LOVE: iPhone Cases

 photo Desktop72.jpg

 photo Desktop72.jpg
 photo Desktop72.jpgKenzoKate SpadeMarc by Marc Jacobs

iPhone hoesjes, ik kan er niet genoeg van hebben. Ik vind iPhone hoesjes eigenlijk vergelijkbaar met nagellak. Voor een (relatief) kleine prijs, heb je iets totaal nieuws. Ik wissel nu al een half jaar mijn Kenzo tijger-hoesje en mijn Marc Jacobs tijgerprint hoesje af. Ik ben vooral groot fan van het Kenzo hoesje, die beschermt mijn telefoon écht het allerbeste.. plus: hij kleeft een beetje, waardoor hij niet snel van tafel glijdt en je kunt er bijvoorbeeld ook je OV chipkaart tegenaan plakken (heel handig voor mensen zoals ik, die nooit hun OV chipkaart in hun tas kunnen vinden en het vertikken om een portemonnee aan te schaffen!).

En hoewel ik heel blij ben met de hoesjes die ik op dit moment heb, stiekem loer ik nog steeds naar andere hoesjes. Zoals het hoesje van Kenzo in zachtroze, hoe schattig! En het Kenzo hoesje met het oog.. het Kenzo oog is de nieuwe Kenzo tijger! Kate Spade heeft hoesjes waar ik heel erg vrolijk van word, ik weet niet waarom ze me zo vrolijk maken, maar die lieve kleurtjes en schattige patroontjes helpen er denk ik wel aan mee. En dan natuurlijk de hoesjes van Marc by Marc Jacobs, het uiltje en het hoesje met print en zilverkleurige bolletjes. Hebben, hebben en HEBBEN.

Worden jullie ook gelukkig van een mooie cover voor je telefoon? Of geef je daar dus echt helemaal niets om?!

Liefs,
Annemerel

Delen:

32 Reacties

 1. oktober 9, 2013 / 12:13

  Ik vind die van Marc by Marc Jacobs het leukst. Maar ik ben het kopen van leuke hoesjes steeds aan het uitstellen omdat ik een iPhone 5(s?) ga kopen. Mijn iPhone 4s is dus al 4 maanden naakt, zielig hoor!

 2. oktober 9, 2013 / 12:16

  Ik heb nu een hoesje met mijn foto’s erop, die vind ik heel leuk en zit er nu al een tijdje op. Xx

 3. oktober 9, 2013 / 12:16

  Ik vind covers juist heel leuk! Maar voor écht een unieke, maak ik ze liever zelf :D

 4. oktober 9, 2013 / 12:21

  Ik heb eigenlijk gewoon een standaard roze hoesje. Maar ik kijk wel altijd voor leuke hoesjes, maar ik koop er nooit één. Zonde eigenlijk! Want er zijn zoveel leuke.

 5. oktober 9, 2013 / 12:21

  Ik heb er eentje met Mickey Mouse erop haha. Gekregen van m’n vriend toen we in Disneyland Parijs waren eerder dit jaar :) Nog steeds heel blij mee!

  M’n allermooiste hoesje was een knalroze met een oranje bumper, zo cool, en zo fijn door die bumper! Helaas begaf die het al vrij snel…

 6. oktober 9, 2013 / 12:33

  Ik ben gek op hoesjes, maar sinds ik van de zomer er een heb ontworpen via Vistaprint liggen al mijn andere in de kast….

 7. oktober 9, 2013 / 13:01

  de laatste rechtsonder vind ik het mooiste!

 8. oktober 9, 2013 / 13:12

  Ik heb al 2 jaar hetzelfde hoesje en hoewel die wel een beetje aan het slijten is vind ik ‘m nog steeds heel mooi.

 9. Margot
  oktober 9, 2013 / 13:20

  Ik heb een doorzichtig hoesje met een felblauwe bumper errond. Ik heb een iphone 5 en ik vind voorlopig de achterkant nog leuk genoeg om hem weg te stoppen!

 10. oktober 9, 2013 / 13:49

  Alleen al voor de vele toffe hoesjes wil ik stiekem ook een iPhone. Maar het wordt toch nog een beetje sparen.

 11. oktober 9, 2013 / 14:23

  Ah de Kate Spade hoesjes zijn zo snoeperig! <3 Maakten ze die ook maar voor mijn Sony toestel!

 12. Linda
  oktober 9, 2013 / 14:24

  Ach, dat uiltje! Leuk! (:
  Ik vind ze altijd erg leuk maar heb er zelf eigenlijk niets mee, haha!

 13. oktober 9, 2013 / 15:00

  Ik vind die van Kenzo heel leuk!
  Ik koop zelf eigenlijk zelden hoesjes, want ik vind mijn drie hoesjes eigenlijk wel genoeg, haha.

 14. oktober 9, 2013 / 15:42

  Haha, ik geef er echt geen zak om. Zou er liever geen hebben, nu is ‘ie zo dik. Maar goed, ter bescherming. Vind het zonde om er zoveel te kopen. Van mijn geld, van alle kindertjes die ze moeten maken (dat weet je nl. ook maar nooit, ligt er natuurlijk aan waar je ze koopt of bestelt) en van alle kunststof die ik weer de wereld in help. Maar hee, wel leuk om er dan een te hebben die er leuk uit ziet.

 15. oktober 9, 2013 / 15:52

  Ik vind ze vaak super leuk maar uiteindelijk heb ik er gewoon een saaie zwarte om zitten. Ben wel van plan om er een te bestellen met een foto, maar eerst een nieuwe telefoon haha.

 16. oktober 9, 2013 / 15:58

  Heel leuk. Ik heb er eentje met de TARDIS (Doctor Who) erop en Lin/Manfriend roepen dat ik een nerd ben maar ik ben er gewoon helemaal dol op.

 17. oktober 9, 2013 / 16:36

  Die van Kate Spade en Marc Jacobs zijn leuk! Maison Scotch heeft ook een mooie met denim.

 18. oktober 9, 2013 / 16:43

  Mijn iPhone 5 is als het goed is onderweg dus dan kan ik ook beginnen met sparen, yaaay :D Maar dan ga ik toch eerder voor eBay ofzo dan voor designerhoesjes hoor haha!

  • oktober 9, 2013 / 16:44

   Sparen van telefoonhoesjes dan hè ;)

 19. oktober 9, 2013 / 16:48

  Jaa ik word daar heel gelukkig van! Meestal koop ik niet zulke dure hoesjes zodat ik veel kan afwisselen maar ik zou er wel graag één van Kenzo willen. Bij de H&M hebben ze trouwens ook leuke, alleen helaas zijn soms de leukste voor iPhone 5 en ik heb die (nog) niet…

 20. oktober 9, 2013 / 16:51

  Ik hou ook echt van Iphone hoesjes! Heb er ook een aantal, maar doe al tijden met 1 van de Action. Op een of andere manier bevalt deze mij toch het beste..

 21. oktober 9, 2013 / 17:14

  O.M.G. die met dat oog is super vet!

  Liefs, Mariette

 22. oktober 9, 2013 / 18:31

  Dat uiltje is echt heel leuk!

 23. oktober 9, 2013 / 19:42

  Ik vind die van Kate Spade ook heel leuk! Ik haal de mijne eigenlijk altijd van Ebay. Lekker een nieuw hoesje voor nog geen euro (inclusief verzendkosten!). Lekker vaak afwisselen dus. :D

 24. Marlon
  oktober 9, 2013 / 19:54

  Miniinthebox een ideale site om Iphone hoesjes te bestellen. Ik heb ook een kleine verslaving, en op deze site kan ik me echt helemaal uitleven. Ze hebben zoo veel hoesjes en ook nog eens geen verzendkosten :D

 25. Lara
  oktober 9, 2013 / 21:53

  Ik heb ook een Marc Jacobs hoesje, maar dan dat roze konijntje!

 26. oktober 10, 2013 / 08:02

  Die laatste vind ik het leukst!

 27. Sascha
  oktober 10, 2013 / 09:51

  Kijk eens op miniinthebox.com heel veel iphone hoesjes voor een heel klein prijsje. je moet wel even wachten tot dat ze bij je zijn i.v.m. de levering vanuit China. Maar voor dat geld kan je ze niet laten liggen.

 28. Mirella
  oktober 10, 2013 / 10:35

  O die van marc jacobs die is leuk!
  Voor een leuke site in nl kan je http://www.fashionhoes.nl eens bezoeken.
  Daar heb ik de mijne gekocht, een vans sneaker iphone hoesje

 29. oktober 10, 2013 / 13:52

  Zelf geef ik liever niet teveel geld uit aan een hoesje (het is toch eigenlijk enkel te bescherming en vaak slijten ze al snel) – al zijn het enkel gebruikskrasjes. Bestel de mijne dus meestal op Ebay.
  Ik kies wel altijd voor hard plastic hoesjes omdat ik die het fijnste vind.