief, ik hoef me niet te verontschuldigen, toch? Ik vind videoblogs altijd onwijs leuk om te zien op andere blogs en vond dat ik nu echt niet meer achter kon blijven!
Have fun :)

Liefs,
Delen:

51 Reacties

 1. Kimsje
  november 1, 2010 / 14:43

  >Wat een leuk filmpje Annemerel! Alles puilt inderdaad heel erg uit, haha! Leuk om te zien gewoon :)

 2. Evelien
  november 1, 2010 / 14:45

  >Heel leuk, zo'n filmpje! Mijn hele kledingcollectie bij elkaar is misschien nog niet eens een kwart van wat jij hebt :) Dus ben er maar gewoon trots op, ik ben jaloers!

 3. Agnes
  november 1, 2010 / 15:23

  >Aaaah echt super dat je een filmpje hebt gemaakt! Mag je zeker vaker doen, echt ontzettend leuk om naar te kijken. Ik vind 't zelf ook altijd raar om mezelf terug te horen/zien haha!

  Ook heel grappig dat ik me van een aantal dingen redelijk kan herinneren wanneer je het hebt gekocht en waar, echt heel leuk!

  Als jij later je eigen huisje hebt heb je een inloopkast nodig zoals Carrie Bradshaw (SATC: The Movie)! (Wie wil dat nou niet?!)

 4. Mleen
  november 1, 2010 / 15:49

  >Leuk filmje! Haha, ik ben ook zo'n nerd die niet kan opvouwen!

  Have fun in Paris! Hoelaat vertrek je?

 5. Sanne
  november 1, 2010 / 16:25

  >Zo'n leuk filmpje en ik vind dat je echt een hele lieve stem hebt :) Ik ben zo verliefd op dat witte kanten jurkje van je, stond je geweldig!

 6. kimmie
  november 1, 2010 / 16:41

  >Leuk filmpje. Had je stem heel anders verwacht en jeetje wat heb jij véél kleding zeg! Je denkt dat je snel gaat verhuizen? Samenwoon plannen misschien?

 7. Rosanneke
  november 1, 2010 / 16:47

  >Wat een leuk filmje! En jij klinkt echt heel anders dan ik dacht zonder daarbij creepy te klinken :-) Gave kleren!

 8. Linda
  november 1, 2010 / 16:51

  >Wat heb je een mooie stem! Je moet echt wat voor tv of radio gaan doen, joh!

 9. Manon
  november 1, 2010 / 16:54

  >Wat ontzettend leuk zo'n filmpje! Hoop dat je dat vaker zult doen :)

 10. Jera
  november 1, 2010 / 17:21

  >Aaah heeel leuk Annemerel! Fijne stem om naar te luisteren!

 11. Eline
  november 1, 2010 / 17:22

  >Ik dacht dat ik veel kleding had, maar dat valt dus nog wel mee ;) Heerlijk filmpje!

 12. Claudia
  november 1, 2010 / 17:23

  >Ik zie dat je ook de dagcreme van Estee Lauder hebt! Die gebruik ik al jaren en daar ben ik zo tevreden mee!

  Verder vind ik je stijl geweldig! Je hebt wel veel designer kleding. Koop je dit allemaal zelf?

 13. Charlotte 2.0
  november 1, 2010 / 17:23

  >Filmpjes zijn nice!! Wat heb jij leuke kleding hee, en die schoenen :) Leuk hoor, die sprekende Annemerel!

 14. Carina
  november 1, 2010 / 18:16

  >Echt super leuk filmpje! Wat ben ik jaloers op jou kleding kast ik heb miss nog geen kwart van wat jij hebt! maar komt dat ik heel veel kleren kon weg doen na dat ik vel was afgevallen, dus ergens, is het ook wel fijn!:)

 15. Karolien
  november 1, 2010 / 18:26

  >Leuk, moet je meer doen, zo'n filmpjes ! Je stem klinkt alleen wel helemaal anders dan ik dacht haha !(oké dat klinkt raar maar goed)

 16. Benthe
  november 1, 2010 / 18:27

  >Wat een leuk filmpje! Je praat echt zoals ik verwacht had, lekkere rrrrr haha :)

  En inderdaad, lekker puil uit! Maar super leuke kleding!

 17. Laura
  november 1, 2010 / 18:38

  >Erg leuk om naar te kijken! Moet je zeker meer doen, filmpjes maken!

 18. Patricia
  november 1, 2010 / 18:56

  >Wat een leuk filmpje,
  herkende het kledingrek gelijk en jah dat stort bij mij ook altijd in dus staat hij nu tegen 2 muren geleund maar hij moet ook ongeveer 16 jasjes en 33 jurkjes dragen. En schaam je niet hoor voor je kleding want dan hoef ik het ook niet te doen want heb nog even een kwart minimaal meer (weet dat is erg)

  tip voor je panty's leuk mandje of schoenen doos doet het altijd goed en oorbellen doe ik altijd op mijn bordje waar ik ze op prik

  zal een keer een post van maken

 19. susan-dg
  november 1, 2010 / 19:06

  >Leuk filmpje zeg, ik vind je blog echt super!

 20. niya
  november 1, 2010 / 20:04

  >Ik ben een "stille" lezer (laat nooit comments achter) maar ik vond het superleuk om je een keer in beweging te zien en je stem te horen! Ik had je heel anders verwacht, nu ik erover nadenk, maar eigenlijk toch ook weer niet.

  Enorme kastinhoud heb je (en ik heb hetzelfde probleem, ook wat je zei over als je gaat verhuizen!), met erg mooie items :)

 21. X
  november 1, 2010 / 20:05

  >Wat ben je leuk! Moet je vaker doen!!

 22. Helena
  november 1, 2010 / 20:36

  >hee, wow, ik had je stem ook heel anders verwacht, maar dan denk ik: wat verwachtte ik dan eigenlijk precies? Dat weet ik ook niet :P

  Heel leuke kamer, ik herken mezelf ook in het bewaren van mooie cadeauverpakkingen :P

  Pantytip: hang ze per 4-5 gewoon aan een hanger! Kan je ze goed herkennen en raak je ze minder snel kwijt. Kapotte panty's METEEN weggooien, wat stel je hebt een keer haast, dan doe je hem per ongeluk aan zonder te weten dat er bijvoorbeeld aan de achterkant een gat in zat, want dat ben je dan vergeten. (Heb ik erg veel feestjes mee doorgebracht '-.-)

  Maar, heel leuk zo'n filmpje, zeker vaker doen!

 23. Danique
  november 1, 2010 / 21:09

  >Wauw, ik wil mijn vader er echt nooit meer over horen dat ik veel heb haha. Maar je hebt wel ontzettend veel leuke dingen zeg! En een filmpje moet je vaker doen, hartstikke leuk!

 24. We love the sweet life
  november 1, 2010 / 21:53

  >Leuk om "de stem" achter je blog te horen :)

 25. barbara
  november 1, 2010 / 22:19

  >heel leuk om te zien en je hebt inderdaad een erg mooie stem! :) Veel plezier in Parijs!

 26. Anonymous
  november 2, 2010 / 01:51

  >Echt grappig om een filmpje te zien. Na vanaf 2003 je blog te lezen is t net of ik je echt ken, terwijl je zelf geen idee zal hebben wie ik ben. Maar op zo'n filmpje kom je dan weer heeel anders over dan op foto's enzo.
  Leuk:D
  Grappig dat je ook een beetje slist, ben ik niet de enige;)

 27. Tanja
  november 2, 2010 / 07:42

  >Leuk dat je het gefilmd hebt :) Ik dacht dat ik veel kleren had maar jij hebt echt véél kleding, haha :) Een goed idee voor je panty's is inderdaad een mandje of (schoenen)doos.

 28. Suusje Q.
  november 2, 2010 / 08:30

  >Haha, had een heel andere stem verwacht ofzo! Schrok vooral van je hoeveelheid witte/zwarte/streepjes shirts. En panty vouw ik gewoon netjes op en doe ik bij mijn sokken in een lade.

  Leuk filmpje, je bent wel lekker spontaan!

 29. Anonymous
  november 2, 2010 / 08:30

  >Heel leuk je filmpje !! Ook ik had je stem heel anders verwacht. Veel plezier in paris! xxx

 30. Anonymous
  november 2, 2010 / 09:51

  >je hebt een hele leuke, zachte, lieve stem :) heel leuk filmpje! geniet van parijs! :)

 31. Anonymous
  november 2, 2010 / 11:26

  >Súperleuk filmpje!

 32. Annouska
  november 2, 2010 / 11:31

  >Het filmpje is juist onwijs leuk geworden, niet zo onzeker zijn hoor.. ;)

  Veel plezier in Parijs..

 33. Anne
  november 2, 2010 / 13:16

  >Ontzettend leuk filmpje! Ook leuk je een keer te horen praten :D

 34. Arianne
  november 2, 2010 / 14:05

  >Héél leuk, vooral om je stem te horen. Had echt een andere stem verwacht haha

 35. Renske
  november 2, 2010 / 21:55

  >Leuke filmpje!!

  Tipje voor je panty's/maillots: rol ze op en stop ze in een bak

  Groetjes, Renske

 36. Anonymous
  november 2, 2010 / 22:38

  >Met dit filmpje bevestig je wat ik al dacht: wat draait jouw leven alleen maar om kleding, sieraden, tassen, sjaaltjes, schoenen, reizen… Als jij eens de helft van de kleding minder zou kopen zeg, dan kun je per week nog iedere dag iets anders aan. Denk eens iets vaker aan mensen die dit zich allemaal niet kunnen veroorloven. En dan hoef je niet eens de landsgrenzen uit! Erg zinloos jouw leven, ik heb na het zien van dit filmpje eigenlijk erg medelijden met je. En ook met al die meiden die zeggen hierop jaloers te zijn. Tuurlijk is het leuk om wat leuke kleding te kopen. Maar dit is beschamend veel. Erg zielig…

 37. Genesis.
  november 3, 2010 / 05:57

  >Anoniem, first of all, way to go on being anonymous while you're being a high-and-mighty moron, that's always a great indicator of courage. Good for you.

  Second, your comment reeks so much of jealousy I can practically see green fumes coming off my computer screen.

  Third, you couldn't possibly know based on the content of her closet who you're talking to and therefore it's way more pathetic that you try to pin her on guilt- and meaninglessness, which is bullshit to begin with anyway.

  You should be ashamed of yourself instead of judging someone else – that you're this short-sighted and petty that you just HAVE TO go on-line and leave an anonymous comment to feel good about yourself.

 38. Eline
  november 3, 2010 / 10:14

  >Go Genesis!

 39. Phine
  november 3, 2010 / 15:14

  >Je hebt zo'n lieve en opgewekte stem… love this little look in your closet!
  More filmpje zijn uiteraard welkom, echt heel erg leuk om te zien! :)
  Ik hoop dat je een lovely trip to Paris had! x

 40. Liselot
  november 3, 2010 / 15:39

  >Superleuk flimpje! En je praat echt heel leuk :)

 41. MindOfMine
  november 3, 2010 / 19:49

  >Echt heel leuk om je een keer live te zien, na ál die jaren je blogs lezen! Ik begon toen je op de middelbare zat en vertelde over dat je net een vriendje kreeg en vertelde hoe hard je voor je toetsen leerde en allemaal 8en en 9ens haalde en soms door je vader naar school werd gebracht :P
  En verwijder maar gerust die negatieve reactie van anoniem, want dat is één en al onzin en negativiteit. Ik ben het roerend met Genesis eens!

 42. Anonymous
  november 4, 2010 / 17:36

  >je bent een toppp wijf lekker sexy uitdagend en zou je best eens in het echt willen ontmoeten!
  ik zeg tot snel

 43. Elise
  november 4, 2010 / 23:20

  >@ Genesis: wees niet bang kind, ik ben niet jaloers op zo'n leeghoofd.

  Verder een beetje vaag dat je niet gewoon in het Nederlands reageert. Je kunt het toch ook lezen? Verder wil ik best mijn naam zeggen hoor. Maar jullie kennen mij toch niet, dus waarom zou ik dan zeggen dat ik Elise heet. Daar hebben jullie toch ook niks aan? Maar goed, ik ben dus diegene die op 2 november om 23.38 uur een reactie plaatste.

  Verder zeg je nog dat ik me moet schamen om zo'n reactie te plaatsen. Weet je?! Ik zou me pas schamen als ik niets van me zou laten horen!! Annemerel moet niet denken dat het leventje wat zij leidt normaal is. Dat kind leeft over de top en denkt dat het allemaal normaal is. Ze zou iets vaker aan een ander moeten denken voordat ze wéér een jurkje koopt! En ik weet echt wel dat ik dat ook nog veel te weinig doe. Maar ik probeer het wel en ik wil haar hier ook op wijzen.

 44. Eva
  november 5, 2010 / 14:06

  >@Elise:

  Worden anderen (die het minder hebben) er beter van als je minder gaat kopen? Neen. Als je je het kunt veroorloven en daar hard voor werkt, waarom moet je je dan in godsnaam verantwoorden naar anderen? Als je alles zou krijgen, DAN moet je eens nadenken over dat het allemaal niet zo vanzelfsprekend is. En dan nog; de één geeft zijn geld uit aan weet ik wat voor hobbies, en de ander koopt er kleren voor. Ik snap je punt niet.

 45. Girl Abroad
  november 5, 2010 / 14:55

  >@Elise

  Ik leef minstens net zo heerlijk als Annemerel, het shoppen, reizen, uit eten, heerlijk. Daar geniet ik van. En daar werk ik voor. En daar hoeft Annemerel zich echt niet voor te verantwoorden.

 46. Genesis.
  november 5, 2010 / 16:23

  >Elise, And I was wondering who was going to get the Nobel Prize this year.

  The search is over. Apparently you're changing the world for the better: one conceited, short-sighted and (let's not forget) rude comment at the time.

 47. Eva
  november 5, 2010 / 19:17

  >Oh my god. Wat is het toch met mensen dat ze per se overal hun mening moeten laten horen ook al doet het er niet toe? Nou én dat Annemerel houdt van kleren? Wat wil je dan? Dat ze 186 uur per maand werkt (meer dan fulltime dus) en de helft van haar maandsalaris aan een goed doel schenkt? Of is het beter als ze het op de bank laat staan en er niets mee doet?

  Nee, de hoeveelheid kleren die ze heeft, de luxe ervan – dat is niet normaal. Dat is bijzonder. En daar mag ze van genieten. Iedereen koopt en heeft meer dan hij/zij strikt nodig heeft – maar gaat het in het leven om nodig hebben? Dan hebben we allemaal genoeg aan 1 paar schoenen, een broek, een onderbroek een t-shirt, en wat brood, groente en fruit per dag. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik probeer het meeste uit mijn leven te halen, oprecht te genieten en de dingen te doen die mij gelukkig maken. En natuurlijk denk ik daarnaast aan de mensen en de wereld om me heen, maar er is niets mis met genieten.

  Argh, ik kan nog wel even doorgaan, maar het komt hierop neer: een paar kleren meer of minder zijn niet slecht voor de wereld, kortzichtigheid wel.

 48. LTTMW
  november 5, 2010 / 21:11

  >Wat een hoop kleertjes, zitten erg leuke dingen tussen. Leuk filmpje :)

 49. Ivana
  november 7, 2010 / 18:21

  >Superleuk, vaker doen! Je klinkt echt heel schattig haha.

 50. marikee
  november 11, 2010 / 23:09

  >Wat ben je lief! En je hebt een heerlijke stem om naar te luisteren! Van mij mag je vaker filmpjes plaatsen! :)

  En mensen die durven te zeggen dat het leventje wat jij leidt niet normaal is zijn luie donders. Want jij werkt (zo te lezen) keihard voor je geld en dan mag jij zelf bepalen wat je ermee doet. Dat vind ik niet meer dan logisch.