LOVE & SHARE: 61

 photo loveenshare.jpg

Op twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? 15 redenen om te sporten en gezond te eten, die niets te maken hebben met een fabulous bikini body.

? Vanaf deze week ligt er een nieuw boek in de winkel ‘Gods and Kings – The Rise and Fall of Alexander McQueen en John Galliano‘. Ik ben ontzettend benieuwd naar het boek, maar heb nu even geen tijd om me in een boek te verliezen. Ik vond wel deze vijf tips van schrijfster Dana Thomas voor creatievelingen. Vooral dat laatste punt is zo waar.

? Hilarisch. Kanye deed zes jaar na dato weer een Kanye en sprong tijdens de Grammy’s op het podium toen een artiest (Beck in dit geval) een award won die Kanye aan Beyoncé gegund had. Awkward… maar eh.. zo reageerde het publiek.

? Maar dit vind ik dan wel weer heel erg leuk… Taylor en Kanye, it’s MAGIC!

? 8 manieren waarop je telefoon je vrolijker kan maken.

? 10 redenen waarom je in Italië op wintersport moet (van yours truly)

? 11 redenen om dagelijks te lachen.

? 8 lessen die we van Carrie Bradshaw geleerd hebben.

? Quiz: welke Taylor Swift song ben jij? Ik ben ‘I Knew You Were Trouble’ en ik kan me redelijk vinden in de beschrijving. “You don’t hide your feelings from people and are incredibly honest with yourself. You live your life, and you don’t need to please anyone. Maybe some bad breakups let you down a little, but keep your head up! Your life is full of surprises!”

? Quiz: hoe beschamend was jij op de middelbare school? Ik was verbazingwekkend genoeg niet echt beschamend.. ik had ‘maar’ 12 van de 75 punten. Way to go tiener-Annemerel.

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. Lisa
  februari 14, 2015 / 17:01

  Oeh, ligt ’t aan mijn laptop/internet of ben je bij een paar punten de linkjes vergeten?

 2. februari 14, 2015 / 17:15

  Dat filmpje bij de tips van Carrie Bradshaw, ‘answer of all your 73 questions’ is zo leuk! Een paar linkjes zie ik trouwens niet. :|

 3. februari 14, 2015 / 17:44

  Carrie Bradshaw! :-DDD

 4. februari 14, 2015 / 18:30

  Leuk weer!

  Dit heb ik van Carrie geleerd:“YOU KNEW WHEN YOU MARRIED ME I’M MORE COCO CHANEL THAN COQ AU VIN”

  Dit roep ik slechts 3 keer per week ;-)

 5. februari 14, 2015 / 21:52

  Ik had er 23 van de 75. Hahaha

  And I looove Carries life lessons!

 6. Ilse
  februari 15, 2015 / 01:28

  Haha, die Carrie lessen zijn echt zo geniaal.
  Ik ben ‘shake it off’ en blijkbaar in voor veel fun en scharrels en niet klaar voor echte liefde.
  En ik had er 8 van de 75, ik was dus echt braaf en saai.