LET’S TALK ABOUT: Change

 photo RecentlyUpdated211-1.jpg

2014 is het jaar van de grote verandering.

Eind maart ging mijn relatie van bijna zes jaar over. Ik verhuisde eerst een paar maanden naar mijn ouders en ging eind juli voor het eerst helemaal alleen wonen. Over een grote verandering gesproken!!! Toen ik een paar weken op mezelf woonde kreeg ik te horen dat mijn twee dagen op de Girlscene redactie kwamen te vervallen. Een paar uur lang dacht ik, wat nu?! De paniek was zo groot dat ik spontaan een migraine aanval kreeg. Maar een paar uur later had ik mezelf gelukkig weer bij elkaar geraapt en nog geen week later had ik een baan bij DutchCowboys. Dat ik daarna ook nog een super mooie opdracht bij Metro zou binnenslepen had ik eind augustus echt niet verwacht. Zowel mijn privéleven als mijn werk veranderde in 2014 dus rigoureus.

En nu weer een grote verandering. Mijn ouders gaan verhuizen. Eind november zetten mijn ouders hun huis ‘voor de grap’ te koop op Funda. Daar kan ‘ie maar vast staan… Het zou nog wel eventjes duren voordat er daadwerkelijk kopers zouden komen. Er ging immers niet eens een bord in de tuin. Maar binnen een week waren er drie kijkers en die derde kijker bracht meteen een bod uit en wilde er eind dit jaar meteen in. Dat ging mijn ouders ook wat snel dus die zeiden ‘Prima, maar dan willen we wel de vraagprijs hebben’. Daar stemde de koper mee in en nu zijn we dus met Kerst homeless. Of nou ja, niet helemaal, want een paar dagen later tekenden mijn ouders ineens een voorlopig koopcontract voor een nieuwe woning. Nu niet tien kilometer ten zuiden van mij, maar tien kilometer ten noorden van mijn studio.

Maar hóe gek is dat?! Mijn ouders hebben mijn hele leven in dit huis in Monster gewoond. Ik heb daar zoveel meegemaakt! Ik ging pas op mijn 21ste het huis uit en sliep voor die tijd op drie verschillende slaapkamers. Ik heb dus herinneringen in iedere kamer in dat huis. Als ik er te lang over nadenk word ik emotioneel. Gehuild heb ik nog niet echt, maar ik kan me zo voorstellen dat dat ergens deze maand nog wel gaat gebeuren. Het is ‘maar’ een huis, maar wel een huis vol herinneringen.

En nogmaals, waar de hell gaan we Kerst vieren?!

De rode draad in dit verhaal? Mijn blog. Natuurlijk verandert mijn blog, die verandert met mij mee. Soms zal ik misschien een paar volgers verliezen, maar ik krijg er tot nu toe nog steeds heel veel leuke nieuwe volgers voor terug. Zagen jullie begin dit jaar heel veel recepten (toen ik nog samenwoonde, een fijne keuken had en een man die wist wat ‘ie in de keuken deed), afgelopen zomer zagen jullie vooral blogs over mijn nieuwe huisje. En de afgelopen maanden? Lazen jullie veel over hardlopen en is mijn blog persoonlijker dan ooit, want als ik de statistieken moet geloven is dat hetgeen wat jullie het meest waarderen.

Het is nog veel te vroeg om een oudejaarsspeech te houden, maar ik had gewoon even behoefte om sentimenteel te doen op de zondagmiddag. Love you guys!

Liefs,
Annemerel

Delen:

79 Reacties

 1. Carlijn
  december 7, 2014 / 17:04

  Wat spannend dat je ouders gaan verhuizen zeg! E n zo snel allemaal ineens…. Btw je ziet er fantastisch uit met je hoed!

 2. december 7, 2014 / 17:06

  Haha heerlijk bericht weer, hou echt van je blog en je manier van schrijven!

 3. december 7, 2014 / 17:11

  Ik hou van je hardloop verhalen, door die verhalen kan ik net dat ene kilometertje meer lopen.

 4. december 7, 2014 / 17:24

  Ik wens je alvast een heel fijn nieuw jaar! Mooi geschreven en juist dit soort artikels maken je blog zo fijn om te lezen.

 5. december 7, 2014 / 17:27

  Ik ben dol op dit soort persoonlijke artikels! Helemaal prima dus, dat je blog op dit moment vooral dit soort stukjes heeft :) Het lijkt me ontzettend vreemd dat je ouders ineens gaan verhuizen! Blijkbaar hebben zij ook een verandering nodig in hun leven.

 6. december 7, 2014 / 17:28

  Wat een veranderingen dan in een jaar. Zelf ben ik dit jaar je blog wat vaker gaan lezen. Ik houd zelf veel van de hardloopverhalen :)

 7. december 7, 2014 / 17:29

  Weet je wat het is Annemerel, juist dat is wat jouw blog voor mij de enige blog op het web maakt die ik twee keer per dag check (net nadat je nieuwe artikelen online staan).
  Dat persoonlijke vind ik heerlijk om te lezen en juist omdat je ook die dingen deelt en veel dezelfde interesses hebt als ik (en ik denk veel andere meiden), is jouw blog zo ‘echt’. Dan geeft het niet dat het soms wat verandert, dat hoort er juist bij en dat is alleen maar leuk. Je lezers zelf groeien immers ook, right? ;) Ik genoot van je huisje, ik genoot van je hardloopverhalen, en volgend jaar vast ook weer van wat je dan te wachten staat. Ik blijf sowieso meelezen :)

 8. lisa
  december 7, 2014 / 17:33

  Ik geniet nog iedere dag van jouw blogjes! Al mis ik stiekem soms de recepten wel een beetje ;)

 9. Sarah
  december 7, 2014 / 17:33

  De persoonlijke artikels zijn ook mijn favoriet. Dankzij jou heb ook ik al vele nieuwe nummers en artiesten ontdekt! Fijn dat je zoveel deelt :)

 10. december 7, 2014 / 17:45

  Jeetje wat spannend! Dit was voor jou ook een roerig jaar zeg. Ik ben niet vaak in de gelegenheid om blogs te lezen maar pik er zo nu en dan wel eens eentje mee en juist dat persoonlijke tintje vind ik erg leuk om te lezen. Veel succes met de verhuizing, zal best pittig zijn om afscheid te nemen van je ’thuis’ met al die mooie herinneringen. Dat 2015 maar een mooi jaar mag worden en zowel jij als je ouders maar snel een nieuw steady ’thuis’gevoel mogen bouwen.. en zou misschien fijn zijn als de grote- verander-fase in 2014 achterblijft. Mochten jullie nou echt in kerstnood zijn dan zijn jullie hier van harte welkom. Zorg dan wel dat je kerstoutfit labrador proof is! ;) Liefs Denise

 11. december 7, 2014 / 17:49

  We love you too, Annie!
  X

 12. december 7, 2014 / 17:49

  Aww, dat is inderdaad weer een grote verandering. Ik mis ons oude huis ook nog steeds, omdat er zoveel herinneringen aan vasthingen. Maar het nieuwe huis van je ouders zorgt vast ook voor nog prachtige herinneringen!

 13. Joyce de vetter
  december 7, 2014 / 17:51

  Inderdaad een hoop veranderingen het afgelopen jaar. Nog steeds ben ik een trouwe volger en ik vind het niet meer dan logisch dat je blog met je mee veranderd! Keep going on!

 14. Fran
  december 7, 2014 / 18:00

  Hoi Annemerel! Ik reageer echt nooit (typisch zo’n stille lezer), maar ik volg je blog echt al jaaaaren (en nog steeds fan hihi). Mooi om te lezen dat alle veranderingen je juist ook weer beter hebben gemaakt. Ik denk ook altijd dat veranderingen nodig zijn om iets te leren en dat je er alleen maar een mooier mens van wordt :) De persoonlijke touch van je blog vind ik zelf ook altijd het leukst om te lezen. Misschien dat je ook iets kan doen met film en youtube, omdat ik denk dat je dat zeker wel zult kunnen :). Ik wens je alvast een mooi 2015 :)

 15. december 7, 2014 / 18:04

  Ik waardeer persoonlijke artikelen altijd :) leuk om te lezen! Ik heb dit jaar vrij letterlijk met je meegeleefd. In maart ging ook mijn relatie van vier jaar uit, in de zomer verhuisde ik ook naar mijn eigen plekje en na de zomer kon ik vrij onverwachts met mijn master beginnen waardoor ik van fulltime werken naar parttime werken en fulltime studeren ging. De laatste maanden was ik ook vooral bezig met mijn hardloop training. Bovendien zijn ook mijn ouders dit jaar verhuisd. Altijd bijzonder om op je blog de thema’s te volgen die ook in mij leven speelden. Hoewel verandering zwaar kan zijn ben ik er een stuk gelukkiger uit gekomen en ik hoop dat dit voor jou ook het geval was! Op naar een nog beter 2015!

 16. december 7, 2014 / 18:09

  Mooi geschreven en erg begrijpelijk dat je zo voelt! Zoals je zelf al hebt meegemaakt: voor ieder ding wat verdwijnt komen er ook weer mooie dingen voor terug!

 17. december 7, 2014 / 18:19

  Wat een heerlijke post. Ik snap je helemaal, er zitten zo veel gevoelens en herinneringen in een huis. Daar mag je best een traantje om laten!

 18. december 7, 2014 / 18:32

  wat een leuke post, hoort er wel bij zo met de feestdagen. Mijn ouders zijn dit jaar ook verhuisd uit het huis waar ik mijn hele jeugd heb doorgebracht. Ik was er eerst ook een beetje emotioneel over maar toen ze eenmaal in het nieuwe huis zaten ging dat eigenlijk ook weer heel snel over. Dit huis past ook bij de nieuwe fase van mijn ouders (met volwassen kinderen) en we kunnen er gewoon nieuwe herinneringen maken ;-)

  Mijn favo posts op jou blog zijn de persoonlijke posts en de hardloop updates.. blijf deze dus maar veel posten ;)!

 19. december 7, 2014 / 18:32

  Ik kan me voorstellen dat het heel raar moet zijn dat je ouders gaan verhuizen. Ik woon zelf nog thuis en zou het heel erg vinden als mijn ouders hier ooit weggaan.

 20. december 7, 2014 / 18:36

  We love you toooo! Ok. Ik lees ook nog met plezier je blogs, al is het vaak omdat ik het nogal druk heb ook heel overzichtelijk, maar dus ook zoals bij deze post: grondig. ;-) Maar, ik snap heel goed dat een ouderlijk huis veel emotionele waarde heeft. Kerst bij jou vieren in je studiootje? Niet verkeerd toch! :-D Liefs

 21. Manon
  december 7, 2014 / 18:48

  Ah mooie blog! Ik vind het knap dat je je zo kwetsbaar op durft te stellen en je bent tegelijkertijd zo sterk..!
  Voor mij is/was 2014 ook een jaar van grote veranderingen; eind januari ging mijn relatie van 3,5 jaar over, kreeg ik een nieuwe relatie, ik ging verhuizen, ik stopte met mijn studie rechten en begon een nieuwe studie. Hopelijk brengt 2015 iets meer rust!

 22. december 7, 2014 / 18:54

  Bijzondere post Annemerel! Alles vindt vanzelf zijn weg, en jullie verzinnen vast iets voor kerst. Een leuk restaurant of desnoods knus met z’n allen in jouw studio of, lekker anders dan anders, in het nieuwe huis. Goed dat je kansen grijpt!

 23. december 7, 2014 / 18:57

  Fijn om even stil te staan bij veranderingen, maar die zijn niet meer dan normaal! Ook wat je blog betreft, anders klopt er toch iets niet? Kan me goed voorstellen wat de verhuizing van je ouders met zich meebrengt, dat is wel even slikken! Sterkte daar! x

 24. december 7, 2014 / 18:57

  Mooi artikel! Inderdaad een hoop veranderingen in één jaar, maar ik kan me een paar Love & Share’s geleden herinneren waarin een stukje stond over “11 calming reminders that change is a good thing”. Ik heb die serieus opgeslagen haha en heb er veel aan gehad, die is zo fijn om door te lezen op dit soort momenten :) Oh en ik volg je blog pas sinds dit jaar maar hij is nu zonder twijfel mijn favoriet, dus keep up the good work! :D

 25. december 7, 2014 / 18:57

  Wat een leuke post, en wat een veranderingen inderdaad! Hoewel ik zelf op kamers woon in Amsterdam kan ik me voorstellen dat het raar aanvoelt als je ouders hun huis gaan verkopen. Mijn ouders wonen ook al hun hele leven lang in hetzelfde huis, mijn vader is nog nooit verhuisd!
  Ik ben benieuwd wat deze veranderingen en verhuizing allemaal voor -waarschijnlijk chaotische- verhalen gaan brengen voor je blog. Ik kijk er nu al naar uit!

 26. Yvette
  december 7, 2014 / 19:07

  Mooie blog…!!

 27. december 7, 2014 / 19:17

  Grappig, wij hebben precies hetzelfde! We hebben ons huis ook in november te koop gezet en moeten er op 22 december uit zijn. Gelukkig wel een nieuw huis gevonden, maar ik begrijp de stress van je ouders!

 28. Lotte
  december 7, 2014 / 19:21

  Mooie post! Ook in 2015 blijf ik je blog lezen, een van mijn favorieten blogs! Vroeger schreef je wel wat vaker over mode en beauty, dat mis ik soms wel eens een beetje.

 29. december 7, 2014 / 19:23

  Wow! Ik volg je nog niet zo heel lang, maar wel trouw ;-), dus de breuk heb ik niet ‘meegemaakt’, je zat net in je studio toen ik je blog ontdekte.

  Enfin. Ik wacht met smart op je oudejaarsspeech!

 30. december 7, 2014 / 19:40

  Inderdaad heel wat veranderingen en toch merendeels positief.
  Emotioneel worden om een huis(de herinneringen eraan)is volkomen normaal. Ik heb dat soms nog steeds in het huis waar ik ben opgegroeid en ook in drie verschillende kamers heb geslapen. Is toch een deel van je leven, waar je straks niet meer naar binnen kan stappen.

 31. Mirte
  december 7, 2014 / 19:43

  Lurker hier! Ik volg je volgens mij nu al een jaar of 10. Toen je nog een roze bolletjes layout had en die foto in de tuin met je losse haren hahaha! Ik heb het idee dat ik al die tijd met je mee groei. Grappig daarbij is dat jouw interesses ondanks dat ze verschuiven, altijd redelijk overeen blijven komen met de mijne. Ik blijf een trouwe volger. Sterkte met afscheid nemen van het huis. Hopelijk kunnen jullie , als familie, van het nieuwe huis ook een thuis maken voor iedereen. Liefs!

 32. Ilse
  december 7, 2014 / 19:50

  Zo heb je inderdaad bepaalde jaren waarin heel veel veranderd. Bij mij net zo. ;)
  Ik vind de verandering in je blog juist wel heel erg leuk want ik hou wel van verandering. En begrijpelijk dat verhuizen emoties met je mee brengt.

 33. Sennett
  december 7, 2014 / 20:05

  And we love you too! De persoonlijke touch maakt je blog zo leuk. Of het nou gaat om voeding, sport, verhuizen of je reizen maken het super leuk om je blog te volgen :-) En wat is het huis van je ouders snel verkocht! Hopelijk kun je in het nieuwe huis nieuwe en leuke herinneringen maken. Al snap ik dat het niet makkelijk is het andere huis zonder tranen te verlaten. Dikke knuffel! X

 34. Marleen
  december 7, 2014 / 20:10

  Wat een veranderingen allemaal! En ik heb voor mijn gevoel al een veelbewogen jaar achter de rug!

 35. december 7, 2014 / 20:14

  Mooi stukje! Bijzonder jaar heb je gehad inderdaad! En toch lijkt alles goed gekomen te zijn :) fijn dat je ouders in ieder geval zo dicht bij je blijven wonen!

 36. december 7, 2014 / 20:26

  Zo herkenbaar, mijn moeder heeft mijn ouderlijk huis ook verlaten, twee maanden nadat ik op mezelf gegaan ben. Het was een raar gevoel in het begin, maar het wende ook snel.

 37. december 7, 2014 / 20:29

  Top en verandering brengt vooruitgang en soms niet altijd even leuk, mar vaak blijkt later van wel…Veel plezier en geniet…Liefs Rinus.

 38. december 7, 2014 / 20:33

  Tof. Jij komt er wel. Links of rechtsom. Just keep on going. Ik ben blij dat ik je blog ontdekt hebt dit jaar.

 39. Yvon
  december 7, 2014 / 20:37

  Like! Veranderingen zijn zo heerlijk en toch zo spannend..

 40. Lynn
  december 7, 2014 / 20:43

  Wat leuk dat je ook in het Westland hebt gewoond :)

 41. december 7, 2014 / 20:53

  Jouw blog is een van mijn meest favoriete blogs, en ik heb hem altijd met heel veel plezier gelezen. Ik weet dan ook zeker dat dat in de toekomst ook zo blijft.

  Het wordt misschien wat knus, maar wie weet kun je Kerst wel in jouw studio’tje vieren ;)

 42. december 7, 2014 / 20:56

  wow ik kan me iks voorstellen bij zo lang in 1 huis wonen. Ik ben 28 en al 14 keer verhuisd… Snap dat het dus emotioneel voor je kan zijn!

 43. december 7, 2014 / 21:04

  Oh het zou mij ook zo gek lijken als m’n ouders gaan verhuizen, ik heb daar ook echt m’n hele leven gewoond! Verandering hoeft zo gek nog niet te zijn, soms is het gewoon even wennen :)

 44. Nadia
  december 7, 2014 / 21:05

  Veel veranderingen ja! And we love you too!

 45. Danielle
  december 7, 2014 / 21:08

  Dat zijn van die onvoorspelbare dingen… Gelukkig pakt t goed voor je uit!
  Ik vind je blog echt leuk en vooral je manier van schrijven!

 46. december 7, 2014 / 21:08

  Wat mij betreft kun je niet genoeg schrijven over hardlopen. I love it! Jouw blog is nog steeds een van mijn favorieten, ook na alle veranderingen. Veel succes met het wennen aan een nieuw ouderlijk huis :)

 47. Simone
  december 7, 2014 / 21:18

  Vooral lekker zo door blijven schrijven. Ik geniet van elke blog. Het heeft zelfs al vaker door mijn hoofd gespookt om zelf te gaan bloggen. Ik lees die van jou nu een jaar of 2 en het is ongelofelijk hoe je hier je beroep van gemaakt hebt. Lijkt me echt superleuk! Voorlopig zal het bij het lezen van blogs blijven denk ik! :)

 48. december 7, 2014 / 21:26

  Heel mooi geschreven, verandering hoeft niet altijd slecht te zijn blijkt wel weer uit deze blogpost. Ik ben er soms zo bang voor en zie vaak tegen verandering op.

 49. Carlijn
  december 7, 2014 / 21:28

  Wat leuk Annemerel! Ik ben en blijf zeker een trouwe volger. Ooit toen mijn ex-vriendje zei dat jij een blog heb volg ik je al. Ik vergeet het nooit weer, hij zei van jaa, die annemerel die ken heeft net zn fles (bobble) als jou.

  Ik vind het wel grappig, door jou krijg ik veel inspiratie om te gaan hardlopen en te blijven bewegen.

  Vaak zien wij veranderingen als iets slechts, maar dat heeft er mee te maken dat we gewoon bang zijn voor het onbekende. Als je bang wordt van een verandering denk dan wat en welke veranderingen je hebben gebracht. Denk dat natuurlijk wel aan de goede veranderingen. Blijf positief en lach elke dag!!

  Liefs

 50. december 7, 2014 / 21:31

  Ik ben nu sinds 1,5 maand uit mijn ouderlijk huis waar ik mijn hele leven met veel plezier heb gewoond. Het voelt ook nog steeds als thuiskomen, het lijkt me dan ook ontzettend raar als mijn ouders daar weg zouden gaan! Het is toch niet zomaar een huis, maar een thuis!

 51. Harma
  december 7, 2014 / 21:37

  Mooi stukje! Ik lees je verhalen ook echt altijd met veel plezier!

 52. Lianne
  december 7, 2014 / 21:41

  Wat een heerlijk eerlijke post! Ik verander denk ik gewoon met je mee, want ik waardeer je blogs van nu evenveel als van een jaar geleden

  Ik woon sinds een paar maanden ook niet meer thuis, maar als mijn ouders hun huis zouden verkopen zou ik wel wat traantjes wegpinken!

 53. december 7, 2014 / 22:04

  Je kunt echt zeggen dat 2014 het jaar rigoureus voor jou veranderde. Zowel positief en negatief.

 54. december 7, 2014 / 22:09

  Wat mooi verwoord en wat een memorabel jaar zal 2014 voor jou zijn, op allerlei vlakken.

 55. december 7, 2014 / 22:19

  Het leven verandert zo veel! En als persoon verander je gewoon mee. Je blog is elke dag weer heerlijk om te lezen! Xxx

 56. december 7, 2014 / 23:23

  Fijn artikeltje! Mijn leventje is dit jaar ook echt drastisch verandert! Maar het is inderdaad niet niks.. Na 21 jaar een huis gedag zeggen!

 57. december 8, 2014 / 08:30

  Wow ik kan me heel goed voorstellen dat het allemaal heel spannend is! Wat een bijzonder jaar heb je gehad zeg.. maar je mag heel trots zijn op hoe je het allemaal voor elkaar hebt, chapeau! Ik blijf je blog iedere dag met liefde en plezier lezen :).

 58. december 8, 2014 / 08:31

  Oh wauw, wat een grote stap dat je ouders gaan verhuizen! Ik denk daar ook wel eens bij na, dat ik het best erg zou vinden als mijn ouders (of opa en oma, dat huis is nog ‘nostalgischer’ haha) zouden verhuizen en dat ‘mijn huis’ dan niet meer van mij/ons is. Dat anderen dan gewoon in mijn fijne kamer en in de huiskamer zitten en nieuwe herinneringen maken, dat vind ik zoiets raars! Gelukkig hebben mijn ouders geen plannen te verhuizen, haha. Al is ‘change’ vaak genoeg ook wel goed inderdaad. 2014 was voor mij ook best een year of change en het is even lastig, maar daarna eigenlijk ook wel heel fijn! Leuk om dat terug te lezen bij jou, motiveert mij ook weer. Mijn eigen blog en mijn blogsmaak is ook veranderd in het afgelopen jaar, maar de jouwe ben ik blijven lezen, gewoon omdat ‘ie inderdaad zo persoonlijk is en je dus meer een persoon dan een onderwerp volgt. En in dat opzicht blijf je me boeien!

 59. december 8, 2014 / 09:05

  Juist dat persoonlijke maakt dat ik jouw blog als enige (van de veeeeeeeeel te veeel blogs in mijn Bloglovin’ feed) helemaal heb terug gelezen nadat ik 5 weken in Zuid Afrika ben geweest. Alle (7x2x5=) 70 blogs.. achter elkaar!

  & onthoudt:

  ‘ If nothing changes, there’d be no butterflies’.

 60. december 8, 2014 / 09:21

  Bijzonder jaar, het leven is ook gewoon één onvoorspelbaar fenomeen!

 61. Femke
  december 8, 2014 / 10:05

  Wat een geweldig jaar zeg, met zoveel veranderingen! Wat spannend dat je ouders gaan verhuizen, ik snap heel goed dat je het ergens toch lastig vind om ‘maar een huis’ achter te laten.. Want je hebt zoveel herinneringen daaraan! Komt goed!:)

 62. John
  december 8, 2014 / 11:30

  Voor mij was dit ook een heftig jaar. Ik verloor heel plotseling mijn moeder en mijn relatie liep half weg dit jaar tegen de klippen. Ik kon echter alleen mijn koophuis overnemen en woon er nu dus helemaal alleen. Ik snap wel wat je bedoelt. Life’s a bitch sometimes.

  Waar ik nog het meeste mee zit is het savonds thuis komen in een koud en leeg huis. Maar dat komt vast wel weer een keer goed denk ik, ook voor jou.

  Veel succes met het vinden van een plek om kerst te vieren ;) Maar je zult vast en zeker genoeg vrienden en familie hebben om het uiteinde van dit jaar tot een succes te maken.

 63. Anne
  december 8, 2014 / 11:36

  Ik hou van de persoonlijke stukjes op je blog! Lijkt net of ik je supergoed ken haha.

 64. Kristel
  december 8, 2014 / 11:48

  Wat leuk/spannend dat je ouders gaan verhuizen! Mijn ouders hebben het er ook vaak over,vooral omdat iedereen uit huis is en zij overblijven met een huis met 5 slaapkamers. Onze(mijn zussen en ik) reactie is dan altijd: niet doen,waar moeten we dan slapen met kerst? Verder vind ik je verandering op je blog als niet-hardloper helemaal niet erg,juist leuk! Ik heb zo met je meegeleefd naar NYC toe, vond het allemaal heel erg interessant(maar geloof me,ik ga denk nooit hardlopen..) Op naar de leuke veranderingen in 2015!

 65. december 8, 2014 / 12:01

  Oeehw dat lijkt me nogal wat! Ik ben heel blij met dat mijn ouders het huis elke keer maar blijven verbouwen in plaats van verhuizen, want het zou ook echt mijn hart breken om dat huis niet meer als terugvalbasis te hebben!

 66. december 8, 2014 / 14:18

  Inderdaad zeg wat een veranderingen. Wie had in hemelsnaam een jaar geleden gedacht dat 2014 zo voor jou zou uitpakken! Maar sometimes, change is a good thing! Keep up the good work. Ik lees je blog in elk geval al een aantal jaren met veel plezier ook al verandert je blog af en toe, dat maakt het juist zo mooi!

 67. december 8, 2014 / 14:33

  Ah liefie! Tot nu toe is steeds gebleken dat iedere verandering iets goed bracht, dat maakt dat 2014 volgens mij een heel bijzonder jaar voor je was! Kan me voorstellen dat het heel raar is dat je ouders gaan verhuizen (zo snel ook!), maar ik denk dat jullie er met zn allen snel weer heel fijn huis van maken met nieuwe herinneren!

 68. Desiré
  december 8, 2014 / 15:52

  Er is zeker veel voor jou veranderd de afgelopen maanden. Maar wel allemaal leuk gelukkig (of nou ja van je relatie die eindigt natuurlijk niet)
  Mijn ouders gaan ook verhuizen op 2 januari dus dat is ook allemaal spannend, mijn vader woont al 74 jaar op die plek!

 69. december 8, 2014 / 16:57

  Ik heb dit jaar hetzelfde gaat wat betreft verhuizende ouders. Het leek me eerst ook heel raar, maar het went heel erg snel. Ik woon zelf nu ook op kamers, dus ik denk dat dat wel een beetje dezelfde situatie is. Het voelt al wel heel erg als thuis in hun nieuwe huis, ik hoop dat dat bij jou ook zo zal zijn!

 70. december 8, 2014 / 17:17

  Wat een bijzonder verhaal, mooie veranderingen! Het lijkt me ook heel gek als je ouders gaan verhuizen.

 71. Judith
  december 8, 2014 / 20:06

  Ik dacht even dat daar Blake Lively op de foto stond!

 72. Elvira
  december 8, 2014 / 20:39

  Haha gek genoeg krijg ik zelfs een brok in mijn keel als ik dit lees! Ik kan me heel goed voorstellen wat een raar jaar dit voor je moet zijn. Aan de ene kant verdrietig, aan de andere kant biedt alles weer nieuwe kansen!

 73. december 9, 2014 / 11:59

  Ik vind het leuk om dit zo allemaal even rustig terug te lezen, want wat heb jij veel veranderingen gehad het afgelopen halfjaar. Heel begrijpelijk dat het toch even een raar idee is dat het huis waar je helemaal bent opgegroeid nu verkocht is en niet meer “jullie” huis is. Zeker als je er je hele leven lang gewoond hebt, tot je uit huis ging, dan zijn er behoorlijk wat herinneringen aan

 74. Suuz
  december 9, 2014 / 17:38

  Mooi geschreven Annemerel, wat een bewogen jaar zeg! Zelf heb ik er ook zo’n jaar opzitten… veel veranderingen! Op naar een fris nieuw 2015! dat je maar weer heel veel bijzondere dingen mag mee maken, ik blijf lekker meelezen! jouw manier van schrijven is geweldig! En ik vind het juist leuk dat persoonlijke aan je blog!!!! ga zo door kanjer!

 75. Elke
  december 10, 2014 / 22:09

  Stoer hoor, vooral als je na zo’n lange relatie eigenlijk je leven weer zelf mag inrichten. Je hebt er een super leuk huisje voor gekregen en fijn ook dat je gauw een nieuwe werkplek had na je vertrek bij Girlscene. Eigenlijk komt alles vaak wel op z’n pootjes terecht, is toch ook voor jezelf leuk om te zien bij zo’n soort jaar-overzicht. Ik vond je recepten trouwens altijd heel erg leuk, maar ook de huis-updates die er eigenlijk een beetje voor in de plaats kwamen! Heb besloten wat vaker eens te reageren in plaats van stil mee te lezen want ik lees je blog graag :)

 76. Claire
  december 11, 2014 / 17:32

  Ik ben een nieuwe volger denk ik. Of eerder een lurker want ik reageer nooit haha. Maar ik vind juist die variatie in je artikelen leuk. Vooral als ik een paar dagen niet heb gekeken en dan én een photodiary, favorieten en sharing posts zie. Word ik helemaal blij van!

 77. Lisa
  december 12, 2014 / 17:57

  Wauw, leuke foto en mooi stukje!! Ik voel me een soort stiekeme groupie, want lees je blog al bijna 7 jaar lang haha elke week (zelfs op vakantie). Leuk om te lezen dat je zo groeit!