LET’S TALK ABOUT: Boekpraat

 photo boekcoverikhebgeenzin.jpg
Spannende tijden voor mij. Leken de laatste weken eindeloos te duren zonder enige ‘reuring’, ben ik nu ineens weer nergens zonder to-do-list, want er ‘moet’ ineens nogal veel worden afgetikt. Over een week zit ik in de trein richting Berlijn, over tien dagen loop ik een marathon, over negentien dagen ligt mijn boek in de winkel. Wacht even over negentien dagen, in minder dan drie weken? EN IK BEN NU NOG DE LAATSTE CORRECTIES IN DE VORMGEVING AAN HET DOORGEVEN. Stop de tijd.

Aan de ene kant kan ik niet wachten totdat ik straks mijn boek in handen heb. Totdat jullie straks mijn boek kunnen lezen. Maar aan de andere kant vind ik het ook weer mega spannend; want wat vinden jullie er van. Je zou misschien denken dat ik het na mijn eerste boek allemaal een stuk minder spannend vind, maar niets is minder waar. Ik kan er ook niet echt een vinger opleggen waarom ik er zoveel kriebels van krijg, maar ik weet wel dat ik die kriebels na morgen echt moet uitschakelen, want dan kan ik echt niets meer aan mijn boek doen en moet de focus naar Berlijn. Ik heb ergens gelezen dat je hoofd maar een bepaald aantal mentale prikkels aan kan, als je teveel aan je hoofd hebt, is het lastiger om tijdens je marathon mentaal sterk genoeg te zijn om door zure benen heen te lopen. Niet echt een ideale planning dus, die marathon negen dagen voordat mijn boek uit komt.

Het boek is gewoon goed. Ik ben geen Proust, maar ja er is natuurlijk ook maar een Proust, net zoals er maar een Annemerel is. Ik heb nog nooit Proust gelezen trouwens, daar ben ik toch niet literair genoeg voor. Mijn uitgever is enthousiast, mijn zusje (die een gedeelte gelezen heeft) is enthousiast, ik was enthousiast toen ik op 17 en 18 augustus het boek in zijn geheel binnen 24 uur las. Het lijkt me een puik plan om nu gewoon te stoppen met zorgen maken en over te gaan op enthousiasme, hoe kan ik jullie anders enthousiasmeren om mijn boek te kopen. GOOD QUESTION.

Ondertussen heb ik ook alweer een aantal interviews gedaan ter promotie van mijn boek. Zo sprak ik vorige week Caroline van Women’s Health, het interview vind je in het nummer dat half oktober in de winkel ligt. Ook heb ik met een Vlaamse journaliste gebeld, haar artikel komt in het novembernummer van Running.be. Heel benieuwd hoe dat er uit gaat zien.

Een boekpresentatie heb ik nog niet op de planning staan, maar op 12 oktober ben ik wel aanwezig als gast bij de Women’s Health Fit Club in Utrecht. Houd de website van Women’s Health en mijn vlogs goed in de gaten hoe je hier bij aanwezig kunt zijn.

Mocht je het nog niet gedaan hebben, je kunt mijn boek ‘Ik heb geen zin’ alvast bestellen op onder andere Bol.com. Dan heb je hem als het goed is de derde of vierde van oktober in huis (op de website staat nu 4 oktober, maar dat was eerst 3… dus ik durf het even niet meer met zekerheid te zeggen). 

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. Tember
  september 14, 2017 / 12:05

  Ik ga hem bestellen! Zoveel zin om hem te lezen alweer! Succes in Berlijn.

  • Annemerel
   Auteur
   september 15, 2017 / 08:07

   Thanks Tember!

 2. september 14, 2017 / 15:22

  En weer een boek verkocht! ;-) Ik ga hem absoluut reserveren! Ben erg benieuwd naar alle verschillende hardloopverhalen! Zeker nu ik zelf vanwege een blessure even niet ‘mag’. Goed dat je toch voor een omslag in kleur hebt gekozen; mooi hoor!

  • Annemerel
   Auteur
   september 15, 2017 / 08:05

   Aaahhh wat leuk om te lezen! Heel benieuwd wat je er van vindt! Ben zelf ook heel blij met de kleurencover (was ook mijn eerste keuze)

 3. september 14, 2017 / 15:44

  Zo leuk en snel ;-)

  Xoxo

 4. Eva
  september 14, 2017 / 16:09

  Boek besteld! Kijk er naar uit deze te gaan lezen.

  • Annemerel
   Auteur
   september 15, 2017 / 08:06

   Yess! Dankjewel! Ik ben benieuw wat je er van vindt.

 5. Dieter
  september 14, 2017 / 20:56

  Ben echt superbenieuwd naar je nieuwe boek! Is het een boek vol verhalen of staan er ook nog wat tips en oefeningen in zoals in je eerste boek? Naar dat artikel in de Running.be ben ik ook wel benieuwd naar, ik koop dat blad regelmatig :)

  • Annemerel
   Auteur
   september 15, 2017 / 08:06

   De praktische tips en oefeningen vind je in Live, Love, Run, dit zijn echt puur verhalen. Maar denk wel dat je er tips en inspiratie uit kunt halen.

 6. Ilse
  september 14, 2017 / 23:25

  Boek is al besteld via bol.com! Kan niet wachten tot ik hem in handen heb.

  • Annemerel
   Auteur
   september 15, 2017 / 08:06

   aaahhhh zo leuk!! Dankjewel!

 7. september 15, 2017 / 10:20

  Jaaa, kan niet wachten! Boek is besteld!