LONDON BABY: #3

Photobucket


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

I love London! Al is het alleen maar om het feit dat het continu vroeger is dan ik denk. Word ik om kwart over vier wakker, heb ik het idee dat het tijd is om op te staan. Is het half tien, heb ik het idee dat het al half elf is. Dat uurtje tijdverschil lijkt misschien niets, maar écht, het lijkt net alsof er meer uren in je dag zitten.

Vanmorgen werd ik dus om kwart over vier wakker (na al die dagen vroeg opstaan, word ik nu eindelijk vanzelf vroeg wakker, net nu het niet meer hoeft zeg maar). Gelukkig heb ik nog een beetje kunnen slapen, om zeven uur slingerde ik uitgeslapen mijn benen uit bed. Nou ja, slingeren gaat nog steeds niet helemaal. Die marathon heeft er aardig ingehakt. Als de moter eenmaal loopt gaat het wel, maar met in beweging komen heb ik nog wel wat moeite. Oh, en trappen aflopen zijn helemaal een hel. Maar we klagen niet.

Na het ontbijt in ons hotel (Continental + Full English Breakfast = LOVE IT!) losten we het probleem met de koffers op, waarna we snel naar de dichtstbijzijnde metrohalte liepen voor wat sightseeing. We begonnen met Tower Hall & Tower Bridge. Vervolgens deden we de Big Ben & Westminster Abbey aan. Vervolgens bekeken we de tentoonstelling “The Little Black Jacket” in het Saatchi (vanmiddag meer over), waarna we neerstreken bij Starbucks voor een Pumpkin Spice Latte en een Velvet Chocolate Cake.

Toen we weer waren opgeladen liepen we naar Buckingham Palace, waar het op dat moment extreem druk was. De Changing of the Guards zou aan de gang zijn, dus we dachten dat de drukte daarvoor was. Totdat we twee koetsen aan zagen komen, begeleid door politieauto’s en paarden. Net op het moment dat de koetsen ons passeerden en we ons hardop afvroegen wie er in godsnaam inzaten, stak Prince William zijn hoofd uit de koets. Oh HALLO. Ik ving ook nog een glimp op van Kate Middleton en dacht Harry gezien te hebben, maar nadat ik de foto die ik gemaakt had inzoomde bleek dat een Aziatische man was. Uh ja, lijkt erop?

Na deze verrassing liepen we door Green Park waar ik foto’s van Roos maakte, toen mijn moeder zei dat de koets weer langs kwam. Dit keer zat Kate aan onze kant en had ik weer een “Anna” momentje. Ik heb serieus een stukje achter de koets aangerend (wel op gepaste afstand natuurlijk) om een foto te maken. Even serieus, als jullie niet beter zouden weten zouden jullie denken dat ik een gestoorde stalker of paparazzi ben. Misschien ben ik dat eerste ook wel gewoon. Ssssshhhttt.

Toen we deze tweede verrassing te boven waren liepen we verder naar Knightsbridge waar we eerst noodles aten bij Wagamama om vervolgens te slenteren door Harvey Nichols en Harrods. Bij beiden winkels niks gekocht overigens. Bij Harrods bijna (alweer) een Nike aankoop gedaan, maar TRAP DAAR NIET IN. Kleding is daar een stuk duurder dan bij de Nike Store zelf. Stelletje afzetters.

Na Harrods was Covent Garden aan de beurt waar we een taartje aten en een kopje thee dronken op het dakterras bij Ladurée. Bij de Apple winkel laadde ik even snel mijn iPhone voor een deel op (die was alweer leeg ondanks dat ‘ie 50% van de tijd op de vliegtuigstand staat) en ik maakte gelijk even van de tijd gebruik om Annemerel.com op een paar MacBook’s bij de favorieten te zetten. Heel erg flauw, maar that’s how I roll ;-).

We waren nog niet klaar met shoppen, we hadden immers de hele dag nog geen cent (aan shoppen) uitgegeven. Bij Victoria’s Secret ging Roos los (en genoot ik van de prachtige Powder Room). Ik deed mijn eerste uitgave bij Marc by Marc Jacobs (een canvastas en een notitieboekje) en ging vervolgens verder bij Starbucks (een Skyline Mok!) en eindigde bij Liberty’s waar ik mijn Nike x Liberty High Dunk’s ophaalde. Zo, dat was fijn.

Om acht uur waren we dan eindelijk klaar voor de dag, en streken we neer bij Côte Brasserie waar we genoten van een half Bretons Kippetje en Franse frietjes met huisgemaakte citroenmayonaise. Helemaal niet slecht.

En nu zitten we weer op de hotelkamer. Mijn moeder en zusje spelen wat met hun iPhone, praten over de dag van morgen en drinken thee, ik ben keihard aan het rikketikken zodat ik een beetje op tijd kan gaan slapen. Want hoewel het natuurlijk heel fijn is dat je heel de dag het idee hebt dat het al veel later is, maar dat je dan eigenlijk nog super veel tijd hebt..Uiteindelijk is het toch allemaal schijn, want het betekent ook dat je een stuk eerder verlangt naar je bed.

Morgen alweer onze laatste dag in Londen. Beter gezegd, laatste ochtend. Om 14.00u vertrekt onze bus richting het vliegtuig alweer. De tijd is veel te snel gegaan. Maaaaaaar niet op de zaken vooruit lopen, we hebben nog een heerlijke ochtend in Londen in het verschiet en daar gaan we nog even lekker van genieten!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

40 Reacties

 1. Julie
  oktober 25, 2012 / 12:06

  De stijl van je zusje is echt fantastisch!

  • oktober 25, 2012 / 13:42

   Agreed!

 2. Jess
  oktober 25, 2012 / 12:06

  Welke liberty sky hi dunks heb je? Die nieuwe?? zwart/olijfkleurig? of die paarsige. Die wil ik dus serieus zo graag, ik heb echt al maanden een speciaal mapje met afbeeldingen van die schoenen. Inmiddels staan er welgeteld 51 afbeeldingen in dat mapje.. obsessed much? Hoe vallen ze qua maat? Ik weet nooit of ik een 4 of 5 moet nemen.

 3. Lana
  oktober 25, 2012 / 12:10

  Londen is zo amazing! Die top die je aan hebt is echt super leuk, waar komt die vandaan?

 4. Marilyne
  oktober 25, 2012 / 12:26

  Van waar komt die prachtige broek van je zus?!

 5. Joyce
  oktober 25, 2012 / 12:27

  Ziet er geweldig uit!
  Weet je toevallig waar die legging/broek van je zusje vandaan komt? Vind hem echt gaaf!

 6. oktober 25, 2012 / 12:32

  Haha stalker Annemerel, maar ik heb de foto’s op Instagram gezien, leuk! Ohh Liberty x Nike High Dunk’s, ik ben jaloeeeers! En de Nikes van Roos zien er ook echt te vet uit, heeft ze die daar ook gekocht? Ik kan niet wachten om weer naar London te gaan! Ik wil nu perse nog in december gaan, kerstinkopen doen!

 7. oktober 25, 2012 / 12:33

  Klinkt weer geweldig, leuke foto’s ook! Ik vind je zusje trouwens schattig, haha. En die English Breakfast zijn groot hè? Jeetje, haha ik kreeg toen ooit een bord en hij was huuuge. Uiteindelijk maar met mijn zus gedeeld, lol. Ik vind net als vele andere die broek van je zus echt gaaf! En geniet nou maar van je laatste dag, eh, ochtendje want Londen is amaaaaaazing. :D Hahaha, en ik moest wel lachen over dat ‘Harry’ misverstand oh. Die Aziatische man heeft nog paparazzi.

 8. José
  oktober 25, 2012 / 12:34

  Hee. Waarom is roos gestopt met bloggen? Ik zie al een hele tijd niks meer van er.. Fijne ochtend nog! Xx

 9. oktober 25, 2012 / 12:34

  Oh heerlijk, lekker een dagje door Londen slenteren, zo hoort er haha!

 10. oktober 25, 2012 / 12:51

  oooh ik wil ook weer naar Londen! Het is zoo cool!
  Ik heb ook de Liberty Nike schoenen lopen geweldig!

  Leuk dat je het zo naar je zin hebt!

 11. oktober 25, 2012 / 12:53

  Jaloers!! Gaaf dat die koets voorbij kwam!:) xo

 12. oktober 25, 2012 / 13:03

  Leuk! Jij en je zusje zien er beiden erg leuk uit. Tip als het nog kan; ga morgenochtend naar Covent Garden. Heel leuk en schattig. Typisch Engels, midden in het centrum en je kan er nog een beetje winkelen ook.

 13. oktober 25, 2012 / 13:30

  Ahhh ik ben zo jaloers! Ik ga over twee weken ongeveer naar Londen! Heb nu al helemaal zin om te shoppen. Misschien leuk om een artikel te schrijven vol tips voor een stedentripje naar Londen?!

 14. oktober 25, 2012 / 13:40

  Ik wist niet dat Londen er zo mooi uit zag! Wauw :)

 15. oktober 25, 2012 / 14:05

  Man, wat een geweldig verslag weer! Nu zit je waarschijnlijk op de bus richting luchthaven, jammer dat het er alweer op zit!

 16. oktober 25, 2012 / 14:34

  Ik heb die legging die je zusje aanheeft ook gepast (H&M toch?) maareh, bij mij stond hij niet zo charmant, hehe……… Misschien moet je maar even m’n personal trainer worden ;-)

  Goede reis terug Ann! Laten we snel weer bijkletsen! xx

 17. oktober 25, 2012 / 14:37

  Leuke foto’s met je zusje en moeder! En klinkt heerlijk, die paar dagen Londen!

 18. oktober 25, 2012 / 14:42

  Mooie foto’s! Ik wil ook zo graag een keerje naar Londen..

  liefs Mireille

 19. oktober 25, 2012 / 14:45

  Hee, superleuke blog!
  Ik vroeg me af waar je zusje die grote mooie zwarte tas vandaan heeft? Ik vind hem echt helemaal geweldig!
  Alvast bedankt, X

 20. oktober 25, 2012 / 14:48

  Wat knap zeg dat je tijd vrij kan maken voor een blogpost vanuit Londen! Nice pictures. Ik krijg gelijk zin om te gaan shoppen daar.
  Goede reis terug! X

 21. oktober 25, 2012 / 15:15

  wat een prachtige foto’s zeg, en wauw – ik word hebberig van die laatste foto!

 22. oktober 25, 2012 / 15:47

  Oh weer een paar hele gave foto’s en momenten van jullie bezoekje. Enne die foto van die Aziatische man hahaha, ik kwam even niet meer bij ;)..

  Inmiddels ben je alweer op weg naar huis, de tijd vliegt :(

 23. oktober 25, 2012 / 16:10

  Mooie foto’s heb je gemaakt! En ja, de broek van je zusje is heel leuk!

 24. Rana
  oktober 25, 2012 / 16:42

  wat hou ik van Londen! Ik heb gelijk zin om terug te gaan :) Mooie foto’s die je hebt gemaakt trouwens!

 25. oktober 25, 2012 / 17:35

  Je zusje heeft inderdaad een erg leuke stijl zeg! :) haha, maakt niet uit hoor, we accepteren je ook als papperazzi :b.

 26. Britt
  oktober 25, 2012 / 17:35

  Super mooie foto’s en leuk om te lezen! En wat heb je een mooie mama! :)
  Geniet van jullie laatste ochtendje!

 27. oktober 25, 2012 / 18:02

  Leuke foto’s! Londen is zeker een mooie stad om eens heen te gaan.

 28. oktober 25, 2012 / 18:44

  Als ik die foto’s zie wil ik ook weer zo graag een keer naar Londen. Geniet nog van je ochtend morgen!

 29. oktober 25, 2012 / 20:09

  Prachtige foto’s heb je gemaakt. Veel plezier nog!

 30. oktober 25, 2012 / 20:22

  Ohh prachtige foto’s! En wat leuk die koetsen!! Als ik dit allemaal lees wil ik ook nog is naar London! Zo’n fijne stad!

 31. oktober 25, 2012 / 20:57

  Ahhhh te leuk! <3

 32. oktober 25, 2012 / 22:02

  Londen is leuk he!! Leuke foto’s, & gezellig met moeder en zus een stedentrip doen =)

 33. Ilse
  oktober 26, 2012 / 14:17

  Dat klinkt weer heerlijk zeg en mooie foto’s.

 34. Lissa
  oktober 26, 2012 / 17:18

  Leuk leuk leuk!

  moter – motor? Uhh ;)

 35. oktober 26, 2012 / 17:30

  Die eerste foto van London, prachtigggg. Leuk stuk om te lezen :D

 36. sanne
  oktober 27, 2012 / 18:17

  wauw leuke foto’s, waarom is je zusje trouwens gestopt met bloggen? ik ga telkens weer naar haar blog in de hoop dat er een nieuwe op staat, maar dat is jammer genoeg steeds niet het geval :(

 37. november 2, 2012 / 15:10

  Fijne blog! Die foto van Roos als ze springt is tof! En ik vind haar outfit leuk!

  Zo, genoeg uitroeptekens ;)