LOVE: Chanel S/S 2012
I would have killed to be there… De show van Chanel was magisch, like always.. Kijk dit zijn dus shows, daarbij vergeleken is iedere show op de Amsterdam International Fashionweek een lachertje (niet dat ik bij alle shows geweest ben, maar ik denk dat ik deze conclusie wel kan trekken aan de hand van de shows die ik wel gezien heb, ik bedoel.. vergelijk het Westergasfabriek terrein eventjes met Le Grand Palais en je bent het vast al met mij eens!). Karl’s witte wondere onderwaterwereld.. met veel wit, wetlooks en in navolging van de fake-tattoeages, glinsterende waterparels als look-alike piercings, oja en FLORENCE WELCH.

Ik hou van al de verschillende tinten wit, de oversized rokken en sweaters (hoewel die hoogstwaarschijnlijk alleen zo pretty staan bij modellenfiguurtjes), ik hou van de prachtige jurkjes en de dramatische pofmouwen. Ik wil van die leren hotpants (including those hips), ik wil ieder jasje en doe dan ook maar gelijk al die tasjes. En ik zou heel graag Daphne Groeneveld willen zijn, want wat heeft ZIJ een fantastische paar weken gehad, was er een belangrijke fashionshow waarin zij niet de show stal?

It’s KAISER KARL, goed en nu ga ik een plannetje opzetten waardoor ik binnen vijf jaar ook in dat Grand Palais zit, of sta, I don’t care.. as long as I’ll be there..

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Photo credits: Team Peter Stigter

Delen:

11 Reacties

 1. oktober 4, 2011 / 20:21

  Dat gaat je lukken An, heb heel veel vertrouwen in jouw plannen :)

 2. oktober 4, 2011 / 20:51

  Inderdaad een super gave catwalk! Mooie collectie ook! Succes met je lange termijn doel ;).

 3. oktober 4, 2011 / 21:05

  Wat een sprookje! :)

 4. oktober 4, 2011 / 21:33

  Ooh de shows van Chanel zijn echt altijd het hoogtepunt, zelf als je er alleen filmpjes van kan kijken!
  Inderdaad een prachtige collectie. Die bikini wil ik wel!
  Thanks for sharing :)
  X, Lucy
  Lovely By Lucy

 5. oktober 4, 2011 / 21:50

  Wauw, echt een super mooie show, zeg! Daar had ik ook wel bij willen zijn! :)

 6. oktober 4, 2011 / 21:57

  Wauw!

  Enne, ik duim voor je dat het je lukt!! :)

 7. Lindsey
  oktober 5, 2011 / 00:11

  Oh you will sweetie

 8. Mariët
  oktober 5, 2011 / 07:30

  Ligt het aan mij of zijn die modellen echt super jong? Dat maakt het wel ‘maagdelijk’ vind ik :-) Erg mooi!

 9. oktober 5, 2011 / 11:24

  Wauw I love Chanel!

 10. oktober 5, 2011 / 11:30

  of mijn kennis van mode gaat niet zo ver, maar ik snap nooit zoveel van modeshows. ik zie niets nieuws hier: iets wits, iets met versierinkjes, maar omdat het Chanel is, wordt het weer anders gezien.