LOVE: Meant To Be

 photo RecentlyUpdated579-1.jpg

Sommige dingen zijn meant to be, toch? Ik heb regelmatig het gevoel dat dingen meant to be zijn als ik ze zie hangen/liggen in de winkel. Gelukkig komt het tegenwoordig iets minder vaak voor, je wordt toch ook een jaartje ouder (en wijzer), maar het gebeurt nog steeds wel eens. Mijn vorige ‘meant to be’ aankoop was in januari, ‘de’ jas van Sandro voor de helft van de prijs. Vorige week maandag gebeurde het weer. Totaal onverwachts voor zowel mij als mijn creditcard.

Al maanden ben ik op zoek naar een driekwart tight van Lululemon. Je zou denken, niet zo lastig toch? In Amsterdam zit een winkel, online kun je ze ook gewoon bestellen. Ja, klopt. Maar ik zou Annemerel niet zijn als ik niet een heleboel eisen aan die legging gehad zou hebben. Hij moest ten eerste een neutraal kleurtje hebben, het liefste zwart. “Uhhh maar Annemerel, je had toch al een driekwart tight van Lululemon in het zwart?” Klopt OOK, maar laat me even uitpraten, ik had nog een paar eisen.

Er moesten namelijk een aantal zakjes inzitten. Eén in de band op de rug, groot genoeg voor mijn iPhone en twee op mijn dijbenen waar ik rietjes en andere survival-spulletjes in kan stoppen. Het leek mij niet zo’n lastige opgave, maar wat bleek.. Het was of/of. Of ik kon kiezen voor een legging met een zakje op de rug (had ik al) of ik kon gaan voor een legging met zakjes op mijn dijbenen, maar waar ik mijn iPhone en creditcard en rijbewijs dan zou moeten laten, dat mocht Joost weten.

Ik had de zoektocht al bijna opgegeven, maar had toch nog een sprankje hoop toen mijn zusje me op mijn verjaardag meesleepte naar Lululemon in Covent Garden. Ik heb drie keer de hele winkel afgezocht, maar kon niets vinden dat aan al mijn eisen voldeed. Toen mijn zusje al met één been buiten stond viel mijn oog ineens op een zwarte driekwart legging met zakjes op de dijbenen. Huh, dat is gek, hing die hier net ook? Hé en ook een zakje op de rug? Dit is….. bijzonder. Ik paste een maatje 8 (mijn maat normaal), maar bleek een maatje 6 nodig te hebben die gelukkig ook nog in de winkel hing. Ook nog eens goed voor mijn zelfvertrouwen dus. Verjaardagscadeautje voor mezelf.

Dat ik eigenlijk helemaal geen geld had om zomaar een dure hardlooptight te kopen vergat ik in mijn enthousiasme even. Ik bedoel, dit was meant to be. Toch? TOCH?

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. mei 23, 2014 / 12:03

  Oh, wat een heerlijk artikel dit weer! Geweldig hoe je schrijft. ;-) Maar af en toe mag je wel eens zo’n uitgave doen. ;-) X

 2. mei 23, 2014 / 12:09

  Haha als het meant to be is dan is het meant to be! En dan mag het :)

 3. Margot
  mei 23, 2014 / 12:09

  Dit was definitely meant to be ;-)

  • Margot
   mei 23, 2014 / 13:45

   Er was ooit iemand die tegen me zei: je moet kijken hoeveel keer je dit product gaat gebruiken. Als je het ontzettend veel gebruikt mag het gerust wat gekost hebben, want dan is het zijn geld meer dan waard!

 4. mei 23, 2014 / 12:27

  Kan niet anders dan meant to be zijn deze legging. En als zo’n moment zich voordoet moet je die grijpen toch! Mooie aankoop :)

 5. mei 23, 2014 / 12:30

  Nou en of! Ik ben jaloers! Wat een plaatje!

 6. mei 23, 2014 / 12:59

  Haha zéker meant to be! Super legging, zo ziet ie er toch uit. en dan hoef je niet aan je creditcard te denken ;) leuke post!

 7. mei 23, 2014 / 14:41

  Haha geweldig geschreven, ik lag echt dubbel!

 8. mei 23, 2014 / 14:51

  Guess it was meant to be :)
  Fijn dat je er één hebt gevonden!

 9. mei 23, 2014 / 15:27

  Gek dat je soms bij het uitlopen van een winkel nog ineens iets ziet hangen, wat je daarvoor nog niet had gezien. Dus zeker meant to be!

 10. mei 23, 2014 / 15:33

  Altijd fijn als je iets vindt wat je al lang zoekt :) En een maat kleiner, dat heb ik nou nooit :P haha.

 11. mei 23, 2014 / 15:40

  Wat heerlijk dat je zo’n fijne hebt gevonden! Ziet eruit alsof ie ook erg lekker zit. Geniet er lekker van, dan is ie dat geld zeker waard :)

 12. mei 23, 2014 / 15:55

  Wat een prachtige tights en het is inderdaad meant to be. Verder wil ik allemaal wildly inappropriate complimentjes typen over je billen maar ga dat eens een keer niet doen. x!

 13. mei 23, 2014 / 16:56

  haha, wat schrijf je heerlijk!!

  Het is je gegund Annemerel. Veel plezier met je aankoop ;-)

 14. Tamara
  mei 23, 2014 / 17:49

  Ziet er mooi uit. Maar is een SPIbelt niets voor jou? Een soort heuptasje waar je al je spullen in kwijt kan. Das misschien makkelijker dan steeds zoeken naar en en… ;) Ik zweer erbij (heb geen aandelen ofzo :D )

 15. Brenda
  mei 23, 2014 / 18:59

  Mooie tight! Maar wat doe je toch met die rietjes?

 16. mei 23, 2014 / 19:19

  Vaak kom je zoiets tegen wanneer je de hoop hebt opgegeven, nu dus ook! Meant to be ;)

 17. Ilse
  mei 23, 2014 / 22:44

  Soms heb je van die dingen die MOET je gewoon kopen omdat je er anders gegarandeerd spijt van krijgt! :)

 18. mei 24, 2014 / 14:54

  Fijn dat je hem gevonden hebt!

 19. valerie
  mei 27, 2014 / 10:16

  Haha, wat een leuk artikel weer! Je schrijft echt zo grappig. En een hele mooie tight ja..