LOVE & SHARE: 142

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Nike is van plan om in 2017 de 2-uur-grens op de marathon te doorbreken. Het wereldrecord staat nu op 2.02.57, dus dat is een aardig ambitieus plan. Heel benieuwd of het ze gaat lukken. Meer over hun game plan lees je op Runner’s World.

 Dit waren de 20 meest ge-instagramde plekken van 2016. Hoeveel plekken heb jij al bezocht? Ik heb negen van de twintig plekken in mijn leven gezien. Zeven van deze plekken zag ik in 2016. 2016 was een goed Instagram jaar ;-).

 Het ergste aan blessures is vaak niet de pijn…

❤ Dit waren de beste boeken van 2016 volgens de lezers van Goodreads.

❤ 10 redenen waarom je naar buiten moet gaan om hard te lopen ook al is het koud en donker.

❤ 12 echte helden van 2016.

❤ Marathons vallen in seizoenen waarin veel mensen verkouden zijn. Trainen voor een marathon kan er voor zorgen dat je weerstand verlaagt, hoe zorg je er toch voor dat je niet ziek wordt.

❤ Dit zijn de vijftig mooiste foto’s van 2016 volgens National Geographic.

❤ Quiz: Hoe cool zijn jouw ouders… Nou mama en papa, jullie zijn 50% cool. Ik denk dat wanneer jullie vegan zouden zijn geweest, tattoos hadden gehad en wiet zouden gebruiken, jullie hoger gescoord zouden hebben. Maar ik zou jullie niet willen veranderen.

❤ Quiz: Deze quiz raadt jouw relatiestatus aan het eind van 2017.. Ik zou volgens deze quiz volgend jaar een relatie hebben. Vind ik interessant, want ik had deze vragen vorig jaar rond deze tijd precies hetzelfde beantwoord en eh… geen relatie hoor ;-).

HAPPY SATURDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. Eva Melinde
  december 17, 2016 / 17:11

  Hahaha, op 15 van de 20 meest ge-instagramde plaatsen geweest in mn leven. Je zou bijna denken dat ik het erom doe ;)

 2. december 17, 2016 / 17:45

  Reden nummer 8 waarom je naar buiten moet gaan om hard te lopen ook al is het koud en donker, werkt als een madderfakker. Althans, momenteel wel voor mij.

  WAUW een hele marathon binnen 2 uur. Ik ga dat plan lezen.

 3. Ilse
  december 17, 2016 / 21:22

  Mijn ouders zijn voor 30 % cool!
  En ik heb nog veel plaatsen te bekijken!