LOVE: Say hello to…

 photo iphone6-2.jpg


 photo iphone6-2.jpg
 photo iphone6-2.jpg
 photo iphone6-2.jpg

Dit schreef ik precies twee jaar geleden, op 29 september 2012, de dag dat de iPhone 5 in Nederland uitkwam en ik mijn soulmate van de afgelopen twee jaar in handen kreeg. Inmiddels zijn we dus twee jaar verder. Ik heb niet twee jaar lang hetzelfde toestel gehad, iets meer dan een jaar geleden hield mijn touchscreen er spontaan mee op. Gelukkig was dat probleem binnen vijf minuten opgelost, toen ik bij de Geniusbar van Apple direct een nieuwe mee kreeg.

Maar goed. Dat het precies twee jaar geleden was dat ik een nieuw abonnement afsloot, betekent ook dat ik nu weer toe ben aan een nieuw abonnement. Daar hoefde T-Mobile me niet aan te herinneren, dat wist ik zelf maar al te goed. Toen ik vorige week dinsdag een mailtje ontving of ik als één van de eerste de iPhone 6 wilde bestellen, hoefde ik dan ook niet lang te twijfelen, tien minuten later was ‘ie besteld: de iPhone 6, in het goud, met 64GB.

De afgelopen tien dagen was ik nogal onrustig, ik bleef de status van mijn telefoon checken. Toen er woensdag nog steeds “in behandeling” stond had ik bijna de neiging om T-Mobile te bellen, ik zou hem toch wel echt vrijdag krijgen? Ik heb toch niet voor niets die hele dag thuis gepland? Donderdagochtend kwam het verlossende woord, hij was in het magazijn! Ik kon hem alleen niet op vrijdag laten bezorgen, het zou zaterdag worden. Nou, als je mij een beetje kent, dan weet je dat een dag langer wachten niet acceptabel is. Toen ik zag dat je hem ook op kon halen in Houten, bedacht ik me dan ook geen moment. Dan maar twee uur in de auto zitten, ik moet die iPhone MORGEN hebben.

Zo gezegd, zo gedaan. Gisteren om 12.00u kon ik hem ophalen, om half elf zat ik in de auto. Eerste stop? De T-Mobile winkel in Den Haag, om een hoesje te halen. Ik heb inmiddels zoveel punten gespaard dat ik gratis een hoesje kon halen, ik had er zelfs drie mee kunnen nemen, maar dat vond ik wat overdreven. Ik ben gegaan voor een volledig transparant model, want het liefst doe ik er natuurlijk geen cover om heen, maar ja, op krasjes, deuken en andere problemen zit ik ook niet te wachten.

Volgende stop: Houten! Om 12.01u stond ik binnen, om 12.10u stond ik buiten, met mijn iPhone 6. Toen moest ik nog een uur in de auto zitten zonder dat ding aan te raken. Vrij lastig kan ik je vertellen, ik wilde er meteen mee spelen. Maar ik heb geleerd van die Australiër die snel dat ding open wilde maken en zijn gloednieuwe iPhone op de grond liet kletteren en ik heb mijn iPhone dus netjes in de verpakking laten zitten.

Inmiddels zijn we al een tijdje onafscheidelijk, mijn iPhone 6 en ik. Hij was een beetje groot, maar nadat ik hem vijf minuten in mijn handen gehad had en daarna mijn ‘oude’ iPhone 5 weer even vastpakte, voelde die iPhone 5 ineens als een vreemd toestel. Best bizar, hoe snel ik zo’n soulmate kan inwisselen. Hoe snel ik mijn oude soulmate kan vergeten. Maar mijn nieuwe soulmate is ZO snel, de foto’s zijn zo helder en scherp en hij is FREAKING pretty! Who can blame me?

Mijn iPhone 5 heeft inmiddels al een nieuwe eigenaar. Cadeautje van mij voor mijn vader, soms kan ik ook best een leuke dochter zijn hoor (stiekem wilde ik hem ook gewoon niet verkopen want ergens is er nog wel liefde en kan ik toch nog niet echt afstand doen van mijn iPhone 5).

Liefs,
Annemerel

Delen:

32 Reacties

 1. Puck
  september 27, 2014 / 12:13

  Ah zo gaaf!

 2. september 27, 2014 / 12:22

  Hij is zeker mooi! En gewoon 2 uur ervoor rijden :’) Prachtig.

  Twee jaar terug kreeg ik mijn htc met hetzelfde formaat scherm als de iphone 6, en ik vond hem in het begin ook heeeel groot, maar daar wen je zo snel aan, straks wil je niet eens meer kleiner.

 3. september 27, 2014 / 12:48

  Haha, ik had net hetzelfde toen ik mijn iphone wisselde van een 4S naar een 5S. Ik heb hem aan mijn man gegeven, omdat ik hem stiekem toch niet kon missen… :)

 4. september 27, 2014 / 12:58

  Je paps zal wel blij zijn ermee!

 5. september 27, 2014 / 12:58

  Aaah, jaloooooers hahaha. Ik snap je helemaal: ik zou er ook wel een eindje voor gaan rijden ipv een dag wachten haha. Enjoy :D

 6. september 27, 2014 / 13:00

  Ja ik herken het gevoel! Ik heb alleen geen iphone maar ik heb de Samsung Galaxy S5 gehaald en de foto’s zijn zo mooi scherp dat ik er helemaal vrolijk van word. En de snelheid!! Joepie!!! Gadget (of verlenging van je arm hahaha) zijn zo leuk.

 7. september 27, 2014 / 13:13

  Gaaf dat je hem hebt. Ik zou hem ook gaan halen hoor. Ik ben nog aan het twijfelen over wat ik ervan vind. Zo op jouw foto’s vind ik hem wel wat hebben. Jammer genoeg heb ik net een nieuwe iPhone en moet ik nog een klein jaartje wachten tot ik mag verlengen, helaas.

 8. september 27, 2014 / 13:31

  Zeker een mooi toestel, en dat je er 2 uur voor rijd vind ik wel echt een bikkel actie :)!

 9. september 27, 2014 / 13:40

  Wat een mooierd! Ziet er goed uit!

 10. september 27, 2014 / 13:48

  Mooi! Is dit nu een ‘gewone’ 6 of een Plus? Ben je niet bang geworden na al die buigzame verhalen? ;) Helaas moet ik nog een jaar wachten!

 11. Elvira
  september 27, 2014 / 13:49

  Blij dat andere mensen er zo blij van worden, maar to be honest snap ik het hele gedoe rondom (alle) iPhones nooit zo ;-)

 12. september 27, 2014 / 13:52

  Oh zalig, hij is echt super mooi!

 13. september 27, 2014 / 14:42

  PRACHTIG! Ik vind de 6 zoveel mooier dan de 5, ik wil hem ook erg graag! X

 14. september 27, 2014 / 14:43

  Hij is echt super mooi! Lucky you ^^

 15. september 27, 2014 / 15:21

  Heel veel plezier met je iPhone 6! Ik hou het voorlopig nog even bij mijn witte / zilveren iPhone 5s! :D

 16. september 27, 2014 / 16:31

  Love it. Je had er beschuit met muisjes bij moet serveren. Dit is jouw nieuwe baby.
  Heel benieuwd naar het toestel. Zit net een half jaar aan de 5s, zuur, ik moet nog even wachten vind ik.

 17. Marjon
  september 27, 2014 / 16:53

  Ik ben verliefd. Ik riep eerst heel hard dat ik trouw zou blijven aan mn 5, maar (terwijl ik de 6 (nog) niet heb) het afscheid nemen is al wel een beetje begonnen.. Dus lang zal het niet meer duren;)
  Ben benieuwd wat je er van vindt! Komt er een review?

 18. september 27, 2014 / 17:31

  Supergaaf, hij ziet er echt mooi uit!

 19. september 27, 2014 / 18:46

  Heel herkenbaar haha. Heel veel plezier met je nieuwe toestel. Ik wacht nog een ronde, heb mijn 5s nog niet zo lang :)

 20. Lilian
  september 27, 2014 / 19:43

  hij is zo mooi! de mijne heb ik ook besteld.
  na 4 jaar de iphone 4, onbeschadigd (applaus), ben ik ook echt toe aan een nieuwe!

 21. september 27, 2014 / 19:47

  Heel tof! Mag binnenkort ook een nieuwe :D Even een vraagje: heb jij ook een toestelverzekering? Twijfel daar heel erg over. Heb ‘m de afgelopen twee jaar wel gehad voor mijn iPhone 4S, waar ik nu spijt van heb want het heeft me eigenlijk een hoop geld gekost terwijl ik de verzekering niet nodig heb gehad… Maarja, stel nou dat je nieuwe iPhone 6 op de grond valt…

 22. Suuz
  september 27, 2014 / 19:58

  oooh waanzinnig die iPhone 6… :-) kom maar door met je prachtige foto’s op instagram!!

 23. september 27, 2014 / 20:15

  Zo gaaf dat je hem echt in je bezit hebt! Ik ga hem ook bestellen maar twijfel nog een beetje over de kleur!

 24. september 27, 2014 / 23:19

  Ik ben er nog geen fan van. Maar ik moet nog een jaartje met mijn 5s dus ik hoef toch nog niet te verlengen, haha! Wie weet als ik ‘m in het echt zie dat ik ‘m wel mooi vind. Veel plezier er mee!

 25. september 28, 2014 / 12:00

  Een paar maanden geleden had ik exact hetzelfde toen ik mijn galaxy S3 eindelijk kon inruilen voor de nieuwe Galaxy S5 ;-) En die grootte went snel hoor!

 26. september 28, 2014 / 12:17

  Ohh, hij is wel erg mooi inderdaad!

 27. september 28, 2014 / 16:29

  Wauw echt prachtig. Nu nog een batterij die 2 dagen meegaat MET intensief gebruik en ik ben blij:)

 28. september 28, 2014 / 18:27

  Haha, gaaf hoor!! Wanneer ik mag verlengen ga ik ook voor een iPhone 6!

 29. oktober 6, 2014 / 20:53

  Ik kan maar niet beslissen welke kleur! De witte met gouden achterkant, zoals die van jouw vind ik prachtig, maar ik had al een witte gsm en wil nu terug een zwarte, maar ik vind het de zilveren achterkant niet mooi :( Dat wordt nog even twijfelen vrees ik… Leuk dat je vader je oude iPhone kreeg :D

  Amélie Xx