GIRLSCAMP: Challenge 7: Keep it UP!

 photo challenge7.jpg

Zes weken lang hebben we je een uitdaging gegeven. Het begon met cardio, de week erna moest je van ons minimaal 1,5 liter water drinken, vervolgens gingen we aan je buikspieren werken, om je de week daarna te vertellen dat je de suiker moest laten staan. In week vijf namen we je kont onderhanden en afgelopen week hebben we je aangemoedigd iedere ochtend gezond te ontbijten. Vandaag de zevende en laatste challenge… VOLHOUDEN!

Het is natuurlijk heel lang om een bepaalde periode voor de zomer extra goed op je voeding en beweging te letten, maar het is natuurlijk eigenlijk de bedoeling dat je dit gewoon volhoud. Dat je deze (nieuwe) levensstijl probeert te behouden. Natuurlijk mogen daar uitschieters inzitten. Natuurlijk mag je van ons tijdens een vakantie lekker uit de band springen en iedere dag ijsjes eten, natuurlijk mag je als je tentamenweek hebt die drie keer billentraining overslaan, als je daarna maar weer je weg terug weet te vinden.

Daarom gaan we deze week bewust alles herhalen wat we afgelopen zes weken gedaan hebben. We gaan weer lekker bewegen, water drinken, buikspieroefeningen doen, suiker laten staan, billen trainen en ontbijten.

Als je hebt meegedaan… geef toe, jouw buik is strakker dan zes weken geleden toch? En geef toe, je voelt je energieker dan zes weken geleden toch? Onder normale omstandigheden natuurlijk. We begrijpen dat wanneer jij er net een tentamenweek op hebt zitten je energiepeil misschien net iets lager uitvalt, maar eh… daar kunnen wij helaas niets aan doen. Been there, done that. 

Liefs,
Esmée, Danique & Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. juni 8, 2014 / 11:25

  Ik voel me nu héél slecht, maar ik ben drie weken geleden ongeveer afgehaakt. Ik was aan het begin fanatiek bezig, maar door de examens en vakantie lukte het niet om het bij te houden. Ik heb nu nog 5 weken tot ik op zomervakantie ga, dus ik ga toch nog maar even goed bezig met mijn lichaam! Voor de meiden die het helemaal hebben volgehouden: goed gedaan joh!

  • juni 8, 2014 / 11:32

   Precies dit heb ik ook, door drukte en stress met mijn tentamens en papers is het er heel erg bij in geschoten, jammer!

   • juni 9, 2014 / 11:36

    Het kan nog! :) Succes.

 2. juni 8, 2014 / 11:44

  iedereen die het heeft volgehouden; knap gedaan!!

 3. juni 9, 2014 / 21:20

  Ik heb echt zoveel bewondering voor de mensen die alles netjes hebben volgehouden, wauw! In de zin ‘maar het is natuurlijk eigenlijk de bedoeling dat je dit gewoon volhoud’ moet het trouwens ‘volhoudt’ zijn’.
  En eh Annemerel, houd jij je nou eigenlijk ook precies aan je eigen challenges of niet? :P