LOVE & SHARE: 19

 photo loveenshare.jpg

Op twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Loop jij binnenkort je eerste (halve) marathon, dit is écht goed snelheidsadvies. Ik ben van plan dit volgende week zondag te doen.

? Actief zijn in je twenties, levert je de rest van je leven veel op!

? Wat meiden (zoals wij) zeggen, maar eigenlijk bedoelen. Standaard, maar blijft leuk!

? Quiz: Hoe Jennifer Lawrence ben jij? Ik scoorde 50 van de 100 punten (OK, you and Jennifer should probably be best friends because you have SO MUCH in common it hurts. You are practically split from the womb. If you have her number I’d suggest to calling her up and asking to hang out, your time will be full of laughs and french fries.)

? Wenkbrauwen maken je gezicht.. geloof je me niet? Check dit!

? Quiz: Ben jij een goede vriendin? Ik had 52 van de 65 punten..

? 7 dingen die vroege vogels anders doen.

? Train je voor een marathon, heb je een marathon gelopen, of droom je ervan? Vind uit of je sneller bent dan de celebs… Katie Holmes deed er bijvoorbeeld 5.29.58 over! Woohoooo, ik ben sneller!

? Zijn groene smoothies livechangers?

? Ok. Sorry, nog één voor de hardlopers… Ik ben op dit moment nu eenmaal heel erg veel met hardlopen bezig, ik kan er niets aan doen met die marathon volgende week… Het geheim om je snelste race ooit te lopen!

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. april 5, 2014 / 17:44

  Wat een leuk lijstje weer :)! Ik ben zelf een echt ochtendmens dus om die feitjes even te lezen is wel erg leuk!

 2. april 5, 2014 / 18:08

  Ik heb vandaag mijn eerste 10k gelopen binnen een uur en ik moest natuurlijk aan jou denken!

 3. april 5, 2014 / 18:37

  Kom maar op met de hardlooptips, ik heb een dipje in mijn training en het gaat niet lekker dus ik kan wel tips en artikelen gebruiken!

 4. april 5, 2014 / 19:13

  Ik ga er weer even goed voor zitten om het allemaal eens goed door te lezen. Dankjewel voor deze leuke weetjes.

 5. april 5, 2014 / 20:03

  Al die hardlooptips komen erg goed uit. Ik loop dan geen marathon, maar ik doe morgen wel mee aan mijn eerste 5 km. wedstrijd :) Leuk lijstje!

 6. Naomi
  april 5, 2014 / 20:07

  Fijne artikeltjes weer Annemerel! Vooral die eerste :)

 7. april 5, 2014 / 21:58

  Fijn al die hardlooptips! Ik loop dan wel geen marathon, maar een 10km, tips zijn altijd welkom :)

 8. april 5, 2014 / 22:36

  “Ok, so you are kinda of like Jennifer Lawrence or maybe you are like another person who is also kind of like Jennifer Lawrence. Chances are you are just a fanatic of food and have take one too many selfies. But don’t let that stop you from telling people that you are meant to be Jennifer’s best friend.” Ik had 33 punten.

 9. april 5, 2014 / 23:44

  Een ochtendmens zijn is fijn! :)

 10. april 6, 2014 / 09:05

  Oeh die van actief zijn in je twenties maakt indruk!

 11. april 6, 2014 / 09:44

  Haha, dat artikel over wat vrouwen eigenlijk bedoelen is hilarisch! En wow, die wenkbrauwen!

 12. april 7, 2014 / 13:37

  Heel leuk om te lezen!
  *Oprah marathon in 4 uur 29 min, schrijft op* haha