>HOLIDAY: There we are again..

>

Photobucket

Nou daar zijn we weer! Na een week lang zon, cocktails en luilekkerland ben ik sinds twee uurtjes weer terug in de natte en grijze realiteit die Nederland heet. Ben nu net een uurtje thuis en nadat ik net mijn moeder een selectie van 350(!) foto’s (van de 2100) heb laten zien, ga ik nu kei hard aan de slag met de blog. Wat jullie kunnen verwachten? Vanmiddag waarschijnlijk een paar rariteiten omdat ik m’n layout een klein beetje aanpas (nog grotere foto’s!) en ik hoop ook al m’n eerste verslagje, van de heel erg veel!
Stay tuned my dears :-)

Update: Zo de layout is een beetje aangepast. Het kan zijn dat de opmaak er nu niet zo netjes meer uit ziet in jouw resolutie, maar daar wordt nog een beetje aan geknutseld. Verwacht zeer binnenkort sowieso bigger, better, faster, stronger, maar voor nu is dit even goed. 

Liefs,
Delen:

8 Reacties

 1. Eline
  juni 13, 2011 / 14:12

  >Ik zit nu al met smart te wachten :D

 2. LiesbethBr
  juni 13, 2011 / 14:22

  >Ben al benieuwd naar alles wat volgt! :)
  Als ik je een tipje mag geven voor die grotere foto's. Ik zelf heb nu een 13" scherm, en ik kan je foto's vaak niet helemaal zien (omdat ze te groot zijn voor m'n scherm) Als je je foto's een vaste width geeft (in CSS), dan moet ik normaalgezien onderaan en scrollbalkje krijgen (wat ik nu niet krijg), zou wel erg aangenaam zijn.
  Ik hoop dat je het niet ervaart als commentaar, is eerder als 'hulp' bedoeld, wil alvast niet bedweterig of als bloghater overkomen ;)

 3. Diede
  juni 13, 2011 / 14:23

  >yayyyy leuk!!!

 4. The nice Anna Wintour
  juni 13, 2011 / 14:24

  >Ben heel benieuwd! Leuke foto deze met die contouren

 5. Ariska
  juni 13, 2011 / 14:31

  >Ik kan niet wachten! Ben heel erg benieuwd. Wel leuk dat we de hele week toch elke dag een artikeltje hebben mogen lezen ;)

 6. Annouska
  juni 13, 2011 / 15:34

  >Welkom terug.. Ik ben erg benieuwd naar jullie verhalen en foto's over de afgelopen weer. :D

 7. Phine
  juni 13, 2011 / 19:01

  >Welcome home!!

 8. Manon
  juni 14, 2011 / 18:50

  >Ik vind je layout echt geweldig. Leuk met roze, maar niet hysterisch.