LET’S TALK ABOUT: Nog maar 100 dagen

 photo Desktop3402.jpg

Dankzij mijn vlogs die ik dit jaar op 1 januari ben begonnen heb ik dit jaar een ontzettend goed besef van de dagen. Vandaag film ik vlog 265, wat betekent dat er na vandaag nog maar honderd dagen van 2017 over zijn. Honderd klinkt misschien als nog een substantieel aantal, maar als ik bedenk hoe snel de eerste 265 voorbij gevlogen zijn begin ik maar alvast met het maken van goede voornemens. Geen goede voornemens voor 2018, maar dingen die ik in 2017 nog even van mijn lijst wil afstrepen.

 • Mijn administratie 100% op orde brengen. Dat stemmetje van ‘administratie doen’ hoor ik altijd op de achtergrond, zeker als ik niet mega druk ben en lekker op de bank aan het Netflixen ben. Misschien tijd om dat stemmetje geen kans te geven en echt even goed orde op zaken te stellen zodat ik vanaf 1 januari met een schone lei kan beginnen.
 • Een weekendje Parijs. Ik weet nog niet waar of wanneer, maar ik heb zoveel zin in een stuk citroen merengue taart bij Le Loir dans le Théière en frietjes bij Favorite. En ik heb gewoon heel veel zin om in mijn winterjas door een herfstachtig Parijs te wandelen.
 • De marathon onder de vier uur lopen in New York op 5 november. Behoeft dit nog enige uitleg? Ik denk het niet, toch? Na drie keer net te ‘langzaam’ gelopen te hebben ben ik ervan overtuigd dat het me dit jaar wel gaat lukken. En mijn weg naar New York start komende zondag rond een uurtje of 13.00u, als ik de Berlijn Marathon gefinisht ben. HERSTEL HERSTEL HERSTEL.
 • (minstens) Vijf heerlijke warme herfstrecepten proberen en deze natuurlijk met jullie delen op mijn blog. Ik leg de lat niet al te hoog voor mezelf in de hoop dat ik het dan wel haal.
 • Bedenken wat ik in 2018 wil, qua blog, vlog, hardlopen, persoonlijke doelen…
 • Een nieuwe salontafel vinden en mijn plafondlampen ophangen zodat ik eindelijk een hometour kan maken van mijn nieuwe appartementje in Den Haag. Als iemand nog een tip heeft voor een leuke salontafel, please comment.
 • Ook de laatste honderd dagen iedere dag mijn best doen om een leuke vlog te maken en plaatsen.
 • Een sponsor vinden voor een heel cool project wat al een jaar door mijn hoofd spookt. Weet zeker dat jullie dat ook heel erg leuk zullen gaan vinden. Maar eerst die sponsor vinden dus, want dit kan ik niet alleen.
 • Mijn auto opruimen. Dit moet eigenlijk gewoon nog in september gebeuren want het is nu net een vuilnisbelt. En dan geen gewone, nee zo eentje vergelijkbaar met die je net buiten de stad in Rio de Janeiro vindt.
 • Een leuk evenement organiseren om mijn nieuwe boek te vieren. En in het verlengde daarvan: heel veel boeken verkopen zodat ik straks nog een derde mag maken. Helpen jullie me daarbij?

Wat staat er op jouw to-do-list voor de laatste honderd dagen van 2017?

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. Mark
  september 22, 2017 / 12:29

  Ik lach me sinds dit jaar ongewoon vaak helemaal slap met jou om wie je bent.. heerlijk nog even 100 dagen zo doorgaan met je talenten etc. en nog/ alvast bedankt voor al het vermaak! Wat is er mis met die salontafel dan? Ikea heeft toch altijd wel iets? http://www.ikea.nl
  A.s. zondag ga ik trouwens voor de verandering jou niet digitaal volgen, maar ga 4 uur lang een halve marathon wandelen vanaf 9:00 uur, dan hoef ik ook niet bang te zijn dat ik op een gegeven moment ga wandelen.. doe jij dan mee? Jij zegt vast NEE! Ik ben juist bang dat ik dan ga hollen als ik op een gegeven moment moeilijk krijg en naar huis wil ofzo. Alvast succes en plezier toegewenst en wel JETST GEHT’ S LOS!!! x 3 roepen als je aan de start staat Annie! Vinden die Duitsers vast wel leuk..

 2. september 22, 2017 / 12:38

  Zuiver heeft leuke salontafeltjes!!

  • Rosalie
   september 22, 2017 / 16:02

   Ik vond die ook leuk, tot ik ze bij meerdere bloggers langs zag komen… Dat is dan weer jammer.

 3. Sylvia
  september 22, 2017 / 14:00

  Ik heb je boek besteld hoor?! Heel veel succes in Berlijn dit weekend!

 4. Marjan
  september 22, 2017 / 14:01

  De zoektocht naar een salontafel is hels! Wij zijn na een vruchteloze zoektocht op internet maar naar een aantal woonwinkels gegaan. Daar uiteindelijk iets gevonden wat nog wel een aantal jaar mee kan en moet (€) gaan.
  En je boek wil ik best kopen, maar niet via bol.com. Dat gaat toch echt gebeuren via de plaatselijke boekwinkel.

 5. Rosalie
  september 22, 2017 / 16:03

  Ik hoop dat je door gaat met vloggen. Ik vind het leuke vlogs en ze kijken makkelijk weg. Ik ben bij Laura inmiddels afgehaakt omdat ik de halve weekvlogs te lang vind.

  Je auto, ik moet je eerlijk bekennen dat ik schrok toen ik de vuilnisbelt in je auto zag….

 6. Tessa
  september 22, 2017 / 17:01

  So little time, so much to do :-) Ik hoop dat je in 2018 doorgaat met vloggen. Je bent, naast Casey Jon en Janni, de enige vlogger die ik echt volg.Snap dat dagelijkse video’s behoorlijk wat tijd vergen, maar ik wil wel dat je weet dat ze enorm gewaardeerd worden! Ben ook erg benieuwd naar je geheime project en het evenement voor je nieuwe boek. Deze laatste heb ik trouwens net besteld via bol.com

 7. Annelies
  september 22, 2017 / 17:14

  Ik hoop ook zo dat je blijft vloggen!!!
  Echt genieten om al je hardloopavonturen te volgen!
  Ik zou het onwijs gaan missen, je motiveert en inspireert me enorm!
  Oké dat waren veel uitroeptekens..

  Heel veel succes zondag topper!!

 8. Ilse
  september 22, 2017 / 17:36

  Doorgaan met je vlogs lijkt me een mooie voor 2018! En wat gaat de tijd snel!

 9. september 23, 2017 / 08:44

  Ik hoop dat we in 2018 ook van jouw dagelijkse vlogs mogen genieten, het zijn oprecht mijn favoriet video’s om te bekijken op YouTube.

  De laatste 100 dagen van 2017 worden voor mij nog even doorbikkelen, maar hopelijk heb ik dan mijn opleiding succesvol afgerond zodat ik na een half jaartje bijkomen (lees: werken), ik eindelijk aan mijn Master mag beginnen.

 10. september 23, 2017 / 10:05

  Ik sluit me aan bij de reacties, ik hoop ook dat je blijft vloggen! Vind het zo’n leuke dagelijkse bezigheid om met je mee te kijken :)
  Ik ben benieuwd naar jouw laatste 100 dagen van 2017! Mijne bestaan voornamelijk uit werken en nog meer wennen aan mijn eerste fulltime baan (die tot nu toe heel leuk is gelukkig) en mijn weg vinden :)

 11. september 26, 2017 / 08:45

  Ik ben het eens met alle reacties wat betreft het doorgaan met de vlogs in 2018! Ik heb er nog geen een gemist dit jaar en ik kijk altijd met veel plezier

  Mijn doelen voor de laatste 100 dagen zijn vooral gericht op het doorkomen van het eerste half jaar van mijn studie, mijn blog verder laten groeien & inderdaad plannen maken voor volgend jaar. En blijven doorgaan met sporten en afvallen!

 12. Bianca
  september 26, 2017 / 10:54

  Ik hoop ook dat je doorgaat met je dagvlogs, ik moet ook eerlijk bekennen dat ik Laura niet meer heb bekeken sinds de halve week-vlogs :(. Ik vind ze te lang.
  En je boek ga ik zeker kopen, alleen ook gewoon bij mij in de boekhandel, support your locals :-).

  Voor mezelf heb ik als doelstelling een nieuwe baan en een marathon lopen.