LOVE: Let it snow

Photobucket

Let it snow, let it snow! In veel delen van het land lag er al een paar dagen een dun laagje sneeuw, hier aan de kust in Den Haag niet. Of nou ja, in ieder geval niet op de momenten dat ik mijn ogen open had. Vandaag moet Den Haag er, net als de rest van het land, dan echt aan geloven. Het sneeuwt.

Wat zijn jouw plannen voor deze échte winterdag? Blijf je binnen op de bank onder een dekentje, met warme chocolademelk? Moet je naar je werk of naar school? Durf jij het aan een winterse wandeling te maken? Of trek je zelfs je hardloopschoenen aan?

Ik trok vanmorgen dus WEL de stoute hardloopschoenen aan. Ik dacht, als ik de sneeuw wil “verslaan” dan moet ik het nu doen, nu het nog verse sneeuw is die niet is opgevroren. Ik heb geen wereldrecord gelopen, maar het was ZO leuk!

De rest van de dag ga ik: op de bank zitten en naar buiten kijken, ondertussen de nieuwe Vampire Diaries kijken, heel veel blogjes schrijven, verder met mijn projectje (dit keer echt), geurkaarsjes branden, warme chocolademelk drinken, kerstliedjes luisteren en heel vaak mijn sneeuwbol ondersteboven houden ;-).

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

33 Reacties

 1. december 7, 2012 / 12:03

  Ik blijf de hele dag veilig binnen, haha! Lekker series kijken en thee drinken :) Het sneeuwt ook al heel de dag.. Dus ik zou zeiknat worden als ik naar buiten zou gaan!

 2. december 7, 2012 / 12:10

  Heb gelijk al helemaal zin in deze maand als ik zie wat je vandaag gaat doen. Vanochtend de kerstboom opgezet en met de sneeuwvlokjes op de achtergrond, voel je je dan zo gelukkig :)

 3. december 7, 2012 / 12:16

  Hier ligt ook sneeuw (: Ik ga zometeen met mijn vader en onze 3 labradors naar buiten om foto’s te maken en te wandelen! Lekker in de sneeuw!

 4. Nena
  december 7, 2012 / 12:21

  Hier in het zuidwesten (boven Antwerpen, wel Nederland) is de sneeuw al weer ver gesmolten! Mijn dagplanning: thee drinken, geurkaarsen branden, tentamens leren, eind van de middag om mijn hoofd leeg te maken een rondje hardlopen en dan heerlijk in bad en heel de avond NIKS doen!

 5. december 7, 2012 / 12:24

  Dat klinkt als een hele fijne dag <3 wou dat mijn dagen er ook zo uitzagen nu. Ik zit ziek thuis, maar wel 'half' te werken. Verder duizend plannen (oa GG nu eens verder kijken, al die opgestapelde tijdschriften uitlezen, veel groene thee drinken en aan mijn blog werken)…

 6. december 7, 2012 / 12:25

  Ik heb gisteren al hard gelopen, dus vandaag een rustdag. Ben nu op mijn werk maar moet nog kijken hoe ik vanavond terug kom

 7. december 7, 2012 / 12:30

  Ik wil ook zo’n sneeuwbol! Zo mooi!

 8. Felicia
  december 7, 2012 / 12:30

  Oeh nieuwe vampire diaries ik ga gelijk aan de ”slag”! haha is die sneeuw toch nog ergens goed voor :-)

  Ps. Zou je een update-artikel kunnen schrijven over je huid (acne etc)? Volgens mij ziet het er nu een stuk rustiger uit en ben benieuwd hoe je dat hebt gekregen met o.a. voeding en verzorgingsproducten

  • Annemerel
   Auteur
   december 7, 2012 / 13:53

   Hi Felicia, toevallig is mijn huid op dit moment weer heel erg slecht. Als in: 8 onderhuidse gevallen verspreid over mijn hele gezicht. Iedere keer als ik denk dat ik het wondermiddel gevonden heb en er over schrijf, wordt het weer heel erg slecht. I’m dooooomed ;-)

 9. december 7, 2012 / 12:33

  Sneeeeeeuw! Ben blij dat ik niet de baan op moest dezemorgen :-)

 10. december 7, 2012 / 12:38

  Hahaha.. Ik heb gister hardgelopen in de sneeuw! hier in gronigen sneeuwt het vandaag niet en is alles een ijs baan.. Moest even boodschappen doen en heb al bijna 5x mijn benen gebroken.. Neee dat wordt hem niet meer vandaag :(

 11. december 7, 2012 / 12:53

  Wat een heerlijke besteding van zo´n winterse dag, geniet er van!

 12. december 7, 2012 / 13:10

  Vanmorgen ben ik met de bus naar school gegaan ipv met de fiets, en ’s middags opgehaald door mijn moeder met de auto :) Ik was lekker vroeg uit, dus ga de rest van de dag niets doen en alles wat ik wel doe: binnen!

 13. Ilse
  december 7, 2012 / 13:12

  Hier in het noorden hebben we nog niet echt veel sneeuw gehad, enjoy your day!

 14. december 7, 2012 / 13:13

  Als het niet hoeft ga ik niet naar buiten, stoer dat je wel bent gaan hardlopen! Dat had ik dus nooit gedaan ;)

 15. Hanne
  december 7, 2012 / 13:16

  Vanochtend heerlijk in de sneeuw ‘gespeeld’ met mn vriend en nu warm op de bank met warme chocomelk.

 16. december 7, 2012 / 13:19

  Ik vind het heerlijk! Ik word er helemaal vrolijk van :) Maargoed, ik werk dan ook vanuit huis!

 17. december 7, 2012 / 14:01

  Ik zit hier in mijn huispak te studeren voor de tentamens. Chocolademelk, pepernoten, kat Chuck die m’n voeten warm houdt.. helemaal prima, ik kom de deur niet uit ;)

 18. december 7, 2012 / 14:22

  Ben benieuwd of het je lukt (zonder te vallen) het lopen :p Maar super dat je het gewoon gaat doen! (of ehh, waarschijnlijk al hebt gedaan)
  Ik trek straks mijn hakken uit de kast (die blijven in de sneeuw steken waardoor ik niet uitglijd) en ga een rondje lopen :D

 19. december 7, 2012 / 14:34

  Heb me met veel pijn en moeite naar school gesleept en ben echt bang voor de terugreis haha. Al vind ik de sneeuw wel mooi :).

 20. december 7, 2012 / 14:43

  Die sneeuwbal is echt leuk, waar is die van? Hier ligt wel een karig laagje maar ik wil meer sneeuw met kerst. Let’s keep our fingers crossed.

 21. december 7, 2012 / 15:52

  Ik heb nog nooit hardgelopen in de sneeuw. Ook nog niet gedaan vandaag.

 22. december 7, 2012 / 15:52

  Ik moest werken. Buiten in de sneeuw. Niet mijn favoriete ding dus…sneeuw.

 23. december 7, 2012 / 16:08

  Ik woon in Bergen op Zoom, maar hier is nog steeds geen sneeuw te zien! haha. Vanmorgen een dun laagje, maar dat is alweer verdwenen (helaas)

 24. december 7, 2012 / 16:13

  het is echt die hard aan het sneeuwen de hele dag hier, love it!

 25. december 7, 2012 / 16:16

  Klinkt als een heerlijke dag! Ik ben vanmorgen even buiten geweest en de rest van dag lekker onder een dekentje gezeten met een grote kop thee;)

 26. december 7, 2012 / 16:17

  Ah, ik durf dat echt niet aan in de sneeuw hardlopen haha. Ben echt een schijterd, zelfs als ik normaal loop door de sneeuw. ;p. Ik zit lekker thuis, op de bank met een warme kop chocolade melk en een serie aan haha.

 27. december 7, 2012 / 20:03

  IK heb twee uur met de honden gelopen en was daarna zo verkleumd dat ik niet meer buiten ben geweest, Het ziet er wel prachtig uit,dat wel! Heerlijk crea middagje gehad en tussendoor voor mijn zieke man gezorgd ;) xx

  http://www.creativityandchocolate.blogspot.com

 28. december 7, 2012 / 20:42

  Ik moest gewoon werken vandaag, lekker glibberen met de auto :)

 29. december 7, 2012 / 22:24

  Hardlopen in de sneeuw? Bikkel! Doe ik je niet na :)

 30. december 9, 2012 / 12:09

  Nou de sneeuw was van korte duur, in de middag was het hier in Naaldwijk al weer zo goed als weg. Ik heb de sneeuw getrotseerd en ben naar school gegaan, gigantisch op mijn plaat gegaan en voor straf moet ik nu een week rust houden. Ik heb het dus niet zo op sneeuw zoals je begrijpt…

  Maar jij durft wel om te gaan hardlopen zeg ;)

 31. december 9, 2012 / 19:42

  Ik ben blij dat de sneeuw weer weg is! Ik hou er echt niet van.