LOVE & SHARE: 141

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Anton Jan Thijssen schreef een mooie brief aan de fitfluencer (waar hij mij overigens niet mee bedoelt, zo liet hij me persoonlijk nog even weten). Ben het met je eens AJ!

❤ 15 legendarische roadtrips die je ooit wil maken. Wie gaat er met me mee naar Australië? En serieus.. een van de routes eindigt op vijf kilometer van het dorp waar ik geboren ben? Nooit geweten dat ik naast zo’n bijzondere route woonde.

❤ Just so you know… is het OK om seks te hebben de avond voor een belangrijke (hardloop)wedstrijd?

❤ Iedere hardloper heeft slechte dagen, maar waarom?

❤ Hoe word je Runner’s High?

❤ 10 tijdbesparende fitness hacks

❤ De top 10 best bekeken YouTube video’s in Nederland in 2016… ik heb er slechts een gezien, mogen jullie raden welke dat is…

❤ Zo verminder je ontstekingen (zoals acné), door intensief hardlopen en een drukke agenda ervaart mijn lichaam ‘stress’ waardoor er een teveel aan cortisol wordt aangemaakt wat dan weer leidt tot ontstekingen. Ik ben de laatste tijd heel erg veel aan het lezen hoe ik dit kan verminderen, zonder minder te werken of te minderen met hardlopen. Dit is een van de artikelen die ik hier over gelezen heb.

 Quiz: De quiz raadt jouw lengte en leeftijd aan de hand van je fastfood favorieten en mijn hemel, het lijkt nog bijna te kloppen ook. Ik ben 26 (een jaartje er naast) en ik ben 5’10 (dat is 1.78, ik ben 1.77 dus eigenlijk 5’9 1/2). Hoe dan?

❤ Quiz: Deze quiz raadt hoe het met jouw relatiestatus gaat in 2017 aan de hand van jouw kerstfavorieten… mijn relatie gaat in 2017 sneuvelen. Nu moet ik eerst een relatie hebben voordat hij kan sneuvelen, maar bedankt voor de update Buzzfeed.

HAPPY SATURDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

 1. december 10, 2016 / 12:04

  Ik heb geen enkele YouTube 2016 hit gezien. Misschien heeft het met mijn leeftijd te maken, maar ik ben echt niet zo actief met het kijken van YouTube video’s. Dat artikel over ontstekingen ga ik wel lezen, daar heb ik helaas ook regelmatig last van.

 2. Ilse
  december 11, 2016 / 00:19

  Zitten vette roadtrips tussen! En ik heb 4 van de 10 video’s bekeken!
  Die quiz zegt dat ik 23 ben en ongeveer 1.80, ik ben net iets groter maar het klopt wel ongeveer!
  Ik ben happy single volgens de quiz maar dat mag ik hopen van niet.