LOOK: Leather & Animal (Part Deux)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ik ben vergroeid met mijn panter sjaal en mijn designertassen maken al een paar weken plaats voor deze lerentas van Ubbi. Ik heb serieus nog nooit zoveel complimenten over een tas gekregen. Niet bij mijn Marc Jacobs tas, niet bij mijn Paule Ka tas en ook niet bij mijn tas van Stella McCartney. Hij is ook gewoon ZEER fijn, want alles past erin en hij is niet zwaar van zichzelf en hij hangt goed aan mijn arm en hij is prach-tig.

Goed, genoeg over mijn tas. Ik ben namelijk met nog twee kledingstukken vergroeid, te weten mijn lerenjasje van ZARA en mijn zwarte coated skinny van ZARA. Oh en dan heb ik het nog niet eens over mijn laarsjes van Maje uit Parijs.

De look met mijn favorieten dus.

What I’m wearing: Skinny – ZARA, Laarsjes – Maje, Jasje – ZARA, Handschoentjes – H&M, Tas – Ubbi, Sjaal – Ubbi, T-shirt – Werelse, Vestje – H&M

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

9 Reacties

 1. november 24, 2011 / 18:27

  Dat leren jasje ziet er mooi uit! Verder ben ik geen fan van de panterprintjes, maar dat is persoonlijk.

 2. november 24, 2011 / 18:35

  Die handschoenen zijn prachtig!

 3. daphne
  november 24, 2011 / 20:04

  ik ben al geen fan van dierenprintjes, maar ik vind t ook niet mooi hoe je hier twee verschillende prints met elkaar combineert, dat “vloekt” een beetje :)

 4. november 24, 2011 / 20:24

  Super leuke outfit! Ik hou echt van dierenprintjes dus dit is echt helemaal mijn ding.

 5. november 24, 2011 / 20:35

  Geweldige outfit! Vind de sjaal onwijs leuk zeg..

 6. november 24, 2011 / 21:18

  die tas is ook super mooi <3

 7. Carlijn
  november 25, 2011 / 00:40

  Hi Annemerel, over animal print gesproken…
  Ik kan me nog herinneren dat jij op een van je vakantiefoto’s een prachtig jurkje aan had met een slangenprintje. Des tijds heb ik me nog lam gezocht naar dat jurkje want ik vind hem zo ontzettend mooi!

  Nou heb ik een vraagje: zou ik dat jurkje asjeblieft mogen overkopen van jou?
  Ik ga namelijk met de kerst naar een warm eiland en I’m in desperate need of cute dresses!

  Ik hoop echt dat je dit leest, en er misschien ook op in gaat :)

  Groetjes

 8. november 25, 2011 / 07:38

  Die handschoenen heb ik ook, zitten ook heerlijk

 9. peertje
  november 25, 2011 / 08:23

  sorry maar ik vind het niet zo mooi. ik bedoel het niet gemeen, maar ik vind het een beetje… marginaal? die combinatie van het leer, de coated, skinny en dan nog 2 dierenprinten is voor mij een beetje too much