LONDON BABY: #4

Photobucket


Photobucket
Photobucket

We waren dus gewoon veel te kort in Londen. Gistermiddag om 14.00u zaten we alweer in de bus richting Londen Stansted. Seriously, is het echt al voorbij?!

Mijn wekker ging om 7.00u, douchen, koffer inpakken en heerlijk ontbijten. Scrambled eggs met bacon on the side, verse grapefruit, een cinnamon roll, een banaantje en English Breakfast Tea, jup, ik kon er wel weer een ochtendje tegenaan. Helaas, we stonden nog niet buiten of mijn buik begon raar te doen. Ik probeerde het te negeren, maar er was geen ontkomen meer aan. Een uur lang heb ik mezelf door winkels gesleept, daarna gaf ik het op en droop ik af richting Starbucks. Eerst aan de thee (koffie zou niet goed zijn voor mijn buik), vervolgens toch maar aan de Espresso, om er maar gewoon snel van af te zijn zeg maar. Imodium & Reizen is geen combi zeg maar. Niet dat ik na de marathon zondag nog Imodium geslikt had, maar het leek erop alsof het nog steeds werkzaam was in mijn lichaam. Tot gisterochtend dus.

Goed, om 11.00u was ik weer helemaal de oude en was het tijd om weer een bezoekje aan mijn favoriete warenhuis Liberty’s te brengen. Mijn favoriete afdeling is de afdeling met de notitieboekjes en pennetjes. Sinterklaas (a.k.a. mama) is alvast begonnen met haar boodschappen. En ik probeer nu heel snel te vergeten wat ik heb uitgezocht, zodat ik op 5 december nog een beetje verrast kan kijken!

Vervolgens weer naar Nike. Ik moest en zou een bepaalde poncho hebben, die ik in Nederland nergens kon vinden. Ik had hem wel bij Harrods gezien, maar daar was ‘ie 150 pond. Vond ik redelijk veel, aangezien ik gezien had dat ‘ie in Nederland 120 euro zou moeten kosten. Bij Nike hing de Poncho ook niet en de verkoper dacht dat ‘ie uitverkocht was. Toch keek hij nog even in het magazijn, en JA HOOR! Daar hing ‘ie nog. 80 pond. Dat is dus 70 pond (91 euro) minder dan bij Harrods een paar kilometer verderop. Hoe bizar! Vervolgens deed Sinterklaas ook nog wat aankopen bij Nike, maar ook die probeer ik nog even te vergeten..

We bekeken nog een paar winkels in Oxford Street en gingen vervolgens terug naar het hotel, waar we de koffers nogmaals inpakte en afscheid namen van de eigenaren. Echt, ben je op zoek naar een fijn hotel in Londen, kies voor het Arosfa hotel in Gower Street. Het ligt op nog geen tien minuten lopen van Oxford Street, de eigenaren zijn onwijs aardig en behulpzaam, de prijs-kwaliteit verhouding is bijzonder goed en het is er erg schoon (wat ik in Londen niet vaak heb meegemaakt!). Ik kom er zeker (en hopelijk snel) terug.

Met de metro vertrokken we rond kwart over één naar Liverpool Street, vanwaar onze bus naar Stansted reed. Bijzonder, dat je eigenlijk gewoon langer in de bus zit dan dat je in het vliegtuig zit. Na een Pumpkin Spice Frappuccino en Cheesecake bij Starbucks vloog ons vliegtuig om iets over 17.00u richting Eindhoven, waar we werden opgewacht door mijn vriend en vader. Lekker ordinair gegeten op het vliegveld (waar we de enige waren) en vervolgens in twee uur naar huis gereden.

De tijd is echt veel te snel gegaan, maar we waren er stiekem ook gewoon veel te kort. Londen of Parijs? Ik kan niet kiezen.. In Parijs zit je veel sneller en makkelijker, Londen is toch best wel een takke eind als je het een beetje budget verantwoord wilt doen. De mensen in Londen zijn veel aardiger en het shoppen in Londen gaat ook een stuk beter. Ach, ik hou gewoon van allebei, ik ga niet kiezen. Nu dan maar ECHT even weer sparen, zodat ik snel weer terug kan (naar Londen of Parijs, of allebei…).

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

 

Delen:

24 Reacties

 1. oktober 26, 2012 / 12:05

  De tijd vliegt als je het ergens naar je plezier hebt, weer een leuk verslagje! En haha vier jij nog Sinterklaas joh? :p En een keuze tussen Parijs en Londen? Oh moeilijk haha. Ze zijn ook mijn favorieten steden, maar geef mij dan toch maar Londen. Dat vind ik nét een iets gezelligere stad. Was je nou naar Camden town geweest of niet? Zoniet dan is dat voor volgende keer nog een aanrader! Schijnt heel leuk te zijn.

 2. Julie
  oktober 26, 2012 / 12:15

  Love the outfit!

 3. oktober 26, 2012 / 12:33

  Gave broek!

 4. oktober 26, 2012 / 12:57

  Hmm, ik kies dan toch voor Londen. Grotendeels omdat ik de taal gewoon kan verstaan haha. Ik ben benieuwd wat sinterklaas voor je heeft gekocht!

 5. Elle
  oktober 26, 2012 / 13:24

  Nog steeds aan sinterklaas. Jemig.

 6. oktober 26, 2012 / 13:40

  Lol, die sinterklaasverhalen. Ik ben benieuwd wat ik dit jaar aan Sinterklaas doe, nu mijn toch al minuscule familie uit één persoon minder bestaat (helaas)…

  Leuk dat je fun hebt gehad!X

 7. oktober 26, 2012 / 13:42

  Dus dat zijn de tights die je eerder in London kocht, HEEL vet! Altijd handig om zo’n sinterklaas bij je te hebben! Ik had voor mijn verjaardag ook zo’n handige mama bij me in de Nike store, erg leuk winkelen haha. En die Poncho van Nike is ook zo gaaf, maar 91 euro verschil met Harrods? Damn, het mag dan wel een naam hebben maar om je zo af te zetten? Ik ga in London dus niet in Harrods bij Nike shoppen! Jammer dat het alweer voorbij is, dat vind ik altijd het nadeel.. maargoed, je hebt alles kunnen doen en zien wat je wilde, toch? Ohh Annemerel, door jouw artikelen wil ik ZO graag terug naar London!

 8. oktober 26, 2012 / 13:45

  Weer een heel leuk verslag, wel jammer dat je zo;n last van je buik had een paar uur. Wil nu ook echt heeeeel graag naar Londen (of Parijs). Manlief eens lief aankijken :P xx

  http://www.creativityandchocolte.blogspot.com

 9. oktober 26, 2012 / 13:52

  Leuke outfit! Ik vind je cameratas nog steeds zo prachtig…

 10. oktober 26, 2012 / 14:04

  die sinterklaasdingen – haha, hopelijk kan je nog verrast kijken ja ;)! leuk verslag weer!

 11. oktober 26, 2012 / 14:12

  Leeeeeuk! Ik krijg door jouw verslagjes zo’n zin in mijn Londentrip :D Vier jij nog Sinterklaas thuis joh? Mijn ouders vonden mij toen ik 18 was al te oud voor Sinterklaarcadeaus :’) haha. Wij doen alleen met z’n allen per persoon voor 20 euro iets kopen voor een ander.

 12. oktober 26, 2012 / 14:38

  Mooi dat je het leuk hebt gehad! Zelf ben ik jammer genoeg nog nooit in Londen, en ook niet in Parijs, geweest.. Ik wil wel heel graag nog naar beiden

 13. oktober 26, 2012 / 14:47

  Ah, ik vind Parijs en Londen ook allebei geweldig :P

  De sneakerwedges blijven geweldig! Lopen ze ZO lekker dat je daar in Londen op gaat rondstruinen? :P Jammer dat je tripje alweer voorbij is!

 14. oktober 26, 2012 / 15:24

  Aah die tights aan het begin zijn inderdaad echt gaaf!
  Ik vind Londen leuker, grotendeels omdat de mensen zóveel aardiger zijn en ik de taal gewoon kan verstaan. Parijs is tof, maar Londen is (zeker rond kerst) echt mijn favoriete stad.

 15. oktober 26, 2012 / 15:45

  Inderdaad, véél te kort. Ik kan nog wel langer genieten van je reisdagjes hihi! :D
  London is sooo pretty!

 16. oktober 26, 2012 / 17:26

  Weer zo’n leuke korte reisje ^^. Echt zo tof dat je in zo’n korte tijd naar Parijs en London ben geweest!

 17. oktober 26, 2012 / 18:38

  Jeetje, wat een verschil met Harrods zeg! Ik zag je poncho op instagram, super gaaf!

 18. ...
  oktober 28, 2012 / 11:58

  Zelf ben ik vorig jaar 5 dagen naar London geweest, was super cheap, hostel + vliegticket iets van 150 euro. Het hostel was super schoon ook en we hadden een eigen douche! De volgende keer wil ik wel een keer een appartementje huren. Persoonlijk vind ik hotels te duur in London, vooral als je een beetje in het centrum wilt zitten! London is zo’n geweldige stad! Je kan er zo veel doen, je kunt er winkelen, culturele dingen doen, uitgaan etc, etc. Je hebt ook zo veel verschillende wijken, dat zijn net kleine dorpjes in London dus je kan er meerdere keren geweest zijn en steeds iets anders zien!

 19. oktober 28, 2012 / 12:55

  Ik ben nog nooit in Londen geweest, maar het lijkt me zo leuk!

 20. Ilse
  oktober 28, 2012 / 19:22

  Tijd vliegt altijd als je plezier hebt, heerlijk zeg zo’n sinterklaas! Ik wil zeker nog een keer naar Londen toe. :)

 21. oktober 28, 2012 / 20:14

  Super leuk!

  Liefs, Mariette

 22. oktober 28, 2012 / 20:31

  Ik kies echt Londen! Ben 1 keer in Parijs geweest en was (durf ik het te zeggen) niet onder de indruk. Misschien opnieuw maar eens een kans geven…?