FRIDAY FAVOURTIES: 149

Favourite Library – My Own

 photo DSC_8243.jpg

Afgelopen zondag kwam mijn vader met acht verhuisdozen vol boeken aanzetten. Eerst dacht ik, WAAROM?! Nu denk ik, thanks pap, toch wel leuk om al mijn mooie boeken weer te hebben. Ik heb inmiddels twee verhuisdozen vol met boeken die ik op de één of andere manier wil verkopen, de rest staat in mijn Kallax-kast. Ik heb heel veel mooie boeken, maar als ik besef dat ik al ruim tien jaar deze boeken aan het ‘sparen’ ben valt het eigenlijk ook wel weer mee (natuurlijk kocht ik hiervoor ook wel boeken, maar deze boeken staan niet meer in de kast haha).

Favourite Food – Pumpkin Soup

 photo DSC_8244.jpg

Je zal maar ineens trek hebben in pompoensoep! Het overkwam me maandagavond en ik besloot maar meteen van het moment gebruik te maken, ik bedoel ik heb al maanden geen zin om te koken als ik daar dan ineens zin in heb moet ik dat ook maar gelijk doen, toch? Ik reed snel naar de AH XL, kocht mijn ingrediënten en om half tien zat ik moe maar voldaan aan een kopje homemade pompoensoep. De rest van de week heb ik ook nog van mijn culinaire ervaring kunnen genieten. Ik gebruikte trouwens dit recept minus de crème fraîche (hij was al super romig zonder, dus besloot het lekker niet te gebruiken!)

Favourite Drink – Uzuma Rise Juice

 photo DSC_8238.jpg

Sinds deze week drink ik twee weken lang de sapjes van Uzuma. Het zijn koudgeperste groenten en fruitsappen, wat betekent dat je ze langer kunt bewaren en dat de vitaminen en mineralen beter behouden blijven. Ik doe zelf het ‘fit’ programma, wat betekent dat ik twee sapjes aan mijn dagelijkse routine toevoeg. Mijn favoriete sapje is het sapje dat ik maandag als eerste dronk, de ‘Rise’ hierin zit wortel, sinaasappel, granny smith, ananas en citroen. Een lekker makkelijk sapje om mee te beginnen dus ;-). De rest is ook zeker niet vies hoor, maar ehhh de Rise is gewoon net iets lekkerder.

Favourite Accessory – Daniel Wellington Watch

 photo DSC_8235.jpg

Klassiek, stijlvol, minimalistisch, MOOI. Mijn Daniel Wellington horloge mag nog wel even om mijn pols blijven zitten.

Favourite Song – Maroon 5 – Coming Back For You

Aaahhh het nieuwe album van Maroon 5! Het stond deze week veelvuldig op repeat. Mijn favoriete nummer van het album? Ik heb er een aantal.. It Was Always You (nog steeds), New Love, My Heart Is Open (samen met Gwen Stefani) en Coming Back For You. Op dit moment is dat laatste nummer mijn favoriet van het album, maar het kan morgen weer een ander zijn.

HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. september 5, 2014 / 17:08

  Die boeken staan super mooi!

 2. september 5, 2014 / 17:32

  Oeh, Maroon 5 heeft een nieuw album? Ff gaan checken!

 3. september 5, 2014 / 17:47

  Mmmm, pompoensoep! Leuk en lekker dat de pompoen tijd er weer aan komt. Ik had vorig jaar ovenschotel met pompoen, en dat was smullen. Die boeken staan zo leuk bij elkaar, en ik denk dat ze goed in je witte studio passen.

 4. september 5, 2014 / 18:05

  Aah die boeken zien er super leuk uit! Ik vind je horloge zó gaaf!

 5. september 5, 2014 / 18:22

  Ah, pompoen. Een van de betere dingen aan de herfst, sowieso mijn favoriete groente! Je boekenplank is trouwens prachtig :)

 6. Emma
  september 5, 2014 / 19:03

  ik wist nog helemaal niet dat het nieuwe album van Maroon 5 al uit was! Heb het gelijk opgezocht op Spotify en luister het inmiddels voor de derde keer, love it!
  Mijn favorieten tot nu toe zijn Unkiss me, In your pocket en My heart is open :) thanks voor de tip!

 7. september 5, 2014 / 19:48

  Mooie boeken en een leuk nummer van Maroon 5!

 8. september 5, 2014 / 20:39

  Heel leuk je boeken in die open kast!

 9. Maartje
  september 6, 2014 / 00:30

  Ik heb zelf ook al anderhalf jaar een DW horloge en ik krijg er nog steeds complimentjes over ;)

 10. Ilse
  september 6, 2014 / 16:56

  Heerlijk, pompoensoep! <3 It was always you is het nummer dat bij mij op repeat staat! :)

 11. september 7, 2014 / 10:33

  Sinds je Maroon 5 met It was always you had gepost zit het in mijn hoofd, ik luister het non stop! Nu moet ik ook maar gauw het album gaan luisteren dan!

 12. Mariette
  september 7, 2014 / 11:04

  Ooooh zet de rest van je boeken in ‘shop my closet’, ik ben zeker geïnteresseerd als het niet te duur is :D Ik houuu van boeken!

 13. september 7, 2014 / 13:14

  Yes, die boeken staan echt mooi

 14. september 8, 2014 / 09:39

  Je boeken staan mooi in die kast! Heel leuk!

 15. september 8, 2014 / 10:15

  Het nieuwe album van Maroon 5 dankzij jou ontdekt op Spotify, thanks! <3 it!

  FYI: Er staat een typfoutje in de titel van deze blog.. FAVOURTIES ipv FAVORITES.