Miscellaneous: Help Jazzy & Robin win!

>

 

Voor jezelf om stemmen vragen vind ik altijd best wel moeilijk en daarom heb ik het ook eigenlijk nog nooit gedaan, maar… voor een ander om stemmen vragen, dat is alleen maar heel erg leuk!
Jazzy is een vriendinnetje van de basisschool, Robin ken ik al sinds m’n veertiende, via internet en vorig jaar hebben we zelfs samen een college gevolgd! Samen met nog een paar andere bloggers hebben ze een club opgericht, de Clubcakes en ze maken dus echt de mooiste (en volgens mij lekkerste) taarten en cupcakes van Nederland!
Jazz & Robs doen mee met de Linda Taartenwedstrijd en hebben nog tot 24.00u vanavond de tijd om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Ze staan momenteel op de tweede plek, maar dat moet de eerste plek worden! Als ze winnen krijgen ze een workshop van een super goede patissier en die moeten ze gewoon winnen!
Het enige wat je hoeft te doen is naar deze website gaan daar staat alles precies op uitgelegd. Je liked de facebook van Linda en de foto van de taart van Jazzy en Robin en that’s all! Als ze winnen (en ze gaan winnen!!!!!!) zullen ze het recept van de taart delen via Annemerel.com ! Dus lieve mensen, stem, stem, stem want ik wil weten hoe ik ook zo’n lekkere taart kan bakken!
Liefs,
Delen:

11 Reacties

 1. Vitalitijd
  april 11, 2011 / 15:35

  >Jammer, ik heb geen facebook meer :( Maar zou anders zeker stemmen op ze, wat een leuke actie!
  Wens ze maar heel veel succes van me :)

  x Sabrina

  http://vitalitijd.blogspot.com

 2. Wien.
  april 11, 2011 / 15:50

  >heb gestemd! hij ziet er echt lekker uit, die taart.. krijg er trek van!

 3. Phine
  april 11, 2011 / 16:45

  >Gestemd! Succes.. en ik ben benieuwd naar het recept!

 4. Ariska
  april 11, 2011 / 16:53

  >Ik heb gestemd hoor!

 5. Anonymous
  april 11, 2011 / 17:06

  >Helaas heb ik een tijd geleden me facebook verwijdert, dus kan ik niet stemmen! Hopelijk winnen ze!

 6. roos
  april 11, 2011 / 17:17

  >Zo'n taart wil ik ook wel :D

 7. Evelien
  april 11, 2011 / 17:21

  >Wat een prachtige taart, leuk hoor ik hoop dat ze winnen!

 8. Stephanie L.
  april 11, 2011 / 20:47

  >Natuurlijk gestemd maar eerlijk is eerlijk, de concurrenten hadden ook prachtige exemplaren!

 9. Jazzy
  april 12, 2011 / 18:48

  >Bedankt iedereen die via Annemerel heeft gestemd! Het is het waard geweest, want we hebben gewonnen :) Recept is zsm hier te vinden!

 10. Marieke
  april 15, 2011 / 14:52

  >Ik heb gestemd! En ze hebben gewonnen, jeeej!

 11. augustus 10, 2011 / 23:14

  Are bonds the next domino to fall? With 85 trillion dollars tied up in the bond market I certainly hope not but one has only to look at Argentinas spectacular crash in 91 to begin to question our own bond markets vunerability.