LOVE & SHARE: 145

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Je kunt niet altijd vertrouwen wat je leest over voeding. Waarom voedingsonderzoeken zo ontzettend lastig zijn en er zo veel tegenstrijdige dingen geroepen worden.

❤ Deze krachtoefeningen workout voor hardlopers duurt slechts 10 minuten, dus er is geen reden om hem niet te doen (of nou ja, ik vind tien minuten eigenlijk best wel heel erg veel… maar ik zal proberen niet te zeuren).

❤ Het beste levensadvies van Into The Gloss van het afgelopen jaar, met onder andere Grace Coddington en Catherine Denueve.

❤ 16 fantastische quotes uit 16 fantastische boeken uit 2016.  Ik las slechts twee van de zestien boeken, heb dus nog wat te doen.

❤ 10 dingen om op te geven in het nieuwe jaar, volgens Huffington Post.

❤ Alles dat je moet weten over het maken van goede voornemens.

❤ GoPro maakte een compilatie van de mooiste beelden van 2016. Nu krijg ik nog meer zin om actief te zijn en om leuke dingen met mijn GoPro te doen.

❤ De 10 populairste loopverhalen uit 2017.

❤ Quiz: Hoe goed is jouw zicht? Ik had negen van de tien punten. Denk dat ik me voorlopig nog geen zorgen hoef te maken. Mijn vader is kleuren-doof, dan zie je wel kleur maar kun je ze niet van elkaar onderscheiden, ben wel benieuwd hoe hij het er vanaf zou brengen in deze quiz.

❤ Quiz: Aan de hand van kleuren wordt er geraden wat er in 2017 gaat gebeuren voor jou. Ik krijg een nieuwe baan. OK. Interessant…

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. januari 8, 2017 / 09:31

    Wat een leuke tips! Ik krijg ook gelijk weer zin om m’n GoPro er meer bij te pakken :)

  2. Ilse
    januari 8, 2017 / 14:17

    Ik krijg een huisdier dit jaar, word een gezellige boel dan.