>LOVE: Born This Way

>

Photobucket

Lady Gaga was niet mijn ding. Ik snapte niet dat mensen serieus met plezier luisterden naar haar nummers als Love Game en Paparazzi. Tegenwoordig ben ik fan. De omslag? Die kwam bij het nummer There’s Nothing Else I Can Say. De officiële switch kwam na de aflevering in Gossip Girl. Alejandro stond vorig jaar hoog in m’n top tien favoriete nummers, de artiest waar ik in 2010 het meest naar luisterde was Miss Gaga en het album waar ik dit jaar het meest naar uitkijk is Born This Way, inderdaad van Lady Gaga!

Gister werd eindelijk de gelijknamige eerste single van het album uitgebracht. Ik keek er de hele week al naar uit, maar op de dag zelf dacht ik er eigenlijk niet veel meer aan. Totdat ik in de auto zat rond een uurtje of vijf ’s middags, en een nummer op de radio hoorde wat een mix was tussen Madonna en Gaga.

De eerste drie keren dat ik het nummer luisterde moest ik een klein beetje wennen. Ik bedoel, I love Madonna, maar dit was Gaga en niet Madonna. Maar na een paar keer luisteren was ik verslaafd. Vrijdagavond twitterde ik al dat als ik het nummer die avond vijftig keer geluisterd, dat dat een understatement zou zijn. Inmiddels heb ik hem minstens 100x beluisterd op de officiele site van Lady Gaga.

Nu is mijn vraag, ben ik de enige die dit nummer verschrikkelijke fabulous vind en die nu echt niet meer kan wachten tot het nieuwe album op 20 mei?!

Liefs,

Delen:

8 Reacties

 1. Eline
  februari 13, 2011 / 11:13

  >Ik was ook nooit zo'n Gagafan, maar dit nummer vind ik gaaf!

 2. Fashion Queen
  februari 13, 2011 / 11:34

  >Ik kan niet wachten op haar nieuwe CD. Ik ben al heel lang Lady Gaga fan en kijk al tijden uit naar haar nieuwe album. Born this way is echt fantastisch!!!

  X

 3. Yonina
  februari 13, 2011 / 11:36

  >Ik hoorde gister 'Born this Way' en moest bekennen dat ik ook verrast was! Als je alle gekte weg denkt is ze eigenlijk steengoed!

 4. chantall010
  februari 13, 2011 / 12:17

  >Ik ben al gaga fan vanaf haar eerste hit! Al met veel plezier bij haar concert gezeten en …. kan uiteraard ook niet wachten op haar nieuwe album !! :)

 5. Evelien
  februari 13, 2011 / 13:31

  >Ik heb het nummer nog niet gehoord maar ik ga direct eens luisteren. Ben wel benieuwd geworden!

 6. Suz
  februari 13, 2011 / 16:31

  >ik ben niet zo'n gaga fan, maar mijn omslag kwam een beetje bij telephone, die vond ik zo stoer!

 7. Stéphanie
  februari 13, 2011 / 22:22

  >Iedereen vind dit liedje helemaal geweldig, maar ik snap het niet echt eerlijk gezegd. Vind het een beetje een saai en onorigineel dertien-in-een-dozijn popliedje..

 8. augustus 10, 2011 / 22:26

  I dont believe anything about the economy recovery. I believe people have stopped with all of the panic attacks. One can stay in a state of hysteria for just so long. Anyone and everyone can spin anything and everything anyway they want to but unless it affects you personally, it really doesnt mean much. Just look at Mr. Obama and his family, the down turn in the economy sure does not seem to be bothering them, they are once again on vacation. Must be nice to be the King & Queen.