HOME: Interior Shopping

 photo RecentlyUpdated719.jpgKen je dat? Ga je naar de stad voor een nieuwe jas, kom je met drie tassen vol thuis, maar zonder jas. Op dit moment gebeurt hetzelfde met het inrichten van mijn huis. Wat voor bank ik ga kiezen? Al sla je me dood. Ga ik voor een witte tafel met hoogglans blad of voor een steigerhouten tafel? Wil ik weer Eames replica stoeltjes of ga ik voor doorzichtige stoeltjes van gehard plastic? Wil ik een boxspring of ga ik voor een ‘normaal’ bed? Het zijn allemaal heel nuttige vragen, maar een antwoord heb ik er niet op. Ik droom liever weg bij de home accessoires waar ik eigenlijk helemaal geen geld voor heb de komende maanden, want ik heb wel nuttigere dingen nodig..

 photo RecentlyUpdated719.jpg

Deze gouden ananas heb ik nodig voor mijn Kallaxkast (die hokjeskast van Ikea die aan beide kanten open is), die ik tussen mijn bed en mijn woonkamer wil zetten. Maar goed, net zo duur als een stoel en die stoel heb ik net iets meer nodig.

De schaal zou door kunnen gaan als fruitschaal, als sieraden bakje, als ‘wat moet ik hier in godsnaam mee’ bakje..

  photo RecentlyUpdated719.jpg

Ik heb een hele grote goed afsluitbare prullenbak nodig (ik heb namelijk geen ‘buiten’ waar ik mijn volle vuilniszakken goed kan bewaren), maar deze prullenmand (die totaal niet handig is met al die openingen) staat net iets hoger op mijn wensenlijst.

En als je een bos bloemen krijgt, heb je natuurlijk ook een vaas nodig waar je die in kunt zetten…

 photo RecentlyUpdated719.jpg

Nog een item voor ‘mijn’ kallaxkast, de vogel. Ik weet niet of dit een merel is, het zou net zo goed een musje kunnen zijn, ik ben niet zo’n vogelkenner. Maar ik doe dus alsof deze vogel volledig verantwoord is, want ik heet AnneMEREL.

De gouden lamp moet naast de bank, of naast mijn bed, of…. Ik kan hier vast wel een goed plekje voor vinden.

 photo RecentlyUpdated719.jpg

Een waxinelichtjes houder met knalroze aan de binnenkant? Gemaakt voor Annemerel(.com).

Hoe schattig zijn deze bekertjes?! Ze komen in een set van zes. Moet. ik. op. mijn. tafel. hebben.

 photo RecentlyUpdated719.jpg

De geurkaars kost net zo veel als 2,5 eettafelstoel, maar hé dan heb je wel een geurkaars.

I love magazines.. dan heb ik dus ook zo’n magazine tafeltje nodig (!!!)

I WANT IT ALL!!!!!!!!!!! Waar zou jij het eerst in ‘investeren’? Ik denk aan de ananas, maar… die schaal is ook wel heel cool en de lamp en de…. dus.

Liefs,
Annemerel

Delen:

27 Reacties

 1. bernie
  juli 4, 2014 / 12:28

  noo, haha, ik heb die gouden vogel een keertje gratis meegekregen bij een restaurant/hotel. Had geen idee dat die zo duur waren :o

 2. Annemarie..
  juli 4, 2014 / 12:33

  Leuk! Het is trouwens een musje ;). Een merel is een grote zwarte vogel, formaat kleiner dan de kraai.

 3. Charlie
  juli 4, 2014 / 12:42

  Die vogeltjes heb je voor een paar euro bij de Big Bazar en zou je goud kunnen spuiten! De budget variant ;) Pols Potten is trouwens een onwijs leuk merk, ik kende het helemaal niet maar nu is mijn wish list weer een paar meter langer. Oeps!

 4. juli 4, 2014 / 12:47

  Die bekertjes met die vogeltjes zijn zooooo ontzettend leuk!

 5. juli 4, 2014 / 12:50

  Holy moly, een geurkaars van 165 euro…. Die moet dan wel heeeul erg lekker ruiken!

 6. Claudia
  juli 4, 2014 / 13:07

  De lamp! Die is in ieder geval echt nuttig haha (en lampen/licht zijn zo cruciaal voor de sfeer in huis).

 7. Mams kim
  juli 4, 2014 / 13:27

  Voor mij blijf je anne spreeuw!!!! Fijne vakantie , ook voor de rest van de familie xxx mams kim

 8. juli 4, 2014 / 13:43

  Oh de ananas is cool! Hele leuke spulletjes. Eerst het broodnodige daarna de accessoires maar, hoe moeilijk dit ook is. En vraag cadeaubonnen voor je ‘house warming party & verjaardag!

 9. Suuz
  juli 4, 2014 / 14:17

  hahahahahaa ik lach me kapot,, heerlijk geschreven!! die ananas staat ook op mijn wishlist.. ooh wat een pareltje voor in huis he wauw! maar ook ik kan beter mijn geld aan nuttigere dingen besteden!

 10. juli 4, 2014 / 14:32

  Het is allemaal leuk, dit zijn echt dingen die ik ook in m’n huis zou zetten. Vooral die bekers met vogelkooitjes zijn schattig!

 11. Ilse
  juli 4, 2014 / 14:44

  Wooohaaaaaa! Die lamp! Ik ben al 2 jaar op zoek naar een mooie staande lamp. Overal gezocht. Op internet. In winkels. Niks vond ik mooi genoeg! En deze..amaaaaazing! Ik ga ‘m kopen denk ik!

  • Ilse
   juli 4, 2014 / 14:46

   Oooh en bij het afrekenen bleek ‘ie ineens 30% goedkoper. Me SO happy! Dankjewel voor de tip Annemerel! :D

 12. juli 4, 2014 / 15:10

  Whut… een geurkaars van €165 :| En ik vind de geurkaarsen van Rituals al te duur. Ik voel me een zwerver.

  • Anouchka
   juli 11, 2014 / 13:49

   Idd, 165 euro voor een geurkaars??? Ik dacht dan moet ie vast zo groot zijn als een bijzettafel haha. Als je dat koopt ipv iets wat je echt nodig hebt, liggen volgens mij je prioriteiten verkeerd, maar wie ben ik ;-)

 13. juli 4, 2014 / 15:20

  Wat een super leuke items allemaal

 14. juli 4, 2014 / 16:11

  Oooo leuk ik ben ook bezig met een eigen huisje!

 15. juli 4, 2014 / 16:26

  Oh drama dit. Ik zit in Apeldoorn op school en daar verkopen ze al bovenstaande dingen bij de winkel Loft. Het is een walhalla daar!

  Stolpen, mooie kopjes (die ook prima €30,- p.stk. kosten), kleren, bakjes die als bakjes voor ‘iets’ dienen en hele toffe borden met daarop ‘eating is the best when you do it with family’ of ‘calories are tiny creatures that go into your closet and make your clothes smaller’. Of bakjes met ‘I’m not hungry I’m just bored!’

  Die laatste vond ik iets te confronterend (A)

 16. Judith
  juli 4, 2014 / 18:17

  Gefeliciteerd met je nieuwe woning! Ik ga ook binnenkort verhuizen naar een studio appartement, dus ook veel aan t kijken qua interieur. Ik vind die lamp en ananas echt geweldig.
  Mijn slaap- en woonkamer zijn ook ineen, maar ik ga er juist express geen kast voorzetten, want ik ga proberen met die openheid een soort loftgevoel te creëeren. Op pinterest staan heel veel mooie voorbeelden van studio’s in scandinavische sfeer!

 17. juli 4, 2014 / 18:25

  Die ananas is echt te leuk!

 18. Nanette
  juli 4, 2014 / 18:47

  Zeker weten de lamp! Toffe verlichting is echt een must. En wat betreft de ananas en het vogeltje: ik zou eerst wat kringloopwinkels afstruinen met een goude spuitbus in je achterhoofd. Ik ben inmiddels verslaafd aan het scoren van unieke kringloop vondsten haha (ben momenteel into de houten voorwerpen, heb een aantal gave houtverouderingstechnieken ontdekt). Ben hoe dan ook heel benieuwd naar je appartement straks!

 19. juli 4, 2014 / 22:47

  Hele leuke spulletjes, vooral de producten van Pols Potten!

 20. juli 5, 2014 / 09:30

  Haha! Zo herkenbaar. Leuk dat je carte blanche hebt. Je moet deze keer met niemand rekening houden en kan lekker je eigen ding doen.

 21. juli 6, 2014 / 11:39

  Ik zou denk ik voor de ananas gaan, als ‘cadeautje’ voor jezelf als je studiootje een beetje ingericht is!

 22. Tessa
  juli 6, 2014 / 13:25

  Absoluut de lamp! Nuttig én mooi, een gouden combi (letterlijk en figuurlijk).

 23. juli 13, 2014 / 21:19

  Oh shit, ik voel het kriebelen… Rond 1 augustus ga ik verhuizen (naar een KLEINERE kamer, dus zal eerder spullen weg moeten gooien, kuch). De inspiratie borrelt helemaal op. Mijn portemonnee huilt alvast.