LOVE & SHARE: 113

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

7 tips van experts over hoe je een nieuwe gewoonte permanent kan maken.

❤ Ik ga deze zomer – waarschijnlijk – voor het eerst naar Ibiza. Marloes zette de tien coolste dingen die je kunt doen op Ibiza op een rijtje voor Travelvalley. Ben jij weleens op Ibiza geweest, kun je het lijstje van Marloes aanvullen voor me?

De best geklede celebrities op de Red Carpet volgens Vogue US. Ik denk dat Bella Hadid en Karlie Kloss mijn favorieten waren. Ook al staat Karlie dus niet in dit rijtje! Maar hier staat ze wel (tussen 196 andere looks).

Wetenschappers zeggen dat je maar vijf hele goede vrienden tegelijkertijd kunt hebben. Ik vind het zelfs moeilijk om vijf ‘hele goede’ vriendschappen tegelijkertijd te onderhouden. Hoeveel BEST BEST BEST friends heb jij?

25 gouden hardloopregels volgens Runner’s World US.

❤ (net als ik) Veel stress over het lopen van een PR tijdens een bepaalde wedstrijd. Zo zorg je ervoor dat je de stress vermindert.

Een US Vogue editor traint met een Olympisch atleet. Ik hou van dit soort verhalen.

❤ Bij mijn moeder werd op haar 38ste een melanoom ontdekt. Inmiddels kan ze eindelijk weer genieten van de zon, maar wel volgens haar eigen – hopelijk veilige – regels.

Quiz: Wat jij kind in de ’00’s?’ bewijs het door minstens vijftien van de twintig vragen goed te beantwoorden. Ik had precies vijftien vragen goed, ondanks dat er een paar dingen waren die echt typisch Amerikaans waren (en die ik dus bijna niet kon weten). Ik denk dat ik kind was van 2000-2009.

Quiz: Deze quiz zegt welk Coldplay album jij bent/of wat jouw favoriete Coldplay album is. Hij heeft wel gelijk bij mij ‘A Rush of Blood To The Head’ (het tweede Coldplay album) is mijn favoriet. Of ik ook daadwerkelijk dat album BEN is een tweede… Wat is jouw favoriete Coldplay album? Komt het overeen met het antwoord uit deze quiz?

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. mei 7, 2016 / 17:09

  Ah, die laatste quiz is echt leuk haha! Mijn favoriet is ook A Rush of Blood to the Head, maar ik heb Ghost Stories als uitkomst. Die staat wel in m’n top 3, dus fair enough ;)

 2. Ilse
  mei 7, 2016 / 18:23

  Die laatste quiz is leuk! Leuke linkjes verder!

 3. mei 8, 2016 / 09:00

  Leuk dat je misschien naar Ibiza gaat. Het lijkt me daar zo mooi en gezellig. En die hippiemarkt lijkt me ook tof.

 4. mei 8, 2016 / 10:45

  Ha, dat verhaal van die Vogue editor is zo leuk! En die 25 gouden hardloopregels.. Ik weet het wel, maar het is soms moeilijk om me aan de ‘regels’ te houden, zelfs al is het beter voor me.