LOVE: Nike Zoom Structure+ 18 FLASH!

 photo nike-zoom-structure.jpg
Precies een maand geleden schreef ik over mijn nieuwe Nike Zoom Structure+ 18 hardloopschoenen, vandaag wil ik het hebben over mijn nieuwste aanwinst. Onder mijn kerstboom trof ik afgelopen zaterdag de Nike Zoom Structure+ 18 FLASH aan. Dat zijn dus dezelfde schoenen, maar dan met reflecterende delen die me zichtbaar maken in het donker en een speciaal laagje dat ervoor zorgt dat mijn voeten warm en droog blijven, in iedere omstandigheid.

Op mijn nieuwe paar heb ik nog geen meters gemaakt. Die rotblaar maakt het me nog steeds lastig om mezelf voort te bewegen. Zelfs een tripje naar de supermarkt of koken zit er op dit moment niet in, laat staan dat ik een stukje kan hardlopen. Maar inmiddels heb ik wel een stuk meer meters op mijn eerste Zoom Structures gemaakt en kan ik dus ook wat zinvols zeggen over de schoen.

Zoals ik vorige keer al schreef is de Nike Zoom Structure+ 18, net als de LunarGlide, gemaakt voor mensen die overproneren. De schoen heeft drie verschillende soorten schuim-dichtheden (foam densities) die er voor moeten zorgen dat je minder proneert. Ik heb het gevoel dat deze schoen mij nog meer steun biedt dan de LunarGlide. Daarnaast is de schoen zachter en zit hij beter om mijn voet. Die enorme blaar heb ik dan ook niet gekregen van deze schoenen, maar van mijn LunarGlides (in combinatie met steunzool). Ik heb van de Nike Zoom Structure geen enkele blaar gekregen en dat terwijl ik – zeker met nieuwe schoenen – redelijk snel blaren krijg. Dikke plus dus voor deze schoen. Wat ik ook vaak krijg als ik nieuwe schoenen test, last van mijn knieën, of andere vervelende blessures. Ook dat was dit keer niet het geval. Een keuze tussen mijn LunarGlides en de Zoom Structures kan ik nu nog niet maken, daar ken ik die laatste nog niet lang genoeg voor, maar de kenningsmakings-periode is in ieder geval vlekkeloos verlopen.

Of deze schoen ook voor jou gemaakt is? Dat kan ik natuurlijk niet zeggen. Als je naar binnen loopt, dan is de kans groot dat je overproneert en op papier zou deze schoen dan geschikt voor jou moeten zijn. Maar als je het echt zeker wilt weten ga je natuurlijk even langs bij een speciaalzaak, die kunnen jou precies vertellen of deze schoenen wel of niet bij jou past!

Goed, nu heb ik dus echt geen excuses meer om niet in de regen/sneeuw te lopen. Die had ik afgelopen jaren ook al niet, toen had ik ook schoenen uit de Nike Flash collectie (2012 Nike Free, 2013 Nike LunarGlide), maar allebei die paren zijn rijp voor de prullenbak. Opgelopen. Ook wel een goed teken toch, heb ik afgelopen winters in ieder geval genoeg kilometers gemaakt…

Heb jij speciale schoenen voor in het donker/winterse/natte omstandigheden?

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

20 Reacties

 1. december 15, 2014 / 17:13

  Okee ik zit al meteen op de Zalandowebsite :’)

 2. december 15, 2014 / 17:40

  Ze zijn echt heel gaaf!

 3. december 15, 2014 / 17:42

  Ahhhhw die zijn supermooi!

 4. december 15, 2014 / 17:46

  Wauw wat een mooie schoenen! Respect hoeveel jij rent.. haha.
  X Emma

 5. december 15, 2014 / 17:54

  Oppervlakkig dat ik ben ik vind het vooral een hele gave schoen om te zien.

  Echt heel mooi. Binnenkort maar checken of the shoe fits technisch gezien dan.

 6. december 15, 2014 / 17:56

  deze wil ik <3 maargoed.. ik wil ook een nieuwe camera lens.. keuzes.. keuzes..

 7. december 15, 2014 / 17:58

  Echt beauties! I need themmm! ?

 8. december 15, 2014 / 18:11

  Ze zijn heel gaaf!<3

 9. december 15, 2014 / 18:14

  Ikhoop echt voor je dat je voet snel geneest zodat je ze in kunt gaan lopen!

 10. december 15, 2014 / 18:30

  Ohh mooooi! Stom dat je ze nog niet deftig kan uittesten wel! Ik heb ook diezelfde Lunarglides 6, ik vond ze veel te mooi haha :D Maar ik gebruik ze niet om te lopen haha :) (Daar heb ik speciale schoenen met zooltjes voor nodig)

 11. december 15, 2014 / 18:39

  Super gaaf zijn ze! En fijn dat ze zwart/wit zijn!

 12. december 15, 2014 / 19:14

  Deze klinken perfect voor in de winter! Het is natuurlijk belangrijk om goed zichtbaar te zijn, en ik denk dat deze schoenen daar een uitkomst voor zijn.

 13. december 15, 2014 / 19:37

  Ze zien er heel gaaf uit!

 14. december 15, 2014 / 22:22

  Hele gave schoenen!

 15. december 15, 2014 / 22:44

  Haha, toen je foto voorbij kwam op Instagram zei mijn vriendin: “Heeft Annemerel nu weer nieuwe Nikes?” :D

 16. december 16, 2014 / 09:12

  echt moooooi zijn ze annemerel!!!

 17. december 16, 2014 / 10:27

  Supermooie schoenen!

 18. Eveline
  december 16, 2014 / 11:46

  Zo mooi!! Ze hebben al meerdere malen in mijn digitale winkelmandje gezeten, maar ik twijfel dan weer tussen de normale en de flash uitvoering.. steeds vraag ik me af, als ze goed voor de winter zijn, zijn ze dan niet ’te warm’ voor in de zomer?