HOLIDAY: In exactly 168 hours, 7 days or a week..

Photobucket

Over 168 uur, zeven dagen, of een week.. zit ik als alles volgens mijn schema verloopt met mijn aanwezige maar tegelijkertijd ook wel bescheiden achterwerk op een luie stoel. Niet hier in mijn woonkamer in Den Haag, of bij mijn ouders in de tuin. Niet op m’n werk, niet in één of andere uitgaansgelegenheid, maar op een camping. Een camping in Toscane. In een voorstadje van Florence, op nog geen dertig minuten rijden van mijn favoriete Italiaanse stad en zo’n twee uur vanaf Rome.

Ik zal een paar uur daarvoor landen op de luchthaven van Pisa en nog een paar uur eerder vertrekken vanaf Eindhoven. Hoe ik op Eindhoven zal komen is nog een klein beetje een raadsel, maar daar kan ik nog zo’n 160 uur over nadenken.

Precies tien dagen zal ik van Hollandse bodem verwijderd zijn, want als alles volgens datzelfde plan verloopt zal ik na negen dagen op woensdagochtend bij mijn ouders in de auto stappen, om vervolgens in 1,5 dag weer terug naar Nederland te rijden.

Dit keer geen luilekkervakantie, maar eentje waarin ik gewoon door zal bloggen en schrijven, maar dan wel aan het zwembad en met ijsjes binnen handbereik. Eigenlijk klinkt dat ook wel als een luilekkervakantie he? Oh en natuurlijk is er ook genoeg tijd voor Italiaanse kunst en cultuur, en daarmee bedoel ik natuurlijk de prachtige steden en dorpjes, maar ook de heerlijke pasta en misschien nog wel het meest de fijne mode. Hoewel… voor dat laatste heb ik helaas even niet zoveel geld meer over, gelukkig heb ik mijn portie Italian Chic vorige week al gekocht in Rotterdam.

I honestly can’t wait.. maar gelukkig heb ik hier in Nederland eerst ook nog een hele leuke week, maakt het wachten toch een stuk minder vervelend.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on Bloglovin

Delen:

17 Reacties

 1. juli 11, 2011 / 18:23

  Kijk nu al uit naar je reisverhalen :)

 2. juli 11, 2011 / 18:41

  Oh ik kijk uit naar je mooie uitstapjes, want ik ga over ruim 3 weken ook naar Italië dus ik kan wel wat tips gebruiken natuurlijk.. ^^

 3. Josianne
  juli 11, 2011 / 19:05

  Leuk! En je komt heel makkelijk bij Eindhoven Airport ;) Er gaat een rechtstreekse bus heen. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe laat (of vroeg) je vliegt..

 4. Danielle
  juli 11, 2011 / 20:00

  Oh wat heerlijk! Snap dat je er naar uitkijkt!
  Ik vertrek aan het eind van deze week ook naar Toscane (in de buurt van Piombino)
  Heb je nog leuke tips voor mooie/leuke stadjes? Leuke winkels?
  Heeel veel plezier alvast! Ik ben benieuwd naar je verhalen!

  • Sanne
   juli 12, 2011 / 10:15

   Ben niet Annemerel, maar kan je sowieso wel Sienna en Lucca aanraden, erg leuke stadjes en vooral in de laatste lekker winkelen!

   Superleuk Annemerel, Toscane is, zoals je zelf ook al zegt, geweldig. Heel veel plezier! Geniet ervan!

  • Annemerel
   Auteur
   juli 12, 2011 / 13:19

   Cortona is een prachtig stadje, moet je zien! Sowieso ook even in de trein stappen naar Rome als je daar nog nooit geweest ben, want dat is magisch en Florence moet je gewoon lekker door heen slenteren. Als je lekker en romantisch wilt eten moet je naar Open Bar Golden View! Ennn natuurlijk lekker m’n blogs volgen in Italie, want ik zal over alle leuke plekjes schrijven!

 5. Eline
  juli 11, 2011 / 20:11

  Fijn om weer lekker wat tijd met je familie door te brengen! En gelukkig hoeven wij je hier niet te missen ;)

 6. juli 11, 2011 / 20:15

  Oooh fijn zeg, zo’n vakantie!

 7. juli 11, 2011 / 20:18

  Klinkt als een topvakantie, ik wens je alvast heel veel plezier :D
  En ik volg je nu, leuk blog heb je! ;D

 8. Hoi
  juli 11, 2011 / 21:38

  Wat een mooie foto! Zowel de voorgrond als de achtergrond!

 9. juli 11, 2011 / 21:52

  Leuk!! Alvast heel veel plezier! :)

 10. juli 11, 2011 / 22:59

  Klinkt heerlijk! Heel erg veel plezier.

 11. Eva
  juli 11, 2011 / 23:41

  Leuk! Relax dat het nog leuk is om met je gezin mee op vakantie te gaan (althans, dat neem ik dan even aan), dat stadium ben ik al ver voorbij (helaas).

 12. Stephanie
  juli 12, 2011 / 12:04

  wat leuk, ga je naar Fiesole? (daar ben ik net van teruggekomen) ben een tijdje geleden toevallig op je blog terechtgekomen en blijven hangen..tis zo leuk om te lezen! nog toevalliger is dat mijn vriend uit Monster komt haha (het is toch wel een beetje een gat he ;) )in ieder geval een fijne vakantie! x

  • Annemerel
   Auteur
   juli 12, 2011 / 13:17

   Leuk! Niet Fiesole, vraag me eigenlijk niet hoe het plaatsje heet (schande, ik kom er al 6 jaar!). Hoe heet je vriend, misschien ken ik hem wel.. Monster is inderdaad maar een gat ;-)

 13. sonia
  juli 12, 2011 / 13:19

  vanuit eindhoven centraal station rijden er iets van 4 of 5 bussen per uur naar luchthaven toe, echt superfijn! kun je gewoon met je OV chipkaart op saldo mee reizen.

 14. augustus 10, 2011 / 22:33

  Eugen is in Switzerland, there will be a delay this week.