HAPPY BIRTHDAY: 10 Years Annemerel.com

 photo archief1.jpg

 photo archief2.jpg

Vandaag ben ik echt begonnen met het maken van mijn site!
Nu mijn Vriendinnetje Lousan me geholpen heeft, lukt het zowaar een beetje :D!
Ik zit nu al vanaf 11.00u achter mijn computer (inmiddels 15.45u) en ik heb mijn CD al 4x
opnieuw aan moeten zetten, Toch hou ik Moed, want ik wil nu ook eindelijk wel eens een *echte* Site!
Vanaf vandaag wil ik ook gaan beginnen met elke dag deze pagina te vernieuwen!
(Wat me niet gaat lukken, maar goed!)
Over vandaag valt verder niet veel te zeggen, alleen dat ik mijn schoolboeken vandaag heb ingeleverd
(eindelijk verlost :P) en dat ik mijn Repetitieweek cijfers terug heb gekregen!
Over de cijfers… die waren eigenlijk wel goed! ik had maar 1 onvoldoende en dat was een 5,3 voor Engels (hoe kan het ook anders :S)
volgens mij hebk wel weer genoeg gezegd voor vandaag… ik ga gauw verder met het maken van m’n site!
x0x0x0, Annetjah

Toen ik dit stukje – vandaag precies tien jaar geleden – schreef had ik nooit gedacht dat ik op dit moment, tien jaar later, hier zou zijn. Ik had al meerdere ‘websites’ gehad. Over Shakira, over Avril Lavigne, over Britney Spears, maar nog nooit over ‘mezelf’. Blijkt nu? Ik ben veel interessanter (ha-ha-ha) dan al die celebs bij elkaar. Want waar ik met mijn ‘fansites’ al na een paar weken stopte, ben ik nu nog lang niet van plan om er mee op te houden.

Ik had niet meteen de 26.000 unieke bezoekers per maand die ik nu heb (thanks god, heb je gezien hoe ik schreef? Die gekke smileys, ‘hebk’, misplaatste hoofdletters, Annetjah.. om zomaar iets te noemen) maar ik had wel meteen al lezers. Ik zat op het ELLEgirl forum en op een ander kleinschalig forum waar bijvoorbeeld ook Mascha vaak kwam. Dat waren mijn eerste lezers. Mijn bezoekersaantallen stegen precies (echt precies) een jaar later, op 25 juni 2004, toen mijn blog in de Fancy genoemd werd (dankzij mijn lieve nichtje Marjolein die de Fancy redactie een mailtje gestuurd had).

Er is een tijd geweest dat ik niet tegen iedereen vertelde dat ik een blog had. Toen ik op de middelbare school zat werd het toch als iets geks gezien, het werd ‘kansloos’ genoemd. Nu weet ik zeker dat er nog steeds heel veel mensen zijn die Annemerel.com ‘kansloos’ vinden, maar ik weet inmiddels dat dat het absoluut niet is! En daar heb ik een reden voor…

Want… *tromgeroffel*  ……. In iets meer dan een week heb ik mooi meer dan 2000 euro sponsorgeld opgehaald voor de Marathon in New York! Wow! En met mijn eigen 500 euro erbij, betekent dat, dat ik inmiddels meer dan 2500 euro sponsorgeld bij elkaar heb. Die deadline van 1 juli? GEHAALD! Oh yeaahhhhh! Thanks iedereen!!!!!

De afgelopen tien jaar is er een heleboel gebeurd. Toen ik begon met bloggen was ik net klaar met mijn repetitieweek van VWO2, niet vreemd dus dat mijn leven compleet veranderd is. Na vier jaar haalde ik mijn VWO diploma, drie jaar later heb ik mijn Universitaire Bachelor Diploma Taal & Communicatie gehaald en de afgelopen drie jaar heb ik als Freelancer gewerkt. Jullie waren er toen ik slaagde voor mijn VWO examen, maar ook toen ik scriptiestress had, of toen één van mijn beste vriendinnetjes van de middelbare school overleed. Jullie wisten eerder dat ik de Marathon van New York ging lopen voor dance4life dan mijn vriend (vond ‘ie niet zo leuk, oeps, maar hij was aan het werk!) en mijn beste vriendinnen weten meer van mij door mijn blog, dan doordat ik het ze zelf vertel. Oh ja en mijn blog heeft niet alleen effect op mijn leven.. Mijn zusje wordt bijna vaker herkend dan ik en laatst werd zelfs Laura’s vriend (en zij zelf natuurlijk ook) herkend.

Eigenlijk was ik van plan om een feest te geven, maar op de één of manier had ik het idee dat dat een fiasco zou gaan worden. Om het 10-jarig bestaan van mijn ‘kind’ toch een beetje te vieren heb ik de Annemerel.com x dance4life armbandjes ontworpen. Heb je ze nog niet gekocht? Bestellen kan nog steeds! Lees er hier meer over. Deze zomer trek ik ook samen met Esmée het land in om bootcamps te geven, wellicht zie ik je daar?

Tot slot… Ik wil iedereen bedanken. Voor alle lieve, vrolijke, steunende, soms kritische reacties. Zonder jullie had ik nooit de marathon in Amsterdam gelopen, zonder jullie kan ik nooit de marathon in New York lopen. Zonder jullie zou ik niet van mijn hobby mijn werk hebben kunnen maken. Zonder jullie zou ik niet op veel leuke persreisjes mogen. Zonder jullie zou ik niet gestimuleerd worden iedere dag te schrijven en dus niet mijn eigen schrijftoon/stijl ontwikkeld hebben.

Op de volgende tien jaar!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

115 Reacties

 1. Patricia
  juni 25, 2013 / 12:08

  Annetjah! Wat goed dat je al 10 jaar bezig bent en het nog steeds iedere dag met plezier kan en mag doen! Ik volg je nu nog maar een paar maanden, maar ik ben helemaal fan! Wat ik zo leuk vind aan jou in vergelijking met de andere blogs die ik volg, is dat het bij jou van alles wat is en ook best persoonlijk! You rock, girl!

 2. Liesbeth
  juni 25, 2013 / 12:11

  Proficiaaat! :)

 3. juni 25, 2013 / 12:12

  Ten eerste: GEFELICITEERD! Wat een prestatie zeg, 10 jaar bloggen! Dan moet ik nog even 9 jaar doorgaan om dit te bereiken, haha. En wat super leuk zeg dat je je allereerste blogpost erbij hebt gezet. Wat een verschil! Ik volg je nu sinds 2010, dus ik heb veel dingen van daarvoor gemist. Maar de komende 10 jaar ben ik erbij hoor! Haha. Geweldig trouwens dat je je eerste streefbedrag hebt gehaald voor Dance4Life, op naar de 5000! En die armbandjes zijn leuk, kan niet wachten tot ik de mijne binnen krijg. :-)

 4. juni 25, 2013 / 12:12

  Gefeliciteerd! Ik volg je al zo lang, eerst had je nog een andere blog, lang voordat het .con werd haha. Heel leuk om je zo te zien groeien, en lees je blog altijd nog met plezier. Dat je nog maar lang mag bloggen :)

 5. Desiree
  juni 25, 2013 / 12:20

  Gefeliciteerd! Lees je blog dagelijks met veel plezier! X

 6. Julia
  juni 25, 2013 / 12:21

  Wauw 10 jaar alweer! Gefeliciteerd!! Ik volg je site nu ongeveer 1,5 jaar en ik ben van plan hem nog lang te blijven volgen :) En wat leuk om die foto’s van jou door de jaren heen te zien, echt van een meisje tot een volwassen vrouw geworden!

 7. juni 25, 2013 / 12:21

  Beste Annemerel! Wat ontzettend knap! 10 jaar! Wauw! Daar mag je ontzettend trots op zijn! CONGRATS ! :D

 8. juni 25, 2013 / 12:21

  Knap hoor dat je dit al zo lang doet!

 9. Lotte
  juni 25, 2013 / 12:21

  Annemerel, bedankt! Ik kan met recht zeggen dat ik je vanaf het begin volg. Dat komt doordat ik ook deelnam aan het allerallereerste ellegirl forum. Soms vergeet ik je blog 3 maanden en dan lees ik alles weer bij, maar vergeten doe ik het nooit.
  Ook lees ik altijd met veel plezier, daarvoor nogmaals bedankt en zeker op naar de volgende 10 jaar!

 10. Felien
  juni 25, 2013 / 12:22

  Gefeliciteerd! 10 jaar daar mag je super trots op zijn!!

 11. Esmee
  juni 25, 2013 / 12:23

  Wiehoeeeee!! Gefeliciteerd Annemerel, je mag trots zijn op zo’n prestatie. Wat jij hebt neergezet in de afgelopen 10 jaar kunnen heel veel mensen, waar ik er één van ben, alleen maar van dromen. Je bent voor veel mensen een inspiratiebron en ik hoop dat je dat nog heel lang blijft!

  Have a nice day!

 12. Renske
  juni 25, 2013 / 12:23

  Hahaha echt hilarisch, die allereerste post! Van harte gefeliciteerd!

 13. judith
  juni 25, 2013 / 12:25

  Ik laat niet vaak een reactie achter maar wil je toch feliciteren met je blog Annetjah (ha ha). Ik lees je blog nu een aantal jaar met heel veel plezier en kan niet wachten op nog meer verhalen! xxx

 14. juni 25, 2013 / 12:27

  Aah wat leuk! En die foto’s haha :) Leuk te zien hoe erg je veranderd bent, ook in je schrijfstijl. Het is natuurlijk logisch in zo’n lange tijd, maar toch… X

 15. juni 25, 2013 / 12:30

  Gefeliciteerd! Ik volg je ook pas een paar maanden en ik wilde dat ik je eerder ‘ontdekt’ had. Jij hebt me met je enthousiaste verhalen het laatste zetje gegeven om een hardloopcursus te gaan volgen. Keep up the good work!

 16. juni 25, 2013 / 12:32

  Wauw 10 jaar al weer, gefeliciteerd! Ik hoop dat er nog vele jaren bij komen.

 17. juni 25, 2013 / 12:33

  gefeliciteerd! wat superleuk om die foto’s terug te zien!

 18. juni 25, 2013 / 12:40

  Wow, al 10 jaar! Gefeliciteerd!

 19. juni 25, 2013 / 12:42

  Annemerel, Gefeliciteerd met je 10e blogjaardag!
  Ik volg je pas een jaar, maar lees dagelijks met veel plezier je artikelen.
  Ik zou zeggen ga zo door, en eet er vandaag maar een lekker taartje ofzo op ;-)
  groetjes, Brenda

 20. juni 25, 2013 / 12:44

  Wauw 10 jaar! Wat een mooi getal zeg, gefeliciteerd! En dat er nog maar veel mogen komen.

 21. juni 25, 2013 / 12:45

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik lees je graag en hoop dat je dit nog heeeeel lang blijft doen!

 22. Kelly
  juni 25, 2013 / 12:48

  Gefeliciteerd! Ik dacht dat ik je niet zo lang volgde maar veel van die foto’s herkende ik toch… Haha! Door jou ben ik ook gaan hardlopen, liep ik eerst rustig steeds een 5K, de 10K was een overwinning op mezelf en mijn eerste halve marathon… Tja dat geloof ik zelf nog steeds niet dat ik dat ooit gered heb. Ik hoop dat je nog heeeeeel lang blijft bloggen en wens je veel succces daarmee! Ik blijf in ieder geval lekker door lezen!

 23. Jennifer
  juni 25, 2013 / 12:49

  Tien jaar, een heel mooi getal! Gefeliciteerd en ook ik hoop dat je nog lang door blijft bloggen!

 24. juni 25, 2013 / 12:50

  Wat een leuke foto’s om te zien! Echt knap dat je het zo lang hebt volgehouden. Ik volg je een flink jaar en weet dat ik op je blog ben gekomen via een negatieve recensie, het was door een man geschreven maar ik weet niet meer wat erin stond of waar ik het heb gelezen, echt grappig. Ik hoop dat je nog heel veel jaar door gaat zodat ik nog lang je blog kan lezen :).

 25. Tess
  juni 25, 2013 / 12:51

  Van harte met 10 jaar! Volgens mij volg ik je al sinds het aloude MEJN forum heel trouw (en met veel plezier), ga zo door!

 26. Suzan
  juni 25, 2013 / 13:20

  Van harte gefeliciteerd! Al het leuks dat je gekregen hebt door je blog, verdien je ook echt! ;-)

 27. juni 25, 2013 / 13:22

  Oké, dit betekent dus ook dat ik je al tien jaar volg en me nu officieel OUD voel. Gefeliciteerd!

 28. Mams kim
  juni 25, 2013 / 13:23

  Je bent een toffe meid, een supergoede vriendin voor Kim en bovenal je schrijft zo leuk!!! Chapeau dame!! En alvast een fijne vakantie!!

 29. juni 25, 2013 / 13:24

  Ah wat superleuk om te lezen! Gefeliciteerd met je 10-jarig bestaan! Liefs

 30. juni 25, 2013 / 13:33

  Aah, je allereerste berichte is zo schattig,
  Gefeliciteerd!

 31. Laura
  juni 25, 2013 / 13:35

  Gefeliciteerd! Grappig die foto’s van vroeger!

 32. juni 25, 2013 / 13:36

  Gefeliciteerd meid, wat heb je er een succes van gemaakt. Ik lees al heel lang mee en hoop dat je er nog lang niet mee stopt!

 33. Nola
  juni 25, 2013 / 13:38

  Gefeliciteerd! Dit mag je zeker vieren!!!

 34. juni 25, 2013 / 13:40

  Dat doe je toch echt heel goed, gefeliciteerd!

 35. Joyce
  juni 25, 2013 / 13:50

  Gefeliciteerd!!

 36. juni 25, 2013 / 13:51

  Gefeliciteerd! Hopelijk ga je nog lang door, want ik lees je blog erg graag!

 37. juni 25, 2013 / 13:54

  Van harte gefeliciteerd! Op naar de volgende 10 jaar!

 38. juni 25, 2013 / 13:56

  Gefeliciteerd! Ik lees nu alweer een paar jaar met je mee (zo, nu ik dat opschrijf realiseer ik me pas hoe snel de tijd echt gaat!), en ik vind dat je ook de afgelopen tijd nog ontzettend veel beter bent gaan schrijven! Keep it up x

 39. Michelle
  juni 25, 2013 / 13:57

  GEFELICITEERD! Ik volg je nu een half jaar, toen ik begon met hardlopen en op zoek was naar sites die me motiveerden. Inmiddels ben ik een echte trouwe lezer geworden ;)! Keep on going girl!

 40. Karin
  juni 25, 2013 / 14:03

  Van harte gefeliciteerd!
  Ik “ken” je pas (want ja, zo voelt het wel :)) een paar maanden maar ben nu al helemaal verslaafd aan jouw blog.
  Ga zo door!

 41. Aukje
  juni 25, 2013 / 14:06

  Yeah wat gaaf! Heel erg gefeliciteerd met deze mijlpaal en ik zeg: op naar de volgende tien jaar! :-)

 42. juni 25, 2013 / 14:13

  Waaauw, wát vet!! Gefeliciteerd :D

 43. Esmee
  juni 25, 2013 / 14:14

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Dan direct nog even iets wat ik nog wilde zeggen. ;-) Misschien dat je bij het stukje “Op 3 november loop ik de marathon van New York met dance4life, lees hier op welke manier je mij hiervoor kunt sponsoren!” in de rechterbalk ook nog een link kan neerzetten naar de pagina waar je geld op kan halen. Hetzelfde geld voor het menu-item ‘Dance4life’ hier staat hóe je je kan sponsoren, maar er staat ook geen linkje. ;-)

 44. Esmee
  juni 25, 2013 / 14:15

  *kan storten, bedoel ik natuurlijk

 45. Kate
  juni 25, 2013 / 14:29

  Ojee.. je kan nu toch niet verwachten dat iedereen je niet vanaf nu Annetjah gaat noemen, hahaha!

 46. N
  juni 25, 2013 / 14:30

  Gefeliciteerd Annemerel! Hier een lezeres van het eerste uur, het moment precies weet ik niet meer.. Maar volgens mij idd door de Fancy, 9 jaar dus alweer! Hoewel ik toen ook al op het ellegirlforum zat en ik je daar ook regelmatig tegenkwam haha.

 47. Nadia
  juni 25, 2013 / 14:35

  Gefeliciteerd! Tien jaar is een hoop!

 48. Eliza
  juni 25, 2013 / 15:00

  Gefeliciteerd lieve Annemerel!

 49. Simone
  juni 25, 2013 / 15:07

  Ik volg je blog nog maar een half jaartje, maar sindsdien kijk ik elke dag eerst op Bloglovin’ of jij een nieuwe blog hebt geplaatst, je schrijfstijl vind ik erg leuk en verfrissend en je schrijft precies over onderwerpen die ik leuk vind. Ook ben ik begonnen met hardlopen, mede dankzij het lezen van jouw hardloopervaringen! Op naar de volgende tien jaar!

 50. juni 25, 2013 / 15:08

  Proficiat met het 10-jarige bestaan van je website! Super dat je het al zo lang (en zo goed) doet! Ook erg leuk om die foto’s te zien van jou in die 10 jaren die reeds gepasseerd zijn. Ik wens je alvast nog heel veel succes met de site en ik hoop dat er nog 10 jaar (en meer) mogen volgen!

 51. juni 25, 2013 / 15:09

  Yay! Gefeliciteerd!!! Zat de bovenstaande foto’s te bekijken en volgens mij volg ik jou sinds 2006 of 2007, in ieder geval hoop ik dat je nog heel lang blijft bloggen! :)

 52. juni 25, 2013 / 15:13

  Gefeliciteerd met het jubileum! Keep up the good work!

 53. Charlotte
  juni 25, 2013 / 15:18

  Gefeliciteerd! Wat goed joh, ik vind je echt heerlijk schrijven en volg je nu een jaar (misschien iets langer?) en je zit in mijn dailies, ik moet elke dag even zien waar je over hebt geschreven!

 54. juni 25, 2013 / 15:31

  Wow 10 jaar al! Gefeliciteerd!

 55. Saar
  juni 25, 2013 / 15:44

  Gefeliciteerd, wat een prestatie!
  Tien jaar, zolang volg ik je dus al. Als een van de eerst lezers (van dat kleinschalige forum) heb ik gevolgd, de foto’s allemaal herkenbaar.
  Ik heb je blog en jij als persoon zien groeien de afgelopen jaren. Met veel plezier kijk ik iedere dag even op je site. Eigenlijk plaats ik nooit een reactie maar deze prestatie verdient een reactie en een felicitatie.
  Ik hoop dat je nog lang door gaat want het is heerlijk om verhalen te lezen van iemand die zich in dezelfde levensfase bevindt.
  ‘Samen’ gingen we naar de middelbare school, de universiteit en werken. Wie weet wat we de komende tien jaar gaan lezen over kindertjes en trouwen ;). Hoe dan ook, ik blijf je nog wel een tijdje volgen!

 56. juni 25, 2013 / 15:45

  Ik ken echt nog niemand die al zo lang blogt, CONGRATS!! En wat ben je veranderd, superleuk om te zien! Omdat jouw blog zo persoonlijk is baal ik echt dat ik je niet eerder heb ontdekt (bij beautyblogs heb ik dit minder, omdat het niet echt over de persoon zelf gaat), maar ik lees je blogs nog wel eens terug, haha :) Ik vind je schrijfstijl echt heerlijk en je bent zeker een van mijn favoriete bloggers! Dusseh, op naar de volgende 10 jaar wat mij betreft!

 57. Maaike
  juni 25, 2013 / 15:50

  Gefeliciteerd! Ik volg je blog al jaren en ben blij dat je het zo lang volhoudt. Alvast een fijne vakantie xx

 58. Marije
  juni 25, 2013 / 15:51

  Gefeliciteerd Annemerel! Ik vind het inspirerend hoe je schrijft over het hardlopen en ik ben benieuwd naar je bootcamps van de zomer. Ga zo door!

 59. juni 25, 2013 / 15:52

  10 jaar al, wauw!! Echt heel tof, gefeliciteerd!!!:D En je eerste bericht, ik dacht eerst huh hoe typ jij nou? haha

 60. Carlijn
  juni 25, 2013 / 15:54

  Gefeliciteerd Annemerel!! Super dat je in 10 jaar hard werken je blog tot zo’n succes hebt gemaakt! Ik lees het iedere dag met veel plezier. Keep on going!

 61. juni 25, 2013 / 16:00

  Wauw 10 jaar. Geweldig meid! .. XX

 62. Lara
  juni 25, 2013 / 16:12

  Waaauw van harte gefeliciteerd!
  Ik ken je blog sinds je post over de Paris fashionweek op Girlscene van afgelopen najaar, en sindsdien heb ik elke dag je blog bezocht. Ik ben verslaafd! ;)
  Het leukste aan Annemerel.com vind ik dat het zo spontaan en persoonlijk is, en daarnaast hou ik van je schrijfstijl! Als ik nu een artikel op Girlscene van jou lees dan weet ik meteen dat jij het bent door je fijne schrijfstijl, voordat ik uberhaupt je naam eronder heb gezien haha.

  Heel veel succes en op naar de volgende 10 jaar! X

 63. juni 25, 2013 / 16:21

  Van harte gefeliciteerd met je 10-jarig bestaan!!

  Zo cliché, maar ook zo waar: wat gaat de tijd toch hard. Ik kan me nog zo goed herinneren hoe (een van je) eerste blog eruit zag. Vloekend roze met oranje. Ondanks de kleurencombinatie ben ik je toch blijven volgen. Hoewel de inhoud van je blogposts me niet altijd aanspreekt (soms iets te materialistisch), vind ik toch dat je altijd leuk schrijft. Door jouw leuke schrijfstijl klik ik toch één of twee keer per dag jouw site open!

  Ik blijf je de komende jaren gewoon volgen! De party op 25 juni 2023 staat alvast genoteerd! :-)

 64. Cheryl
  juni 25, 2013 / 16:31

  Gefeliciteeeeerd!! Wat ben jij een volhouder. Ik lees je blog elke dag en je schrijft super!
  Blijf lekker zo door gaan :D

 65. ilse
  juni 25, 2013 / 16:33

  Hahaha, je eerste stukje. Van harte gefeliciteerd met het behalen van je 10 jaar bloggen en ik heb de afgelopen jaren genoten van je blog. :)

 66. Ivana
  juni 25, 2013 / 16:33

  Van harte gefeliciteerd lady!!! Intens respect! Keep up the good work en je unieke schrijfstijl.

 67. juni 25, 2013 / 16:41

  Gefeliciteerd! Leuk dat het zo kan veranderen in 10 jaar.

 68. Annet
  juni 25, 2013 / 16:51

  Gefeliciteerd!!! Ik lees je blog nog iedere dag met heel veel plezier!

 69. juni 25, 2013 / 16:58

  Wauw, wat een mijlpaal, gefeliciteerd! Ik volg je nog niet zo heel erg lang, iets meer dan een jaartje denk ik, maar ik check wel echt iedere dag je blog, vind het echt ontzettend leuk. Keep on goinggg! :)

 70. Cindy
  juni 25, 2013 / 16:58

  Gefeliciteerd! Keep up the good work! :) Ik vind je site GE-WEL-DIG!!

 71. juni 25, 2013 / 17:16

  Gefeliciteerd! Ik vlog je blog al een tijdje (een jaar misschien? of twee?) en ik vind je schrijfstijl echt geweldig! Vond het trouwens ook erg leuk je ontmoet te hebben in London. Keep blogging!

 72. Felicia
  juni 25, 2013 / 17:19

  Gefeliciteerd!!

 73. juni 25, 2013 / 17:26

  Heel erg gefeliciteerd!! Ik vind het echt heel mooi dat je zo lang met je blog bezig bent, en het is ook echt iets waar je trots op mag zijn. Ga dus zeker door, je weet nooit waar het je nog allemaal kan brengen! X

 74. Cornelia
  juni 25, 2013 / 18:14

  Geweldig, gefelciteerd !!!
  Ik hoop dat er nog een hoop leuke blogjaren mogen komen, ik geniet in elk geval van het lezen van jouw blogs!

 75. Linda
  juni 25, 2013 / 18:17

  Gefeliciteerd! Zowel met je blog als met je sponsorbedrag tot nu toe! :D
  Ik volg je blog nu een paar maanden, maar wat een verschil met 10 jaar geleden zeg, als ik je eerste post lees! Superleuk!
  Veel plezier ook alvast met je volgende 10 jaar, ik zal je zeker blijven volgen!

 76. juni 25, 2013 / 18:51

  Gefeliciteerd! Ik volg je al ongeveer 3 jaar trouw en met heel veel plezier. Hopelijk blijf je nog heel lang zo door gaan :)

 77. juni 25, 2013 / 18:54

  Oh wauw gefeliciteerd! 10 jaar is echt heel wat als je het mij vraagt!

 78. juni 25, 2013 / 19:02

  Wauw dat gaat hard zeg! Ik ben ook al tien jaar aan het bloggen maar begon op LiveJournal met een account met slotje, blog nog maar 3 jaar ofzo op eigen domein. Gefeliciteerd! Wat leuk die foto’s :D

 79. Sanne
  juni 25, 2013 / 19:15

  gefeliciteerd, wat een mijlpaal!! IK heb geen idee meer hoe ik op je blog ben gekomen, maar vanaf dat moment heb ik je blog bijna elke dag bezocht! ga zo door :)

 80. juni 25, 2013 / 19:35

  Zooooo gaaf dat je gewoon al tien jaar blogt! En wat een leuk stukje schreef je aan het begin. Ook echt ‘Annetjuuuh’ ;) Maar je hebt heel wat bereikt in de tien jaar, en hopelijk ga je nog even lekker door met bloggen.

 81. juni 25, 2013 / 19:44

  Gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van je blog! Ik lees je blog nog geen 10 jaar maar sinds ik je blog heb ontdekt laat ik hem niet meer gaan ;) Keep on Blogging! X

 82. Leanne
  juni 25, 2013 / 20:06

  Ik ben blij dat je het zo lang hebt volgehouden, want ik lees met plezier elke dag je blogs!
  Gefeliciteerd!

  Liefs

 83. juni 25, 2013 / 20:11

  Daar mag je meeeegaaa trots op zijn! Gefeliciteerd!!

 84. juni 25, 2013 / 20:20

  Gefeliciteerd!! Wat een prestatie :D

 85. Marleen
  juni 25, 2013 / 20:26

  Gefeliciteerd!
  Ik volg je nu iets meer dan een jaar, en daar komen er nog veel meer bij, hoop ik!

  Ik heb trouwens net nog 2 armbandjes besteld, 1 voor mijzelf en 1 als cadeautje voor mijn beste vriendin.

  -xxx-

 86. juni 25, 2013 / 20:44

  Hey! Ik volg je ook al heeel erg lang, je zat nog in de 2e of 3e van de middelbare school, weet niet meer precies wanneer, maar je schreef toen over dat je ging skaten, weet ik nog! Herinner je het nog? Ondanks dat je 4 jaar jonger dan ik bent, vind ik je nog steeds heel leuk om te volgen!

 87. juni 25, 2013 / 20:46

  Gefeliciteerd Annemerel! Ik volg je nu denk ik iets langer dan 3 jaar en je bent één van mijn favoriete bloggers. Op naar de volgende 10!

 88. juni 25, 2013 / 20:55

  Gefeliciteerd! Ik volg je al sinds 2007 blijkt, die foto herken ik ieder geval haha. Dat is stiekem ook alweer flink wat jaren. Keep on going!

 89. Rosalie
  juni 25, 2013 / 21:23

  Gefeliciteerd!!!
  Knap hoor 10 jaar bloggen! Ik weet nog dat ik je blog toen zag staan in de fancy :)
  xxRosalie

 90. Eline
  juni 25, 2013 / 22:21

  Ik voel me oud nu haha, volg je zoals je weet al vanaf het allereerste begin. Dat er nog maar veel jaren mogen volgen!

 91. Lotte
  juni 25, 2013 / 22:24

  Wat een mijlpaal! Ik lees je blog dagelijks met veel plezier!

 92. juni 25, 2013 / 22:29

  Heel leuk! En natuurlijk gefeliciteerd! Ga zo door!!!

 93. juni 25, 2013 / 23:39

  Wauw! Tien jaar! Goed bezig zeg. Ik hoop dat je er nog lang niet mee stopt :)

 94. juni 26, 2013 / 00:06

  Wat een geweldig stukje om terug te lezen. En wat een mooie prestatie! Ga vooral zo door!

 95. juni 26, 2013 / 07:44

  Geweldige prestatie en wat fijn van de 2500 euro je kan het :)

 96. juni 26, 2013 / 08:52

  Gefeliciteerd! Ga zo door! =)

 97. Dominique
  juni 26, 2013 / 09:19

  Wat ben je toch een lief mens. Het klinkt misschien raar, maar ik ben trots op je!

 98. juni 26, 2013 / 09:53

  Van meisje tot vrouw. Gefeliciteerd met je jubileum!

 99. Angela
  juni 26, 2013 / 10:24

  Gefeliciteerd Annemerel!
  Helemaal super. From a girl , to a woman!

  Leuk zo al die foto’s! Ik volg je nu ongeveer 3 jaar, love you’re blog.

  Ga zo door meid, en inderdaad; Op naar de volgende 10 jaar!

  Liefs!

 100. juni 26, 2013 / 10:30

  Gefeliciteerd, echt helemaal super & dat allemaal op mijn verjaardag. (gisteren was dat dus… ;))
  Je sponsor geld is ook echt heerlijk. Deadline gehaald!

 101. juni 26, 2013 / 10:49

  Wauw, wat een verandering!!

 102. Eva
  juni 26, 2013 / 10:49

  Gefeliciteerd Annemerel! Geniet van deze overwinningen (:

 103. juni 26, 2013 / 11:06

  Gefeliciteerd! x

 104. juni 26, 2013 / 11:30

  Wauw, gefeliciteerd! Jij was volgens mij één van de eerste Nederlandse bloggers die er nu nog steeds is! Ik volg je nu zo’n 2,5 jaar denk ik en laat niet heel vaak een comment achter, maar wil je nu toch graag feliciteren met deze topprestatie :)

 105. juni 26, 2013 / 14:57

  Wauw 10 jaar alweer, wat een prestatie. En nog steeds zoveel plezier in het bloggen hebben :D. Op naar de volgende 10 haha.

 106. Renske
  juni 26, 2013 / 22:04

  Gefeliciteerd! Wat een mooi iets om te vieren:)
  Ik volg je (helaas) nog niet zo lang, maar inmiddels ook al wel weer anderhalf jaar, gok ik. Lees je blog elke dag met plezier en ik vind je schrijfstijl en je artikelen erg origineel. Ga zo door en blijf je ontwikkelen:D

 107. juni 27, 2013 / 11:25

  Gefeliciteerd, wat goed van je!

 108. Sophie
  juni 27, 2013 / 12:45

  Happy B-day !!!! Een hele dikke proficiat ;-) Kijk heel erg uit naar je volgende avonturen !! liefs, Sophie

 109. juni 27, 2013 / 21:27

  Holy crap, 10 jaar is super veel! Hihi, ik moest wel lachen om je allereerste stukje, erg schattig ;). Congrats!

  Liefs, Mariette

 110. Leoni
  juni 28, 2013 / 09:29

  Ohhh…Zó enorm gefeliciteerd!!!
  Vind het jammer dat ik nog maar recent je blog lees en dus zo veel gemist hebt :(

 111. juni 28, 2013 / 20:33

  Leuk! Ik ken maar weinig blogs die al zo lang bestaan als de mijne =) ik vierde mijn 10-jarig blogjubileum afgelopen mei. Terugkijkend ben ik blij dat ik al die ouwe zooi weer van mijn site heb gehaald, haha. Is dat van jou nog ergens te vinden of heb je het alleen offline bewaard?

 112. juni 30, 2013 / 20:25

  Wow, wat gaaf om je foto’s door al die jaren heen te zien! Gefeliciteerd met je 10 jaar bloggen, op naar nog vele jaren meer!

 113. Manon
  juli 2, 2013 / 01:05

  Ik heb ooit ook nog op dat kleinschalige forum gezeten (niet zo actief) en vind het echt gaaf om te zien dat je zo gegroeid bent!